Zenfolio-gennemgang

Zenfolio-gennemgang


Zenfolio – er en stærk og kompleks webstedsbygger til professionelle fotografer. Det giver mulighed for at oprette multifunktionelle porteføljewebsteder der understøtter e-handelsfunktionalitet. Som et resultat får vi et specifikt websted, der indeholder en unik kombination af en portefølje (foto / video), en blog og en online butik.

Zenfolio ser sin største mission i at hjælpe professionelle fotografer og niche-entusiaster skab virkelig unikke og visuelt tiltalende porteføljewebsteder med alsidige mål. Uanset om du vil vise dit kreative arbejde til dine fans eller sælge dem til målgruppen, vil systemet give dig et kompleks af mål, værktøjer og funktioner til at udføre opgaven på den bedst mulige måde og få den ønskede indtægt.

Webstedsbyggeren blev lanceret i 2004 og har opbygget et stærkt ry for en portefølje-web-bygningsplatform. Det er op til dig at kontrollere alle trin i oprettelsen af ​​webstedet her for at lagre og sælge dine fotos og videoer. Det er dig, der designer displayvinduet (gallerier, albums, samlinger, kategorier osv.), Sætter adgang til dine værker (gratis eller efter betaling eller registrering), downloadmulighed, omkostning for produktgrupper eller separate fotos, displayparametre osv. Du kan bare vise dine fotos for at glæde publikum ved at oprette en dejlig gratis portefølje for besøgende på websitet. Det er op til dig at beslutte, hvad du præcist vil have.

Er du interesseret i funktionaliteten af ​​tjenesten og ønsker at finde ud af mere om den? Så er det på høje tid at gennemgå det som en platform, der bruges til at oprette digitale produktbutikker. Det er næppe muligt, at nogen vil have et ønske om at bruge et så kompliceret webbygningsværktøj til at offentliggøre en almindelig portefølje. Denne service er beregnet til professionelle og dermed kommer den med en rig mængde indstillinger og en kompleks instrumentbrætstruktur. Systemet er ret alvorligt. Lad os se, om det virkelig er værd at bruge.

Fordele og ulemper

Zenfolio er en webstedsbygger af kvalitet, der giver dig mulighed for at oprette og administrere din egen portefølje eller fotograferingswebsted, selvom du ikke er webdesignpro. Platformen har alle de nødvendige værktøjer til at starte et værdigt projekt, men du skal ikke forvente dyb fleksibilitet og funktionalitet fra det. Webstedsbyggeren giver brugerne det grundlæggende funktionssæt, der er nødvendigt for hurtig og effektiv webstedsudviklingsproces, men hvis du agter at starte et stærkt porteføljeprojekt, kommer det næppe op til dine behov. Ligesom enhver anden professionel platform, Zenfolio leveres med listen over fordele og ulemper, som brugere bør vide om at tage det uvildige valg.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Kraftigt fotograferingsfokus for systemet
&# X2714; Moderne integreret billedgalleri
&# X2714; Fleksibel skabelontilpasning og lydhør design
&# X2714; e-handelsmotor
&# X2714; Praktisk fotostyring
&# X2714; Dejlig SEO
&# X2714; Kraftig kundesupport
&# X2714; Marketingværktøjer
&# X2714; Mobiloptimering
&# X2714; Gør det muligt at komme i kontakt med et omfattende netværk af fotografer
&# X2714; Omfattende indstillinger for video / billede / lyd integration
✘ Ubekvem redaktør og kompleks interface
✘ Brat indlæringskurve
✘ Begrænset skabelonvalg
✘ WYSIWYG-teksteditor kan være utilstrækkelig til at klare komplekse webstedselementer
✘ Support- og telefonchat-supportmuligheder er ikke tilgængelige for alle planer
✘ Begrænset antal systemskrifter

Zenfolio er et værdigt valg for brugere, der har til hensigt at starte fotograferingswebsteder, men alligevel mangler webdesignfærdigheder og kodningsbevidsthed for at gøre det uafhængigt. Webstedsbyggeren mangler dog noget funktionalitet og indstillinger for dyb designtilpasning, så du får mest muligt ud af din webstedsudviklingsproces.

Hvad er det godt til?

