WooCommerce anmeldelse

WooCommerce – er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette CMS-baserede online butikker. Dette er en af ​​de mest populære e-handelssystemer: over 350 tusinder af websteder, der er opført i Top Million Rating, oprettes med WooCommerce.


Ekstensiv spredning af systemets popularitet udløses af mindst to faktorer: enkelhed i styring, der er typisk for WordPress og dets plugins såvel som brugbarhed. Du er velkommen til at tilføje udvidelser til WooCommerce, som giver webmasteren avancerede muligheder for styring af webshop.

1. Brugervenlighed

WooCommerce har snæver specialisering – oprettelse af webshop. Der er dog ingen begrænsninger, når det kommer til denne niche: Du kan udvikle enhver form for platform, sælge produkter og / eller tjenester. WooCommerce nyder særlig popularitet hos små og mellemstore virksomhedsejere. En af de vigtigste årsager er gratis plugin-tilgængelighed, som giver dig mulighed for at oprette et e-handelswebsted uden særlige økonomiske investeringer. Brugervenlighed er en anden vigtig faktor – ingen specielle kodningsfærdigheder er nødvendige for at arbejde med udvidelsen.

WooCommerce - Storefront

Store virksomheder bruger også WooCommerce til at oprette online platforme, men de vælger ofte alternative løsninger på lang sigt. Hvis du ser på statistikken over plugin-brug på Top 10.000 websteder, vil positionerne være noget lavere her. De vil dog stadig være ret seriøse – hver tiende store online butik er bygget med WooCommerce.

Under alle omstændigheder er plugin ganske let at bruge for iværksættere og små / mellemstore virksomhedsejere, der bestræber sig på at minimere investeringerne i indledende faser af e-handelswebsudvikling. Når virksomheden vokser og øger omsætningshastigheden, kræver WooCommerce ikke nogen udskiftning: plugin kan let dække behovene hos store platforme. Brugsstatistikker for tjenesten taler for denne kendsgerning.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

WooCommerce-plugin tilføjer eCommerce-styringsværktøjer til dets standardfunktionssæt. Dette kan du gøre med det:

 • Opret kataloger og produkter.
 • Opsæt kategorier og filtre for at forenkle søgningen.
 • Administrer brugerregistrering.
 • Accepter ordrer og online betalinger.
 • Spor ordrer og brugeradfærd ved hjælp af analyseværktøjer – både integreret og ekstern.
 • Administrer indstillinger for betaling, forsendelse og skat afhængigt af det sted, en ordre blev foretaget på.
 • Opret rabatprogrammer, specialtilbud og tegninger.
 • Vis lignende og bedst sælgende produkter til brugere via widgets.
 • Opret kundelojalitet ved hjælp af nyttige online mailouts osv.

For at gøre plugin-funktionen fejlfri skal et websted gemmes på en ganske kraftig hosting. Virtuel løsning fungerer også godt til en lille online butik, men den skal understøtte PHP 7, MySQL 5 og nyere, have ubegrænset trafik, ledig diskplads fra 1 GB og 128 MB RAM.

WooCommerce produkteditor

Det optimale produktsortiment, der ikke påvirker hjemmesidens ydelse, udgør 2.000-3.000 positioner. Smart optimering og brug af serveren, der er i stand til at modstå store belastninger, gør det muligt at øge antallet af produkter op til 5.000 varer. Hvis du har brug for mere, ville det være rimeligt at overveje at bruge specialiseret CMS til e-handel.

Du har ikke brug for nogen specielle færdigheder for at arbejde med WooCommerce. Plugin er installeret fra standard WordPress-kataloget og integreres yderligere i den valgte skabelon. Derudover udvides WooCommerce-potentialet på grund af integrationen af ​​andre plugins, der tilbyder ekstra online salgsstyringsværktøjer. Vi kan udskrive flere nyttige apps som et eksempel:

 • Yoast SEO, som inkluderer tilføjelser til at kontrollere metadata af produktkort.
 • AMP med WP og WooCommerce-udvidelser, der bruges til at oprette hurtigere versioner af vigtige websidesider.
 • WooCommerce flersproget værktøj brugt til at oprette flersprogede websteder.

Dette er kun en lille mængde plugins, der udvider standard WooCommerce-funktionalitet. Hvis du har råd til at investere ekstra budget, bliver markeringen endnu mere imponerende på grund af tilgængeligheden af ​​betalte løsninger, der tilbyder ekstra eCommerce-webstedsadministrationsværktøjer.

Hvad med SEO-optimering?

For effektivt at optimere et WordPress-baseret websted til søgemaskinerne bruges Yoast SEO-plugin oftest. Mens du installerer eCommerce-udvidelsen, skal du tilføje et modul, der integrerer en standard SEO-optimeringsblok i hver produktside og lader redigere metadata.

