Yola.com anmeldelse

Yola – er en af ​​de første webstedsbyggere, der er blevet tilgængelige for det store publikum. Lanceret i 2007 har systemet revolutioneret hele webdesigntilgangen, hvilket gør det meget enklere og mere forståeligt for ikke-teknologier.


Siden datoen for grundlæggelsen har webstedsbyggeren ændret sig meget. Med nye funktioner, værktøjer, webdesignelementer og skabeloner har tjenesten vundet verdensomspændende popularitet. Yola har eksisteret i ret lang tid, men er den stadig konkurrencedygtig? Hvilke nye funktioner og fordele tilbyder det, og er der specielle nuancer, der får det til at skille sig ud fra mængden?

Vi antager ikke nogen antagelser om disse aspekter. Lad os i stedet se på de vigtigste Yola-højdepunkter (og naturligvis dens ulemper), som vil hjælpe dig med at beslutte, om systemet fungerer godt for dig eller ikke.

1. Brugervenlighed

Hvis du nogensinde har prøvet at bruge Yola, kunne du ikke men bemærke, at dens interface ser noget forældet ud sammenlignet med moderne webstedsbyggere. Lige efter registreringen (hvilket er ret hurtigt) får du adgang til instrumentbrættet, og det er her du står over for flere spørgsmål lige fra starten.

Sagen er, at det ikke er helt enkelt at forstå den indledende implikation af sektionerne og finde dem, du faktisk har brug for for at komme i gang med din projektudvikling. Det tager bestemt tid at udforske alle de kategorier og muligheder, der er tilgængelige på instrumentbrættet.

Yola Dashboard

Hvad mere er, vi kan ikke sige, at vi nød system-drag-and-drop-editoren. Det er for eksempel mere restriktivt end Wix, og det tager nogen tid at vænne sig til det og forstå dets logik. Builder understøtter trækning, men du har ikke fuld kontrol over elementerne – når du slipper dem, springer de simpelthen til forudbestemte usynlige kasser.

2. Funktionssæt og fleksibilitet

Ligesom enhver anden moderne webstedsbygger giver Yola dig mulighed for at oprette webstedets struktur og layout ved at tilføje, arrangere og ændre flere indholdsblokke. Disse inkluderer strukturelementer (knapper, indholdsblokke, gallerier osv.) Og widgets (mp3-afspiller, videoer, handel, Facebook-kommentarer og mere).

Yola Editor

Platformens avancerede funktionalitet inkluderer en HTML / CSS-editor, hvor teknisk-erfarne brugere kan skrive deres egne CSS-regler og foretage direkte ændringer af koden. Med hensyn til resten af ​​systemets højdepunkter er de som følger:

Integrationsindstillinger

Med Yola kan du vælge og integrere en række forskellige værktøjer, widgets og eksterne systemer. Således kan du integrere med regelmæssige e-mail-marketingtjenester, Tumblr-blogs, Google App Suite, PayPal-supporttjenester osv.

Desværre er der i øjeblikket ingen integration med e-handelsmarkeder og -platforme, CRM-tjenester, helpdesk og regnskabsplatforme og andre vigtige eksterne systemer.

Mobile Plus

Systemet giver premium-planbrugere mulighed for at få mest muligt ud af den avancerede Mobile Plus-funktion. Det giver dig mulighed for at se og ændre den mobile version af dit websted med et par klik.

Yola Mobile Plus

Tag dig tid til at specificere dine åbningstider, give kort og retninger, og lad besøgende på webstedet komme i kontakt med dig ved at trykke på skærmen for at ringe til dig. Det er enkelt og hurtigt.

Integration af sociale medier

Systemet tillader synkronisering af din Yola-konto med populære sociale medietjenester som Facebook og Twitter. Dette bidrager ikke kun til funktionaliteten af ​​tjenesten, men hjælper også med at holde brugerne opmærksomme på alle de ændringer, opdateringer, begivenheder, nyheder og specielle rabatter, som systemet har at tilbyde.

e-handelsindstillinger

Opsætning af en webshop med Yola er slet ikke svært, da systemet har en stærk integreret e-handelsmotor. For at bruge det skal du dog opgradere til den betalte plan. Du kan også oprette en webshop med Yola ved at integrere en Ecwin-plugin i den.

Yola e-handel

Funktionen eCommerce giver dig mulighed for at sælge produkter 24/7 i online-tilstand ved at opsætte den integrerede indkøbsvogn, sælge op til 1000 produkter, forbinde din Yola-webshop med Facebook-konto, få adgang til systemets instrumentbræt, oprette og ændre showvinduet , der bruger CSV-produktimport / eksportfil osv.

