Zenfolio gjennomgang

Zenfolio gjennomgang


Zenfolio – er en kraftig og sammensatt nettstedbygger for profesjonelle fotografer. Det gjør det mulig å lage multifunksjonelle portefølje nettsteder som støtter e-handelsfunksjonalitet. Som et resultat får vi et spesifikt nettsted, som inneholder en unik kombinasjon av en portefølje (foto / video), en blogg og en nettbutikk.

Zenfolio ser sitt viktigste oppdrag i å hjelpe profesjonelle fotografer og nisjeentusiaster lage virkelig unike og visuelt tiltalende porteføljesider med allsidige mål. Enten du skal vise frem det kreative arbeidet ditt til fansen din eller selge dem til målgruppen, vil systemet gi deg et kompleks av tiltak, verktøy og funksjoner for å fullføre oppgaven på en best mulig måte og få ønsket inntekt.

Nettstedsbyggeren ble lansert i 2004 og har bygget et sterkt rykte for en portefølje for nettbygging. Det er opp til deg å kontrollere alle trinnene i opprettingsprosessen for nettsteder her for å lagre og selge bildene og videoene dine. Det er du som designer designvinduet (gallerier, album, samlinger, kategorier osv.), Setter tilgang til verkene dine (gratis eller etter betaling eller registrering), nedlastingsmulighet, kostnad for produktgrupper eller separate bilder, visningsparametere osv. Du kan bare vise frem bildene dine for å glede publikum ved å lage en fin gratis portefølje for besøkende. Det er opp til deg å bestemme hva du vil.

Er du interessert i funksjonaliteten til tjenesten og ønsker å finne ut mer om den? Så er det på høy tid å se på det som en plattform som brukes til å opprette digitale produktbutikker. Det er knapt mulig at noen vil ha et ønske om å bruke et så komplisert verktøy for nettbygging for å publisere en vanlig portefølje. Denne tjenesten er ment for profesjonelle, og dermed kommer den med en rik mengde innstillinger og en kompleks dashbordstruktur. Systemet er ganske alvorlig. La oss se om det virkelig er verdt å bruke.

Fordeler og ulemper

Zenfolio er en nettstedsbygger av høy kvalitet som lar deg lage og administrere din egen portefølje eller fotograferingsnettsted, selv om du ikke er webdesignproff. Plattformen har alle verktøyene som kreves for å starte et verdig prosjekt, men du bør ikke forvente dyp fleksibilitet og funksjonalitet av det. Nettstedbyggeren gir brukerne det grunnleggende funksjonssettet som trengs for rask og effektiv nettstedutviklingsprosess, men hvis du har tenkt å starte et kraftig porteføljeprosjekt, vil det neppe tilfredsstille dine behov. Akkurat som alle andre profesjonell plattform, Zenfolio kommer med listen over fordeler og ulemper som brukere bør vite om å gjøre det objektive valg.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Kraftig fotograferingsfokus for systemet
&# X2714; Moderne integrert bildegalleri
&# X2714; Fleksibel maltilpasning og responsive design
&# X2714; e-handelsmotor
&# X2714; Praktisk fotostyring
&# X2714; Hyggelig SEO
&# X2714; Kraftig kundesupport
&# X2714; Markedsføringsverktøy
&# X2714; Mobiloptimalisering
&# X2714; Lar deg komme i kontakt med et omfattende nettverk av fotografer
&# X2714; Omfattende alternativer for video / bilde / lyd
✘ Ubehagelig redaktør og komplekst grensesnitt
✘ Bratt læringskurve
✘ Begrenset malvalg
✘ WYSIWYG teksteditor kan være utilstrekkelig til å takle komplekse nettstedelementer
✘ Støttealternativer for telefon og live chat er ikke tilgjengelige for alle planene
✘ Begrenset antall systemfonter

Zenfolio er et verdig valg for brukere, som har til hensikt å starte fotografering av nettsteder, men som ennå ikke mangler webdesign ferdigheter og koding bevissthet for å gjøre det uavhengig. Nettstedsbyggeren mangler imidlertid noe funksjonalitet og tilpasningsalternativer for dyp design, slik at du får mest mulig ut av nettstedets utviklingsprosess.

Hva er det godt for?

