Xsolla anmeldelse

Xsolla Websitebyggeranmeldelse


Xsolla – er en global webplatform oprettet til at levere spillespecifikke løsninger. Enten repræsenterer du en veletableret virksomhed eller vil starte en ny opstart, platformen gør det muligt at øge indtægterne, vokse målgruppen eller få finansiering til det nye videospil. Systemet har sin gratis brugerdefinerede webstedsbygger. Brugere får en chance for oprette sikre websteder til nulpris og begynde at sælge nøgler og abonnementer online.

Mens udviklere og udgivere har en chance for at oprette forbindelse til Damp eller Google Play, i denne gennemgang tester vi selve webstedsbyggeren som et separat værktøj til at oprette en destinationsside for dit produkt. Softwaren tilbyder et udvalg af ajourført og stilfuld platform, så du kan skille dig ud med et eksklusivt produkt eller videospil.

Brugere kan øge den samlede hjemmesidepræstation takket være tredjepartsintegration og yderligere værktøjer, der er bragt til dig af Xsolla-udviklere. Systemet har gratis integrerede e-handelsfunktioner til opsætning af din butik med flere klik. Lad os se nærmere på sin webstedsbygger og den måde, den håndterer byggeprocessen på.

1. Brugervenlighed

Xsolla webstedsbygger vil træne hver gang du har brug for et enkelt, men engagerende websted på én side til at sælge spilkopier og nøgler online. Selve byggeprocessen er temmelig enkel. Systemet tilbyder et baseline-layout, som du kan redigere eller tilpasse. Layouten kommer med en forudindstillet struktur, som du muligvis kan omarrangere samt tilføje nye blokke, slette allerede eksisterende osv.

For at få adgang til webstedsbyggeren skal du være en Xsolla-registreret bruger. For at logge ind, skal du udfylde en enkel registrering. Du skal blot angive din e-mail og adgangskode eller bruge sociale og Google-konti til problemfrit at komme ind på platformen.

Når registreringen er afsluttet, finder du dig selv på udgiverens konto. Her finder du nogle baseline-værktøjer og generelle indstillinger. De inkluderer butiksindstillinger, partner netværk, finansiering og mere.

Hvad vi har brug for lige nu er Site Builder. Du finder det på listen over indstillinger i betjeningspanelets venstre sidefelt. Klik på den, og start byggeprocessen ved at trykke på knappen “Opret side”. Du vil se et vindue med flere muligheder:

 • Nyt websted.
 • Google Play.
 • Damp.

Vælg “Nyt websted”Og gå videre til næste trin.

Xsolla oprette site

Skabelonredigering

Nu kan du se en skabelon med blokke og instrumenter til at tilpasse den. Softwaren tilbyder et klar-til-brug-layout med brugerdefinerede baggrunde, billeder og videoer. Derudover har den en forudindstillet struktur med blokke, du muligvis har brug for at holde brugerne engagerede og generere indtægter. For eksempel vil du her se en færdiggjort opfordring til handling-blokering, bruger erhvervelsesformularer, knapper til tilknyttede virksomheder til at deltage i det tilgængelige program, videospil titler, beskrivelser osv.

Xsolla wensite builder

Du er fri til at redigere en af ​​disse blokke ved hjælp af en simpel navigationsmenu til venstre med alle sektioner anført der. Vælg den, og rediger tekster, upload dine egne billeder eller baggrundsvideoer eller tilføj nye blokke.

Valget af blokke er ikke rigtigt, selvom det har alt, hvad du muligvis har brug for for at tilpasse webstedet fra yderligere gallerier og FAQ-sektioner til systemkrav, knapper til deling af sociale medier, nyheder osv. For at få dem på din side skal du blot klikke på “tilføj ny blok”Og vælg fra listen.

Xsolla tilføj blokering

Når du har oprettet en klar struktur til webstedet, kan du redigere globale temaindstillinger. Webstedsbyggeren gør det nemt at ændre farver, temastiler, styre blokrundhed, ændre ikoner og knapfarver osv. Brugere kan frit oprette deres egne mediebiblioteker. Gå til Indstillinger for aktiver, og upload fotos, billeder eller videoer for at tilføje dem med et klik, når det er nødvendigt.

Webstedsudgivelse

For at komme live, er du også nødt til at lave nogle sidste hånd. Først og fremmest giver en forhåndsvisningstilstand en klar vision af, hvordan siden vil se ud på desktop, smartphones eller tablets. Klik blot på det relevante ikon og se, hvordan responsive skabeloner fungerer. Glem ikke at besøge generelle indstillinger, hvor du har brug for at forbinde et domæne eller bruge det tilpassede Xsolla-domæne, der leveres som standard.

