WYSIWYG Web Builder-gennemgang

WYSIWYG Web Builder-gennemgang


WYSIWYG Web Builder (nuværende version 15.2) – er en desktop-webstedsbygger, der hjælper med at oprette HTML- og jQuery-baserede websteder uden dybe tekniske færdigheder. Når vi siger en desktop-version, mener vi, at softwaren kræver download og installation. Det var designet til små virksomheders behov. Platformen gør det nemt at bygge små og mellemstore projekter, porteføljer til freelancere, blogs, nyhedsportaler osv..

I modsætning til de fleste SaaS-platforme er WYSIWYG Web Builder ikke en alt-i-en-løsning til at oprette, distribuere og være vært for dit fremtidige websted. Det er bare et webstedsbygningsværktøj til at oprette forskellige typer projekter. Den gode nyhed er, at brugerne får adgang til over 200 instrumenter, der gør det nemt at oprette og tilpasse nye projekter uden tekniske færdigheder. Du kan vælge, om du vil drage fordel af en intuitiv træk-og-slip-funktion for samlede nybegynder eller lave en smule kodning.

I denne gennemgang skal vi se nærmere på softwarens hætte for at finde ud af, om det er værd at betale disse penge.

1. Brugervenlighed

Som det blev nævnt tidligere, var softwaren designet til både ikke-teknikere og programmerere med behov for at få adgang til skabeloners kildekode. Programmet bruger specielle HTML-moduler til hver af dens layout. Det er meget let at ændre temastrukturen takket være træk-og-slip-editoren. Brug det til at udskifte moduler, tilføje nye eller omarrangere siden. Softwaren leveres med sin brugerdefinerede grafiske brugergrænseflade (GUI) miljø.

For at få adgang til kontrolruden og faktisk begynde at bygge et nyt sted, skal du have applikationen installeret. Systemet tilbyder en gratis prøveversion. Alt hvad du behøver er at downloade ZIP-filer og gennemføre en enkel installationsproces. Ingen e-mails, kreditkort eller registreringer på dette tidspunkt, hvilket er meget praktisk. Systemet tilbyder flere versioner afhængigt af den OS-version, du bruger. Den dårlige nyhed er, at værktøjet kun er kompatibelt med Windows-drevne pc’er. Hvis du er Mac-bruger, skal du gennemse specialiseret Mac-webstedsbyggeres vurdering.

WYSIWYG windowsinstallation

De første problemer kan opstå, når du starter den gratis version for første gang, som hver softwarekopi kræver Direct2D. Sørg for, at du har den installeret på din pc for at undgå mulige fejl under bygningssessionen. Endelig er du her i redaktøren. Lad os komme til webstedets byggeproces.

WYSIWYG Web Builder Layout-moduler

Vi har allerede nævnt, at softwaren leveres med en samling af forudinstallerede HTML-moduler. WYSIWYG Web Builder bør ikke stole på færdige layout med allerede integrerede widgets, blokke eller sektioner. Her bliver du nødt til at bygge hver side fra jorden. Systemet har et udvalg af skabeloner. De skal dog uploades separat. Vi vil diskutere dette spørgsmål lidt videre.

WYSIWYG-layoutmoduler

Det er meget let at få en ny model til siden. Vælg blot den fra listen til venstre. Dobbeltklik på det, eller træk til arbejdsområdet. Samlingen af ​​moduler inkluderer forskellige blokke og sektioner. Hvis du vil beskrive din virksomhed og tjenester, skal du dele kontaktoplysninger og tilpasse siden med divider, overskrifter og sidefødder, knapper på sociale medier, nedtællinger, funktioner, prismærker og mere. Hvert modul kan også redigeres. Brugere kan frit ændre tekster, ændre størrelse på blokken, ændre dimensioner, typografi osv.

Det samlede indtryk er ikke så dårligt, selvom tilpasningsprocessen er meget begrænset. Du kan kun ændre nogle baseline-specifikationer såvel som at aktivere små ændringer. På den anden side kan brugere drage fordel af et udvalg af tilpassede moduler, mens erfarne programmerere og webdesignere frit kan hente deres egne filer fra lokale mapper. Denne kendsgerning tilføjer en vis fleksibilitet såvel som muligheden for at tilføje animation og andre visuelle effekter, hvis du besidder nødvendige CSS-teknikker. Avancerede programmerere vil også sætte pris på muligheden for at oprette formularer, der indeholder betingede indstillinger.

Going Live

Softwaren gør det muligt at forhåndsvise webstedet, før det offentliggøres. Alle sider vil være tilgængelige lige her i din browser med et klik. Softwaren leveres med inline-redigering, hvilket betyder, at alle ændringer gemmes automatisk på samme måde som i SaaS-platforme som Wix. Brugere har også flere udgivelsesmuligheder. Først og fremmest kan du downloade layoutet og gemme det i den lokale mappe. Den anden mulighed er at få det downloadet til din FTP med en tildelt URL.

Uanset hvad du vælger, skal du stadig tage sig af hosting og domæne separat. De leveres ikke engang med den betalte plan.

2. Funktioner & Fleksibilitet

WYSIWYG Web Builder er et værktøj, der oprindeligt er designet til at oprette webstedslayouts. Af denne grund er de fleste af dens funktioner fokuseret på redigerings- og tilpasningsfunktioner. Den vigtigste fordel her er, at platformen leveres med tilstrækkelig fleksibilitet til både nybegynder uden tekniske færdigheder og mere erfarne kodere og webdesignere.