Zenfolio er et flott valg for de brukerne som mangler kunnskap om webdesign og kodingsevner for å starte avanserte prosjekter på egen hånd. Ved å bruke plattformen har det blitt mulig for ikke-teknikere ikke bare å bygge profesjonelle fotograferingsnettsteder, men også å organisere, vise frem og selge kunstverkene sine.

Zenfolio har klart å vinne popularitet hos profesjonelle fotografer og amatører på grunn av det integrerte e-handelssystemet, kraftige galleripresentasjonen og fleksible markedsføringsverktøy. Nettstedsbyggeren leveres også med en praktisk dra-og-slipp-redigerer i tillegg til mange funksjoner for å vise frem og utvide fotograferingsvirksomheten. Dette er de viktigste parameterne som gjør plattformen til et godt valg for brukere som er involvert i fotograferingsbransjen.

Brukervennlighet

Zenfolio er ikke den enkleste nettstedbyggeren der ute, men det er fremdeles fullt mulig å bli vant til det etter at du har utforsket systemets grensesnitt, dashbord og integrerte verktøysett. Plattformen kommer med flerspråklig støtte og et standard sett med websider man kan legge til på nettstedet for å spare tid og krefter. WYSIWYG-redigereren av systemet gjør det mulig å redigere, endre og organisere de fleste sideelementene. Dette er en av funksjonene som bidrar til enkelheten i systemet.

Samtidig er grensesnittet til nettstedbyggeren litt uoversiktlig med funksjoner og alternativer som kreves for å gi nettstedet ditt full tilpasset design. Dette øker kompleksiteten i oppretting av nettsider, noe som er spesielt sant for ikke-teknikere så vel som for brukere som har vant seg til enkel og praktisk navigering på nettstedet. På samme måte tar det tid å tilpasse komplekse websideelementer, inkludert skjemaer, kolonner, kart osv. Dette tar også ekstra tid og krefter.

Starter

Når du bare skal begynne å jobbe med systemet, skaper det et mye enklere inntrykk enn det faktisk er. Registreringsprosessen er enkel og rask. Systemet ber deg om å oppgi ditt faktiske navn som fotograf, så vel som din e-postadresse og passord for å opprette en konto.

Zenfolio Start din gratis prøveperiode

Neste trinn er å velge nettstedstype (portefølje) du skal lage og tilpasse. Nedtrekksmenyen vil hjelpe deg å ta det riktige valget, selv om det er noen tvil du kan ha av en eller annen grunn.

Rett etter at du er ferdig med emnevalg, vil systemet tilby deg å velge en mal som passer din nisje og porteføljestil, samt emne mest av alt. Det er her du må spesifisere hvilken type bilder du vanligvis tar (Bryllup og engasjement, begivenheter, skole, portretter, sport / action, landskap, natur / dyreliv osv.). Om nødvendig kan du velge flere varianter.

Nettstedsbyggeren vil dessuten tilby deg å velge et design basert på spørsmålene og informasjonen du har sendt inn under de foregående trinnene. I tillegg vil du kunne merke av i boksene som definerer hovedimplikasjonen til prosjektet ditt (Online portefølje, klientproeving, levering av digital fil, blogg, salg osv.). Når du har fullført disse trinnene, vil du kunne fortsette med tilpasning av nettstedet for fotografering.

Nettstedsredigering

Systemet tilbyr deg den mest passende malen basert på informasjonen du har delt. Hvis det er noe du ikke liker med det av en eller annen grunn, eller hvis du bestemmer deg for å bytte til et annet design, kan du gjøre det senere basert på den innsendte informasjonen. Så snart du er ferdig med malvalg, vil du ha en mulighet til å begynne å tilpasse det.

zenfolio nettstedredaktør

Personalisering av hjemmesiden fullføres ved å legge til bilder. Du kan laste opp flere bilder i starten, men det vil også være mulig å legge til flere bilder i etterkant. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å laste opp et par bilder bare for å la deg se hvordan prosjektet ditt kan se ut i det lange løp.

Endelig vil Zenfolio tilby deg å justere SEO-innstillingene på nettstedet ditt for å sikre at folk vil kunne finne deg og øke prosjektets synlighet i de sosiale nettverkene. Det er en ganske uvanlig tilnærming da flertallet av nettstedbyggere (inkludert spesialiserte) ikke gi dette alternativet helt fra starten. I mellomtiden skal ikke viktigheten av SEO-promotering undervurderes, noe som gjør systemet verdt oppmerksomheten til profesjonelle og fotoentusiaster.