Motoren understøtter også flere sprog og integreres med internationale og lokale forsendelsesudbydere, såsom FedEx, UPS, USPS, DHL og mere. Yola tillader at acceptere kreditkort- eller PayPal-betalinger, integrere med flere betalingsportaler, indstille momsafgifter for dine produkter baseret på den geografiske placeringsfaktor.

Brugere har en dejlig mulighed for at lancere en fleksibel webshop, der tilbyder fuld kontrol over produkterne og deres kategorier. De kan oprette og gemme shoppingprofiler, administrere online lagerværktøjer, spore ordrer og komme i kontakt med kunder.

Indstillinger for oversættelse af websteder

Yola-websteder er ikke i øjeblikket tilgængelige på mange sprog – der er kun en chance for at tilføje en Google Translate-widget til webstedet for at gøre dit projekt tilgængeligt på flere fremmedsprog. Der er ikke noget specielt værktøj til at oprette flersprogede websteder eller sproglokaliseringer her nu.

Widgets og tilføjelser

Med Yola kan du oprette forbindelse og administrere widgets for at give dit websted mere avanceret design og ydeevne. Størstedelen af ​​widgets er dog ikke indbygget, men er tredjepartsintegrationer. Ingen App Store, der giver adgang til widget-samling, er også tilgængelige her.

SEO muligheder

For at give dit Yola-baserede websted bedre resultater af søgemaskinerne giver systemet dig mulighed for at udfylde og tilpasse metatags til alle sider. Disse inkluderer titler, beskrivelser, nøgleord osv. Der er adgang til den separate menu-del, hvor du kan oprette og ændre URL-tekst for at gøre den brugervenlig.

Forum

Yola understøtter ikke muligheden for oprettelse af forum. Hvis du stadig har brug for et forum til dit websted, skal du oprette det på et separat underdomæne i systemet ved hjælp af specialiserede forummotorer og værktøjer. Det er klart, det er ikke meget praktisk, så det ville bare være enklere at bruge en af ​​webstedsbyggerne der leverer denne funktion out-of-the-box.

Kontaktformularbygger

Du kan installere en fleksibel, praktisk og brugervenlig kontaktformularbygger til at oprette alle online formularer, der kan anvendes på dit websted. Dette er en af ​​disse funktioner, som mange moderne webstedsbyggere i øjeblikket mangler.

Yola-kontaktformular

Kodedigeringsfunktion

Med Yola kan du individuelt redigere din websteds kode, hvis du har en beherskelse af HTML-basics. Funktionen tillader også tilføjelse af eksterne widgets og værktøjer til dit websted via kodedigering.

Blogging

Desværre mangler Yola en blogplatform, men de gør det let at integrere din Tumblr-blog. Dette er en af ​​de største ulemper ved platformen.

3. Design

Antal temaer:15
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Oprettelse af et websted med Yola starter med valg af skabelon. I øjeblikket tilbyder webstedsbyggeren over 90 skabeloner, der leveres gratis og mod ekstra omkostninger. Den overordnede skabelonkvalitet er dejlig, og de er visuelt tiltalende, men de er noget underordnede sammenlignet med de designs, der tilbydes af Wix, uKit og andre anerkendte ledere inden for webdesignniche.

Skabelonerne er ikke opdelt i kategorier, men der er dog en mulighed, der giver dig mulighed for at vælge en tom skabelon til at oprette et helt unikt websted fra bunden. Yola-skabeloner er mobiloptimeret til perfekt tilpasning til forskellige skærmstørrelser og opløsninger.

Så snart du vælger den foretrukne skabelon, kan du se dens preview-version for at udforske detaljerne. Du bliver bedt om at angive dit websteds navn, dets emne, kontaktoplysninger (der vil yderligere blive føjet til din webside). Den gode nyhed er, at hvordan enhver skabelon ser ud, når du får den fra Yola, bare er begyndelsen – i fremtiden vil du udskifte alle standardbilleder, ændre indholdslayout, ændre sidefoden, uploade et nyt banner osv., Hvis du er selvfølgelig villig til at investere din tid og kræfter.

Yola-skabeloner

Hver skabelon består af blokke, der kan ændres, slettes, tilføjes, redigeres og arrangeres på en side i tilfældig rækkefølge. At arbejde med dem er heller ikke et problem. Tværtimod, processen er sjov og underholdende.

