Xsolla gjennomgang

Xsolla nettstedbygger gjennomgang


Xsolla – er en global nettplattform laget for å levere spillspesifikke løsninger. Enten representerer du et veletablert foretak eller vil starte en ny oppstart, plattformen gjør det mulig å øke inntektene, utvide målgruppen eller få finansiering til det nye videospillet. Systemet har sin gratis tilpassede nettstedbygger. Brukere får en sjanse til lage sikre nettsteder til null pris og begynn å selge spillnøkler og abonnement online.

Mens utviklere og utgivere har en sjanse til å knytte seg til Damp eller Google Play, i denne vurderingen skal vi teste nettstedsbyggeren som et eget verktøy for å lage en destinasjonsside for produktet ditt. Programvaren tilbyr et utvalg av oppdatert og stilig plattform som lar deg skille deg ut med et eksklusivt produkt eller videospill.

Brukere kan øke den generelle ytelsen på nettstedet takket være integrering av tredjeparter og ekstra verktøy som Xsolla-utviklere har brakt deg. Systemet har gratis integrerte e-handelsfunksjoner for å sette opp butikken din med flere klikk. La oss se nærmere på nettstedbyggeren og måten den håndterer byggeprosessen på.

1. Brukervennlighet

Xsolla nettstedsbygger vil trene når du trenger et enkelt, men engasjerende nettsted med én side for å selge spillkopier og nøkler på nettet. Selve byggeprosessen er ganske enkel. Systemet tilbyr en grunnleggende layout som du kan redigere eller tilpasse. Oppsettet har en forhåndsinnstilt struktur som du kan omorganisere i tillegg til å legge til nye blokker, slette allerede eksisterende osv.

For å få tilgang til nettstedbyggeren, må du være en Xsolla-registrert bruker. For å logge på, må du fullføre en enkel registrering. Bare angi e-postadressen og passordet ditt, eller bruk sosiale kontoer og Google-kontoer for å problemfritt gå inn i plattformen.

Etter at registreringen er fullført, vil du finne deg selv på utgiverens konto. Her finner du noen grunnleggende verktøy og generelle innstillinger. De inkluderer butikkinnstillinger, partnernettverk, finansiering og mer.

Det vi trenger akkurat nå er Site Builder. Du finner den i listen over alternativer i oversikten over kontrollpanelet. Klikk på den og start byggeprosessen ved å trykke på “Opprett side” -knappen. Du vil se et vindu med flere alternativer:

 • Ny side.
 • Google Play.
 • Damp.

Å velge “Ny side”Og gå videre til neste trinn.

Xsolla opprette nettsted

Malredigering

Nå kan du se en mal med blokker og instrumenter for å tilpasse den. Programvaren tilbyr et brukervennlig oppsett med tilpasset bakgrunn, bilder og videoer. I tillegg har den en forhåndsinnstilt struktur med blokker du kanskje trenger for å holde brukerne engasjert og generere inntekter. Her ser du for eksempel a ferdige Call to Action-blokkering, brukerserveringsskjemaer, knapper for tilknyttede selskaper til å delta i det tilgjengelige programmet, videospilltittler, beskrivelser, osv.

Xsolla wensite Builder

Du står fritt til å redigere noen av disse blokkene ved å bruke en enkel navigasjonsmeny til venstre med alle seksjonene oppført der. Velg en og rediger tekster, last opp dine egne bilder eller bakgrunnsvideoer eller legg til nye blokker.

Utvalget av blokker er ikke veldig rikt, selv om det har alt du trenger for å tilpasse nettstedet fra flere gallerier og FAQ-seksjoner til systemkrav, delingsknapper for sosiale medier, nyheter osv. For å få dem på siden din, klikker du bare på “legg til ny blokk”-Knappen og velg fra listen.

Xsolla legge til blokk

Når du har opprettet en tydelig struktur for nettstedet, kan du redigere globale temainnstillinger. Nettstedsbyggeren gjør det enkelt å endre farger, temastiler, administrere blokkrunderhet, endre ikoner og knappefarger, etc. Brukere står fritt til å lage sine egne mediebiblioteker. Gå til Innstillinger for eiendeler, og last opp bilder, bilder eller videoer for å legge dem til med et klikk når det er nødvendig.

Nettstedets publisering

For å komme live, må du også gjøre noen finpuss. For det første gir en forhåndsvisningsmodus en klar visjon om hvordan siden vil se ut på stasjonære, smarttelefoner eller nettbrett. Bare klikk på det aktuelle ikonet og se hvordan responsive maler fungerer. Ikke glem å besøke generelle innstillinger der du trenger å koble til et domene eller bruke det tilpassede Xsolla-domenet som leveres som standard.