Færdige moduler

WYSIWYG-klarlavede moduler

Den centrale webstedsbyggerfunktion, der definerer lethed med oprettelsen. Det tilbyder et udvalg af færdige blokke, der indeholder over 150 forskellige sektioner for at fremhæve virksomhedens funktioner, tjenester, priser, kontaktinformation osv. Hvert modul er let at tilpasse, ændre størrelse eller ændre i overensstemmelse med det overordnede webstedskoncept.

Animation og effekter

Softwaren leveres med CSS-teknikker, der gør det muligt at tilføje animationer og visuelle effekter til nogle af blokke. Brugere kan frit vælge fra en liste med 150 foruddefinerede effekter samt designe animationer på egen hånd og uploade dem til webstedsbyggeren.

Management af mediefiler

Platformen gør det nemt at oprette forskellige galleristiler og karruseller. Desuden er brugere i stand til at tilføje YouTube- eller Vimeo-videoer samt implementere rollover-animation og oprette mediefilbiblioteker med billeder, ikoner, video- og lydfiler osv..

Udvidelser

Hvis du vælger en betalt licens, får du desuden over 200 udvidelser, der gør værktøjet lidt mere fleksibelt. Brugere får yderligere tilpasningsinstrumenter, inklusive diasshows, menuer, baseline eCommerce-funktionalitet osv.

3. Design & Skabeloner

WYSIWYG Web Builder hjælper med at opbygge responsive websteder. Det har support til CSS og layoutnet, FlexBox såvel som faste temaer med breakpoints. Derudover tilbyder det et udvalg af dets tilpassede skabeloner, der også er mobilvenlige. Brugere kan vælge mellem hundreder af layouts, der henviser til små virksomhedswebsteder, porteføljer B&B-tjenester, små webshops, nyhedsportaler, fora og mere.

WYSIWYG-skabelon

Hver skabelon har en forhåndsvisningstilstand, som den kan gennemgå, før den downloades. Åh ja. Alle temaer skal downloades, inden redigeringen bruges. Du kan drage fordel af jQuery Mobile Theme-editor for at sikre, at dit fremtidige websted ser godt ud på forskellige mobile enheder. Den gode nyhed er, at alle af dem er gratis, selvom du bruger en gratis prøveversion.

4. Kundesupport

Webstedsbyggeren leverer flere måder at finde svar på alle spørgsmål. Først og fremmest kan brugere vælge en udvidet vidensbase, der kan fås direkte fra kontrolpanelet. Det dækker alle generelle problemer fra at komme i gang med at danne validering osv. Her har vi også oplysninger om tastaturgenveje om information om webstedsbyggeren samt de seneste opdateringsanmeldelser.

WYSIWYG kundesupport

Online tutorials og FAQ spørgsmål kan findes på officielt WYSIWYG Web Builder websted. Det indeholder detaljerede vejledninger og forklaringer om, hvordan man bruger forskellige blokke samt site- og temabehandlere. Webstedsbyggeren har sit eget samfund af tilhængere repræsenteret i lokalt forum. Newbies kan oprette en ny tråd samt diskutere nogle problemer med mere erfarne brugere.

5. Planer & Prisfastsættelse

Som en downloadbar software er WYSIWYG Web Builder tilgængelig som en levetid licenseret kopi. Du behøver ikke at betale månedlige abonnementsgebyrer. Prislappen starter ved $ 49,95 for en fuldt udstyret platform uden grænser for udvidelse, opdateringer osv.

WYSIWYG Web Builder-omkostninger

Der er en 30-dages gratis prøveperiode for dem, der ønsker at kontrollere, hvordan systemet fungerer. En gratis version leveres også med alle tilgængelige instrumenter i den betalte licens. Den eneste ulempe er, at brugere kun kan købe en WYSIWYG Web Builder-licens fra forhandlere. Først og fremmest skal du sende en anmodning og vente, indtil nogle af forhandlerne vil kontakte dig for at gennemføre købet. En temmelig mærkelig check-procedure er det ikke?

6. Fordele og ulemper

WYSIWYG Web Builder er et godt værktøj til at oprette HTML- og jQuery-skabeloner med ringe tekniske færdigheder. Det er meget nemt at bruge med hundreder af skabeloner og uendelige moduler til at skabe et fuldt funktionelt websted af forskellige typer. På den anden side har det bestemt nogle åbenlyse fejl.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; God til nybegynder og erfarne kodere.
&# X2714; Modstandsdygtige websteder til små virksomheders behov.
&# X2714; 30-dages gratis prøveversion med ubegrænsede funktioner.
&# X2714; Fantastiske CCS-teknikker til avanceret tilpasning.
&# X2714; Enkel træk-og-slip-editor.
✘ Ikke godt til komplicerede projekter.
✘ Forvirrende checkout.
✘ Begrænsede webdesignværktøjer.

Konklusion

WYSIWYG Web Builder kan være en god mulighed for programmerere og webdesignere, der er ivrige efter at få den nødvendige erfaring til mindstepriser. Platformen tilbyder god nok funktionalitet til at arbejde med moduler og redigere HTML- og jQuery-skabeloner med flere klik. Softwaren sikrer en anstændig teknisk baggrund.

På den anden side synes newbies måske platformens generelle indstillinger lidt forvirrende. Derudover kan det være bedre at vælge fuldt udstyrede browserwebsite-værktøjer, der er billigere og tilbyder flere funktioner i pakken uden behov for at downloade software eller kigge efter en hostingudbyder.

Prøv det GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map