3 Errors comuns de màrqueting d’influencer (i evitar-los)

Si sou blogger, escolteu tones de termes de màrqueting cada dia. Probablement us sentireu còmode amb frases com l’optimització de motors de cerca, màrqueting de contingut i màrqueting de xarxes socials, però heu aprofitat mai el poder del màrqueting influencer?


Potser ho heu provat i no us ha sortit bé, o potser simplement coincideix amb la idea. Sigui quina sigui la vostra etapa en què sigui important, és important que entengueu quines tàctiques heu de fer perquè els vostres esforços es produeixin.

Comença per fer una ullada a què és el màrqueting d’influencer i quins tres errors has d’evitar i aprèn com aprofitar el màrqueting d’influencer d’una manera que promourà i farà créixer el teu bloc.

màrqueting d'influencer

Què és Influencer Màrqueting?

El màrqueting d’influencer és el procés de crear relacions amb líders de la vostra indústria per ajudar el vostre missatge a arribar a un públic més ampli. Un exemple de màrqueting d’influencer és enviar un correu electrònic a un popular blogger al vostre nínxol i demanar-los que tuiteu la vostra darrera publicació.

La idea és que, ja que tenen una fidelització del client tan gran i segura, els seus seguidors es convertiran en el vostre trànsit.

3 Errors comuns de màrqueting d’influencer

El màrqueting d’influencer és un concepte molt senzill, però sovint s’entén malament. No sempre és tan fàcil com enviar un parell de correus electrònics cada vegada que publiqueu una publicació nova. Aquí hi ha tres errors que els bloggers solen cometre amb el màrqueting d’influencer:

1. Fallar en relació amb l’influencer primer

Menció d’un influencer a l’últim tweet no garantirà un retuit. De la mateixa manera, si envieu un missatge de correu electrònic a un influencer fora del lloc (quan no tingueu idea de qui sou), el vostre correu electrònic probablement anirà directament a la carpeta de la paperera..

Els influents reben diàriament molts missatges que són difícils de mantenir al dia. Neil Patel, per exemple, els informes que reben més de 400 correus electrònics diaris.

Podeu fer que el vostre correu electrònic es destaqui assegurant que l’influenciador us reconeix. Durant un mes o menys (com a mínim) abans de contactar amb els influencers, poseu-vos en contacte amb ells perquè es familiaritzin amb vosaltres. A continuació, us detallem algunes maneres per fer-ho:

 • Comenteu el seu blog i publicacions en mitjans socials
 • Compartiu les seves publicacions al bloc (i assegureu-vos de mencionar-les perquè ho vegin!)
 • Retweet els seus tuits
 • Envia’ls un missatge de correu electrònic amable que no sigui autopromoció, com per exemple en indicar un enllaç trencat o un altre problema amb el seu lloc.

Aquests són els fonaments bàsics per començar, però no dubteu a ser creatiu. Per exemple, podeu publicar una imatge a Twitter que us mostri utilitzant —i estimar! – el seu producte. (Assegureu-vos d’incloure el seu maneig de Twitter al vostre tweet.)

2. Demanar als influents que comparteixen contingut irrellevant

Amb una definició tan senzilla de màrqueting d’influencer, pot ser massa fàcil entrar en la mentalitat que només cal que comparteixi una única participació d’un líder de la vostra indústria. Tot el que heu de fer és disparar sobre un sol correu electrònic i, en general, heu aconseguit el trànsit que sempre havíeu somiat..

Però demanar accions sobre qualsevol tema antic és una pèrdua de temps. Com s’ha esmentat, els influencers estan ocupats i reben tones de sol·licituds com aquesta cada dia. Un blogger de SEO no perdrà temps compartint una publicació de fitness amb els seus seguidors. (En aquest cas, probablement heu d’orientar els influents incorrectes!)

Fins i tot si reconeixen el vostre nom o la vostra cara, encara necessiten un motiu per compartir el vostre contingut. Podríeu demanar a un líder de la indústria de SEO que tuiteixi el vostre article sobre tàctiques de SEO, però si la vostra publicació del bloc cobreix les mateixes coses que la gent ha sentit abans, com es beneficia de compartir-la?

Perquè els influencers puguin compartir el contingut, ha de ressonar d’alguna manera amb els seus lectors o la seva marca.