Zenfolio er et godt valg for de brugere, der mangler viden om webdesign og kodningsevner til at starte high-end-projekter på egen hånd. Ved at bruge platformen er det blevet muligt for ikke-teknikere ikke kun at opbygge professionelle fotograferingswebsteder, men også at organisere, fremvise og sælge deres kunstværker.

Zenfolio har formået at vinde popularitet hos professionelle fotografer og amatører på grund af det integrerede eCommerce-system, kraftfulde galleripræsentation og fleksible marketingværktøjer. Webstedsbyggeren leveres også med en praktisk træk-og-slip-editor samt overflod af funktioner til at fremvise og udvide din fotograferingsvirksomhed. Dette er de vigtigste parametre, der gør platformen til et godt valg for brugere, der er involveret i fotograferingsbranchen.

Brugervenlighed

Zenfolio er ikke den letteste webstedsbygger derude, men det er stadig meget muligt at vænne sig til det, når du har udforsket systemets interface, dashboard og integreret værktøjssæt. Platformen kommer med flersproget support og et standard sæt websider, man kan tilføje til webstedet for at spare tid og kræfter. WYSIWYG-redigereren af ​​systemet gør det muligt at redigere, ændre og organisere størstedelen af ​​sideelementer. Dette er en af ​​de funktioner, der bidrager til enkelhed i systemet.

Samtidig er grænsefladen til webstedsbyggeren en smule rod med funktioner og muligheder, der kræves for at give dit websted fuldt tilpasset design. Dette tilføjer kompleksiteten i oprettelse af websider, hvilket især gælder for ikke-teknikere såvel som for brugere, der har vænnet sig til enkel og praktisk navigering på websitet. Ligeledes tager det tid at tilpasse komplekse websideelementer, herunder formularer, kolonner, kort osv. Dette tager også ekstra tid og kræfter investering.

Kom godt i gang

Når du lige er ved at begynde at arbejde med systemet, skaber det et meget enklere indtryk end det faktisk er. Tilmeldingsprocessen er let og hurtig. Systemet beder dig om at angive dit faktiske navn som fotograf samt din e-mail og adgangskode for at oprette en konto.

Zenfolio Start din gratis prøveperiode

Det næste trin er at vælge webstedstypen (portefølje) du skal oprette og tilpasse. Rullemenuen hjælper dig med at træffe det rigtige valg, selvom du er i tvivl om en eller anden grund.

Lige efter at du er færdig med valg af emne, vil systemet tilbyde dig at vælge en skabelon, der passer til din niche og porteføljestil samt emnet mest af alt. Det er her du bliver nødt til at specificere den type fotos, du normalt optager (Bryllup og forlovelse, begivenheder, skole, portrætter, sport / action, landskab, natur / dyreliv osv.). Hvis det er nødvendigt, kan du vælge flere varianter.

Hvad mere er, webstedsbyggeren tilbyder dig at vælge et design baseret på de spørgsmål og oplysninger, du har indsendt i de foregående trin. Derudover vil du være i stand til at markere de felter, der definerer den vigtigste implikation af dit projekt (Online-portefølje, klientprøvning, levering af digital fil, blog, salg osv.). Når du har gennemført disse trin, kan du fortsætte med tilpasning af dit websted til fotografering.

Webstedsredigering

Systemet tilbyder dig den mest passende skabelon baseret på de oplysninger, du har delt. Hvis der er noget, du ikke kan lide ved det af en eller anden grund, eller hvis du beslutter at skifte til et andet design, kan du gøre det senere på baggrund af de indsendte oplysninger. Så snart du er færdig med valg af skabelon, har du en mulighed for at begynde at tilpasse det.

zenfolio webstededitor

Tilpasning af hjemmesiden afsluttes ved at tilføje fotos. Du kan uploade flere billeder i starten, men det vil også være muligt at tilføje flere fotos bagefter. Webstedsbyggeren gør det muligt at uploade et par billeder kun for at lade dig se, hvordan dit projekt kan se ud i det lange løb.

Endelig vil Zenfolio tilbyde dig at justere SEO-indstillinger på dit websted for at sikre, at folk kan finde dig og øge dit projekt synlighed i de sociale netværk. Det er en ganske usædvanlig tilgang, da flertallet af webstedsopbyggere (inklusive specialiserede) angiv ikke denne mulighed lige fra starten. I mellemtiden bør vigtigheden af ​​SEO-promovering ikke undervurderes, hvilket gør systemet værd at være opmærksom på fagfolk og fotoentusiaster.