For å justere SEO-innstillinger, må du oppgi relevant innhold i de viktigste nettstedfeltene for å hjelpe søkemotorene med å forstå nettstedets emne bedre og for å vise det godt i søkemotorene. Blant feltene du trenger å fylle ut, skal følgende være de første som nevner: Tittel på hjemmesiden, beliggenhet (by, stat / provins) og beskrivelse av nettstedet.

Det du imidlertid bør huske på, er at Zenfolio-utforskning og selve prosessen med å lage nettsteder vil være mye mer komplisert enn det kan virke helt fra begynnelsen. Dette er ikke et ordinært system. Dashbordstrukturen er ikke lik andre tjenester.

Hvis du har opplevelsen av å bruke skytjenester, hjelper det deg ikke i det hele tatt. Generelt er det mulig å utforske systemet effektivt. Så snart du er vant til det, vil instrumentbordet bli mer eller mindre praktisk. Imidlertid vil du fremdeles føle deg usikker på valg av ønsket alternativ fra tid til annen. Dette er på grunn av den komplekse dashbordstrukturen og overflod av kategorier det innebærer. Dette er kategorier for bilder, nettsteder, salg og kommunikasjon, som hver har underkategorier, som også krever utforsking.

I tillegg har dashbordet til nettstedbyggeren en Organizer, der du kan strukturere bildegalleriene, samlingene eller til og med separate sider. Her er listen over seksjoner du bør ha til disposisjon: Utvalgt, nylig lagt til, favoritter. Vannmerker og lydspor. Under Arrangøren finner du readymadesamlinger, porteføljer og gallerier.

zenfolio header editor

En slik logisk inndeling av arbeidsområdet i seksjoner gjør prosessen med å mestre systemet litt forenklet, selv om du fremdeles trenger tid for å bli vant til det. Brukere forventer generelt et mer brukervennlig og ergonomisk grensesnitt fra en porteføljebyggerbygger, selv om systemet er avansert. Hva om jeg bare ønsker å legge ut 50-100 bilder jeg har tatt under turen til Polynesia, for eksempel? Dette vil ikke være enkelt. Jeg må kjempe med kompliserte unødvendige innstillinger i ganske lang tid, i håp om at dette snart kommer til en slutt og folk vil se bildene mine.

Heldigvis består Support Center for systemet av tre seksjoner, nemlig kunnskapsbasen, treningsvideoer og ressurser. YouTube-kanalen til tjenesten kommer med en rekke videoer, som varigheten av mange overstiger 1 time. Dette taler for to fakta: utviklerne av systemet prøver sitt beste for å hjelpe brukere med å utforske tjenesten med hell, og de har virkelig mye å fortelle dem om. Zenfolio krever virkelig et informativt støttesenter. Det er mye å forklare her. Tekstdelen inneholder over 200 artikler som er delt inn i kategorier. Du kan også konsultere teknisk support direkte når som helst på dagen.

Tjenesten har en interessant blogg med nyheter, inspirerende historier og anbefalinger om effektiv bruk av nettstedbyggerfunksjoner. Det tar vanligvis rundt 5 dager å mestre den mest nyttige Zenfolio-funksjonaliteten. Hvis det er noe du ikke forstår, kan du gå til støtteavdelingen for å få rask hjelp. Din intuisjon og erfaring kan ikke komme til nytte for deg her, mens ofte stilte spørsmål om tjenesten er mye mer pålitelige.

Going Live

Prosessen med å starte et fotograferingsnettsted med Zenfolio tar ikke lang tid, men gjør deg klar til å investere litt tid på å utforske systemet og bli vant til det. Så snart nettstedet ditt er klart, kan du forhåndsvise hvordan det ser ut og deretter gå live. Husk at du kan komme tilbake til redigeringsprosessen på nettstedet når du trenger det – bare aktivere Rediger-knappen og gjør endringene du anser som viktige. De lagres automatisk. Alt i alt tar det noen sekunder å publisere porteføljeprosjektet ditt.

