Comparant allotjaments web? Aquestes són les 5 principals característiques a considerar

Alguna vegada has llegit alguna cosa tantes vegades que et va donar voltes al cap? Així ens vam sentir quan ens vam aventurar al desert sovint desconegut que és l’allotjament web.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

funcions importants d’allotjament webTot el que volíem era una empresa d’allotjament web que feia tot el que calia per mantenir els nostres llocs en línia i funcionar. Quan vam comparar els amfitrions, hi va haver tanta lectura sobre el que oferia cadascú i per què aquesta empresa era millor per a nosaltres que la següent, i així va anar fins que, amb raó o equivocació, vam renunciar i només vam escollir un.

Que hi hagi un exercici equivocat de fer-ho. Des de llavors, ens hem assentit una mica sobre allotjament i ara sabem exactament què és el que heu de buscar a l’hora de decidir. Tots tenen una pila de components, però hem trobat (a part del preu) les 5 principals funcions a tenir en compte en seleccionar un amfitrió web.

El primer pas abans d’iniciar-vos en una caça d’allotjament és saber-vos quines són les vostres intencions per al vostre lloc web o negoci. Si creeu llocs petits amb poques pàgines o, fins i tot, llocs amb més autoritat, voleu ampliar en qualsevol moment un punt més enllà del que us poden oferir ofertes de hosting habituals? La majoria de les funcions que ofereixen les companyies d’allotjament populars com hostgator.com, bluehost.com o webhostinghub.com són aplicables a tots els llocs, però una empresa gran requerirà més capacitats que el vostre funcionari d’oficina domèstica o el creador de llocs web..

Dit això, pot ser que no sigui conseqüent una escalabilitat d’un proveïdor, però volíem plantar la llavor en la seva ment perquè, depenent de la mida que hi hagi ara o baixant de la pista, podria ser un factor més persuasiu que les cinc característiques que hi ha. s’enumeren a continuació. Si teniu clar les vostres intencions en relació amb l’afició o el negoci del vostre lloc web, aquestes funcions s’aplicaran a vosaltres, així com a la majoria de la població propietària del lloc web d’Internet..

1. Atenció al client i tècnic

A molts de vosaltres us haureu de sorprendre que partíssim de la porta amb aquesta característica, en lloc de parlar alguna cosa més tècnic. Bé, certament arribarem a això, però en un primer moment, si esteu pensant a pagar un proveïdor d’allotjament que no ofereixi un servei de servei i suport tècnic tot el dia, aleshores esteu fent un servei molt important..

Si el vostre lloc decideix donar-vos pena en dies festius, és poc probable que us sentiu feliç d’esperar fins al dia laboral següent per investigar el problema. Us aconsellem contactar amb qualsevol amfitrió “potencial” per tots els punts de contacte que ofereixen. D’aquesta manera es pot jutjar els seus temps de resposta així com el coneixement dels seus operadors. També és una bona idea consultar les revisions d’altres usuaris. Si algú ha tingut una mala experiència amb el servei del seu proveïdor, el més probable és que deixi informació sobre els altres.

2. Temps de funcionament / fiabilitat

Moltes de les grans empreses de hosting acollides i conegudes ofereixen una garantia de temps de vida del 99,99%. Això significa simplement que és el temps que podeu esperar que el vostre lloc web sigui visible en línia. Fins i tot a aquest ritme d’activitat, els proveïdors d’allotjament permetran aproximadament 100 minuts de temps d’inactivitat cada setmana, tant si ho fan o no.

Llegiu atentament els seus termes per entendre exactament fins a quin punt es consideren responsables dels temps d’inici del vostre lloc. Qualsevol host que no us pugui tenir en línia pràcticament “tot el temps”, estalvia el vostre temps i us costarà diners. Informeu-vos de la seva història amb interrupcions elèctriques i avaries. Identifiqueu quan inicien les interrupcions previstes per al manteniment i pregunteu si això s’inclou dins del seu acord de temps.

3. Espai de disc

El vostre hoste ha de disposar d’espai suficient al seu servidor per poder allotjar el vostre lloc, sobretot si el vostre lloc va més enllà amb totes les ‘campanes i xiulets’. Si el vostre lloc està ple de vídeos, animacions, àudios. i els gràfics, o bé, com a previst que sigui així, el proveïdor d’allotjament ha de poder acollir l’espai addicional que el vostre lloc web requerirà per seguir funcionant amb aquestes funcions..

Aneu amb compte amb les reclamacions d’espai il·limitat, ja que podreu trobar-vos sorpresos amb condicions ocultes inesperades. Generalment, obtindreu més espai de disc del que necessiteu, però és convenient assegurar-vos que tingueu aquesta ment des del principi.

4. Amplada de banda

No voleu que el vostre lloc pugui afrontar temps d’inactivitat ni que el vostre compte incorpori taxes addicionals com a penalització per rebre massa visitants mensuals. L’amplada de banda que ofereix la vostra empresa d’allotjament ha de permetre la transferència o la descàrrega més que suficient de les dades del vostre lloc als visitants. L’ample de banda també es veu afectat pels correus electrònics que envieu, sobretot si tenen fitxers adjunts.

Confirmeu el nivell permès de gigabytes abans de iniciar la sessió. Tot i que utilitzeu més que l’ample de banda assignat i seguiu en línia, una capacitat d’amplada de banda més lenta resultarà que els usuaris abandonen el vostre lloc molt ràpidament..

5. Còpies de seguretat

Els llocs web poden perdre dades per fallades de disc, errors de programari i fins i tot hackers, per citar alguns. Sempre és important equivocar-nos per precaució i assegurar-nos que totes les dades del vostre lloc tinguin una còpia de seguretat. Algunes companyies d’allotjament realitzaran còpies de seguretat periòdiques ja sigui una vegada per 24 hores o fins i tot diverses vegades al dia, mentre que d’altres ho faran setmanalment..

Esbrineu si la instal·lació del tauler de control del proveïdor us permet descarregar les vostres pròpies còpies de dades de contingut i, en cas de pèrdues de dades per qualsevol motiu, de quina capacitat és l’amfitrió de recuperar la informació perduda. Com en tot, heu d’aclarir si hi ha cap cost per utilitzar serveis de còpia de seguretat d’emergència.

Quan cerqueu proveïdors d’allotjament web per als vostres llocs web, una mica de guanys ara us poden estalviar molt de dolor. Dediqueu una bona estona a llegir les ressenyes i a contactar amb la vostra llista curta d’amfitrions. Cadascuna anunciarà tota una gamma de serveis i avantatges, però tingueu en compte les funcions que s’enumeren aquí com a guia estable per prendre la vostra decisió final..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map