Zyro gjennomgang

Zyro – er en DIY nettstedbygger, som har vært i markedet en god stund, og ble først presentert som produktet til Profis Group & Hostinger samarbeid. Etter hvert som tiden gikk, har Zyro utviklet seg til en helt uavhengig nettstedbygger. Det kommer nå med et distinkt og nyttig (selv om, noe begrenset) funksjonssett som gjør det verdt å bruke.


Som en ny plattform er Zyro for tiden tilgjengelig i Beta-versjonen, noe som betyr at systemet er på et tidlig stadium av utviklingen. Teamet til nettstedbyggeren jobber hardt for å forbedre funksjonssettet som til slutt påvirker hele systemytelsen. Tjenesten er imidlertid fremdeles tilgjengelig for testing og videre bruk, og tilbyr flere fordeler for brukerne. Det er ikke nødvendig å være en koder for å utforske og mestre det – nettstedbyggeren er intuitiv nok til å bli brukt av førstegangere så vel som av webdesignprofes..

Så, hvordan har systemet forbedret seg etter oppgraderingen? Har den skaffet seg nye funksjoner og verktøy som gjør at den skiller seg ut fra mengden, eller at ingenting har endret seg mye siden vår forrige gjennomgang? La oss se hva Zyro har å tilby moderne brukere.

1. Brukervennlighet

Nettstedsbyggeren er virkelig enkel å bruke for alle, da det ikke er noe komplisert med grensesnittet, redigereren og utformingen. Selve registreringsprosessen er rask og enkel – bare oppgi navn, e-post og passord for å bli omdirigert videre til malgalleriet. Det er veldig enkelt, raskt og problemfritt.

Oppsettet til nettstedbyggeren er intuitivt og lett å navigere, noe som skaper et ganske positivt inntrykk helt fra første blikk. Dashbordet kan til og med se noe for enkelt ut, men det er ikke noe problem for de fleste første gangs brukere.

Zyro-redaktør

Du vil ikke finne noe unødvendig informasjon her – alle verktøyene og funksjonene er tilgjengelig her, og oppgaven din er å velge dem du faktisk trenger for å tilpasse, administrere og publisere et nettsted. Dette er en fortjeneste for hver eneste nybegynner fra industrien, som bare tar de første trinnene i opprettelsen av nettsteder.

Zyro nettstedsbygger tilbyr en visuell redigerer som støtter dra-og-slipp-funksjonalitet og dette er et av høydepunktene i systemet. Faktisk fungerer det akkurat som enhver annen DIY nettstedbygger: det er en verktøylinje som inneholder forskjellige designelementer og widgets som du kan velge og dra til hvor som helst på siden. Brukere kan også se resultatet av sitt arbeid som pågår, noe som bidrar til godt resultat og ikke krever programmeringskunnskap i det hele tatt. Dette er de viktigste parameterne som gjør Zyro til en brukervennlig og praktisk nettstedbygger som brukes til utvikling av alle typer prosjekter.

2. Funksjoner & fleksibilitet

Så langt nettstedbyggeren fremdeles er tilgjengelig i Beta-versjonen, mangler den definitivt funksjonalitet. Vi håper at systemet vil være mer funksjonsrikt i det lange løp. For øyeblikket er det ikke mye du kan gjøre for å tilpasse et nettsted og gi det avansert ytelse.

Zyor funksjoner

Zyro fungerer godt for utvikling av portefølje nettsteder, små bedrifter og kampanjesider, restaurant / kafé nettsteder og enkle sider med én side. Per i dag har ikke systemet mye å tilby bloggere og eiere av nettbutikker, da det ikke har noen integrerte blogging- eller e-handelsmotorer ennå. Forhåpentligvis innser utviklerne viktigheten av å integrere disse funksjonene og vil legge dem til på listen over funksjonene til nettstedbyggeren under neste systemoppgradering.

