Zoho Sites gjennomgang

Zoho Sites – er en nettstedsbygger, som gir fin opplevelse av nettbygging og gjør det mulig å lage forskjellige prosjekttyper. Disse inkluderer porteføljer, bedriftsnettsteder, blogger og andre kommersielle / ikke-kommersielle prosjekter.


Nettpubliseringsløsningen ble utviklet av Zoho Corporation i 2012 og er inkludert i pakken med tjenester levert av selskapet. Per i dag integreres produktet sømløst med andre forretningsverktøy i Zohos produktivitetssuite. Zoho lagrer for eksempel alt innhold i Zoho Creator-databasen og tilbyr CRM Form Builder som lar brukere håndtere slike ting som støtteforespørsler.

Nettstedsbyggeren tilbyr intuitiv navigering, responsive design, et sett med tilpasningsverktøy, kraftige integrasjonsalternativer, HTML / CSS-tilgang og andre funksjoner som hjelper nybegynnere og webdesigneksperter å komme i gang. Samtidig mangler tjenesten riktig e-handelsfunksjonalitet som gjør det umulig å opprette en verdig nettbutikk med den.

Så hvordan vurderer nettstedsbyggeren faktisk? Hva er funksjonene som påvirker ytelsen og er systemet verdt investeringen? Bli med å se gjennom Zoho Sites nettstedsbygger.

1. Brukervennlighet

Zoho Sites er veldig hyggelig å bruke. Det er rent, intuitivt og lett å navigere. For å begynne å bygge et prosjekt, må du først registrere deg på systemet. Dette tar ikke mye tid og krefter – bare fyll ut registreringsskjemaet, spesifiser e-post og passord og bekreft kontoen ved å aktivere e-posten. En annen måte å registrere seg på systemet er å bruke sosiale nettverkskontoer. Dette er raskt og enkelt også.

Zoho Editor

Når du har registrert deg, vil du bli tilbudt å oppgi navnet på nettstedet ditt. Når du har gjort det, blir du omdirigert til malbiblioteket og selve byggherren. Zoho Sites kommer med en praktisk redaktør, som gjør det mulig å lansere et komplett nettsted med bare noen få klikk. En annen ting som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden, er det profesjonelle og solide brukergrensesnittet som bidrar til enkel tilpasning av nettsteder og lar deg starte prosjekter med omfattende finessesett som trengs for å gjøre merkevaren din blomstrende og populær.

Hvis du vil legge til et nettstedselement på siden, velger du det bare på den øverste verktøylinjen og justerer tilgjengelige innstillinger i popup-menyen. Hvert element inkluderer ekstra tilpasningsalternativer. Hvis du vil gå utover det som er tilgjengelig som standard, kan du bruke HTML / CSS-redigereren. Alt i alt ser nettstedbyggeren veldig godt organisert. Systemet tillater en høy grad av tilpasning og sikrer kvalitetsresultat.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Zoho Sites tilbyr omfattende designtilpassingsalternativer og imponerende funksjonssett som gjør systemet perfekt for å bygge små og mellomstore bedriftsnettsteder. Det er på høy tid å verve disse funksjonene for å vite hva du kan forvente av nettstedbyggeren før du bruker dem til prosjektutvikling.

Zoho Suite Integrasjon

Når du oppretter en konto med Zoho Sites, får du som en liten bonus tilgang til resten av Zoho Suite, direkte gjennom ditt dashbord for nettsteder. Zoho Corp har utviklet forretningsprogramvare siden 1996, så det er ikke tilfeldig at nettstedbyggeren deres har massevis av nyttige funksjoner som er skreddersydd for små bedrifter. Disse inkluderer tilpassede CRM-skjemaer, Zoho SalesIQ og Zoho-kampanjer, dynamisk innhold, flere bidragsytere og bloggingsmotor.

eCommerce

Nettstedsbyggeren lar deg opprette nettbutikker for å selge fysiske og digitale produkter. Zoho Sites eCommerce-motor kommer imidlertid med en grunnleggende handlekurv, og den mangler slike må-ha elementer som tilpasning av e-postkvittering, kassesystem, produktkategorisering og mange flere. For å opprette en butikk med full funksjonalitet, bør du starte med en egen Zoho Commerce Builder, lansert i april 2019.

Zoho Commerce

Innkoding av kode

Nettstedsbyggeren tillater innebygging av koder i prosjektet ditt, slik at brukerne kan formidle budskapene deres på en jevn og forståelig måte. Dermed er det mulig å legge inn video- og lydfiler, kodebiter og andre må-ha-elementer som vil bidra til ytelsen på nettstedet ditt.

HTML og CSS Editor

Hvis kodingskunnskapen din er på et hyggelig nivå, kan du bruke den til å redigere HTML / CSS-koder for å oppnå den ultimate tilpasningseffekten for nettstedet. Dette er den beste måten å ta fullstendig kontroll over nettstedets utvikling.

