Bluehost vs HostGator: comparació de les dues grans marques d’allotjament web

Intenta decidir entre Bluehost i HostGator, dues de les majors marques compartides d’allotjament web de la indústria? Aleshores, probablement haureu llegit tones d’articles que detallen les seves ofertes.


De fet, hem tractat una comparació dels seus plans i serveis abans de Hosting Kingdom.

bluehost vs hostgator

Consulteu la nostra Bluehost vs HostGator comparació visual de costat a costat

Avui anem mirar alguna cosa diferent. En canvi, anem a aprofundir en els aspectes més profunds. Com es desenvolupa el negoci de cada marca i en què es comparen? Fem una ullada.

Antecedents de l’empresa

Les dues empreses es van fundar al mateix temps, la qual cosa pot ser un motiu per a què arriben les dues a la indústria gràcies a que han tingut més d’una dècada cadascuna per construir el seu negoci i experiència. HostGator es va fundar a un dormitori de la Florida Atlantic University a l’octubre de 2002, mentre que Bluehost va començar el 1996, però no va agafar els seus primers clients fins al 2003. Bluehost té la seu a Utah i la seu d’HostGator es va traslladar a Florida a Texas el 2006..

Ambdues tenen un nombre elevat de llocs allotjats. Bluehost diu al seu lloc web que alimenten més de 2 milions de llocs web a tot el món, mentre que HostGator acull un gran nombre de 9 milions.

També trobareu que tots dos reclamen nombrosos premis. Només alguns premis que HostGator ha guanyat inclouen:

 • Millor amfitrió: WordPress Hosting Review 2012
 • Millor allotjament de petites empreses: 2011, el millor allotjament de petites empreses
 • Elecció de l’editor: Trobeu els premis Choice Award de l’editor 2011
 • 239th Fastest Growing: Les empreses de més ràpid creixement d’Inc.com a Amèrica

Entre els premis de Bluehost, han guanyat:

 • Millor allotjament assequible: revisió d’amfitrió, gener de 2013
 • Millor assistència tècnica: Business Choice Awards PC Mag 2014

Lloc web

Disseny

Bluehost i HostGator ofereixen una experiència similar quan es tracta dels seus llocs web. Tots dos obren amb una visió general de les seves funcions de serveis i anuncien els preus més baixos d’allotjament web compartits. Tots dos continuen ampliant-se en funcions i paquets addicionals.

Des de la pàgina principal, cada lloc web inclou una pestanya de navegació per trobar detalls sobre els seus paquets i negocis senzills. Tots dos comparteixen la informació de contacte directament a la capçalera, de manera que és fàcil contactar amb l’assistència.

Si bé el disseny del lloc web és el mateix per a ambdues empreses, l’estètica varia molt. A Bluehost, us convidarà amb un ambient de negocis. HostGator, per la seva banda, fa que l’allotjament web se senti divertit amb dibuixos de dibuixos animats i colors vibrants. No vol dir que HostGator no estigui tan orientat al negoci ni tan greu com Bluehost; simplement els agrada fer les coses divertides!

Una vegada que inicieu la sessió al vostre compte, trobareu que els panells de Bluehost i HostGator són gairebé idèntics. Els anuncis, els enllaços de navegació i les promocions es troben en un tauler esquerre, mentre que tots els enllaços ràpids als fitxers del vostre lloc web s’organitzen perfectament en diverses seccions de la pàgina. Perquè les coses semblin excel·lents, totes dues icones han utilitzat per ajudar-vos a trobar ràpidament el que busqueu al vostre PC, tant si voleu comprar un domini nou com accedir al vostre correu electrònic..

Quan es tracta de disseny web, un no rivalitza amb l’altre; tots dos han desenvolupat bells llocs web que es diferencien principalment per la seva marca exclusiva.

Experiència d’usuari

Un disseny ben dissenyat i un material fàcil de digerir fa que aquests dos llocs web de negocis siguin fàcils d’utilitzar. HostGator facilita la visualització de les ofertes mitjançant la llista dels seus serveis de hosting i els preus inicials de cada paquet a la pàgina principal. Tot i això, Bluehost també facilita l’exploració dels seus paquets amb la pestanya “productes” del panell de navegació i el seu procés de registre és senzill..

Trobar serveis d’assistència també és fàcil a través dels dos llocs web, ja que cadascun d’ells inclou una pestanya d’assistència completa amb un centre d’ajuda i una àrea de fòrum.