Blant funksjonene Zyro kan tilby, er det fornuftig å fremheve følgende:

 • Videointegrasjon. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å laste opp og integrere en videofil fra YouTube-kanalen for å justere de viktigste innstillingene ytterligere. Jus oppgir koblingen til Youtube-videoen din i den tilsvarende delen for å legge den til på nettstedet ditt for ytterligere tilpasning. Dette vil gjøre prosjektet ditt mer interaksjon og engasjerende for målgruppen;
 • Alternativer for domenenavn. Zyro tilbyr to tilkoblingsalternativer for domenenavn. Hvis du allerede har et tilpasset domene og ønsker å koble det til nettstedet, vil du få muligheten til å overføre det til din Zyro-konto, noen få enkle trinn. I tilfelle du ikke har det ennå, vil systemet la deg velge og integrere hvilket som helst domenenavn til en rimelig pris. For å erstatte et gratis underdomener som du får som standard, når du registrerer deg for nettstedbyggeren, vil du bli tilbudt å kjøpe et domene i en av de tilgjengelige sonene (.com, .online, etc.). Kostnaden for domener starter med $ 0,99 og går opp til $ 8,99 per år.
 • Google Maps-integrasjon. Systemet gjør det mulig å integrere Google Maps på et nettsted. Dette kan gjøres med bare noen få klikk – bare endre Kartinnstillinger-menyen og gi den fysiske plasseringen av virksomheten din, som videre vil bli pekt på det integrerte kartet for bedre kundeoppmerksomhet.
 • SEO og markedsføringsfunksjoner. Dette er en av de mest imponerende funksjonene til nettstedbyggeren. Det gir mulighet for automatisk utfylling av de nødvendige kodene for riktig søkemotoroptimalisering av en bestemt side. I tillegg tilbyr systemet enkle integrasjonsalternativer for sosiale medier.
 • Bildeopplasting. Med Zyro kan du velge og laste opp bilder til hvilken som helst del av nettstedet ditt. Det er mulig både å velge bilder fra aksjesamlingen til systemet og laste opp dine egne.
 • CTA-knappintegrasjon. Hvis du ønsker å legge til en oppfordringsknapp til nettstedet ditt, kan du gjøre det uten problemer. Bare rediger knappeteksten og spesifiser lenken til ressursen du ønsker å omdirigere brukere til.

3. Design

Antall temaer:25
Gratis temaer&# X2714; JA
Sorter etter bransje:✘ NEI
Responsiv utforming&# X2714; JA
CSS-kode redigering:✘ NEI

For øyeblikket omfatter Zyro-malsamlingen 25 maler, men bare en av dem er tilgjengelig for forhåndsvisning og tilpasning. Andre temaer er fremdeles under bygging og kommer snart til disposisjon.

Zyro-maler fungerer godt for utvikling av forskjellige typer prosjekter, mens implikasjonen og nisjefokuset deres er forståelig. Dermed kan du her finne et tema som vil fungere utmerket for porteføljer, motebutikker, restauranter og kafénettsteder, destinasjonssider, nettsteder for reise og reise, sports- og bryllupsnettsteder samt andre personlige og forretningsprosjekter..

Uansett hvilken nisje du fokuserer på, vil du absolutt finne et tema som dekker dine behov her. Alle Zyro-maler ser friske, rene og responsive ut som standard. Forvent ikke høy grad av tilpasning fra dem, i det minste på det nåværende utviklingsstadiet. Når du begynner å tilpasse valgt design, vil alternativene bare være begrenset til grunnleggende innstillinger. Disse inkluderer opplasting av bilder og videoer, valg av bakgrunner, skrifter og fargepalett, alternativ for tekstredigering, Google Maps-integrasjon og noen andre funksjoner. Det er det.

Zyro mal

Sett med designtilpassingsverktøy og -alternativer overlater definitivt mye å være ønsket. Dessuten åpner Zyro ikke for kildekoder, og det er ingen måte å gjøre bruk av CSS / HTML-redigeringsferdighetene dine. Alt er for enkelt, om ikke primitivt her.

4. Kundesupport

Zyro kundesupport er ikke høydepunktet i systemet. Selv om premium-planbrukere får 24/7 kundestøtte, e-post og live chat-assistanse, kan systemet fremdeles ikke tilby omfattende kunnskapsbase-støtte. På samme måte er det ingen direkte telefonstøtte, video- og tekstopplæringer og andre populære supportalternativer. FAQ-delen er ganske begrenset, så det er bare noen få spørsmål der nå.

