Còpia de seguretat automàtica del lloc web i per què en necessiteu una!

Si sou un dels molts propietaris de llocs web que realitzen les vostres còpies de seguretat en línia, ja coneixeu alguns dels avantatges evidents, si no que tots.


El que sorprèn és que moltes persones encara no ho siguin la importància d’una còpia de seguretat en línia del seu lloc web. Tenint en compte aquest grup de persones, fem una ullada a la importància de la còpia de seguretat en línia i per què en necessiteu absolutament.

còpies de seguretat automàtiques del lloc web

El primer és el primer. Què és una còpia de seguretat de pàgina web en línia? Segons Viquipèdia és:

A servei de còpia de seguretat remota, en línia o gestionada, a vegades comercialitzat com còpia de seguretat al núvol o còpia de seguretat com a servei, és un servei que proporciona als usuaris un sistema per a la còpia de seguretat, emmagatzematge i recuperació de fitxers.

Totalment automatitzat

Amb una còpia de seguretat en línia de qualitat, ho és sempre protegit mitjançant actualitzacions automàtiques.

Un servei de còpia de seguretat de qualitat crea un pla de recuperació automàtica de les dades més importants i les emmagatzema en un lloc remot, fora de la vostra empresa / llar.

Amenaces diàries a l’ordinador, a l’oficina o a casa com foc, robatori, inundacions, robatori etc., no interfereixi amb els vostres plans de còpia de seguretat de dades restaurar amb seguretat amb el clic d’un botó.

La còpia de seguretat s’executa de forma tranquil·la i fluïda en segon pla i, per la seva comoditat, obté estadístiques exactes si necessiteu posar-vos al dia amb qualsevol canvi que es faci al vostre lloc web i, per tant, el vostre treball no s’interrompi.

Major seguretat

Emmagatzemar les dades crítiques de forma manual mitjançant una tecnologia obsoleta et deixa vulnerable a tot tipus d’amenaces i danys físics irreversibles.

Des de fallades de programari i maquinari, robatori, pirateria, canvis no autoritzats i qualsevol tipus de compromís, les dades del vostre lloc web es basen en una còpia de seguretat de qualitat per a la seva màxima seguretat.

Fins i tot en aquestes condicions, un servei especialitzat de complements de còpia de seguretat en línia garanteix les dades més importants sempre recuperable en qüestió de clics.

Recuperació instantània i ràpida

El valor d’un servei de còpia de seguretat de qualitat es demostra quan el vostre lloc web afronta totes o qualsevol de les amenaces esmentades anteriorment.

Una solució de còpia de seguretat de qualitat és capaç de restaurar les vostres dades en el menor temps possible. El paper de qualsevol servei de còpia de seguretat és la possibilitat de restaurar les dades a l’instant i amb un calendari perfecte.

Aquesta velocitat i eficiència és un dels majors avantatges que podeu esperar en passar de còpia de seguretat manual a automàtica.

Sincronització

Difícilment és possible la sincronització mitjançant còpies de seguretat manuals i és una de les facilitats disponibles en una configuració de còpia de seguretat en línia.

Amb aquesta opció, podeu gaudir de dades sincronització amb diversos dispositius com ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils i tauletes. Aquesta és una eina productiva que permet completar projectes amb diferents dispositius de manera senzilla i senzilla.

Acompliment i estalvi de temps

En comparació amb la còpia de seguretat manual, que és majoritàriament cara, tenint en compte tots els discos durs físics i suports que necessiteu comprar, a més dels costos de manteniment i de funcionament, la còpia de seguretat en línia és més assequible i s’estalvia temps amb les funcions anteriors.

Les solucions de còpia de seguretat del lloc web al núvol comencen des de tan sols 5 dòlars al mes, podeu accedir a la còpia de seguretat en línia i a les seves funcions sorprenents. Es tracta d’una solució d’estalvi de temps i diners per a petites i grans empreses.

Després d’haver provat o provat moltes opcions per fora, he après que totes les solucions de còpia de seguretat són diferents de les altres.

Si no coneixeu la còpia de seguretat en línia, com funcionen o com us poden beneficiar com a propietari del lloc, podeu obtenir una prova gratuïta des d’una font fiable i assegurar de forma immediata el vostre negoci..

Tranquil·litat amb CodeGuard

Un servei de còpia de seguretat en línia de qualitat com CodeGuard us permet continuar sobre el vostre negoci amb la confiança que les vostres dades més importants es guarden de manera segura en un lloc remot.

salvaguarda

CodeGuard és un servei de còpia de seguretat rica que monitoritza, fa còpies de seguretat i restaura el vostre lloc web. És líder al mercat en còpia de seguretat en línia i ofereix una opció de restauració automatitzada d’un clic quan ho necessiteu.

És una de les més senzilles per treballar, ja que funciona en segon pla en silenci mentre continueu amb les vostres activitats diàries.

Esteu al mercat per obtenir una manera més senzilla de fer còpia de seguretat dels vostres documents i fotografies personals en una ubicació en línia segura? A la categoria de servei personal de còpia de seguretat a preu personal, CodeGuard.com és una excel·lent elecció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map