Zyro anmeldelse

Zyro – er en DIY-webstedsbygger, der har været på markedet i ganske lang tid, og som oprindeligt blev præsenteret som produktet fra Profis Group & Hostinger samarbejde. Efterhånden som tiden gik, har Zyro imidlertid udviklet sig til en helt uafhængig webstedsbygger. Det leveres nu med et tydeligt og nyttigt (skønt noget begrænset) funktionssæt, der gør det værd at bruge.


Som en ny platform er Zyro i øjeblikket tilgængelig i Beta-versionen, hvilket betyder, at systemet er i den tidlige fase af dens udvikling. Teamet af webstedsbyggeren arbejder hårdt for at forbedre dets funktioner, der til sidst påvirker hele systemets ydeevne. Tjenesten er dog stadig tilgængelig til test og yderligere brug, hvilket giver brugerne flere fordele. Det er ikke nødvendigt at være en koder for at udforske og mestre det – webstedsbyggeren er intuitiv nok til at blive brugt af førstegangsholdere såvel som af webdesignprofessionelle.

Så hvordan har systemet forbedret sig efter opgraderingen? Har den fået nye funktioner og værktøjer, der gør det skiller sig ud fra mængden, eller intet har ændret sig meget siden vores sidste anmeldelse? Lad os se, hvad Zyro nøjagtigt har at tilbyde moderne brugere.

1. Brugervenlighed

Webstedsbyggeren er virkelig nem at bruge for alle, da der ikke er noget kompliceret ved dets interface, redaktør og layout. Selve registreringsprocessen er hurtig og enkel – angiv bare dit navn, e-mail og adgangskode for at blive omdirigeret til skabelongalleriet. Det er virkelig let, hurtigt og problemfrit.

Opsætningen af ​​webstedsbyggeren er intuitiv og let at navigere, hvilket skaber et ganske positivt indtryk helt fra første øjekast. Dashboardet ser måske endda noget for enkelt ud, men det er ikke et problem for de fleste første gangs brugere.

Zyro redaktør

Du finder ikke nogen unødvendig information her – alle værktøjer og funktioner er til rådighed her, og din opgave er at vælge dem, du faktisk har brug for til at tilpasse, administrere og udgive et websted. Dette er en fortjeneste for hver enkelt nybegynder inden for branchen, der lige er ved at tage de første skridt i oprettelsen af ​​websteder.

Zyro webstedsbygger indeholder en visuel editor, der understøtter træk-og-slip-funktion og dette er et af højdepunkterne i systemet. Faktisk fungerer det ligesom enhver anden DIY-webstedsbygger: der er en værktøjslinje, der indeholder forskellige designelementer og widgets, som du kan vælge og trække til ethvert sted på siden. Brugere kan også se resultatet af deres igangværende arbejde, hvilket bidrager til et godt resultat og ikke kræver nogen programmeringskendskab overhovedet. Dette er de vigtigste parametre, der gør Zyro til en let at bruge og praktisk webstedsbygger, der bruges til udvikling af alle typer projekter.

2. Funktioner & Fleksibilitet

Så vidt webstedsbyggeren stadig er tilgængelig i Beta-versionen, mangler den bestemt funktionalitet. Vi håber, at systemet bliver mere funktionsrig på lang sigt. I øjeblikket er der ikke meget, du kan gøre for at tilpasse et websted og give det avanceret ydelse.

Zyor funktioner

Zyro fungerer godt til udvikling af porteføljewebsteder, små virksomheder og promo-websteder, restaurant / cafe websteder og enkle sider med én side. Pr. I dag har systemet ikke meget at tilbyde bloggere og ejere af webshoppe, da det ikke har nogen integreret blogging eller eCommerce-motorer endnu. Forhåbentlig indser udviklerne vigtigheden af ​​at integrere disse funktioner og tilføjer dem til funktionslisten for webstedsbyggeren under den næste systemopgradering.