For at justere SEO-indstillinger skal du give det relevante indhold i de store webstedsfelter for at hjælpe søgemaskinerne med at forstå dit webstedsemne bedre og for at vise det godt i søgemaskinerne. Blandt de felter, du skal udfylde, skal de følgende være de første, der nævner: Startside Titel, placering (by, stat / provins) og webstedsbeskrivelse.

Hvad du dog skal huske på, er, at Zenfolio-efterforskning og oprettelse af webstedet i sig selv vil være meget mere kompliceret, end det kan se ud fra starten. Dette er ikke et almindeligt system. Dashboardstrukturen ligner ikke andre tjenester.

Hvis du har erfaringen med at bruge skytjenester, hjælper det dig overhovedet ikke. Generelt er det muligt at udforske systemet effektivt. Så snart du er vant til det, bliver instrumentbrættet mere eller mindre praktisk. Du vil dog stadig føle dig usikker på, når det gælder valget af den krævede mulighed fra tid til anden. Dette er på grund af den komplekse instrumentbrætstruktur og overflod af kategorier, det involverer. Dette er kategorierne Foto, Websted, Salg og Kommunikation, som hver leveres med underkategorier, der også kræver udforskning.

Derudover har dashboardet til webstedsbyggeren en Organizer, hvor du kan strukturere dine fotogallerier, samlinger eller endda separate sider. Her er listen over sektioner, du skal have til rådighed: Fremhævet, for nylig tilføjet, favoritter. Vandmærker og lydspor. Under organisatoren finder du readymade-samlinger, porteføljer og gallerier.

zenfolio header editor

En sådan logisk inddeling af arbejdsområdet i sektioner gør processen med at mestre systemet lidt forenklet, selvom du stadig har brug for tid til at vænne dig til det. Brugere forventer generelt en mere brugervenlig og ergonomisk grænseflade fra en portfolio-webstedsbygger, selvom systemet er avanceret. Hvad hvis jeg bare ønsker at lægge 50-100 billeder, jeg har taget under min rejse til Polynesien, for eksempel? Dette vil ikke være enkelt. Jeg bliver nødt til at kæmpe med komplicerede unødvendige indstillinger i ganske lang tid i håb om, at dette snart kommer til en ende, og folk vil se mine fotos.

Heldigvis består systemets supportcenter af tre sektioner, nemlig vidensbasen, træningsvideoer og ressourcer. Tjenestens YouTube-kanal leveres med en række forskellige videoer, hvoraf mange varighed overstiger 1 time. Dette taler for to kendsgerninger: Systemets udviklere prøver deres bedste for at hjælpe brugerne med at udforske tjenesten med succes, og de har virkelig meget at fortælle dem om. Zenfolio kræver virkelig et informativt supportcenter. Der er meget at forklare her. Tekstafsnittet indeholder over 200 artikler, der er opdelt i kategorier. Du kan også konsultere teknisk support direkte når som helst på dagen.

Tjenesten har en interessant blog med nyheder, inspirerende historier og anbefalinger om effektiv brug af webstedsbyggerfunktioner. Det tager normalt omkring 5 dage at mestre den mest nyttige Zenfolio-funktionalitet. Hvis der er noget, du ikke forstår, skal du gå til supportafsnittet for at få hurtig hjælp. Din intuition og oplevelse er måske ikke praktisk til dig her, mens ofte stillede spørgsmål om tjenesten er meget mere pålidelige.

Going Live

Processen med at starte et fotograferingswebsted med Zenfolio tager ikke lang tid, men gør dig klar til at investere lidt tid på at udforske systemet og vænne sig til det. Så snart dit websted er klar, kan du forhåndsvise, hvordan det ser ud, og derefter gå live. Vær opmærksom på, at du kan vende tilbage til webstedets redigeringsproces, når du har brug for det – bare aktiver knappen Rediger og foretag de ændringer, du finder vigtige. De gemmes automatisk. Alt i alt tager det et par sekunder at offentliggøre dit porteføljeprojekt.