Når du arbeider med nettstedlayouten og designtilpasningen din, vil du kunne få tilgang til Feedback PopUp-fanen, der du vil bli bedt om å rangere webdesignopplevelsen din. Slik vil utviklerne av tjenesten finne ut din tilfredshetsgrad og behovet for å forbedre noen av nettstedets funksjoner eller elementer.

5. Prispolitikk

Prispolitikken til Zyro er mer enn rimelig. Systemet har en helt gratis plan som aldri utløper og inkluderer et sett med grunnleggende funksjoner. Brukere, som ønsker å få tilgang til avanserte funksjoner, kan velge å oppgradere til det betalte abonnementet. Kostnaden utgjør $ 2,99 / mo ($ 35,88 / år) hvis faktureres årlig eller $ 3,99 / mo ($ 47,88 / år) hvis faktureres månedlig.

Zyro-priser

De viktigste premiumplanfunksjonene inkluderer tilpasset domenetilkobling, 100 GB båndbredde, fjerning av Zyro-annonse, ukentlig sikkerhetskopi, ubegrenset antall nettsteder, SSL-sertifikat-tilkobling, tilpasset favoritt, økt lagringsplass, 24/7 kundestøtte. Både gratis og betalt plan leveres med integrert gratis hosting, som sikrer tilgjengeligheten døgnet rundt av nettsteder som er lansert med nettstedbyggeren.

Nettstedsbyggeren tilbyr en 30-dagers risikofri prøve og pengene tilbake-garanti for de brukerne, som vil bestemme seg for å kansellere abonnementet i løpet av denne tiden. Det er imidlertid mulig å nekte å bruke premiumplanen når som helst.

Plattformen godtar alle større kreditt- og debetkort. Disse inkluderer Visa, Mastercard, American Express, Discover. Alle betalingene som er gjort i systemet er trygt beskyttet av 256-biters SSL-sertifikater som garanterer total konfidensialitet.

6. Fordeler og ulemper

Akkurat som enhver annen nettstedsbygger, har Zyro meritter og ulemper knyttet til ytelse, design og andre ledetrådparametere. Før du bruker systemet, er det definitivt fornuftig å finne ut mer om dem for å vite hva du kan forvente av plattformen. Derfor har vi bestemt oss for å sette sammen listen over fordeler og ulemper nettstedbyggeren har. Her går de.

Pros:
Ulemper:
&# X2714; Enkel å bruke og intuitiv;
&# X2714; Responsive design;
&# X2714; Dra-og-slipp-redigerer;
&# X2714; Video, bilde og Google Maps integrasjoner;
&# X2714; SSL-kryptering.
✘ Begrenset malsamling;
✘ Dårlige designtilpasningsalternativer;
✘ Mangel på blogging og e-handelsmotorer;
✘ Ingen live kundestøtte for gratis planbrukere;
✘ Ingen koderedigeringstilgang.

Bunnlinjen

Zyro er en ganske kontroversiell nettstedbygger, som for øyeblikket er tilgjengelig i sin Beta-versjon. Dette er sannsynligvis det viktigste faktumet som må vurderes når vi gjennomgår systemet på det nåværende stadiet av utviklingen.

Nettstedets byggherre i seg selv er enkel å bruke og det fungerer bra for utførelse av forskjellige oppgaver. Systemet har et ganske fint potensial til å bli en konkurransedyktig nettstedbygger, men det krever fortsatt betydelig forbedring, spesielt med tanke på funksjonalitet og design. For øyeblikket kan Zyro ikke skryte av omfattende integrasjonsalternativer eller designtilpassingsfunksjoner – hele funksjonssettet går ned til tilgjengeligheten av bare de grunnleggende parametrene.

Fravær av blogging og e-handelsmotorer er også en bemerkelsesverdig demerit. Det samme handler om det begrensede valget av maler og deres kvalitet. Imidlertid er det mye rom for forbedringer, og det virker som om utviklerne av systemet kommer til å realisere det fulle potensialet i nærmeste fremtid. Oppriktig, vi likte å bruke Zyro, og vi håper teamet vil fortsette å utvikle systemet. For øyeblikket er det egnet for å teste og lage enkle nettsteder.

Prøv Zyro nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map