Det anbefales kun at udfylde titlen og beskrivelsen. Det er tilladt at ignorere nøgleordene – søgemaskinerne overvejer dem ikke under indeksering. Yoast SEO er også nødvendigt for at konfigurere metadataene, som vil definere, hvordan webstedslink vil se ud, når de offentliggøres på sociale netværkssider.

WooCommerce - SEO

Det næste trin er at oprette URL’er til mennesker, der er venlige. Korrekt domænenavnvisning indstilles generelt under den første WordPress-lancering. Når det kommer til WooCommerce-pluginet, tilføjes præfikset “produkt” imidlertid til URL-adressen.

Det er ikke et problem med hensyn til optimering – det eneste, der berøres, er den æstetiske følelse. Du kan slippe af med præfikset på to måder: enten gennem det betalte plugin eller ved hjælp af gratis Permalink Manager Lite-udvidelse, som kræver ekstra opsætning og manuel redigering af tidligere tilføjede produkter.

Optimering af webshoppen kræver oprettelse af hurtigere versioner af hovedsiderne og produktkortene. AMP-plugin med tilføjelser til WordPress og WooCommerce bruges til dette formål. Du går overhovedet ikke uden plugins, fordi den grundlæggende systemkomplementering og eCommerce-plugin ikke indeholder nogen SEO- og webstedspromoteringsværktøjer.

3. Design

Antal temaer:500+
Gratis temaer&# X2714; JA
Sorter efter branche:&# X2714; JA
Responsiv design&# X2714; JA
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

ECommerce-pluginet er kompatibelt med alle skabeloner, men nogle temaer vises faktisk med fejl. For at undgå de unødvendige problemer skal du kigge efter skabeloner, der ideelt fungerer til e-handel. For større bekvemmelighed kan du bruge kataloget, der findes på WooCommerce-webstedet – der er en speciel Theme Store-afdeling der.

Hvis du bruger et standard WordPress-bibliotek til at søge efter skabeloner, skal du indtaste “WooCommerce” -søgning i det tilsvarende felt. Dette vil hjælpe dig med at finde skabeloner, hvis udviklere sikrer deres komplette kompatibilitet med plugin. Det er også muligt at bruge andre skabelonkilder til WordPress.

Når det kommer til WooCommerce tilpasningsmuligheder for design af webshoppen, ligner de dem på ethvert andet WordPress-websted. Selve platformen tillader oprettelse og redigering af menuer, tilføjelse af widgets til websider samt oprettelse af grænsefladen på separate websidesider med Gutenberg-blokeditoren, der introduceres i WordPress 5.0 version. Med hensyn til de ekstra muligheder kan vi udskrive de tilgængelige tilføjelser til temaerne i afsnittet “Design”. Ved at bruge dem kan du f.eks. Tilføje knappen “Køb” og indkøbskurvikonet.

For dyb designtilpasning har du brug for viden om programmeringssprog til HTML, CSS og JavaScript såvel som oplevelsen af ​​at arbejde med WordPress-filer. For at foretage mindre redigeringer kan du bruge den integrerede webstededitor. Hvis du har brug for at omskabe skabelonen helt, er det fornuftigt at downloade filer til computeren, oprette sikkerhedskopier og derefter foretage redigeringer og kontrollere deres funktionalitet.

WooCommerce-skabeloner leveres med systemfiler, der beskriver design af produktkort, indkøbsvogn, bestillingspladsesider osv. Du kan også konfigurere dem med hensyn til din smag, men du vil desuden kræve programmeringsevner eller budget for at ansætte specialisterne.

4. Kundesupport

Supporttjenesten omfatter hjælp til produktinstallation, applikation og konfiguration. Hvis der er nogen fejl, er de ansvarlige for at rette dem på kortest mulig tid. Ligeledes, hvis du støder på problemer med opsætning af plugin, kan du også kontakte dem i løbet af de generelle supporttider, der er angivet på webstedet.

Alle forespørgsler håndteres generelt inden for 24 timer, men nogle gange kan den faktiske responstid variere afhængigt af de tekniske problemer og tidspunkt på dagen / ugedagen. For at komme i kontakt med supportteamet kan du udfylde kontaktformularen.

WooCommerce har også et omfattende fællesskabsforum og FAQ-sektionen, som du kan gennemse for at finde svar på mange spredte spørgsmål. Plugin leveres også med listen over kundesupportudvidelser, du kan integrere i din webshop for at give kunder alle former for supporttjenester. De mest populære af dem inkluderer PayPal Checkout, LiveChat, Amazon og eBay, WooCommerce Bookings, Help Scout og Freshdesk. Disse udvidelser er både gratis og betalt.

