WYSIWYG Web Builder gjennomgang

WYSIWYG Web Builder gjennomgang


WYSIWYG Nettbygger (nåværende versjon 15.2) – er en stasjonær nettstedsbygger som hjelper deg med å lage HTML- og jQuery-baserte nettsteder uten dype tekniske ferdigheter. Når vi sier en desktop-versjon, mener vi at programvaren krever nedlasting og installasjon. Den var designet for småbedrifter. Plattformen gjør det enkelt å bygge små og mellomstore prosjekter, porteføljer for frilansere, blogger, nyhetsportaler osv..

I motsetning til de fleste SaaS-plattformer, er ikke WYSIWYG Web Builder en alt-i-ett-løsning for å lage, distribuere og være vert for ditt fremtidige nettsted. Det er bare et nettstedbyggingsverktøy for å lage forskjellige typer prosjekter. Den gode nyheten er at brukere får tilgang til over 200 instrumenter som gjør det enkelt å lage og tilpasse nye prosjekter uten tekniske ferdigheter. Du vil kunne velge om du vil dra nytte av en intuitiv dra-og-slipp-funksjon for totale nybegynnere eller gjøre litt koding.

I denne gjennomgangen skal vi se nærmere på programvarens hette for å finne ut om det er verdt å betale pengene.

1. Brukervennlighet

Som det ble sagt tidligere, var programvaren designet for både ikke-teknikere og programmerere i behovet for å få tilgang til malenes kildekode. Programmet bruker spesielle HTML-moduler for hver av sine oppsett. Det er veldig enkelt å endre temastrukturen takket være dra-og-slipp-redigereren. Bruk den til å bytte ut moduler, legge til nye eller omorganisere siden. Programvaren kommer med det tilpassede grafiske brukergrensesnittet (GUI) miljø.

For å få tilgang til kontrollruten og faktisk begynne å bygge et nytt nettsted, må du imidlertid ha applikasjonen installert. Systemet tilbyr en gratis prøveperiode. Alt du trenger er å laste ned ZIP-filer og fullføre en enkel installasjonsprosess. Ingen e-postmeldinger, kredittkort eller registreringer på dette tidspunktet, noe som er veldig praktisk. Systemet tilbyr flere versjoner, avhengig av hvilken OS-versjon du bruker. Den dårlige nyheten er at verktøyet bare er kompatibelt med Windows-drevne PC-er. Hvis du er Mac-bruker, kan du bla gjennom spesialiserte Mac nettstedbyggere vurdering.

WYSIWYG vinduinstallasjon

Første problemer kan oppstå når du lanserer gratisversjonen for første gang, som hver programvarekopi krever Direct2D. Forsikre deg om at du har den installert på PCen din for å unngå mulige feil under byggingen. Endelig, her er du inne i redaktøren. La oss komme til byggeprosessen på nettstedet.

WYSIWYG Web Builder Layout Modules

Vi har allerede nevnt at programvaren kommer med en samling forhåndsinstallerte HTML-moduler. WYSIWYG Web Builder skal ikke stole på ferdige oppsett med allerede integrerte widgeter, blokker eller seksjoner. Her må du bygge hver side fra bakken. Systemet har et utvalg av maler. Imidlertid bør de lastes opp separat. Vi vil diskutere dette problemet litt videre.

WYSIWYG-oppsettmoduler

Det er veldig enkelt å få en ny modell for siden. Bare velg den fra listen til venstre. Dobbeltklikk på den eller dra til arbeidsområdet. Samlingen av moduler inkluderer forskjellige blokker og seksjoner. For å beskrive firmaet og tjenestene dine, dele kontaktinformasjon og tilpasse siden med divider, topptekst og bunntekst, sosiale medieknapper, nedtellingen, funksjoner, prislapper og mer. Hver modul kan også redigeres. Brukere står fritt til å endre tekster, endre størrelse på blokken, endre dimensjoner, typografi osv.

Helhetsinntrykket er ikke så ille, selv om tilpasningsprosessen er veldig begrenset. Du kan bare endre noen grunnleggende spesifikasjoner, samt aktivere små endringer. På den annen side kan brukere dra fordel av et utvalg tilpassede moduler, mens erfarne programmerere og webdesignere står fritt til å laste ned sine egne filer fra lokale mapper. Dette faktum tilfører litt fleksibilitet så vel som muligheten til å legge til animasjon og andre visuelle effekter i tilfelle du har nødvendige CSS-teknikker. Avanserte programmerere vil også sette pris på muligheten til å lage skjemaer som har betingede alternativer.

Going Live

Programvaren gjør det mulig å forhåndsvise nettstedet før du publiserer det. Alle sider vil være tilgjengelige her i nettleseren med et klikk. Programvaren kommer med inline-redigering, noe som betyr at alle endringer lagres automatisk på samme måte som i SaaS-plattformer som Wix. Brukere vil også ha flere publiseringsalternativer. Først av alt kan du laste ned oppsettet og lagre det i den lokale mappen. Det andre alternativet er å få den lastet ned til din FTP med en tilordnet URL.

Uansett hva du velger, vil du fremdeles trenge å ta vare på hosting og domene separat. De er ikke gitt selv med den betalte planen.

2. Funksjoner & fleksibilitet

WYSIWYG Web Builder er et verktøy som opprinnelig ble utviklet for å lage nettstedoppsett. Av denne grunn er de fleste av funksjonene fokusert på redigerings- og tilpasningsfunksjoner. Den viktigste fordelen her er at plattformen kommer med nok fleksibilitet for både nybegynnere uten tekniske ferdigheter og mer erfarne kodere og webdesignere.