Funktioner & Fleksibilitet

Zenfolio-interface ser temmelig enkel ud, hvis ikke engang barnlig, hvis sammenlignet med sin vigtigste nichekonkurrent SmugMug. Der er mange farver, kantede elementformer, mange alsidige ikoner og tegn her. Dette distraherer dog ikke brugerne meget. Man vænner sig hurtigt til dette. Dashboardet er strukturelt opdelt i 6 store sektioner af muligheder:

”Dashboard” er en startskærm, der indeholder hurtige links til adgang til indstillinger fra andre sektioner (du kan tilføje et galleri, blogindlæg, oprette design, se gennem kommentarer osv. her).

Zenfolio Dashboard

”Billeder” er et fotoopbevaringsafsnit, der ligner Windows Stifinder eller MacOS Finder. Den venstre sidepanel indeholder gallerier, fotogrupper og samlinger, mens arbejdsområdet indeholder mapper med fotos der findes. Du kan tilføje nye sektioner, kategorier, fotos, redigere synlighedsindstillinger og galleriadgang osv. I højre sidebjælke er det muligt at tilføje beskrivelsen af ​​fotogrupper, opsætte deres synlighed, download mulighed / forbud, pris, albumomslag, gratis eller registreret adgang.

Zenfolio-fotos

”Selling” er afsnittet om e-handelswebbygger. Det er her dine prislister, ordrerapporter, lister over betalte produkter (som kan redigeres / slettes eller forenes i pakker), albums, indstillinger for gavekort, kuponer og alsidige promohandlinger findes.

Zenfolio-salg

“Internet side” er en liste over statiske sider på dit websted, der indeholder beskrivelser og links til deres redigering. Dette er det afsnit, hvorfra du også kan tilføje nye blogindlæg, uploade nye PDF-dokumenter og oprette brugerdefinerede sider.

Zenfolio-websted

”Kommunikation” er dit eget center for kommunikation med besøgende. Det er her du kan finde en liste over kontakter, e-mailhistorie, en liste med webstedskommentarer og statistik for hver registreret bruger.

Zenfolio-kommunikation

”Indstillinger” er et kraftfuldt afsnit af indstillinger, der er opdelt i 4 kategorier, nemlig:

  • “Konto” der gør det muligt at konfigurere kontodata, adgangskoder, ophavsret, et henvisningslink, indstillinger for social profil osv .;

Zenfolio-konto

  • ”Fakturering”, som indeholder betalingsoplysninger (kreditkorttype, nummer, adresse osv.), kontoudtog (løbende saldo, kredit og gebyrer) samt oplysninger om den aktuelle plan. Det er her du også kan oprette ekstra websteds-tjenester, såsom Triple Scoop Music, RAW Files Edit ($ 50 / år) og Borrowlences-medlemskab ($ 100 / year);

Zenfolio-fakturering

  • “Internet side”, som tillader opsætning af brugerdefineret domæne, valg af hjemmesiden på dit websted, få adgang til SEO-indstillinger, Webmasterværktøjer (Google, Bing), Besøgssporing (Google Analytics), Indstillinger for cookieadvarsel og Besøgende-visningsindstillinger (aktivering af den mobile webstedsversion, webside søgning, slideshow-effekter osv.);

Zenfolio-websideindstillinger

  • ”Selling”, hvor du kan starte promo-kampagner, indstille standardmåde til udskrivning af ordre, leverandørindstillinger, valuta- og skatindstillinger, indkøbsvogn, Zenfolio Gebyrer Information (7% fra alle transaktioner) og andre indstillinger som disse.

Zenfolio-sælgende indstillinger

Dashboardet indeholder således sektioner af indstillinger, som ikke er direkte relateret til dannelse af webside. Zenfolio-editor er et separat indstillingsområde, hvor du kan indstille hver side visuelt og funktionelt i detaljer. Vi har delvist beskrevet dens muligheder i “Temaer”Afsnit.

For at opsummere det kan du vælge et layout og et sæt af viste elementer for hver blok. Hvert menupunkt kan tildeles en titel, type (galleri, brugerdefineret side, ekstern side, PDF-dokument), visnings- og åbningsregler (i et nyt eller nuværende vindue). Dropdown-menu kan også oprettes her. I afsnittet Webstedsindstillinger kan du konfigurere webstedsmærkevartering (logoer og ikoner), sprog, mobilversion, RSS-nyhedsfeed, visning af fotooplysninger osv..

