Còpies de seguretat automatitzades: aquesta és la funció d’allotjament web més subestimada?

Cada lloc web està format per fitxers i pàgines, cadascun dels quals es troba emmagatzemat en un servidor d’allotjament web. Quan algú busca el lloc, totes aquestes parts es reuneixen per revelar el lloc web real que veiem quan apareix des del nostre navegador de casa.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

còpia de seguretat És essencial, doncs, que el servidor d’allotjament sigui funcional en tot moment per assegurar-nos que els llocs web que hi ha sempre poden estar actius, en directe i vistos en línia. Podeu imaginar l’estrès dels propietaris de llocs web, si el servidor fallava en qualsevol moment.

Atès que el servidor de l’ordinador és una màquina, sempre hi ha la possibilitat que es pugui “bloquejar”, malgrat les afirmacions de les empreses d’allotjament que els administradors de la web poden esperar prop del cent per cent.

No obstant això, fins i tot els proveïdors d’allotjament que fan aquestes afirmacions saben que no poden garantir amb tota seguretat una vida completa i sense problemes de servidor. Tenint això en compte, és imprescindible que hi hagi un pla de “còpia de seguretat”, i com més automatitzada sigui aquesta instal·lació, millor per a tots els afectats.

Què és una còpia de seguretat de lloc web?

Quan feu una còpia de seguretat del vostre lloc web, esteu protegint les vostres dades fent una còpia duplicada del contingut original. Es pot fer una còpia de seguretat a intervals diferents i emmagatzemar les vostres dades duplicades en un lloc diferent per tal de minimitzar la possibilitat de pèrdua si es produís una fallada del servidor al punt del lloc web original..

Si el vostre lloc “baixa”, una còpia de seguretat us permetrà recuperar-vos ràpidament de la despesa, recuperar les dades i recuperar el lloc en línia ràpidament. En efecte, la raó per fer còpies de seguretat al vostre lloc web és que cap de les vostres dades originals no es perden en cas d’accident o intenció, com ara que el servidor s’estavelli i es perdi les vostres dades o que no es pugui accedir, o bé en el en cas que un pirata informàtic tingui accés al vostre compte i se suprimeixin tots els fitxers del lloc web.

Les còpies de seguretat asseguren que podeu tornar enrere en el temps i utilitzar els detalls disponibles prèviament.

Les empreses d’allotjament responsables us diran en els seus FAQ i TOS que heu de fer les vostres pròpies còpies de seguretat, i això és especialment cert si ho feu de manera manual. Amb aquest mètode, utilitzeu una instal·lació com FTP per descarregar els vostres fitxers de lloc web en un ordinador local.

Els inconvenients d’això són que heu de recordar fer les còpies de seguretat regularment i la descàrrega pot consumir molt de temps. Tampoc tindreu cap opció de no baixar només els fitxers que hagin canviat (tots els fitxers s’han de descarregar), cosa que suposa un desguàs de l’ample de banda..

S’ha de controlar totes les descàrregues per assegurar-se que es completin correctament, i heu d’aconseguir la vostra manera de gestionar i emmagatzemar lògicament els fitxers de còpia de seguretat. No obstant això, pot haver-hi una manera d’evitar aquest procés normalment drenant per a vostès en forma de còpies de seguretat automatitzades de llocs web.

Còpies de seguretat automatitzades

De fet, pot ser que per a les empreses d’allotjament que ofereixin còpies de seguretat automatitzades la funció d’allotjament web més subestimada que pot estar o no familiaritzat. Amb la càrrega dels propietaris de llocs web ocupats, les còpies de seguretat automatitzades s’executaran diàriament, setmanalment i mensualment per a tots els fitxers, dominis, correus electrònics i bases de dades adjuntes al vostre compte d’allotjament. Per descomptat, pot ser que espereu pagar uns costos més elevats per aquest servei, però tenint en compte la freqüència amb què es guarden les vostres dades per a un accés futur, potser considereu irrellevant el preu..

Les empreses d’allotjament responsables normalment utilitzen una solució de còpia de seguretat automatitzada als seus paquets d’allotjament compartits. Estan configurats de manera que es monitoritzi el vostre lloc, és a dir, que quan es detecti qualsevol canvi al codi font del vostre lloc, el procés de còpia de seguretat s’implementarà per als fitxers afectats, mantenint les dades originals actualitzades per si de cas i quan ho necessiteu..

També teniu l’opció de fer còpies de seguretat addicionals quan calgui i no heu de supervisar cap pas del procés. Les vostres dades seran emmagatzemades, però no vistes, en llocs segurs i es podran descarregar a tants dispositius que necessiteu. Podeu gestionar les vostres còpies de seguretat automatitzades des del vostre tauler de control sense necessitar cap coneixement tècnic ni experimentar complicacions manuals.

La importància de fer una còpia de seguretat de les dades dels vostres llocs web es fa més evident si és un dels desafortunats d’haver perdut la informació dels vostres llocs accidentalment o s’ha esborrat maliciosament. Tot i ser important per a qualsevol negoci, tots els propietaris de llocs web han de dur a terme les seves activitats sense que hi hagi una preocupació afegida per la seguretat dels seus fitxers d’informació.

En aquest sentit, les còpies de seguretat automatitzades del vostre compte d’allotjament garanteixen que les vostres dades s’emmagatzemen de forma precisa, puntual i segura amb una càrrega mínima i sense interrupcions a la vostra rutina diària..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map