5. Prispolitik

Du kan installere WooCommerce gratis fra standardkataloget i WordPress admin panel eller downloade det fra det officielle websted og uploade til serveren som arkivet. Gratis licens forhindrer ikke i at bruge udvidelsen til at oprette projekter i forskellige størrelser. Plugin-programmet har ingen begrænsninger med hensyn til produktsortiment, betalingsmuligheder eller trafik – det vil forblive gratis både for webbutikker med tre produktpositioner og for online hypermarkeder.

For at udvide den grundlæggende WooCommerce-funktionalitet kan du installere andre plugins. De kan betales, men du kan finde alternativet med en gratis licens uden problemer. Du vil dog ikke være i stand til at opbygge en webshop uden noget budget overhovedet.

WooCommerce - Betalte udvidelser

Der er to nødvendige udgiftsobjekter her – ligesom i ethvert CMS. Disse er hosting og domænekøb. De endelige omkostninger afhænger af domæneområdet, størrelsen på webshoppen og hostingudbyderen. For eksempel koster et websted med et lille produktsortiment omkring $ 3-5 per måned.

Når vi taler om hosting, anbefaler WordPress sin officielle hostingleverandør – Bluehost. Systemet sikrer let et-klik-WordPress-installation, 24/7 kundesupport, gratis SSL-certifikatforbindelse og masser af andre indstillinger leveret i systemplanerne. Sidstnævnte inkluderer tre planer, nemlig Shared, VPS og Dedicated Hosting. Omkostningerne til planerne udgør tilsvarende $ 2,95, $ 17,58 og $ 70,33 pr. Måned. Derudover er der 30-dages pengene-tilbage-garanti for brugere, der ikke er tilfredse med de planer, de har valgt af en eller anden grund.

6. Fordele og ulemper

WooCommerce – er et gratis plugin, der er fleksibelt nok til at være nyttigt for en bred kreds af virksomhedsejere. Med sin hjælp kan du oprette onlinebutikker i forskellige størrelser og funktionalitet. De største fordele ved udvidelsen udgør:

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; kodeadgang og mulighed for ubegrænset plugin-redigering;
&# X2714; pålideligt grundlag, som også bruges til at lancere store webbutikker med tusinder af produkter;
&# X2714; udvidbarhed, hvilket er resultatet af anden plugin-integration;
&# X2714; support af de nyeste WordPress-versioner på grund af regelmæssige opdateringer;
&# X2714; højt sikkerhedsniveau;
&# X2714; optimering til mobile enheder som standard.
✘ høj serverbelastning;
✘ ingen regelmæssig officiel kundesupport;
✘ høje omkostninger ved betalte WooCommerce-udvidelser.

Blandt WooCommerce ulemper er det muligt at påpege høj serverbelastning, som gør brugerne til at købe dyrere hosting for at undgå problemer med webshopadgang og orientering på det vestlige marked.

Ligesom enhver anden gratis løsning har plugin ikke regelmæssig officiel kundesupport. For at løse de problemer, du har, skal du få adgang til tematiske fora. Der er dog teknisk supportcenter, som hjælper med at løse tekniske nuancer, som brugere kan støde på under systembrug.

En anden ulempe er høje omkostninger ved betalte WooCommerce-udvidelser. Selve pluginet er tilgængeligt gratis, men hvis du har brug for at tilføje avancerede indstillinger til det, er chancerne for, at du bliver nødt til at betale for dem, ganske høje. Nogle gange er priserne virkelig dyre. For eksempel koster udvidelsen, der tillader automatisk fjernelse af “produkt” -præfikset fra URL’en, $ 119. Du kan gøre det uden omkostninger, men du skal manuelt redigere tidligere tilføjede produkter i dette tilfælde. Hvis antallet af disse produkter er rig, vil det tage dig lang tid at foretage de nødvendige redigeringer.

Konklusion

WooCommerce – er et gratis eCommerce-plugin, der tilbyder kompleks tilgang til tilrettelæggelsen af ​​online-salg. Lige efter integrationen bliver dit WordPress-websted til en webshop. Baseret på den krævede funktionalitet har du muligvis brug for installation af udvidelser, men du kan også starte med grundlæggende WooCommerce-indstillinger.

Brug af WordPress og eCommerce-plugin-kombination er dog ikke altid rimelig. For at starte f.eks. Små websteder, kan du drage fordel af at bruge hjemmeside bygherrer, der leverer alle de nødvendige salgsrelaterede funktioner og værktøjer ude af boksen. De kan også bruges til at starte store projekter, men WooCommerce ser stadig en mere foretrukken løsning ud i denne niche.

Prøv WooCommerce nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map