Zoho Code Editor

Teamsamarbeid

Når du jobber med opprettelsen av nettstedet ditt, kan du invitere og legge til flere bidragsytere for å samlet oppnå verdig resultat. Det er opp til deg å tildele delte rettigheter til nettstedtilgang til de gruppemedlemmene du planlegger å samarbeide med. I tillegg er det mulig å opprette en medlemsportal i dashbordet, der du kan la besøkende på besøkende få tilgang til bestemte websider. På samme måte er det mulig å opprette passordbeskyttede sider her.

Begrensede tilgangsrettigheter

Hvis det er behov for å holde noe informasjon eller innhold ikke avslørt, kan du gjøre nettstedet ditt privat og tildele tilgangsrettigheter bare til de brukerne som har lov til å se websidene. Begrenset tilgang til nettstedet gjør det mulig å begrense synligheten til nettstedet ditt, skjule sider for andre brukere eller fra visse teammedlemmer.

blogging

Nettstedsbyggeren gjør det mulig å opprette og administrere blogger for å øke kundens engasjement. Det er opp til deg å skrive og legge til nye blogginnlegg, planlegge dem, legge til innhold og mediefiler, kommentarbokser, sosiale medieknapper og andre bloggelementer som kreves for å konvertere første gangs brukere til vanlige besøkende. Ved å sette opp de nødvendige elementene vil du enkelt opprette blogglayouten. Nettstedsbyggeren tillater også import av blogger fra andre populære plattformer som WordPress og Blogger.

Zoho Blog Editor

Sosial deling

Din tilstedeværelse på nettet skal ikke begrenses til å opprette nettsteder. For å utvide det og bygge et rikt kundegrunnlag, kan du gi brukeren tilgang til sosiale nettverk. Dette kan gjøres via sosiale delings- og auto-publiseringsalternativer som lar deg nå målgruppen uten nesten noen innsats i det hele tatt.

Innebygde SEO-verktøy

Zoho Sites tillater å lage prosjekter som er godt optimalisert for søkemotorene. For å øke posisjonene til nettstedet ditt i søkemotorene, kan du fylle ut metakoder for alle websider (titler, beskrivelser, nøkkelord), laste opp og angi favicon, lage tilpassede 404 sider og bruke integrerte analyser for å kontrollere trafikkegenskaper og oppførsel.

Form Builder

Nettstedet kan skilte med en av de mest imponerende formbyggere som finnes der ute. Bortsett fra alternativet for bygging av DIY-form, gir tjenesten også et fint valg av forhåndsdesignede skjemaer å velge mellom. Det er også flere designtilpasningsalternativer for å tilpasse de valgte skjemaene.

Zoho Form Builder

Systemet opprettholder databasen for redigerte sider, slik at du når som helst kan gå tilbake til og publisere tidligere versjoner. Hvert nettsted blir også automatisk optimalisert for mobilvisning. Du kan redigere nettstedets mobilutseende via HTML / CSS-redigereren selv mens du er på farten for å sikre at det ser bra ut på mobile, stasjonære og nettbrett..

3. Design

Antall temaer:7
Gratis temaer:&# X2714; JA
Responsiv utforming:&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
CSS-kode redigering:&# X2714; JA

Zoho Sites malsamling er ikke imponerende i det hele tatt. Det er for tiden mindre enn 10 temaer tilgjengelige for tilpasning der. Forhåndsvisningsfunksjonen er ikke tilgjengelig i tillegg, noe som kan noe komplisere brukerens valg. På den annen side kan du forhåndsvise den ferdige versjonen av nettstedet ditt i forskjellige modus før du publiserer det.

En god nyhet er at malene kan byttes midtveis i webdesignprosessen, hvis det er noe du ikke liker med det opprinnelig valgte temaet. Dessuten er temaene gratis og responsive som standard, så du trenger ikke å bry deg om hvordan de vil vises på mobile og stasjonære enheter. Førstegangsbrukere kan benytte seg av den visuelle redigereren av tjenesten, mens avanserte webdesignere til og med kan få tilgang til den integrerte HTML / CSS-redigereren.

Nettstedsbyggeren har også imponerende alternativ for designtilpasning. Det er et flott verktøy som heter Page Versions her, som gjør det mulig å lage og personalisere innhold. Det er mye du kan redigere her – skrifter, bakgrunner, layout, nettstedstil, bilder, fargepalett, tekst, mediefiler og mer. Bortsett fra det, kan du laste opp nettstedets favoritt og logo for å gjøre merkevaren din gjenkjennelig og enestående.

4. Kundesupport

Zoho Sites tilbyr en godt strukturert og lett å bla gjennom Kunnskapsbase. Rett etter at du har registrert deg for systemet og valgt en mal, får du tilbud om en videoguide om hvordan du kan komme i gang med letthet. Uansett spørsmål og problemer du vil møte under nettutviklingsprosessen, finner du den nødvendige informasjonen i Knowledge Base. Det er her du vil komme over nyttig informasjon som dekker de viktigste emnene brukere er mest interessert i. Et praktisk søkefilteralternativ lar deg finne de nødvendige svarene på kortest mulig tid for å hjelpe deg med å løse problemene i tide.