Nå er du klar til å gå live. Gå tilbake til nettstedbyggeren, trykk på “publiser” -knappen og ønsker de første besøkende velkommen. Husk at du må signere en kontrakt med Xsolla før du publiserer.

Xsolla forhåndsvisningsside

2. Funksjoner & fleksibilitet

Xsolla er en plattform for spillutviklere og utgivere. Det betyr at de fleste av funksjonene er fokusert på inntektsøkning og samfunnsvekst. Systemet gjør det mulig å starte spesielle lojalitetsprogrammer og bonuskampanjer samt wok med tilknyttede selskaper, angi din personlige virtuelle butikk og mer.

Digital Store Setup

Xsolla butikkoppsett

Xsolla lar brukere opprette en nettbutikk med et klikk. Ingen tekniske ferdigheter kreves. Bare klikk på “butikk”I innstillingene dine og koble nettstedet til tilgjengelige tjenester og selger:

 • Spillnøkler – gi tilgang til alle spillene dine eller selg spillnøkler til allerede publiserte produkter. Du kan bruke funksjonen til å øke trafikken til spill som bare er i ferd med å bli utgitt. Dra nytte av forhåndsbestillingsstrategi for å øke salg og brukeres bevissthet.
 • abonnementer (alfaversjon) – la brukerne dra fordel av eksklusive fordeler eller opprette premiumkontoer med betalte abonnementer. Opprett en eliteklubb av spillere.
 • Virtuelle valutaer (i planer) – hovedsakelig brukt til kjøp i appen. Brukere trenger alltid gull eller kreditter for å kjøpe premium rustning eller ekstra ressurser.
 • Virtuelle elementer (i planer) – generere mer inntekter ved salg av varer i spillet, nye sverd, superkraftmotorer, ammunisjon osv.

For å selge varer på nettet, trenger du bare å gjøre et enkelt oppsett. Først av alt, må du indikere en plattform spillet ditt er kompatibelt med (PS, Nintendo, Linux osv.). Velg fra listen som er gitt, og aktiver alternativet. Da trenger du bare å plassere produktnavnet, indikere lenken som vil overføre brukere til spillnøkkelen eller abonnementsalternativene, og til slutt redigere “Kjøp nå”-Knappen her i nettstedredigereren. Alt du trenger er å gjøre flere enkle berøringer for å fullføre den endelige innstillingen for digital butikk for å begynne å selge på nettet.

kampanjer

Xsolla-kampanjer

Plattformen kommer med et prisvinnende verktøy som lar nettstedseiere lage, finjustere og administrere forskjellige kampanjer. Gå til butikkinnstillingene for å opprette en ny kampanje. Tilpass kampanjen din i fire enkle trinn:

 1. Spesifiser kampanjedetaljene (navn, rabattbeløp osv.).
 2. Angi spesielle vilkår for den aktuelle kampanjen.
 3. Angi kampanjeplanen.
 4. Legg til Bannerinfo og publiser lanseringen av kampanjen.

I tillegg kan du bruke kampanjekoder og kuponger for å gjøre markedsføringskampanjen din mer forbedret.

Statistikk og analyse

Xsolla-kampanjer

Det er bra å ha flere løpende kampanjekampanjer. Du må imidlertid spore statistikken for å få mest mulig ut av markedsføringsinnsatsen. Xsolla har en egen regnskapsdel ​​for brukere å spore salget, de fleste betalende kundene, gjennomsnittlig lønnsverdi og mer. Du kan sortere statistikken etter dag, uke eller måned.

I tillegg kan brukere håndtere andre aspekter av sin online aktivitet. Regnskapsdelene inneholder informasjon relatert til skatter og avgifter, hjemsendelseskostnader, etablerte brukeranskaffelsesgebyrer osv. Her kan du også spore alle transaksjoner etter status og sortere ut fullførte eller kansellerte operasjoner.

Tilknyttet markedsføring

Xsolla har et eget partnernettverk der du kan opprette og administrere resultatbaserte influencer-programmer og tilknyttede kampanjer. Systemet tilbyr sømløs integrering med ett klikk. Spillutviklere og utgivere kan lage sine egne tilknyttede markedsføringsprogrammer basert på inntektsdeling eller andre konsepter for å generere interesser blant potensielle partnere.

Xsolla markedsføring

Den viktigste fordelen her er at du faktisk kan lage ditt eksklusive program ved å angi bestemte vilkår for tilknyttede selskaper. Funksjonen er tilgjengelig i tre forretningsmodeller:

 • påvirkere – ideen er å gi tilgang til spillet ditt og inntektsdel til påvirkere fra YouTube, Twitch og andre plattformer, slik at de kan tjene inntekter ved å gjøre det de allerede elsker å gjøre – levere engasjerende, kreativt spillinnhold og promotere interessante spill.
 • Tilknyttet markedsføring – markedsføre og selge produktene dine ved hjelp av tradisjonelle tilknyttede nettverk.
 • Kanalportaler – markedsfør nettleserbaserte spill gjennom spesifikke og aktuelle portaler.