Generelt skaber betjeningspanelet et positivt indtryk. Det er lidt kompliceret og overbelastet med indstillinger, men det ser ret logisk og praktisk ud, så snart du vænner dig til det. Zenfolio-funktionalitet er på et anstændigt niveau. Du kan designe en foto- / videobutik med en blog på flere dage. Alt hvad du har brug for er tilgængeligt her.

Når vi taler om systemets funktionalitet, er det ret alsidigt og afslører flere muligheder for udtryk for din kreative frihed. Det er på høje tid at gennemgå systemsættet lige nu.

Mobile apps

Bortset fra mobiloptimerede layouts, der leveres med touchnavigationssupport, har webstedsbyggeren gratis mobile apps til Android og iOS-enheder, der gør det muligt at oprette og administrere professionelle porteføljer på farten. Der er også individuelle klienthukommelsesapps til hurtig upload og styring af billeder og oprettelse af fotogallerier.

Søgemaskine optimering

Zenfolio-porteføljens websteder er godt optimeret til søgemaskinerne. Som nævnt ovenfor giver systemet en mulighed for at udfylde de store SEO-indstillinger lige fra starten – på det sidste trin i projektoprettelsesprocessen. Derudover kommer det endda med de vigtigste fremhævede felter, der ikke bør overses, når det gælder SEO. Dette er den bedste måde for brugerne at vide, hvilke metatags de skal udfylde for at øge deres projektsøgemaskine ranking (titler, nøgleord, beskrivelser).

Integreret Analytics

Systemet giver en mulighed for at integrere de must-have-værktøjer til at spore dine webstedsparametre, herunder trafikstrøm og svingninger, deres opførsel på webstederne, større trafikkilder og andre bemærkelsesværdige funktioner, der har direkte indflydelse på vores webstedsfremme og kundeengagement. Blandt de tjenester, du kan integrere, giver det mening at nævne Google Analytics, Webmasterværktøjer og StatCounter.

Indholdsstyring

Med Zenfolio kan du nemt organisere dine fotos og samlinger i gallerier og indlejrede grupper. Det er også muligt at tildele tags (nøgleord) til dem samt at uploade og opdele fotos i kategorier. Tjenesten understøtter desuden træk-og-slip-omarrangering af fotos, videoer og deres samlinger.
Hvis der er behov for at flytte filer fra en kategori til en anden, kan du nemt gøre det på mindre end ingen tid. Zenfolio giver dig også mulighed for at importere og vise IPTC- og EXIF-metadata samt gøre brug af integrerede uploadværktøjer som ActiveX og HTML5.

Import / eksportfunktioner

Hvis du allerede har fotosamlinger i andre systemer og har til hensigt at flytte dem til Zenfolio, tillader webstedsbyggeren direkte upload fra Adobe Lightroom, Microsoft Live Photo Gallery, Photo Mechanic, kommandolinje osv. Du kan også overføre fotos til Zenfolio fra andre hostingtjenester, uploade eller gemme kilde- eller råfiler, uploade PDF-filer eller endda linke dem fra din webstedsmenu.

Foto- og videohosting

Zenfolio understøtter JPEG, TIFF, PNG, GIF fotofilformater såvel som MPEG, M4V, AVI, MOV, WMV, 3GP, MKV, MP4, MTS videofiler. Uanset størrelsen på dine fotofiler har de høj kvalitet og vises perfekt på webstedet. Webstedsbyggeren kan også prale af masser af professionelle video-, foto- og porteføljefotograferingslayouts, der bidrager til brugerengagement og opbevaringsgrad.

Zenfolio leveres desuden Dim-the-Lights-tilstand til visning af kvalitet og tiltalende visning af store billeder. De fleste brugere sætter pris på en mulighed for at vælge mellem 50 gratis lydspor, der er tilgængelige i Triple Scoop Music-samlingen på webstedsbyggeren.

