Zoho Sites anmeldelse

Zoho Sites – er en webstedsbygger, der leverer dejlig webbygningsoplevelse og gør det muligt at oprette forskellige projekttyper. Disse inkluderer porteføljer, forretningswebsteder, blogs og andre kommercielle / ikke-kommercielle projekter.


Webpubliceringsløsningen blev udviklet af Zoho Corporation i 2012 og er inkluderet i pakken med tjenester leveret af virksomheden. Fra i dag integreres produktet problemfrit med andre forretningsværktøjer i Zohos produktivitetssuite. Zoho gemmer for eksempel alt indhold i Zoho Creator-databasen og tilbyder CRM Form Builder, der lader brugere håndtere sådanne ting som supportanmodninger.

Webstedsbyggeren giver intuitiv navigation, lydhør design, et sæt tilpasningsværktøjer, kraftfulde integrationsmuligheder, HTML / CSS-adgang og andre funktioner, der hjælper nybegynderne og webdesigneksperter med at komme godt i gang. Samtidig mangler tjenesten korrekt e-handelsfunktionalitet, der gør det umuligt at skabe en værdig webshop med den.

Så hvordan vurderer webstedsbyggeren faktisk? Hvad er de funktioner, der påvirker dens ydeevne, og er systemet værd at investere? Vær med og gennemgår Zoho Sites webstedsbygger.

1. Brugervenlighed

Zoho Sites er virkelig behageligt at bruge. Det er rent, intuitivt og let at navigere. For at begynde at opbygge et projekt skal du først tilmelde dig systemet. Dette tager ikke meget tid og kræfter – bare udfyld registreringsformularen, angiv din e-mail og adgangskode og bekræft kontoen ved at aktivere e-mailen. En anden måde at registrere dig på systemet er at bruge dine sociale netværkskonti. Dette er også hurtigt og enkelt.

Zoho Editor

Når du er tilmeldt, vil du blive tilbudt at indtaste dit websteds navn. Når du har gjort det, vil du blive omdirigeret til skabelonbiblioteket og selve bygherren. Zoho Sites leveres med en praktisk editor, som tillader lancering af et komplet websted med få klik. En anden ting, der får systemet til at skille sig ud fra mængden, er dets professionelle og solide brugergrænseflade, der bidrager til let webtilpasning af websteder og giver dig mulighed for at starte projekter med omfattende funktioner, der er nødvendige for at gøre dit brand blomstrende og populært.

For at tilføje et webstedselement til siden skal du blot vælge det i den øverste værktøjslinje og justere de tilgængelige indstillinger i popup-menuen. Hvert element inkluderer yderligere tilpasningsmuligheder. Hvis du vil gå ud over, hvad der er tilgængeligt som standard, kan du bruge HTML / CSS-editoren. Alt i alt ser webstedsbyggeren meget velorganiseret. Systemet giver mulighed for en høj grad af tilpasning og sikrer kvalitetsresultat.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Zoho Sites tilbyder omfattende designtilpasningsmuligheder og imponerende funktionssæt, der gør systemet perfekt til at oprette små og mellemstore forretningswebsteder. Det er på høje tid at optage disse funktioner for at vide, hvad de kan forvente af webstedsbyggeren, inden de bruges til projektudvikling.

Zoho Suite Integration

Når du opretter en konto med Zoho Sites, får du som en lille bonus adgang til resten af ​​Zoho-suiten direkte gennem dit websteds betjeningspanel. Zoho Corp. har udviklet forretningssoftware siden 1996, så det er ikke tilfældigt, at deres webstedsbygger har et væld af praktiske funktioner, der er skræddersyet til små virksomheder. Disse inkluderer tilpassede CRM-formularer, Zoho SalesIQ og Zoho-kampagner, dynamisk indhold, flere bidragydere og bloggingmotor.

eCommerce

Webstedsbyggeren giver dig mulighed for at oprette onlinebutikker til at sælge fysiske og digitale produkter. Zoho Sites eCommerce-motor leveres dog med en grundlæggende indkøbskurv, og den mangler sådanne must-have-elementer som tilpasning af e-mail-kvittering, kassesystem, produktkategorisering og mange flere. For at oprette en fuldt udstyret butik skal du starte med en separat Zoho Commerce Builder, lanceret i april 2019.

Zoho Commerce

Indkodning af kode

Webstedsbyggeren tillader indlejring af koder i dit projekt for at hjælpe brugerne med at formidle deres beskeder på en glat og forståelig måde. Det er således muligt at integrere video- og lydfiler, kodestykker og andre must-have-elementer, der vil bidrage til dit websteds ydelse.

HTML og CSS Editor

Hvis din kodningskendskab er på et pænt niveau, kan du bruge det til at redigere HTML / CSS-webstedskoder for at nå den ultimative effekt på webstedets tilpasning. Dette er den bedste måde at tage fuld kontrol over din websideudvikling.

