Com es pot substituir el contingut antic quan sigueu fresques d’idees

Es pregunta què escriure sobre la seva propera publicació al bloc? Encara intenteu presentar la vostra propera publicació a les xarxes socials? Posem-ho bé: una de les parts més difícils d’escriure grans continguts és una bona idea.


Com substituir el contingut antic

Podeu estar-hi tot el dia amb el cap a les mans i els ulls a la pantalla de l’ordinador en blanc i no assolir res. La bona notícia és que no necessiteu alguna cosa nova de la marca.

El més probable és que ja teniu una bona idea al voltant. On? Doneu un cop d’ull al vostre contingut antic i segur que us genera una idea. No esteu segur de com tornar-lo a proposar, de manera que oferiu alguna cosa nova? Feu un cop d’ull als següents consells per començar.

Beneficis del contingut reposat

El contingut ha de ser nou, fresc i emocionant. Això és el que escoltes constantment, oi? Però reciclatge de contingut també pot tenir els seus beneficis. L’evident avantatge és que t’estalvies temps a l’hora de provar i provar una nova idea, però obtens més que això. Entre aquests avantatges:

 1. Ajuda a construir la vostra autoritat. Parlar del mateix tema en diverses ocasions us ajuda a obtenir reconeixement sobre aquest tema.
 2. És bo per a SEO. Tot i que el contingut no és idèntic, és probable que utilitzeu les mateixes paraules clau, cosa que la fa bona per a SEO. Si utilitzeu la idea fora del vostre lloc i enllaceu amb la publicació original, encara serà millor per a SEO.
 3. L’ajuda a arribar a un públic més ampli. Tant si actualitzeu una publicació antiga de bloc perquè sigui més perenne o si canvieu la forma del contingut, és possible que arribeu a moltes persones que mai no han vist el contingut original..

Com identificar el contingut que val la pena presentar

Abans de tirar endavant i reciclar qualsevol idea antiga, heu de tenir en compte quines idees valen la pena de tornar a presentar. Sincerament, es pot repoblar la majoria del contingut, però cal tornar-lo a aplicar per les raons correctes. No voldríeu tornar a publicar una publicació de bloc que hagi parit completament la primera vegada. En canvi, voldríeu tornar a modificar el contingut al voltant de la idea per fer una declaració més forta.

En general, però, trobareu que el contingut que val la pena presentar és:

 • Perenne: Trieu un tema que encara sigui rellevant avui en dia. Consell: si busqueu trànsit ràpid, podríeu plantejar la idea de convertir-lo en temps real i digne de connexió connectant-lo a un esdeveniment recent.
 • Complet: Tens més a dir sobre el tema? Llavors, sens dubte, és un tema que val la pena tornar a utilitzar. Si heu dit tot el que heu de dir, i també ho fa tothom, aleshores penseu obviar el tema ara mateix.
 • Popular: Mireu el que ha funcionat bé en el passat. Consulteu els informes de les vostres pàgines principals de Google Analytics o utilitzeu una eina com Ahrefs per esbrinar quin contingut ha rebut la majoria de compartiments, likes o enllaços. El possible és que sigui el tipus de tema que generarà resultats aquesta vegada (suposant que no repetiu tot allò que ja han escoltat els vostres lectors), així que penseu en les maneres de presentar aquesta informació mitjançant un enfocament nou..

5 formes de reposar contingut antic

Heu trobat una idea que voleu reciclar? A continuació, es mostren uns quants suggeriments sobre com recuperar el tema a la vida.

1. Escriu una seqüela

Si no vau arribar a dir tot el que volíeu per primera vegada, aprofiteu aquesta oportunitat per doblar les vostres idees. Diguem, per exemple, que heu escrit una publicació titulada “10 equivocacions comunes a evitar”. És probable que la gent comuniqui més de deu errors en la inversió. Escriviu una nova publicació al bloc seguint les línies de “10 errades més d’inversió a evitar”.

2. Cavar més a fons

La majoria de publicacions de blocs i, fins i tot, llibres electrònics, només rasquen la superfície del tema. Oferiu més valor als vostres lectors en exercir un punt del contingut original. Per exemple, diguem que el vostre llibre electrònic es titula “101 consells senzills que us faran un màrqueting professional”.

Un dels seus consells és aprofitar els influencers en el seu nínxol. Per a una publicació nova o un llibre electrònic, centreu-vos només en el màrqueting d’influencer. Obtingueu exemples, estadístiques i pressupostos nous per ampliar encara més el tema. (Fes una ullada a les de Brian Dean tècnica de gratacels).

3. Adopteu un punt de vista diferent

Fer un nou punt de vista no significa sempre que hagis de canviar de costat. Tot el que heu de fer és prendre la idea però explicar la història des d’un altre angle. Per exemple, la publicació al bloc inicial podria haver estat en la línia de “Com es pot crear una estratègia de màrqueting en mitjans socials”.

Aquesta vegada, podríeu escriure sobre “10 coses que els meus fills em van ensenyar a l’hora de construir una estratègia social amb èxit en les xarxes socials”. Alguns dels punts que presentes es poden sobreposar, però l’experiència i la història són noves per als lectors.

4. Presenteu-lo a un nou públic

Creus que el públic ha escoltat tot el que has de dir? Això és genial! Ara és hora d’arribar a un públic nou. Alguns exemples del que podeu fer són:

 • Publicar una publicació antiga de convidats al vostre propi bloc o viceversa (tenint en compte les directrius del lloc i qui és el propietari del contingut).
 • Obteniu fragments del vostre llibre electrònic i feu-les ubicacions al vostre bloc o consolideu les publicacions del bloc en un llibre electrònic.
 • Utilitzant els tuits antics i ajustant-los per poder-los compartir a Facebook.
 • Carregueu un vídeo de YouTube antic a una nova plataforma.

Si estàs reciclant contingut antic, assegureu-vos de passar-hi i comproveu que encara és rellevant avui en dia, i ajusteu-lo si cal.

5. Convertiu-lo en una forma de contingut diferent

Les publicacions del bloc no han de viure només com a publicacions del bloc. Sempre podeu agafar contingut de blog o contingut de llibre electrònic i convertir-lo en format visual o àudio (o viceversa). Uns exemples inclouen:

 • Convertiu el contingut del vostre llibre electrònic en una infografia (com crear-ne un de franc Canva).
 • Utilitzant la teva publicació de bloc com a transcripció de vídeo.
 • Utilitzant el contingut del vostre podcast en una presentació de presentació de diapositives.

Tornar a presentar contingut com aquest, permet fer servir aquestes diferents formes de contingut junts per complementar-se, cosa que pot beneficiar la vostra audiència en funció de la forma en què aprengui. Per exemple, inseriu l’enllaç de vídeo abans de la publicació del vostre bloc o enllaç al podcast des de la presentació de Slide Share.

Per crear bones idees, no us haureu d’esborrar la vida. De vegades, només has de saludar les idees que et planten cara. Com reorientarà el següent contingut de contingut?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map