Forbedret sikkerhed

Det faktum, at webstedsbyggeren er fokuseret på professionelle fotografers behov, lægger den særlig vægt på sikkerheden for filer, der er vært på dens servere. Platformen sikrer sikker geodistribueret sikkerhedskopiering af fotos, adgangskodebeskyttelse af separate fotos og gallerier,
Deling af sociale medier

For at bidrage til din webstedsfremme og kundebasevækst gør Zenfolio det muligt at dele dit websted og dine fotosamlinger i de populære sociale netværk, herunder Pinterest, Google+, Facebook, Twitter osv. Dette giver ny shoppingoplevelse både til fotografer og deres potentiale og loyale klienter. Hvis det er nødvendigt at bestille filer fra integrerede laboratorier, giver Zenfolio også denne funktion.

eCommerce

Zenfolio leveres med en integreret indkøbskurv, der leveres med dit eget branding og understøtter 18 valutetyper, bred verdensomspændende forsendelses- / leveringsmuligheder, 20% rabat på den første ordre samt en mulighed for at e-maile din indkøbsvogn til din ven eller partner. Med Zenfolio kan du sælge mere end 2.000 produkter leveret af integrerede partnerlaboratorier.

zenfolio e-handel

Photo Album Service, som webstedsbyggeren har gjort det muligt at sælge håndlavede fotoalbum såvel som trykte produkter. Blandt andre produkter, du kan sælge med tjenesten, giver det mening at nævne licenserede digitale downloads, pakker med produkter, der ydes af andre leverandører, specialdesignede collager og lykønskningskort osv. Det er op til dig at indstille priserne og præsentere dem for potentielle kunder, især hvis du vil sælge produkter globalt i forskellige valutetyper. CSV-filimport / eksportfunktion understøttes også her.

Zenfolio tillader også visning af fremhævede produkter til fotos og gallerier, beslutte de foretrukne forsendelsesmuligheder i hvert enkelt tilfælde, opkræve en individuel moms på alle udførte ordrer. Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at acceptere PayPal, og kreditkortbetalinger tilføjer promo-udskrifter til de ordrer, der er i afventende status.

Tilføjelser Ons

Zenflow giver dig mulighed for at bruge flere tilføjelser til at gøre din porteføljeside endnu mere underholdende. Disse inkluderer over 17000 sange fra Triple Scoop Music, Photographer’s Edit RAW File Processing samt rabatter og specialtilbud fra systempartnerne.

Design & Skabeloner

Zenfolio har 12 forudindstillinger for webstedet. Hver af dem har sin egen fotopræsentationsstruktur og har forskellig gallerisammensætning, hjemmesider, menupositioner osv. Du kan desuden indstille temaerne for hver forudindstilling, der inkluderer farveskemaet på et websted, baggrund og typografi. Dette er en meget enkel designtilpasningsmetode. Der er mange temaer, der kan redigeres her, eller du kan oprette dine egne temaer fra bunden af ​​webstedsbyggeren.

Det er også muligt at ændre layoutet på en hvilken som helst forudindstillet side. Der er 25 forskellige skabeloner, og du kan vælge et separat layout for hver side på dit websted. Dette er også en meget kraftfuld og brugervenlig måde at tilpasse design på. Desuden kan layoutskabeloner aktiveres separat til sidehoved og sidefod. Det betyder dog ikke meget, hvilken skabelon nøjagtigt du vælger – dens design og struktur kan endelig blive fuldstændigt ændret.

Du kan aktivere / deaktivere et antal elementer på en vilkårlig side, herunder overskrift, sidefod, menu, kontaktinfo, søgeområde, sociale netværksknapper osv. Disse indstillinger påvirker websidens design meget.

Zenfolio Vælg et design

Du kan generelt konfigurere justeringen og visningen af ​​alle elementer på en side. Du skal bare finde det krævede afkrydsningsfelt for at gøre det. Størstedelen af ​​disse indstillinger findes i afsnittet “Sideindstillinger”. Zenfolio leveres med rige indstillinger for designtilpasning. Det eneste problem er, at det undertiden er vanskeligt at forstå resultatet af aktivering af denne eller den anden mulighed. Der er mange mindre indstillinger, og det er let at gå tabt her. Hvis du ikke gider med afkrydsningsfeltet, er det mere sandsynligt, at du lykkes med dette. Designredaktøren er flink her.