A continuació, es mostren un parell de tècniques de publicacions al bloc que poden augmentar les possibilitats que els líders del sector comparteixin el vostre contingut:

 1. Utilitzeu pressupostos o ressalteu els casos de cas directament dels influencers que tingueu previst orientar. Si podeu obtenir-ne un pressupost directe prèviament, com per exemple, per a una publicació experta en arrodoniment, és encara millor! Quan s’esmenten al contingut, la publicació del vostre blog esdevé immediatament rellevant per a la seva marca.
 2. Proporcioneu una perspectiva alternativa a les publicacions recents de bloc d’un influencer. Això no sempre funcionarà bé, sobretot si ofenses l’influenciador, però si proporciona una perspectiva alternativa raonable que fa pensar a la gent, hi ha una bona possibilitat que l’influenciador comparteixi la publicació, ja que és rellevant per als seus lectors..
 3. Bloc sobre un tema digne de notícies al nínxol de l’influenciador. Si es tracta d’un tema sobre el qual s’informa per primera vegada l’influenciador, és probable que comparteixin el contingut com a font original de la notícia de primer pla. Tanmateix, perquè això sigui efectiu, generalment heu de combatre els altres amb la història, i hauria de ser prou impactant que l’influenciador es connecti amb ella emocionalment i vulgui que els seus seguidors se sentin de la mateixa manera..

Fa poc he participat en una lloc d’expertes escrit per Saskia Smit.

De seguida em vaig adonar d’altres influents que compartien la mateixa publicació a les xarxes socials, així que vaig preguntar a Saskia sobre el seu èxit. Això és el que em va dir:

“El més fantàstic de fer un article de ressenya expert és que us dóna l’oportunitat de connectar amb els influents del vostre camp. Ha estat menys que Les 24 hores posteriors a la publicació, però ja és la meva publicació més reeixida fins ara amb més de 90 accions socials.

Em vaig assegurar d’enviar un correu electrònic ràpid a tots els participants una vegada que la publicació es va publicar en directe per agrair-los i convidar-los a compartir-la amb el públic..

Em va emocionar veure que molts van compartir la publicació en diverses plataformes. Com que es tracta d’un bloc relativament nou, estic molt satisfet amb els resultats.

No només m’ha suposat un trànsit nou, sinó que hauria d’obtenir un parell de publicacions de convidats de l’experiència, diria que ha estat un èxit rotund! ”

3. Orientació dels noms més grans de la indústria

Tot i que això no és necessàriament un error per si mateix, disparar massa alt no sol ser la millor aposta. Això és perquè tots intenten aconseguir que els màxims líders de la seva indústria comparteixin la seva publicació i, la majoria de les vegades, els influents no tenen la capacitat de fer-ho tot.

Això vol dir que els esforços que realitzeu en el màrqueting d’influencer poden tenir pocs resultats si les publicacions no es comparteixen mai.

Tanmateix, si teniu l’objectiu de connectar-vos amb els influents de nivell mitjà del vostre nínxol, és probable que rebin menys sol·licituds de quota i tinguin més temps per connectar-vos realment amb vosaltres, tot i que recordeu que encara estan ocupats, per tant, respecteu-ne el temps.

Diguem, doncs, que dirigiu el nom més gran que podeu fer. Podeu obtenir una publicació al blog per tuitejar una vegada i veure una expansió enorme del trànsit, però quant de temps us va trigar a arribar-hi?

Si teniu l’orientació a influencers de nivell mitjà o a altres blocaires que hi ha just per sobre, no podreu veure la mateixa expansió immediata del trànsit, però és probable que el vostre contingut es comparteixi amb més freqüència, amb més trànsit general..

Essencialment, aquests tres errors poden costar-vos una gran quantitat de temps, fent inútils els vostres esforços. La clau és construir relacions veritables. Aleshores, quan arribi el moment, podeu demanar una participació social o una menció al seu butlletí.

Només recorda: Els líders de qualsevol indústria són gent ocupada i, si comercialitzaran qualsevol cosa en línia, serà feliç de la confiança de la gent que coneix.

No hauràs de ser el millor dels amics, però si construeixes petites relacions ara, en el futur tindràs molts beneficis..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map