For å finne ut mer detaljert informasjon om allsidige aspekter ved å jobbe med systemet, er det fornuftig å nå brukerstøtten for tjenesten. Nettstedsutviklerne har tatt vare på de store behovene til brukerne, og delt inn tilgjengelig innhold i flere tematiske kategorier. Uansett hvilket spørsmål eller problem du har, er det bare å nå den delen som kreves og søke etter et svar der.

I tilfelle du har et presserende problem, kan du nå en av systemekspertene via e-post direkte gjennom kontrollpanelet. Dessverre mangler Zoho Sites for øyeblikket live chat support, noe som er en bemerkelsesverdig demerit.

5. Prispolitikk

Når det gjelder prispolitikken, tilbyr Zoho Sites tre betalte planer. Disse inkluderer Essential, Professional og Advanced. Det er ingen helt gratis plan her, men systemet lar deg teste noen av de betalte abonnementene uten kostnad i det hele tatt, og tilbyr 15-dagers gratis prøveperiode. Ingen kredittkortinformasjon er nødvendig for å starte prøveperioden. Hvis du føler at du er klar til å oppgradere til den betalte planen, kan du begynne å utforske vilkårene som tilbys av disse abonnementene.

PrisalternativKosteFunksjoner
Viktig:$ 8 / mnd✓ Tilpasset domene;
✓ 1 GB lagring;
✓ 10 GB båndbredde.
Profesjonell:$ 18 / moI tillegg til forrige:
✓ SSL Hosting;
✓ Sideversjoner;
✓ Passordbeskyttelse.
Avansert:$ 28 / moI tillegg til forrige:
✓ 1000 medlemsportaler;
✓ Tilgangsbegrensning;
✓ Kommentarboks.

Kostnaden for Essential Plan utgjør $ 8 / mo og innebærer en mulighet til å bygge ett nettsted med opptil 10 sider. Planen tilbyr 1 GB lagringsplass, 10 GB båndbredde per måned, 5 skjemaer, 5 fotogallerier og 100 MB maksimal filstørrelse.

Essential Plan koster $ 18 / mo og gir en sjanse til å bygge nettsteder med opptil 200 sider, 10 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde, 10 skjemaer, 15 fotogallerier, 1 bidragsyter og 3 menyer.

For å oppgradere til den avanserte planen, må du betale $ 28 / mo. Planen gjør det mulig å lage nettsteder med opptil 2000 sider og gir i tillegg 100 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde, 50 skjemaer, 100 MB maksimal filstørrelse, 200 fotogallerier, 5 menyer og 5 bidragsytere.

Dette er hovedbegrepene som impliseres av Zoho Sites-planene. For å finne ut mer om abonnementet du er interessert i, kan du ta deg tid til å starte prøveversjonen. Dens varighet er nok til å forstå essensen i hver plan, så vel som de generelle funksjonene til nettstedbyggeren.

6. Fordeler og ulemper

Zoho Sites lar deg lage forskjellige typer nettsteder basert på dine nåværende behov. Nettstedsbyggeren er rik på funksjoner og designtilpassingsalternativer, men den kommer også med en liste over ulemper brukerne bør være klar over. La oss se på dem nå.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Avansert skjermbygger og Zoho Suites Integration.
&# X2714; Responsive design.
&# X2714; HTML / CSS-editor.
&# X2714; Teamsamarbeid.
✘ Dårlig malsamling (i stedet bør du lage din egen).
✘ Mangel på live chat support.
✘ Begrensede e-handelsalternativer.

Konklusjon

Zoho Sites er en god og risikofri nettstedsbygger som lar deg lage nettsteder for små og mellomstore bedrifter, blogger, destinasjonssider og porteføljer. Plattformen er inkludert i Zoho Corporation Suite, som gjør det mulig å integrere med andre produkter fra selskapet. Dette er en bemerkelsesverdig fortjeneste for brukere. Et annet høydepunkt av tjenesten er funksjonen som avdekker flere designtilpasningsalternativer og lar deg starte og administrere mange prosjekter.

Etter vår mening er Zoho Sites et bra sted å prøve ferdighetene dine, uavhengig av webmaster-nivå, ettersom det tilbyr både WYSIWYG- og HTML / CSS-redigerere. Samtidig mangler nettstedsbyggeren noen av må-ha-funksjonene til moderne nettbyggingsverktøy – eCommerce, flerspråklig støtte og live chat for å nevne noen. Zoho Sites er ikke det beste alternativet for de som ønsker å opprette en fullt utstyrt nettbutikk eller virkelig komplisert nettsted med tilpasset funksjonalitet. Uansett, for å utforske fordeler og ulemper ved systemet, er det fornuftig å teste funksjonens sett først. Så hvis du bare er på vei til kompetanse i webdesign, kan Zoho Sites være et verktøy å prøve.

Prøv Zoho nettsteder nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map