Yola-skabeloner kan skiftes. Hvis du føler, at dit første valg ikke er rigtigt, og at tilpasse det ikke er nok, kan du blot overføre dit indhold til en ny skabelon.

4. Kundesupport

Yola kundesupport er på et anstændigt niveau, og der er flere muligheder, du kan bruge her. Uanset hvilke vanskeligheder du støder på, når du redigerer dit websted, kan du drage fordel af fanen Hjælp, der forbliver aktiv på alle sider i dit administratorpanel. Det indeholder links til de vigtigste steder, herunder Yola community forum, helpcenter, tutorials og træningswebinarer.

Hvis du stadig ikke kan finde svaret, kan du kontakte en af ​​Yola-eksperterne via e-mail eller telefonisk. Der er også adgang til pop op-vinduet Instant Help – stedet, hvor du kan indtaste ethvert spørgsmål, du er interesseret i, og vente til assistenten vil give dig svaret.

En anden måde at få 24/7 support er at indtaste dit spørgsmål i søgefilterfeltet og vente på de resultater, systemet genererer. Er der problemer med din kundesupportassistance eller dens kvalitet? Gå derefter videre til at udfylde afsnittet “Rapporter misbrug” for at fortælle teamet om situationen. For at opsummere det, er kundesupport en af ​​Yolas styrker, hvilket bestemt er en bemærkelsesværdig fordel ved systemet.

5. Prispolitik

Yola er en freemium-webtjeneste. Der er en gratis version, der giver dig mulighed for at oprette et websted på Yola-underdomæne, der indeholder op til 3 sider. Yola tilbyder også tre betalte planer:

PrisindstillingKosteFunktioner
Bronze:$ 4,95 / mo✓ Ubegrænsede sider;
✓ Opbevaring på 2 GB;
✓ Gratis domæne.
Sølv:$ 9,95 / mo✓ Ingen Yola Bradnding;
✓ Premium skabeloner;
✓ Avanceret editor.
Guld:$ 19,95 / mo✓ Ubegrænset båndbredde;
✓ Nøgleord og trafikanalyse;
✓ SEO-overvågning.

Ovenstående er de rabatpriser, der er angivet, hvis du beslutter at få et årligt abonnement. Platformen tilbyder 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle premium-pakker til de brugere, der af en eller anden grund ikke er tilfredse med den valgte plan.

Hvad mere?, Yola gør det muligt kun at tilføje en webshop til enhver betalt pakke for $ 10 pr. Måned. Butikken leveres med alle de krævede e-handelsfunktioner og er blottet for skjulte udgifter, transaktionsgebyrer og andre lignende økonomiske nuancer. Endelig kan du ansætte Yola-designere og devs til at oprette dit websted for dig – denne mulighed starter på $ 499,95.

6. Fordele og ulemper

At arbejde med Yola er spændende og interessant for alle. Ligesom enhver anden webstedsbygger leveres systemet dog med specifikke fordele og forringelser, som dens brugere er ved at vide. Lad os se på de mest karakteristiske træk nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; e-handelsplatform;
&# X2714; Rig skabelon samling;
&# X2714; Prisoverkommelighed;
&# X2714; Indstillinger for kodedigering.
✘ Begrænset gratis webstedsfunktionalitet;
✘ Fravær af den komplette integrerede blogging-motor;
✘ Mangel på værktøjer til designtilpasning;
✘ Utilstrækkelig skabelonkvalitet.

7. Sammenligning med konkurrenter

Tilbage i 2007 var Yola en meget populær webtjeneste. Efterhånden som tiden gik, begyndte systemet at hænge bag sine nærmeste konkurrenter. Lad os se et kort eksempel på sammenligningen af ​​Yola vs Weebly.

Weebly vs Yola

Mens Weebly for det meste fungerer godt til opbygning af porteføljer, blogs og webbutikker, bruges Yola hovedsageligt til at lancere promo-websteder og projekter på én side. Den mangler integreret blogging-motor, som er en af ​​de bemærkelsesværdige underskud på tjenesten.

Selvom begge webstedsbyggerne er lette at bruge og fungerer godt til nybegynder, mangler Yola stadig funktionalitet og designtilpasningsværktøjer til at dække et bredt spektrum af webudviklernes behov. Weebly udmærker sig også med hensyn til skabelonkvalitet og deres mobiloptimering, skønt det er noget dyrere sammenlignet med Yola.

8. FAQ

Q: Er Yola virkelig gratis?