Nu er du klar til at gå live. Gå tilbage til webstedsbyggeren, tryk på knappen “offentliggør”, og byd dine første besøgende velkommen. Husk, at inden du offentliggør, skal du underskrive en kontrakt med Xsolla.

Xsolla-forhåndsvisningsside

2. Funktioner & Fleksibilitet

Xsolla er en platform for spiludviklere og udgivere. Det betyder, at de fleste af dens funktioner er fokuseret på omsætningsstigning og vækst i samfundet. Systemet gør det muligt at starte særlige loyalitetsprogrammer og bonuskampagner samt wok med tilknyttede virksomheder, indstille din personlige virtuelle butik med mere.

Opsætning af digital butik

Xsolla butiksopsætning

Xsolla lader brugere oprette en online butik med et klik. Ingen tekniske færdigheder kræves. Klik blot på “butik”I dine indstillinger og tilslut dit websted til tilgængelige tjenester og sælg:

 • Spilnøgler – give adgang til alle dine spil eller sælg nøgler til allerede offentliggjorte produkter. Du kan bruge denne funktion til at skabe mere trafik til spil, der kun er ved at blive frigivet. Få fordel af forudbestillingsstrategi for at øge salget og brugernes opmærksomhed.
 • Abonnementer (alfa version) – lad brugerne drage fordel af eksklusive frynsegoder eller oprette premium-konti med betalte abonnementer. Opret en eliteklub af spillere.
 • Virtuelle valutaer (i planer) – bruges hovedsageligt til køb i appen. Brugere har altid brug for guld eller kreditter for at købe premium rustning eller ekstra ressourcer.
 • Virtuelle varer (i planer) – generere flere indtægter ved salg af varer i spillet, nye sværd, supermotorer, ammunition osv.

For at sælge varer online behøver du kun foretage en enkel opsætning. Først og fremmest skal du angive en platform, dit spil er kompatibelt med (PS, Nintendo, Linux osv.). Vælg fra den medfølgende liste, og aktiver indstillingen. Derefter behøver du kun placere produktnavnet, angive linket, der overfører brugere til spilnøglen eller abonnementsindstillingerne og til sidst redigere “Køb nu”-Knappen lige her i webstedets editor. Alt hvad du behøver er at lave flere enkle touch for at afslutte den endelige indstilling for digital butik for at begynde at sælge online.

Kampagner

Xsolla-kampagner

Platformen kommer med et prisvindende værktøj, der lader webstedsejere oprette, finjustere og administrere forskellige kampagner. Gå til dine butiksindstillinger for at oprette en ny forfremmelse. Tilpas din kampagne i 4 enkle trin:

 1. Angiv kampagnedetaljer (navn, rabatbeløb osv.).
 2. Angiv særlige vilkår for den aktuelle kampagne.
 3. Indstil kampagneplanen.
 4. Tilføj Bannerinfo og offentliggør lanceringen af ​​kampagnen.

Derudover kan du bruge promo-koder og kuponer til at gøre din marketingkampagne mere forbedret.

Statistikker og Analytics

Xsolla-kampagner

Det er godt at have flere løbende reklamekampagner. Du skal dog spore statistikken for at få mest muligt ud af din marketingindsats. Xsolla har en separat regnskabssektion, hvor brugere kan spore deres salg, de fleste betalende kunder, gennemsnitlig værdi for lønningstid og mere. Du kan sortere statistikkerne efter dag, uge ​​eller måned.

Derudover kan brugerne håndtere andre aspekter af deres online aktivitet. Regnskabssektionerne indeholder info relateret til skatter og afgifter, repatrieringsomkostninger, etablerede brugeranskaffelsesgebyrer osv. Her kan du også spore alle transaktioner efter status og sortere afsluttede eller annullerede operationer.

Affiliate marketing

Xsolla har sit eget Partner-netværk, hvor du kan oprette og styre præstationsbaserede influencer-programmer og tilknyttede kampagner. Systemet tilbyder sømløs integration med et enkelt klik. Spiludviklere og udgivere kan oprette deres egne tilknyttede marketingprogrammer baseret på indtægtsdeling eller andre koncepter for at generere interesser blandt potentielle partnere.

Xsolla markedsføring

Den vigtigste fordel her er, at du faktisk kan lave dit eksklusive program ved at angive specifikke vilkår for tilknyttede virksomheder. Funktionen er tilgængelig i tre forretningsmodeller:

 • med indflydelse – Ideen er at give adgang til dit spil og indtægtsandel til påvirkere fra YouTube, Twitch og andre platforme, så de kunne tjene indtægter ved at gøre det, de allerede elsker at gøre – ved at levere engagerende, kreativt spilindhold og promovere interessante spil.
 • Affiliate marketing – promovere og sælge dine produkter ved hjælp af traditionelle tilknyttede netværk.
 • Kanalportaler – markedsfør dine browserbaserede spil gennem specifikke og aktuelle portaler.