Funksjoner & fleksibilitet

Zenfolio-grensesnittet ser ganske enkelt ut, hvis ikke engang barnslig hvis sammenlignet med den viktigste nisjekonkurrenten SmugMug. Det er mange farger, kantete elementformer, mange allsidige ikoner og tegn her. Dette forstyrrer imidlertid ikke brukerne mye. Du blir raskt vant til dette. Dashbordet er strukturelt delt inn i 6 store deler av alternativer:

“Dashboard” er en oppstartsskjerm som inneholder hurtigkoblinger for å få tilgang til innstillinger fra andre seksjoner (du kan legge til et galleri, blogginnlegg, sette opp designet, se gjennom kommentarene osv. her).

Zenfolio Dashboard

“Bilder” er en fotolagringsdel som ligner Windows Explorer eller MacOS Finder. Den venstre sidefeltet inneholder gallerier, fotogrupper og samlinger, mens arbeidsområdet inkluderer mapper med bilder som finnes der. Du kan legge til nye seksjoner, kategorier, bilder, redigere synlighetsinnstillinger og galleritilgang osv. I høyre sidefelt er det mulig å legge til beskrivelsen av fotogrupper, sette opp synligheten, laste ned mulighet / forbud, kostnad, albumomslag, gratis eller registrert tilgang.

Zenfolio-bilder

“Selling” er eCommerce nettstedbygger seksjonen. Det er her prislistene, ordrerapporter, lister over betalte produkter (som kan redigeres / slettes eller forenes i pakker), album, gavekortinnstillinger, kuponger og allsidige promoaksjoner blir funnet.

Zenfolio-salg

“Nettstedet” er en liste over statiske sider på nettstedet ditt som inneholder beskrivelser og lenker for redigering av dem. Dette er delen hvor du også kan legge til nye blogginnlegg, laste opp nye PDF-dokumenter og lage egendefinerte sider.

Zenfolio nettsted

“Kommunikasjon” er ditt eget kommunikasjonssenter med besøkende. Det er her du kan finne en liste over kontakter, e-posthistorikk, en liste over nettstedskommentarer og statistikk for hver registrerte bruker.

Zenfolio kommunikasjon

“Innstillinger” er en kraftig del av alternativene, som er inndelt i 4 kategorier, nemlig:

  • “Regnskap” som gjør det mulig å sette opp kontodataene, passord, copyright, en henvisningskobling, sosiale profilinnstillinger osv .;

Zenfolio-konto

  • “Fakturering”, som inneholder betalingsinformasjon (kredittkorttype, nummer, adresse osv.), kontoutskrift (gjeldende saldo, kreditter og gebyrer) samt informasjon om gjeldende plan. Det er her du også kan sette opp ekstra nettstedstjenester, som Triple Scoop Music, RAW Files Edit ($ 50 / år) og Borrowlences Membership ($ 100 / year);

Zenfolio-fakturering

  • “Nettstedet”, som gjør det mulig å sette opp egendefinert domene, velge hjemmesiden til nettstedet ditt, få tilgang til SEO-innstillinger, Webmaster Tools (Google, Bing), Besøkersporing (Google Analytics), Innstillinger for informasjon om informasjonskapsel og Innstillinger for besøkendevisning (aktivering av den mobile nettstedversjonen, nettstedet søk, lysbildefremvisning effekter osv.);

Zenfolio nettstedinnstillinger

  • “Selling”, der du kan starte kampanjekampanjer, sette opp standard måte å skrive ut bestilling på, leverandørpreferanser, valuta- og avgiftsinnstillinger, handlekurv, Zenfolio avgifter informasjon (7% fra alle transaksjoner) og andre innstillinger som disse.

Zenfolio selger innstillinger

Dashbordet inneholder således deler av innstillinger, som ikke er direkte relatert til dannelse av nettsider. Zenfolio-editor er et eget innstillingsområde, der du kan konfigurere hver side visuelt og funksjonelt i detaljer. Vi har delvis beskrevet alternativene i “temaer” seksjon.

For å oppsummere det, kan du velge en layout og et sett med viste elementer for hver blokk. Hvert menypunkt kan tildeles en Tittel, type (galleri, tilpasset side, ekstern side, PDF-dokument), visnings- og åpningsregler (i et nytt eller nåværende vindu). Nedtrekksmeny kan også opprettes her. I delen Nettstedsinnstillinger kan du sette opp nettstedsmerke (logoer og ikoner), språk, mobilversjon, RSS-nyhetsfeed, visning av fotoinformasjon osv..