A: Ja, deres gratis pakke er helt gratis. Du er ikke forpligtet til at opgradere din gratis konto. Med din gratis konto kan du oprette et grundlæggende websted, der indeholder op til 3 sider med 1 GB båndbredde og 1 GB lagerplads. Webstedet vil blive offentliggjort til et Yola-underdomæne.

Alle betalte planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Q: Er deres skabeloner tilpasselige?

A: Ja, det er de også. Du kan foretage ændringer i den valgte skabelon ved hjælp af Yolas brugervenlige What-You-See-Is-What-You-Get-editor eller ved at foretage ændringer på et kodeniveau – der er en avanceret editor for strømbrugere. Hvis du ved en ting eller to om CSS, kan du genopbygge dit websted helt og give det et nyt look. Den avancerede redigeringsfunktion er tilgængelig i professionelle og ubegrænsede pakker.

Q: Understøtter Yola e-handel?

A: Ja, Yola har en e-handelsløsning. Det er en integration med Ecwid, en førende e-handelsplatform, som er utroligt populær blandt andre webstedsbyggere. Der er Ecwid-widgets i UKIT, Webydo og Wix.

Du kan tilføje Yola Commerce til enhver plan for $ 10 / måned. Det giver dig funktionalitet såsom: produktindstillinger og kombinationer; variabel prisfastsættelse for produktindstillinger som forskellige størrelser, farver, modeller osv .; lagerstyring; ordre- og lagerstyring; kundeadministration (brugere kan oprette konti og gemme deres betalingsoplysninger); Facebook-side butik integration; flere betalingsmetoder; promo-koder og rabatter; skatteforvaltning og mere.

Q: Tilbyder de tilpassede designtjenester?

A: Ja, det gør de. De er sammen med professionelle designere for at tilbyde Yola Premier, en nøglefærdigt service, der giver dig et professionelt designet Yola-websted. Hjemmesiden vil være fuldt tilgængelig og kontrolleret af dig. Du kan være i stand til at foretage ændringer i design og indhold.

Q: Er Yola-websteder mobilvenlige?

Sv .: For at optimere dit Yola-sted til mobilvisning, skal du købe en af ​​Premium-pakkerne.

Yola mobiludgivelse

Q: Tilbyder de nogen SEO-funktioner?

A: Ja, det gør de. Der er nogle gratis standardindstillinger (metakoder: nøgleord, beskrivelse, titel) og avanceret Yola Traffic Builder. Denne premium-funktion hjælper dig med at forstå de centrale principper for, hvordan søgemaskinebots gennemsøger dine sider, scanner dit websted for fejl og forbedringer, samt sender feedback om dit søgeordsbrug. Yola Traffic Builder giver dig rapportering fra måned til måned.

Q: Hvad er Yola-alternativer?

A: Yola er uden tvivl et godt firma, men det føles som om de stoppede med at opdatere softwaren for et par år siden. Dette kan føre dig mod en mere aktiv webstedsbygger, som UKIT eller Wix.

Bundlinie

Brugervenlighed:8/10
Funktioner:5/10
Design:7/10
Teknisk support:8/10
Priser:7/10
Samlet resultat:7,0 / 10

Yola er en webstedsbygger, der hører til repræsentanterne for den gamle generation af webdesignværktøjer. Det har engang været populært, da dets funktioner var nok til at dække behovene hos målgruppen for et par år siden. Tidsforløbet udløser behovet for at se efter mere fuldt udstyrede og kraftfulde webstedsbyggere, og det ser ud til, at Yola virkelig mangler den krævede funktionalitet.

Efter at have gennemgået webstedsbyggeren kan jeg ikke, men have en fornemmelse af, at Yola stoppede med at opdatere sin software for et par år siden. De frigav et par nye skabeloner gennem tidligere år, men det er ikke nok til at modstå moderne nichekonkurrence, hvilket er virkelig hårdt i dag.

Systemet har virkelig en række ubestridelige fordele som f.eks. Stærk kundesupport og flere skabeloner. På samme tid kan manglen på indbyggede blogging-løsninger, middelmådige design og høje priser føre dig mod behovet for at lede efter en mere fornuftig løsning.

Min mening kan afvige fra din, men jeg tror ikke, at denne webstedsbygger fungerer for dig, hvis du har til hensigt at lancere et moderne moderne websted. Dette gælder især, når der er så mange mere fordelagtige alternativer derude. Valget er op til dig nu!

Prøv Yola nu

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map