Blandt de funktioner, Zyro i øjeblikket kan tilbyde, giver det mening at fremhæve følgende:

 • Videointegration. Webstedsbyggeren gør det muligt at uploade og integrere en videofil fra YouTube-kanalen for yderligere at justere dens vigtigste indstillinger. Jus leverer linket til din Youtube-video i det tilsvarende afsnit for at føje det til dit websted for yderligere tilpasning. Dette vil gøre dit projekt mere interaktion og engagerende for målgruppen;
 • Indstillinger for domænenavn. Zyro tilbyder to domænenavnstilslutningsmuligheder. Hvis du allerede har et brugerdefineret domæne og ønsker at oprette forbindelse til webstedet, har du en mulighed for at overføre det til din Zyro-konto er et par enkle trin. Hvis du ikke har det endnu, giver systemet dig mulighed for at vælge og integrere ethvert domænenavn efter dit valg til en rimelig pris. For at erstatte et gratis underdomæne får du som standard, når du tilmelder dig webstedsbyggeren, får du tilbud om at købe et domæne i en af ​​de tilgængelige zoner (.com, .online osv.). Omkostningerne til domæner starter med $ 0,99 og går op til $ 8,99 om året.
 • Google Maps-integration. Systemet tillader integration af Google Maps på et websted. Dette kan kun udføres med et par klik – bare ændre menuen Kortindstillinger og angiv den fysiske placering af din virksomhed, som yderligere vil blive peget på det integrerede kort for bedre kundebevidsthed.
 • SEO og marketingfunktioner. Dette er en af ​​de mest imponerende funktioner ved webstedsbyggeren. Det giver mulighed for automatisk udfyldning af de krævede tags for korrekt søgemaskineoptimering af en bestemt side. Derudover tilbyder systemet enkle muligheder for integration af sociale medier.
 • Upload af billede. Med Zyro kan du vælge og uploade billeder til ethvert afsnit på dit websted. Det er både muligt at vælge billeder fra lagersamlingen i systemet og uploade dine egne.
 • CTA-knapintegration. Hvis du ønsker at tilføje en opfordring til handling-knap til dit websted, kan du gøre det uden problemer. Bare rediger knappeteksten og specificer linket til den ressource, du vil omdirigere brugere til.

3. Design

Antal temaer:25
Gratis temaer&# X2714; JA
Sorter efter branche:✘ NEJ
Responsiv design&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEJ

I øjeblikket omfatter Zyro-skabelonsamling kun 25 skabeloner, men kun en af ​​dem er tilgængelig til preview og tilpasning. Andre temaer er stadig under opbygning og vil snart være tilgængelige.

Zyro-skabeloner fungerer godt til udvikling af forskellige typer projekter, mens deres implikation og nichefokus er forståelig ud fra deres navne. Således kan du her finde et tema, der fungerer godt til porteføljer, modebutikker, restauranter og caféwebsteder, landingssider, begivenheds- og rejsewebsteder, sports- og bryllupssteder samt andre personlige og forretningsmæssige projekter.

Uanset hvilken niche, du fokuserer på, vil du helt sikkert finde et tema, der kommer op til dine behov her. Alle Zyro-skabeloner ser som standard friske, rene og lydhøre ud. Forvent dog ikke stor grad af tilpasning fra dem, i det mindste på det nuværende udviklingsstadium. Når du begynder at tilpasse det valgte design, vil dine indstillinger kun være begrænset til grundlæggende indstillinger. Disse inkluderer upload af billede og video, valg af baggrunde, skrifttyper og farvepalet, indstillinger for tekstredigering, Google Maps-integration og nogle andre funktioner. Det er det.

Zyro skabelon

Sættet med designtilpasningsværktøjer og indstillinger efterlader bestemt meget at ønske. Derudover åbner Zyro ikke kildekoder, og der er ingen måde at gøre brug af dine CSS / HTML-redigeringsevner. Alt er for simpelt, hvis ikke engang primitivt her.

4. Kundesupport

Zyro kundesupport er ikke systemets højdepunkt. Selvom premium-planbrugere leveres med 24/7 kundesupport, e-mail og live chat-assistance, kan systemet stadig ikke tilbyde omfattende vidensbase-support. Ligeledes er der ingen direkte telefonstøtte, video- og tekstvejledninger og andre populære supportmuligheder. FAQ-sektionen er temmelig begrænset, ligesom der kun er et par spørgsmål der nu.