Generelt skaper dashbordet et positivt inntrykk. Det er litt komplisert og overbelastet med innstillinger, men det ser ganske logisk og praktisk ut så snart du blir vant til det. Zenfolio-funksjonalitet er på et anstendig nivå. Du kan designe en foto- / videobutikk med en blogg på flere dager. Alt du trenger er tilgjengelig her.

Når vi snakker om funksjonaliteten til systemet, er det ganske allsidig og avduker flere alternativer for uttrykk for din kreative frihet. Det er på høy tid å gjennomgå funksjonssettet for systemet akkurat nå.

Mobilapper

Bortsett fra mobiloptimaliserte oppsett som har støtte for berøringsnavigering, har nettstedbyggeren gratis mobilapper for Android og iOS-enheter som gjør det mulig å opprette og administrere profesjonelle porteføljer mens du er på farten. Det finnes også individuelle klientminne-apper for rask opplasting og styring av bilder og oppretting av fotogallerier.

Optimalisering av søkemotorer

Zenfolio-porteføljens nettsteder er godt optimalisert for søkemotorene. Som nevnt over tilbyr systemet en mulighet til å fylle ut de viktigste SEO-innstillingene helt fra starten – på det siste trinnet i prosjektopprettelsesprosessen. I tillegg kommer det til og med de viktigste markerte feltene som ikke bør overses når det gjelder SEO. Dette er den beste måten for brukere å vite hvilke metatagger de skal fylle ut for å øke rangeringen av prosjektsøkemotorene (titler, nøkkelord, beskrivelser).

Integrert Analytics

Systemet gir en mulighet til å integrere må-ha-verktøyene for å spore nettstedets parametere, inkludert trafikkflyt og svingninger, deres oppførsel på nettstedene, viktige trafikkilder og andre bemerkelsesverdige funksjoner som har direkte innvirkning på vår promotering av nettstedet og kundenes engasjement. Blant tjenestene du kan integrere, er det fornuftig å nevne Google Analytics, Webmaster Tools og StatCounter.

Filbehandling

Med Zenfolio kan du enkelt organisere bildene og samlingene dine i gallerier og nestede grupper. Det er også mulig å tilordne tagger (nøkkelord) til dem, så vel som å laste opp og dele bilder i kategorier. Tjenesten støtter i tillegg dra-og-slipp-omorganisering av bilder, videoer og samlingene deres.
Hvis det er behov for å flytte filer fra en kategori til en annen, kan du enkelt gjøre det på kort tid. Zenfolio lar deg også importere og vise IPTC- og EXIF-metadata, samt gjøre bruk av integrerte opplastingsverktøy som ActiveX og HTML5.

Import / eksportfunksjoner

Hvis du allerede har noen fotosamlinger i andre systemer og har en intensjon om å flytte dem til Zenfolio, tillater nettstedbyggeren direkteopplastinger fra Adobe Lightroom, Microsoft Live Photo Gallery, Photo Mechanic, kommandolinje osv. Du kan også overføre bilder til Zenfolio fra andre hosting-tjenester, laste opp eller lagre kilde- eller råfiler, laste opp PDF-filer eller til og med koble dem fra nettstedets meny.

Foto- og videovert

Zenfolio støtter JPEG, TIFF, PNG, GIF fotofilformater, så vel som MPEG, M4V, AVI, MOV, WMV, 3GP, MKV, MP4, MTS videofiler. Uansett størrelser på dine fotofiler vil de ha høy kvalitet og vises perfekt på nettstedet. Nettstedsbyggeren kan også skryte av mange profesjonelle video-, foto- og porteføljefotograferingsoppsett som bidrar til brukerengasjement og oppbevaringsgrad.

Videre kommer Zenfolio med Dim-the-Lights-modus for kvalitetsvisning og tiltalende visning av store bilder. De fleste brukere setter pris på en mulighet til å velge mellom 50 gratis lydspor tilgjengelig i Triple Scoop Music-samlingen til nettstedbyggeren.