Tots dos han amagat els botons de compartició social i els enllaços del bloc al peu de pàgina web, de manera que tampoc és més fàcil trobar aquests enllaços quan els busqueu.

En conjunt, tots dos han fet una gran tasca de mantenir-se amb els altres perquè els llocs web siguin fàcilment atractius i atractius.

Contingut

En avaluar el contingut del lloc web de cada empresa, trobareu que són molt similars en els mètodes que utilitzen per convertir els possibles clients. Ambdós mantenen el contingut del seu lloc web curt, puntual i de fàcil lectura per obtenir una experiència fàcil d’utilitzar.

No obstant això, HostGator inclou algunes seccions addicionals a la pàgina d’inici, com “Per què escollir HostGator?” i “Què diuen d’altres sobre HostGator?” – pot ser que sigui un argument més convincent per a les persones que comencen amb l’allotjament web i no estan segurs de què es tracta.

Dirigiu-vos als dos llistats de paquets d’allotjament i trobareu una disposició semblant que detalla el que obteniu amb cada paquet i el que sembla. Com a la pàgina d’inici, HostGator va molt més enllà de Bluehost per explicar exactament què obtindreu, inclòs el llistat de quines opcions CMS ofereixen..

En general, HostGator fa un millor treball per explicar les seves ofertes al total de novells, mentre que Bluehost manté el seu contingut curt per a una base de clients que ja sap el que volen.

Màrqueting

Màrqueting tradicional

Atès que ambdues empreses han atret un gran nombre d’usuaris, espereu que els seus esforços de màrqueting siguin una mica iguals. Tots dos disposen d’un programa d’afiliació i faciliten la informació al seu lloc. HostGator, tanmateix, fa una millor obertura de treball als mitjans amb un suport i un kit de premsa disponibles per a la seva descàrrega. BlueHost actualment no disposa d’un kit de premsa fàcilment disponible al seu lloc web; en canvi, enumereixen la seva “redacció” com a “pròxima”.

Tots dos han publicat anuncis tradicionals de televisió, però trobareu que Bluehost és més proactiu pel que fa a màrqueting a través de vídeo curt que HostGator. Sovint veureu que els anuncis de Bluehost es reprodueixen abans de veure un vídeo de YouTube. Com que podeu saltar aquests anuncis en 5 segons, Bluehost ha desenvolupat una sèrie de vídeos amb humor: “Bluehost en 5 segons“- que transmeten les seves idees ràpidament i després ofereixen un clip entretingut.

Els dos també ofereixen incentius per inscriure’s, com els paquets de tarifes reduïdes del primer any.

SEO

Les dues empreses han recorregut a formes de màrqueting entrant complet amb blocs de l’empresa, canals de xarxes socials i SEO Tactics. Paraules clau de Google com “allotjament web” o “allotjament web compartit” i veureu que HostGator i Bluehost van de cap a cap per competir per obtenir llocs més importants a la primera pàgina de Google. Tot i això, HostGator supera constantment Bluehost per aquests tipus de termes.

Dirigiu-vos a Alexa.com, i és possible que esbrineu per què. HostGator se situa com el 454è lloc més popular del món mentre que Bluehost arriba a 660. Tot i que el rànquing d’Alexa no determina els rànquings de cerca de Google, els mateixos mètodes que ha fet servir HostGator per convertir-se en un lloc web més popular també els podria ajudar a obtenir una posició més alta per a SEO. termes.

Mitjans de comunicació social

És possible que les xarxes socials no tinguin tan repercussió en la popularitat d’aquestes empreses com els seus mètodes tradicionals de comercialització i programes d’afiliació, però tots dos encara comprenen la importància d’una estratègia en mitjans socials.

HostGator, però, es demostra ser més popular als canals de xarxes socials amb més del doble de seguidors tant a Facebook com a Twitter que Bluehost. Ambdós pirateixen d’una manera rara, però dirigiu-vos a Facebook o a Google+ i els trobareu publicant sovint. Com si no poguessin obtenir cap semblant en el seu model de negoci, tots dos comparteixen contingut similar als canals de xarxes socials, incloses coses com consells i notícies del lloc web, actualitzacions de publicacions de blogs i avisos de ofertes i cupons..

Fins i tot els seus canals de Youtube són increïblement semblants. Tant apareixen anuncis, tutorials com vídeos de formació. Bluehost aconsegueix reclamar més del doble de subscriptors que HostGator, però HostGator té 10 milions de visualitzacions de vídeo més que Bluehost.