Når du arbejder med dit webstedslayout og designtilpasning, vil du kunne få adgang til fanen Feedback PopUp, hvor du bliver bedt om at bedømme din webdesignoplevelse. Sådan finder udviklerne af tjenesten din tilfredshedsgrad og behovet for at forbedre nogle af webstedets funktioner eller elementer.

5. Prispolitik

Zyro-prispolitik er mere end overkommelig. Systemet har en helt gratis plan, der aldrig udløber og inkluderer et sæt grundlæggende funktioner. Brugere, der ønsker at få adgang til avancerede funktioner, kan vælge at opgradere til det betalte abonnement. Dets omkostninger udgør $ 2,99 / mo ($ 35,88 / år) hvis faktureret årligt eller $ 3,99 / mo ($ 47,88 / år) hvis faktureret månedligt.

Zyro-priser

De vigtigste premium-planfunktioner omfatter tilpasset domæneforbindelse, 100 GB båndbredde, fjernelse af Zyro-annonce, ugentlig sikkerhedskopiering, ubegrænset antal websteder, SSL-certifikatforbindelse, brugerdefineret favorit, øget lagerplads, 24/7 kundesupport. Både gratis og betalte planer leveres med integreret gratis hosting, som sikrer tilgængelighed døgnet rundt af websteder, der er lanceret med webstedsbyggeren.

Webstedsbyggeren tilbyder en 30-dages risikofri prøve- og tilbagebetalingsgaranti for de brugere, der beslutter at annullere abonnementet i løbet af dette tidsrum. Det er dog muligt at nægte at bruge præmieplanen når som helst.

Platformen accepterer alle større kredit- og betalingskort. Disse inkluderer Visa, Mastercard, American Express, Discover. Alle betalinger foretaget i systemet er sikkert beskyttet af 256-bit SSL-certifikater, der garanterer total fortrolighed.

6. Fordele og ulemper

Ligesom enhver anden webstedsbygger har Zyro fordele og afbrydelser forbundet med dens ydeevne, design og andre ledetrådparametre. Før du bruger systemet, er det bestemt fornuftigt at finde ud af mere om dem for at vide, hvad de kan forvente af platformen. Derfor har vi besluttet at udarbejde listen over fordele og ulemper, som webstedsbyggeren har. Her går de.

Fordele:
Ulemper:
&# X2714; Let at bruge og intuitivt;
&# X2714; Responsive design;
&# X2714; Træk-og-slip-editor;
&# X2714; Video-, billed- og Google Maps-integration;
&# X2714; SSL-kryptering.
✘ Begrænset skabelonsamling;
✘ Dårlige designtilpasningsmuligheder;
✘ Mangel på blogging og e-handelsmotorer;
✘ Ingen live kundesupport til gratis planbrugere;
✘ Ingen adgang til koderedigering.

Bundlinie

Zyro er en ganske kontroversiel webstedsbygger, som i øjeblikket er tilgængelig i sin Beta-version. Dette er sandsynligvis den største kendsgerning, der skal overvejes, når man gennemgår systemet på det nuværende stadium af dets udvikling.

Webstedsbyggeren selv er nem at bruge, og det fungerer godt til udførelsen af ​​forskellige opgaver. Systemet har et temmelig pænt potentiale til at blive en konkurrencedygtig webstedsbygger, men det kræver stadig markant forbedring, især med hensyn til funktionalitet og design. I øjeblikket kan Zyro ikke prale af omfattende integrationsindstillinger eller designtilpasningsfunktioner – hele funktionssættet går kun ned på tilgængeligheden af ​​de grundlæggende parametre.

Fravær af blogging og eCommerce-motorer er også en bemærkelsesværdig nedbrydning. Det samme handler om det begrænsede valg af skabeloner og deres kvalitet. Der er dog meget plads til forbedringer, og det ser ud til, at systemudviklerne vil realisere dets fulde potentiale i den nærmeste fremtid. Helt ærligt, vi nød at bruge Zyro, og vi håber, at dens team fortsætter med at udvikle systemet. I øjeblikket er det velegnet til test og oprettelse af enkle websteder.

Prøv Zyro nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map