SEO og sikkerhed

Bortset fra marketing- og promoveringsværktøjer har Xsolla webstedsbygger også nogle baseline SEO-indstillinger. Brugere kan redigere delingstitler og -beskrivelser, uploade delingsbilleder og se eksempler på kodestykker i Google. Derudover er der også en forhåndsvisningsmulighed for deling på Facebook.

Xsolla markedsføring

Når det kommer til spil, betyder sikkerhed altid noget. Xsolla har integreret sit eksklusive værktøj til bekæmpelse af svig, der automatisk aktiveres, når du har installeret en foretrukken betalingsgateway.

Tredjepartsintegration

For at øge din websteds ydeevne kan du drage fordel af ekstra apps, der er tilgængelige til integration. De inkluderer Google Analytics til bedre trafikstyring og overvågning, Facebook og Twitter Pixel til sporing af din statistik genereret via sociale platforme, Google Optimer for at få mest muligt ud af websteds AB-test, Game Magazines for at få dit produkt offentliggjort på større aktuelle virksomheder osv..

3. Design & Skabeloner

Xsolla webstedsbygger tilbyder ikke mange skabeloner og temaer, der skal installeres. En bruger får faktisk et grundlæggende layout til at redigere og tilpasse. Den gode nyhed er, at du får nok af designfunktioner til, at webstedet ser unikt ud. De tilgængelige indstillinger gør det nemt at ændre temastil, ændre rundhed, ændre hovedfarver og skrifttyper, uploade nye baggrundsvideoer og billeder til hver enkelt blok.

Xsolla design

På den anden side kan nogle brugere kræve lidt mere design og tilpasning. Xsolla-layouts er dog mobile responsive og kører godt på alle typer enheder. Der er en mobil preview-tilstand lige i instrumentbrættet, mens skabeloner gør et godt førsteindtryk med hensyn til design og stil.

4. Kundesupport

Xsolla yder omfattende support til sine brugere. Webstedsejere har forskellige måder at løse forskellige problemer på. De omfatter:

 • En Live Chat-funktion – oprette en ny diskussion med en supportmanager med et klik.
 • Værktøjet “Find dit svar” – skriv blot det problem, du har, og få et øjeblikkeligt svar fra den enorme vidensbase.
 • Vejledninger og vejledninger – App-sektionen indeholder detaljerede oplysninger om, hvordan man forbinder forskellige tjenester og instrumenter. Find ud af, hvordan du arbejder med partnerprogrammet, måder at få og tilslutte en Google Tag manager osv.

5. Planer & Prisfastsættelse

Xsolla webstedsbygger er gratis at bruge. Du kan begynde at opbygge og promovere dit projekt til nulpris med adgang til alle funktioner inklusive hosting. Det er gratis, indtil du begynder at tjene dine første kontanter. Systemet opkræver 5% fra hver transaktion eller køb, som brugerne foretager via dit websted. Det ligner et godt tilbud i stedet for at betale månedlige gebyrer, selv ved minimum indkomst.

Xsolla-priser

6. Fordele og ulemper

Xsolla er bestemt en af ​​de bedste site builders i sin niche. Det leveres med en rig funktion, der er sat i form af markedsføring og promovering af spil. Det tilbyder flere måder at sælge et produkt ud over forbedret e-handelsfunktionalitet. Både udviklere og udgivere vil sætte pris på det, selvom nogle små ulemper stadig finder sted.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Let at bruge en webstedsbygger.
&# X2714; Klar til at gå websteder på få minutter.
&# X2714; Flere salgs- og markedsføringsmuligheder.
&# X2714; Enkel butiksopsætning.
&# X2714; Gratis at bruge.
✘ Ingen skabeloner at vælge imellem.
✘ Begrænsede tilpasningsfunktioner

Konklusion

Xsolla er en specialiseret platform oprettet til spiludviklere og udgivere. Dets webstedsbygger er kun et ekstra værktøj til at hjælpe brugere med at oprette destinationssider og drage fordel af en bredere mulighed for salgs- og promoveringskanaler. Du behøver ikke betale for en separat platform til websidebygning eller leje udviklere.

Opret dit eget websted til nulpris og ingen tekniske færdigheder. Vælg forskellige forretningsmodeller, og sælg spilnøgler, abonnementer eller virtuelle genstande via flere salgskanaler. Flere måder at øge salget og øge dit spilfællesskab kommer som en ekstra grund til at prøve softwaren.

Prøv Xsolla gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map