Bluehost també utilitza activament altres canals de mitjans socials populars com Pinterest i LinkedIn on HostGator ni tan sols enumera aquests enllaços al seu lloc. Tenint en compte la seva activitat i el tipus de contingut que cadascun comparteix, però, un no domina l’altre en l’estratègia de les xarxes socials.

Bloc

Disseny / Maquetació de blocs

Com a part dels seus esforços de màrqueting entrants, ambdues empreses utilitzen una plataforma de blocs. El disseny del bloc de Bluehost és bastant senzill, però adopta enllaços recents, populars i de categoria a la part superior de la pàgina. Tot i així, el disseny senzill facilita la navegació si es presta atenció a les ofertes de la secció superior.

Al bloc de Bluehost, alguns dels textos sobreposats a les imatges destacades fan que les dates i els títols siguin difícils de llegir de vegades. Bluehost tampoc comparteix cap fragment de text de la publicació del bloc a la pàgina principal, de manera que no teniu aquesta informació per ajudar-vos a decidir si voleu llegir-la. Per sort, els seus títols al bloc solen dir prou com a interès. Un cop entres a la publicació del bloc, els botons de compartir no són inexistents. Hi ha un botó “Compartir” amagat al final de cada publicació, però si se suposa que apareix opcions de compartició social, no funciona.

El bloc d’HostGator presenta més del que esperaves en un bloc típic on apareix la publicació completa del bloc a la pàgina principal. HostGator facilita la navegació de les coses amb una barra lateral completa amb temes i categories que podeu explorar.

El disseny del bloc de Bluehost sembla que es correspon principalment a dispositius mòbils, mentre que HostGator té un aspecte tradicional d’escriptori. En el sentit de la facilitat d’ús, però, el disseny del bloc d’HostGator ofereix una experiència més fàcil.

Freqüència de blocs

Si busqueu consells i consells sovint, dirigiu-vos al bloc d’HostGator. Us actualitzaran cada dimarts i dijous, que ha empaquetat eficientment el seu bloc amb tones d’informació útil sobre la creació del vostre lloc web i el funcionament del vostre negoci..

A Bluehost, en canvi, no sembla que utilitzi una programació de publicacions, cosa que pot resultar una mica molesta si intenteu seguir el seu contingut. Alguns mesos estan completament en silenci al món de Bluehost, mentre que d’altres poden obtenir cinc o més publicacions.

Tipus de contingut

Com que les empreses treballen a la mateixa indústria, només es pot esperar que compartissin contingut similar. El contingut de HostGator és molt útil per als seus clients. Llegiu sobre temes relacionats directament amb l’allotjament web, però també compartireu consells sobre àrees d’interès estretament relacionades, com ara tones de consells sobre petites empreses i consells sobre campanyes de mitjans socials per ajudar-vos a tenir èxit en tots els extrems del vostre negoci..

Bluehost publica més freqüentment quan tenen notícies sobre el seu negoci o esdeveniments per actualitzar els seus clients. Tanmateix, publicaran articles i infografies útils de tant en tant, i el contingut que comparteixen és tan útil com el contingut de HostGator.

Atenció al client

Si bé els clients de les dues marques probablement es queixaran de l’assistència al client en un moment o un altre, hi ha clients d’ambdues parts que s’afavoreixen del suport que reben. Per sort, ambdues empreses faciliten la possibilitat de contactar amb contacte. Trobareu un número de trucada, una opció de xat en directe i admetre enllaços de bitllets als dos llocs web de les empreses. HostGator també està obert a rebre faxos. Totes dues compten amb un suport tècnic 24 hores al dia 7, que és molt útil per a clients internacionals que no funcionen a la mateixa zona horària.

Igual que amb les altres àrees del seu negoci, van de cap amb satisfacció pel suport al client. Els clients informen que el temps d’espera estimat per a l’assistència d’HostGator és d’uns 30 minuts, mentre que els clients de Bluehost solen contactar amb un representant en 15 minuts o menys. Per descomptat, els temps d’espera variaran en funció de com estiguin ocupats en un moment determinat.

En conclusió

En general, Bluehost i HostGator són empreses molt similars que utilitzen moltes de les mateixes tàctiques efectives en disseny web, màrqueting i atenció al client. Si compareu les dues empreses en funció del seu model de negoci en comptes dels seus paquets i preus, és una comparació difícil gràcies a la igualtat que són.

Què penses? Si haguéssiu de triar una empresa en funció de com funcionen els negocis, amb quina preferiríeu? Ho fem saber a l’apartat de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map