SEO og sikkerhet

Bortsett fra markedsførings- og markedsføringsverktøy, har Xsolla nettstedsbygger også noen grunnleggende SEO-innstillinger. Brukere kan redigere delingstitler og beskrivelser, laste opp delingsbilder og forhåndsvise tekstutdrag på Google. I tillegg er det et forhåndsvisningsalternativ for Facebook-deling også.

Xsolla markedsføring

Når det gjelder spilling, betyr alltid sikkerhet. Xsolla har integrert det eksklusive verktøyet for bedrageri som automatisk aktiveres når du har installert en foretrukket betalingsgateway.

Tredjepartsintegrasjon

For å øke ytelsen på nettstedet ditt kan du ha fordel av ekstra apper som er tilgjengelige for integrasjon. De inkluderer Google Analytics for bedre trafikkstyring og overvåking, Facebook og Twitter Pixel for å spore statistikken som genereres via sosiale plattformer, Google Optimize for å få mest mulig ut av AB-testing på nettet, Game Magazines for å få produktet publisert på større aktuelle virksomheter, osv..

3. Design & maler

Xsolla nettstedsbygger tilbyr ikke mange maler og temaer å installere. En bruker får faktisk en grunnleggende layout for å redigere og tilpasse. Den gode nyheten er at du får nok av designfunksjoner for å gjøre nettstedet til å se unikt ut. De tilgjengelige innstillingene gjør det enkelt å endre temastil, endre rundhet, endre hovedfarger og skrifter, laste opp nye bakgrunnsvideoer og bilder for hver blokk.

Xsolla-design

På den annen side kan det hende at noen brukere trenger litt mer design og tilpasning. Xsolla-oppsett er imidlertid mobile responsive og kjører bra på alle typer enheter. Det er en mobil forhåndsvisningsmodus rett i dashbordet, mens malene gir et godt førsteinntrykk når det gjelder design og stil.

4. Kundesupport

Xsolla gir omfattende støtte til brukerne. Nettstedseiere har forskjellige måter å løse forskjellige problemer. De inkluderer:

 • En Live Chat-funksjon – lage en ny diskusjon med en støttesjef med et klikk.
 • “Finn svaret” -verktøyet – bare skriv inn problemet du har, og få et øyeblikkelig svar fra den enorme kunnskapsbasen.
 • Tutorials and Guides – App-delen inneholder detaljert informasjon om hvordan du kobler til forskjellige tjenester og instrumenter. Finn ut hvordan du jobber med partnerprogrammet, måter å få og koble til en Google Tag manager, så videre.

5. Planer & Priser

Xsolla byggherre er gratis å bruke. Du kan begynne å bygge og markedsføre prosjektet ditt til null kostnader med tilgang til alle funksjoner inkludert hosting. Det er gratis til du begynner å tjene dine første kontanter. Systemet belaster 5% fra hver transaksjon eller kjøp brukere gjør via nettstedet ditt. Det ser ut som et godt tilbud i stedet for å betale månedlige avgifter, selv med minimumsinntekt.

Xsolla-priser

6. Fordeler og ulemper

Xsolla er absolutt en av de beste nettstedbyggerne i sin nisje. Det kommer med et rikt funksjonssett når det gjelder spillmarkedsføring og markedsføring. Det tilbyr flere måter å selge et produkt i tillegg til forbedret e-handelsfunksjonalitet. Både utviklere og utgivere vil sette pris på det, selv om noen små ulemper fortsatt finner sted.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkel å bruke en nettstedsbygger.
&# X2714; Klar til å gå nettsteder på få minutter.
&# X2714; Flere markedsførings- og markedsføringsalternativer.
&# X2714; Enkel butikkoppsett.
&# X2714; Gratis å bruke.
✘ Ingen maler å velge mellom.
✘ Begrensede tilpasningsfunksjoner

Konklusjon

Xsolla er en spesialisert plattform laget for spillutviklere og utgivere. Nettstedets byggherre er bare et ekstra verktøy for å hjelpe brukere med å lage destinasjonssider og dra nytte av et bredere alternativ for salgs- og kampanjekanaler. Du trenger ikke å betale for en egen plattform for bygging av nettsteder eller leie ut utviklere.

Lag ditt eget nettsted til null kostnader og ingen tekniske ferdigheter. Velg forskjellige forretningsmodeller og selg spillnøkler, abonnement eller virtuelle elementer via flere salgskanaler. Flere måter å øke salget og øke spillmiljøet ditt på er ekstra grunn til å prøve programvaren.

Prøv Xsolla gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map