Ferdige moduler

WYSIWYG-klare moduler

Kjernens nettstedbyggerfunksjon som definerer enkel opprettelsesprosessen. Det tilbyr et utvalg ferdige blokker som inkluderer over 150 forskjellige seksjoner for å fremheve selskapets funksjoner, tjenester, priser, kontaktinformasjon, etc. Hver modul er enkel å tilpasse, endre størrelse på eller endre i samsvar med det overordnede nettstedskonseptet..

Animasjon og effekter

Programvaren har CSS-teknikker som gjør det mulig å legge til animasjoner og visuelle effekter til noen av blokkene. Brukere står fritt til å velge fra en liste med 150 forhåndsinnstilte effekter i tillegg til å designe animasjoner på egen hånd og laste dem opp til nettstedbyggeren.

Administrasjon av mediefiler

Plattformen gjør det enkelt å lage forskjellige galleristiler og karuseller. Dessuten kan brukere legge til YouTube- eller Vimeo-videoer samt implementere rollover-animasjon og lage mediefilbiblioteker med bilder, ikoner, video- og lydfiler, osv..

utvidelser

Hvis du velger en betalt lisens, vil du i tillegg få over 200 utvidelser som gjør verktøyet litt mer fleksibelt. Brukere vil få ekstra tilpasningsinstrumenter inkludert lysbildefremvisning, menyer, grunnleggende e-handelsfunksjonalitet osv.

3. Design & maler

WYSIWYG Web Builder hjelper deg med å bygge responsive nettsteder. Den har støtte for CSS og layoutnett, FlexBox så vel som faste temaer med breakpoints. I tillegg tilbyr det et utvalg av de tilpassede maler som også er mobilvennlige. Brukere kan velge mellom hundrevis av layouter som viser til småbedriftssider, porteføljer B&B-tjenester, små nettbutikker, nyhetsportaler, fora og mer.

WYSIWYG-mal

Hver mal har en forhåndsvisningsmodus for å se gjennom før de lastes ned. Å ja. Alle temaene må lastes ned før du bruker redaktøren. Du kan ha fordel av jQuery Mobile Theme-redigeringsprogram for å sikre at ditt fremtidige nettsted vil se bra ut på forskjellige mobile enheter. Den gode nyheten er at alle er gratis selv om du bruker en gratis prøveversjon av programvaren.

4. Kundesupport

Nettstedsbyggeren leverer flere måter å finne svar på alle spørsmål. Først av alt, brukere kan velge en utvidet kunnskapsbase som kan nås rett fra kontrollpanelet. Den dekker alle generelle spørsmål fra å komme i gang med å danne validering, etc. Her har vi også informasjon om nettstedsbygger, samt nyeste oppdateringsanmeldelser..

WYSIWYG kundesupport

Online tutorials og vanlige spørsmål finner du på offisielle WYSIWYG Web Builder nettsted. Den inneholder detaljerte guider og forklaringer om hvordan du bruker forskjellige blokker samt nettsted- og temasjefer. Nettstedets byggherre har sitt eget fellesskap av følgere representert i lokalt forum. Nybegynnere kan lage en ny tråd, samt diskutere noen problemer med mer erfarne brukere.

5. Planer & Priser

Som en nedlastbar programvare er WYSIWYG Web Builder tilgjengelig som en livstidslisensiert kopi. Du trenger ikke betale månedlig abonnementsavgift. Prislappen starter på 49,95 dollar for en fullt utstyrt plattform uten grenser for utvidelse, oppdateringer osv.

WYSIWYG Web Builder Kostnad

Det er en 30-dagers gratis prøveperiode for de som vil sjekke hvordan systemet fungerer. En gratis versjon kommer også med alle tilgjengelige instrumenter i den betalte lisensen. Den eneste ulempen er at brukere bare kan kjøpe en WYSIWYG Web Builder-lisens fra forhandlere. Først av alt, må du sende en forespørsel og vente til noen av forhandlerne vil kontakte deg for å fullføre kjøpet. En ganske merkelig utsjekking, er det ikke?

6. Fordeler og ulemper

WYSIWYG Web Builder er et godt verktøy for å lage HTML- og jQuery-maler med lite tekniske ferdigheter. Det er veldig enkelt å bruke med hundrevis av maler og uendelige moduler for å lage et fullt funksjonelt nettsted av forskjellige typer. På den annen side har det absolutt noen åpenbare tap.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Bra for nybegynnere og erfarne kodere.
&# X2714; Motstandsdyktige nettsteder for småbedrifter.
&# X2714; 30-dagers gratis prøveversjon med ubegrensede funksjoner.
&# X2714; Flotte CCS-teknikker for avansert tilpasning.
&# X2714; Enkel dra-og-slipp-redigeringsprogram.
✘ Ikke bra for kompliserte prosjekter.
✘ Forvirrende kasseprosedyre.
✘ Begrenset verktøy for webdesign.

Konklusjon

WYSIWYG Web Builder kan være et godt alternativ for programmerere og nettdesignere som er ivrige etter å få den nødvendige erfaringen til minimumskostnader. Plattformen tilbyr god nok funksjonalitet til å jobbe med moduler og redigere HTML- og jQuery-maler med flere klikk. Programvaren vil sikre en anstendig teknisk bakgrunn.

På den annen side kan nybegynnere synes plattformens generelle innstillinger er litt forvirrende. Videre kan det være bedre å velge fullt utstyrte nettverksbyggingsverktøy som er billigere og tilbyr flere funksjoner i pakken uten å måtte laste ned programvare eller se etter en leverandør.

Prøv det GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map