Forbedret sikkerhet

Det faktum at nettstedbyggeren er fokusert på profesjonelle fotografers behov, det er spesielt oppmerksom på sikkerheten til filer som er vert på serverne. Plattformen sikrer sikker geodistribuert sikkerhetskopi av bilder, passordbeskyttelse av separate bilder og gallerier,
Deling av sosiale medier

For å bidra til promotering av nettstedet ditt og kundebasevekst gjør Zenfolio det mulig å dele nettstedet ditt og bildesamlingen din i de populære sosiale nettverkene, inkludert Pinterest, Google+, Facebook, Twitter osv. Dette gir ny shoppingopplevelse både til fotografer og deres potensial og lojale klienter. Hvis det er nødvendig å bestille filer fra integrerte laboratorier, gir Zenfolio også denne funksjonen.

eCommerce

Zenfolio leveres med en integrert handlekurv som leveres med din egen merkevarebygging og støtter 18 valutatyper, bred verdensomspennende leverings- / leveringsalternativer, 20% rabatt på første ordre samt en mulighet til å sende handlekurven din til din venn eller partner. Med Zenfolio kan du selge mer enn 2000 produkter levert av integrerte partnerlaboratorier.

zenfolio e-handel

Photo Album Service nettstedbyggeren har gjort det mulig å selge håndlagde fotoalbum samt trykte produkter. Blant andre produkter du kan selge med tjenesten, er det fornuftig å nevne lisensierte digitale nedlastinger, pakker med produkter gitt av andre leverandører, spesialdesignede collager og gratulasjonskort osv. Det er opp til deg å angi priser og presentere dem for potensielle kunder, spesielt hvis du skal selge produkter globalt i forskjellige valutatyper. CSV-filimport / eksportfunksjon støttes også her.

Zenfolio tillater også å vise utvalgte produkter for bilder og gallerier, bestemme de foretrukne fraktalternativene i hvert enkelt tilfelle, belaste en individuell omsetningsavgift (moms) på alle utførte bestillinger. Nettstedsbyggeren lar deg godta PayPal og kredittkortbetalinger legge til reklametrykk til de ordrene som er i påvente-status.

Add-Ons

Zenflow lar deg bruke flere tillegg for å gjøre porteføljens nettsted enda mer underholdende. Disse inkluderer over 17000 sanger fra Triple Scoop Music, Photographer’s Edit RAW File Processing samt rabatter og spesialtilbud fra systempartnerne.

Design & maler

Zenfolio har 12 forhåndsinnstillinger for nettsteder. Hver av dem har sin egen fotopresentasjonsstruktur og har ulik gallerisammensetning, hjemmesider, menyposisjoner osv. Du vil i tillegg kunne stille inn temaene for hver forhåndsinnstilling, som inkluderer fargevalg på et nettsted, bakgrunn og typografi. Dette er en veldig enkel designtilpasningsmetode. Det er mange temaer som kan redigeres her, eller du kan lage dine egne temaer fra grunnen av i nettstedbyggeren.

Det er også mulig å endre oppsettet for en forhåndsinnstilt side. Det er 25 forskjellige maler, og du kan velge en egen layout for hver side på nettstedet ditt. Dette er også en veldig kraftig og brukervennlig måte å tilpasse design på. Dessuten kan layoutmaler aktiveres for topptekst og bunntekst hver for seg. Det betyr ikke noe, hvilken mal du akkurat vil velge – design og struktur kan endelig bli fullstendig endret.

Du kan aktivere / deaktivere en rekke elementer på hvilken som helst side, inkludert topptekst, bunntekst, meny, kontaktinfo, søkeområde, sosiale nettverksknapper osv. Disse alternativene påvirker websideets design mye.

Zenfolio Velg et design

Du kan generelt sette opp justeringen og visningen av alle elementene på en side. Du trenger bare å finne den nødvendige avmerkingsboksen for å gjøre det. De fleste av disse alternativene finnes i delen “Sidealternativer”. Zenfolio kommer med rike designtilpasningsinnstillinger. Det eneste problemet er at det er vanskelig å forstå resultatet av å aktivere dette eller det andre alternativet noen ganger. Det er mange mindre innstillinger, og det er lett å gå seg vill her. Hvis du ikke bry deg om avmerkingsboksen, er det mer sannsynlig at du lykkes med dette. Designredaktøren er fin her.