Kunde support

Lærings- og supportcenter hos webstedsbyggeren er professionel og tilbyder detaljerede spørgsmål til eventuelle svar. Zenfolio-kundesupportmuligheder er ganske alsidige, men ikke alle tjenester er tilgængelige her som standard og til nulpris. Første gang brugere eller dem, der støder på problemer under udviklingen af ​​webstedet, kan benytte sig af følgende hjælpeløsninger:

 • Vidensbase – Webstedsbyggeren tilbyder en informativ Knowledge Base, der indeholder masser af artikler. De falder ind i nichekategorier baseret på de mest udbredte problemer, som brugerne står overfor, når de arbejder med systemet;
 • Træningsvideoer – Zenfolio har flere dybdegående træningsvideoer og værktøjer, der hjælper dig med at bringe dit projekt til det helt nye niveau;
 • Live chat – Live Chat og telefonstøtte er i øjeblikket tilgængelig for abonnenter på betalte planer, og dette er et af de spørgsmål, der kræver forbedring;
 • Kontaktformular – For at komme i kontakt med assistenten, skal du udfylde kontaktformularen eller tilmelde dig en gratis en-til-en opsætningssession med en af ​​Zenfolio-eksperter ved at følge et specielt link. Generelt er Zenfolio teknisk support organiseret godt;
 • Online-samfund – Zenfolio kan prale af et omfattende online community bestående af flere muligheder, brugere kan vælge imellem. Disse inkluderer blog, anmeldelser, begivenheder, Zenfolio-ambassadører, udviklere, gratis guider.

Planer & Prisfastsættelse: Hvor meget koster Zenfolio?

Zenfolio er en betalt tjeneste, der tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode til test af systemets funktioner. Planerne adskiller sig meget med hensyn til funktionalitet. Derfor anbefaler vi at lære funktionerne i hver plan, inden du abonnerer på den. Så planerne er som følger:

 • Forret ($ 60 pr. År) – Tilpasbar websted for fotohosting, fuldt udstyret portefølje med blog, ubegrænset lagerplads, mobile layouts, temaer, 50 gratis sange til lysbilledshow, adgangskontrol med adgangskoder, arkiv RAW-filer, domænenavn.
 • Pro ($ 240 pr. År) – Alle funktioner inkluderet i Starter Plan plus en mulighed for at bestille / sælge produkter fra Mpix, 7% bestillingsgebyr, indkøbsvogn, 64 Mb maks filstørrelse, tilføje vandmærker og logoer, marketingværktøjer, fjernet Zenfolio branding.
 • Fremskreden ($ 360 pr. År) – Brugerdefineret forsendelsesmulighed, adgang til flere brugerkontoer, styring af begivenheder med deltagerlister, komplet ordredigering, øjeblikkelig live chat support, telefonstøtte, eksport favoritter til Lightroom.

Det er værd at nævne, at månedlige betalinger er 40% dyrere sammenlignet med årlige planer. Planer kommer kl gennemsnitlige omkostninger i webstedet bygherrer niche og adskiller sig meget fra hinanden. Starter Plan fungerer godt til oprettelse af en standardportefølje. Pro Plan tillader branding og salg af indhold. Avanceret plan sikrer teknologisk support af høj kvalitet og mulighed for at arbejde i et team eller gennemføre promo-handlinger for klienter.

Zenfolio-prisfastsættelse

Et salgsafgift på 7% synes ikke rimeligt her. På den anden side er udviklerne imidlertid personligt interesseret i din succes, hvilket bidrager til teknisk supportydelse og generel Zenfolio-kvalitet. Dette er en standardpraksis.

Konklusion om Zenfolio-gennemgang

Zenfolio er en avanceret webstedsbygger der bruges til at oprette multifunktionelle porteføljewebsteder. Kvalitetsskabeloner kombineret med kraftfuld funktionalitet i systemet gør det muligt at anbefale webstedsbyggeren til brugerne. Ulemperne ved tjenesten er ikke så afgørende, men de findes og er ganske bemærkelsesværdige. Dette gælder især i de indledende stadier af brug af platformen – interfaceens ergonomi er lejlighedsvis dårlig.

Det, der betyder meget, er, at du hurtigt kan uploade et vilkårligt antal fotos og sende dem på dit websted. Den største opgave er at konfigurere dens design- og faktureringsmuligheder. Resten er meget enklere. Fungerer Zenfolio godt for nybegynderne? Mere sandsynligt ja end nej, men du bliver nødt til at vænne dig til systemet og se tutorial først.

Support Center skal udpeges. Det er virkelig professionelt. Teknisk support er også udviklet temmelig godt. Omkostningerne ved planer er gennemsnitlige. Webstedsbyggeren er værd at være opmærksom, hvis du er i orden med dets interface. Prøveperioden giver dig mulighed for at forstå, om systemet er værd at det er penge.

Prøv Zenfolio nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map