Zoho Code Editor

Holdsamarbejde

Når du arbejder med oprettelsen af ​​dit websted, kan du invitere og tilføje flere bidragydere til samlet at nå et værdigt resultat. Det er op til dig at tildele delt webstedsadgangsrettigheder til de teammedlemmer, du planlægger at samarbejde med. Derudover er det muligt at oprette en medlemsportal i dashboardet, hvor du vil være i stand til at lade besøgende på websitet få adgang til bestemte websider. Ligeledes er det muligt at oprette kodeordbeskyttede sider her.

Begrænsede adgangsrettigheder

Hvis der er behov for at holde nogle oplysninger eller indhold ikke afsløret, kan du gøre dit websted privat og tildele adgangsret kun til de brugere, der har tilladelse til at se websiderne. Begrænset webstedsadgang gør det muligt at begrænse synligheden af ​​dit websted, skjule sider for andre brugere eller fra visse teammedlemmer.

Blogging

Webstedsbyggeren tillader oprettelse og styring af blogs for at øge kundens engagement. Det er op til dig at skrive og tilføje nye blogindlæg, planlægge dem, tilføje indholds- og mediefiler, kommentarbokse, knapper på sociale medier og andre blogelementer, der kræves for at konvertere første gangs brugere til regelmæssige besøgende. Ved at konfigurere de påkrævede elementer opretter du let dit bloglayout. Webstedsbyggeren tillader også import af blogs fra andre populære platforme som WordPress og Blogger.

Zoho Blog Editor

Social deling

Din web-tilstedeværelse bør ikke være begrænset til oprettelse af websteder kun. For at udvide det og opbygge et rig kundegrundlag kan du give brugeradgang til sociale netværk. Dette kan gøres via sociale delings- og auto-publiceringsmuligheder, der giver dig mulighed for at nå målgruppen uden næsten ingen indsats overhovedet.

Indbyggede SEO-værktøjer

Zoho Sites giver mulighed for at oprette projekter, der er optimeret til søgemaskinerne. For at øge dit websteds positioner i søgemaskinerne kan du udfylde metatags til alle websider (titler, beskrivelser, nøgleord), uploade og indstille favicon, oprette brugerdefinerede 404 sider og bruge integrerede analyser til at kontrollere trafikegenskaber og opførsel.

Form Builder

Hjemmesiden kan prale af en af ​​de mest imponerende formbyggere der findes. Bortset fra valgmuligheden DIY-formbygning giver tjenesten også et pænt valg af foruddesignede formularer at vælge imellem. Der er også flere designtilpasningsmuligheder til at tilpasse de valgte formularer.

Zoho Form Builder

Systemet vedligeholder databasen med redigerede sider, så du når som helst kan vende tilbage til og genudgive dine tidligere sideversioner. Hvert websted optimeres også automatisk til mobilvisning. Du kan redigere dit websteds mobile look via HTML / CSS-editoren, selv når du er på farten for at sikre, at det ser godt ud på mobile, desktop og tablet-enheder.

3. Design

Antal temaer:7
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv design:&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Zoho Sites-skabelonsamling er slet ikke imponerende. Der er i øjeblikket mindre end 10 temaer tilgængelige til tilpasning der. Preview-funktion er ikke tilgængelig så godt, hvilket kan noget komplicere brugerens valg. På den anden side kan du forhåndsvise den færdige version af dit websted i forskellige tilstande, inden du offentliggør det.

Et godt stykke nyhed er, at skabeloner kan skiftes midtvejs gennem webdesignprocessen, hvis der er noget, du ikke kan lide ved det oprindeligt valgte tema. Desuden er temaerne gratis og lydhør som standard, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan de vises på mobilenheder og desktopenheder. Førstegangsbrugere kan gøre brug af den visuelle editor til tjenesten, mens avancerede webdesignere endda kan få adgang til den integrerede HTML / CSS-editor.

Webstedsbyggeren leveres også med imponerende indstillinger for designtilpasning. Der er et fantastisk værktøj kaldet Page Versions her, som tillader oprettelse og personalisering af indhold. Der er meget, du kan redigere her – skrifttyper, baggrunde, layout, hjemmesidestil, billeder, farvepalet, tekst, mediefiler og mere. Derudover kan du uploade dit websteds favorit og logo for at gøre dit brand genkendeligt og fremragende.

4. Kundesupport

Zoho Sites tilbyder en velstruktureret og let at gennemse Vidensbase. Lige efter at du har tilmeldt dig systemet og valgt en skabelon, tilbydes du en videoguide om, hvordan du kommer i gang med lethed. Uanset hvilke spørgsmål og problemer du vil støde på under webudviklingsprocessen, finder du den krævede information i Knowledge Base. Det er her du vil støde på nyttige oplysninger, der dækker de vigtigste emner, som brugerne for det meste er interesseret i. En praktisk søgefilterindstilling giver dig mulighed for at finde de krævede svar på kortest mulig tid for at hjælpe dig med at løse problemerne til tiden.