Kundeservice

Lærings- og støttesenter for nettstedbyggeren er profesjonell og tilbyr detaljerte spørsmål om svar. Zenfolio kundesupportalternativer er ganske allsidige, men ikke alle tjenestene er tilgjengelige her som standard og til null kostnader. Første gang brukere eller de som får problemer under utvikling av nettstedet, kan benytte seg av følgende hjelpeløsninger:

 • Kunnskapsbase – Nettstedsbyggeren tilbyr en informativ kunnskapsbase som inneholder mange artikler. De faller inn i nisjekategorier basert på de mest utbredte problemene brukere står overfor når de arbeider med systemet;
 • Treningsvideoer – Zenfolio har flere dybdeopplæringsvideoer og verktøy som hjelper deg å bringe prosjektet ditt til det splitter nye nivået;
 • Live chat – Live Chat og telefonstøtte er for tiden tilgjengelig for betalte abonnenter, og dette er et av problemene som krever forbedring;
 • Kontakt skjema – For å komme i kontakt med assistenten, må du fylle ut kontaktskjemaet eller registrere deg for en gratis en-til-en oppsettøkt med en av Zenfolio-eksperter ved å følge en spesiell lenke. Generelt er Zenfolio teknisk støtte organisert godt;
 • Nettfellesskap – Zenfolio kan skryte av et omfattende nettsamfunn som består av flere alternativer brukere kan velge mellom. Disse inkluderer blogg, anmeldelser, begivenheter, Zenfolio-ambassadører, utviklere, gratis guider.

planer & Priser: Hvor mye koster Zenfolio?

Zenfolio er en betalt tjeneste, som tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode for å teste funksjonene i systemet. Planene avviker mye med hensyn til funksjonalitet. Dermed anbefaler vi å lære funksjonene i hver plan før du abonnerer på den. Så planene er som følger:

 • Starter ($ 60 per år) – Tilpasselig nettsted for fotovert, full portefølje med blogg, ubegrenset lagring, mobiloppsett, temaer, 50 gratis sanger for lysbildefremvisning, tilgangskontroll med passord, arkiv RAW-filer, domenenavn.
 • Pro ($ 240 per år) – Alle funksjonene som er inkludert i Starter Plan pluss en mulighet til å bestille / selge produkter fra Mpix, 7% ordreavgift, handlekurv, 64 Mb maks filstørrelse, legge til vannmerker og logoer, markedsføringsverktøy, fjernet Zenfolio merkevarebygging.
 • Avansert ($ 360 per år) – Tilpasset fraktalternativ, tilgang til flere brukerkontoer, administrering av arrangementer med deltakerlister, fullstendig redigeringsordre, øyeblikkelig live chat support, telefonstøtte, eksport favoritter til Lightroom.

Det er verdt å nevne at månedlige utbetalinger er 40% dyrere sammenlignet med årlige planer. Planer kommer kl gjennomsnittlig kostnad i nettstedbyggerens nisje og skiller seg mye fra hverandre. Starter Plan fungerer bra for å lage en standard portefølje. Pro Plan tillater merkevare og salg av innhold. Avansert plan sikrer teknologisk support av høy kvalitet og mulighet til å jobbe i et team eller gjennomføre kampanjetiltak for klienter.

Zenfolio-priser

En salgsavgift på 7% virker ikke rimelig her. På den annen side er utviklerne personlig interessert i suksessen din, noe som bidrar til ytelse av teknisk support og generell Zenfolio-kvalitet. Dette er en standardpraksis.

Konklusjon av Zenfolio gjennomgang

Zenfolio er en avansert nettstedbygger som brukes til å lage multifunksjonelle porteføljesider. Kvalitetsmaler kombinert med kraftig funksjonalitet i systemet gjør det mulig å anbefale nettstedbyggeren til brukerne. Ulempene med tjenesten er ikke så avgjørende, men de eksisterer og er ganske bemerkelsesverdige. Dette gjelder spesielt i de første stadiene av bruk av plattformen – grensesnittets ergonomi er tidvis dårlig.

Det som betyr mye er at du raskt kan laste opp et hvilket som helst antall bilder og legge dem ut på nettstedet ditt. Den viktigste oppgaven er å sette opp design- og faktureringsalternativer. Resten er mye enklere. Fungerer Zenfolio bra for nybegynnere? Mer sannsynlig ja enn nei, men du må bli vant til systemet og se opplæringen først.

Support Center må utpekes. Det er virkelig profesjonelt. Teknisk støtte er også utviklet ganske bra. Kostnaden for planer er gjennomsnittlig. Nettstedsbyggeren er verdt oppmerksomheten, hvis du er ok med grensesnittet. Prøveperioden lar deg forstå om systemet er verdt pengene sine.

Prøv Zenfolio nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map