For at finde ud af mere detaljeret information om alsidige aspekter ved at arbejde med systemet, er det fornuftigt at nå servicehjælp til tjenesten. Webstedsudviklerne har taget sig af de største behov hos brugerne og opdelt det tilgængelige indhold i flere tematiske kategorier. Uanset hvilket spørgsmål eller problem du har, skal du bare nå det krævede afsnit og søge efter et svar der.

Hvis du står over for et presserende problem, kan du nå en af ​​systemeksperterne via e-mail direkte via kontrolpanelet. Desværre mangler Zoho Sites i øjeblikket live chat support, hvilket er en bemærkelsesværdig demerit.

5. Prispolitik

Når det kommer til prispolitikken, tilbyder Zoho Sites tre betalte planer. Disse inkluderer Essential, Professional og Advanced. Der er dog ingen absolut gratis plan, men systemet giver dig mulighed for at teste nogen af ​​de betalte abonnementer uden omkostninger overhovedet og tilbyde 15-dages gratis prøveperiode. Ingen kreditkortoplysninger er nødvendige for at starte prøveperioden. Hvis du føler, at du er klar til at opgradere til den betalte plan, kan du begynde at udforske de vilkår, der tilbydes af disse abonnementer.

PrisindstillingKosteFunktioner
Vigtig:$ 8 / mo✓ Brugerdefineret domæne;
✓ 1 GB opbevaring;
✓ 10 GB båndbredde.
Professionel:$ 18 / moI tillæg til tidligere:
✓ SSL Hosting;
✓ Sideversioner;
✓ Beskyttelse af adgangskode.
Fremskreden:$ 28 / moI tillæg til tidligere:
✓ 1000 medlemmer portal;
✓ Adgangsbegrænsning;
✓ Kommentarboks.

Omkostningerne ved Essential Plan udgør $ 8 / mo og indebærer en mulighed for at opbygge et websted med op til 10 sider. Planen tilbyder 1 GB lagerplads, 10 GB båndbredde pr. Måned, 5 formularer, 5 fotogallerier og 100 MB maksimal filstørrelse.

Essential Plan koster $ 18 / mo og giver en chance for at bygge websteder med op til 200 sider, 10 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 10 formularer, 15 fotogallerier, 1 bidragyder og 3 menuer.

For at opgradere til den avancerede plan skal du betale $ 28 / mo. Planen giver mulighed for at oprette websteder med op til 2000 sider og giver desuden 100 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, 50 formularer, 100 MB maksimal filstørrelse, 200 fotogallerier, 5 menuer og 5 bidragydere.

Dette er de vigtigste udtryk implicit i Zoho Sites-planer. For at finde ud af mere om det abonnement, du er interesseret i, skal du tage dig tid til at starte prøveperioden. Dens varighed er nok til at forstå essensen af ​​hver plan såvel som de generelle funktioner i webstedsbyggeren.

6. Fordele og ulemper

Zoho Sites giver mulighed for at oprette forskellige typer websteder baseret på dine nuværende behov. Webstedsbyggeren er rig på funktioner og designtilpasningsmuligheder, men den leveres også med en liste over ulemper, som brugerne skal være opmærksomme på. Lad os se på dem nu.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Avanceret formbygger og Zoho Suites Integration.
&# X2714; Responsive design.
&# X2714; HTML / CSS-editor.
&# X2714; Holdsamarbejde.
✘ Dårlig skabelonsamling (i stedet skal du oprette din egen).
✘ Manglende support til live chat.
✘ Begrænsede e-handelsindstillinger.

Konklusion

Zoho Sites er en god og risikofri webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette websteder til små og mellemstore virksomheder, blogs, landingssider og porteføljer. Platformen er inkluderet i Zoho Corporation Suite, som tillader integration med andre produkter fra virksomheden. Dette er en bemærkelsesværdig fortjeneste for brugere. Et andet højdepunkt i tjenesten er dets funktioner, der afslører flere designtilpasningsmuligheder og giver dig mulighed for at starte og administrere utal af projekter.

Efter vores mening er Zoho Sites et godt sted at prøve dine evner, uanset dit webmasterniveau, da det tilbyder både WYSIWYG- og HTML / CSS-redaktører. På samme tid mangler webstedsbyggeren nogle af de must-have-funktioner i moderne webbygningsværktøjer – eCommerce, flersproget support og live chat for at nævne nogle få. Zoho Sites er ikke den bedste mulighed for dem, der søger at oprette en fuldt udstyret webshop eller et virkelig komplekst websted med brugerdefineret funktionalitet. Under alle omstændigheder for at udforske fordele og ulemper ved systemet er det fornuftigt at teste dets funktioner først. Så hvis du lige er på vej til færdigheder i webdesign, kan Zoho Sites muligvis være et værktøj at prøve.

Prøv Zoho Sites nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map