Ei, amic, on està el meu lloc web? Què succeeix quan es bloqueja l’allotjament web

Una de les coses més molestes / sorprenents / irritants que podeu experimentar a Internet és quan cerqueu un lloc determinat, només comproveu que ja no hi és. No només no només és accessible, sinó que sembla haver desaparegut completament. Generalment, en aquest cas, la sorpresa pot convertir-se en decepció, i només es pot continuar, potser pensant que hi tornareu més endavant. Tanmateix, és una història molt diferent quan el lloc al qual intenteu accedir és el vostre.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

La sorpresa es converteix en frustració i ràpidament en molèstia perquè el vostre host web pagat ha deixat la pilota aquí. Per descomptat, si vostè confia en el seu lloc web per obtenir diners, llavors la molèstia pot convertir-se en terror a mesura que les sumes d’ingressos perduts comencen a construir-se al seu cap.

temps d'aturada del crac webAquest és un escenari convertit en realitat per a molts propietaris de llocs, tot i que pocs són de la manera com això succeeix i del que significa per a ells. Aquí, abordarem en termes de laïc les causes i els efectes de la fallada d’un servidor i què, si és possible, podeu fer si us passa.

El vostre servidor webhost és la connexió entre el vostre lloc web emmagatzemat al ciberespai i tothom el pot veure quan algú el busca en línia. Llavors, té sentit que si alguna cosa no funciona amb el servidor del vostre host web que allotja el vostre lloc, alguna cosa anirà malament amb l’accessibilitat del vostre lloc..

La majoria de les empreses d’allotjament garanteixen un 99,9 per cent de “temps d’alerta”, cosa que significa que el vostre lloc web hauria d’estar en línia “pràcticament” tot el temps. Així, quan el vostre lloc web ja no és visible i tot funciona de forma normal a l’ordinador de casa, és probable que hagi passat alguna cosa amb el servidor que allotja el vostre lloc..

Quan els servidors tenen problemes que afecten el vostre lloc, normalment es produeix un “bloqueig” del programari que executa el servidor, en aquest cas pot ser que el vostre lloc web sigui completament inaccessible o que presenti un missatge d’error en lloc del contingut regular..

Quan el vostre lloc web no es pot accedir a causa del fet que succeeixi amb el servidor, es coneix com a “temps d’aturada” del lloc web. De vegades, els temps d’inici poden ser un escenari previst, però sovint hi ha implicacions més greus o més sinistres darrere de l’esdeveniment. A continuació, es mostra una llista de causes reconegudes de temps d’inici del servidor;

 • Planificat: les empreses d’allotjament necessiten actualitzar aplicacions de programari, sistemes operatius i components de maquinari.
 • Fallen els components: poden aparèixer defectes del programari, els components del maquinari poden defectuar-se, poden aparèixer errors de programació, juntament amb virus i corrupció dels fitxers..
 • Error de l’operador: els operadors no qualificats poden eliminar els fitxers involuntàriament.
 • Sobrecàrrega del servidor, ja sigui per un augment de trànsit massiu inesperat o per una intenció maliciosa.
 • Usuaris maliciosos: eliminació i pirateria intencionada d’arxius per tal d’enderrocar el servidor.
 • Desastres naturals, com ara tempestes, terratrèmols i inundacions.

Ja hem tocat l’impacte que pot tenir el temps d’inici del servidor al vostre lloc web. A continuació, es mostra una llista més extensa del que podeu esperar quan això passi;

 • Lent a la càrrega: generalment es produeix durant un període d’aturada “suau”, el que significa que el vostre lloc serà visible en línia, tot i que funcionarà malament.
 • No visible: el vostre lloc web no es carregarà en cap moment i no estarà disponible per als usuaris. Aquest és l’escenari típic durant períodes d’aturada “difícils”.
 • Contingut maliciós: les vostres pàgines web són segrestades i el contingut normal és suprimit o substituït.
 • Errors HTTP: missatges “cronometrats” derivats de la lenta connectivitat amb el vostre lloc web.

És evident que és important que s’abordi qualsevol temps d’inactivitat sense demora, sobretot si confieu en el vostre lloc web per proporcionar qualsevol tipus d’ingressos. Un llarg termini d’absència en línia us pot costar diners, perdre clients, repel·lir possibles anunciants i, en definitiva, afectar el vostre rànquing als motors de cerca.

Per convertir el veritable cost del temps d’aturada del lloc web en una mica de perspectiva. El mes passat, Google i Amazon van patir problemes. Amazon.com es va reduir durant 40 minuts i es va informar que va vendre a Amazon 5 milions de dòlars en vendes perdudes. Això és un sorprenent 120.000 dòlars per minut.

Quan el vostre lloc web està afectat indegudament pels temps d’inactivitat, podeu fer algunes coses a curt termini;

 • Comproveu que el lloc estigui realment a la baixa. Proveu el lloc des d’un altre origen i confirmeu-lo per part d’una altra part. Hi ha molts llocs com www.downforeveryoneorjustme.com que podeu utilitzar la comprovació de si el lloc està realment a la baixa.
 • Determineu la causa: investigeu possibles causes immediates com un domini caducat o un error de programació. D’aquesta manera us estalviareu pena si trobeu que el problema no és amb el servidor en si.
 • Poseu-vos en contacte amb l’empresa d’allotjament: la majoria de proveïdors disposen d’assistència oberta el 24/7/365 i us poden informar de qualsevol problema conegut i durada dels retards..
 • Aviseu els usuaris o clients: si teniu comptes de xarxes socials a Twitter i Facebook, poseu-los una actualització d’estat sobre el problema actual.

En el règim més gran de coses, els errors de servidor que causen temps d’inactivitat del lloc web són l’excepció de la regla. El fet que hàgim plantejat la qüestió, però, exposa que el que es planteja al ciberespai pot recaure fàcilment. Tenint això en compte, hi ha diverses coses que podeu fer per ajudar a prevenir el desastre si us passa això.

Assegureu-vos que utilitzeu un webhost fiable amb un historial demostrat de temps de funcionament sòlid (aquí es mostra una comparació de dos dels millors host). Si teniu més d’un lloc web, allotgeu-lo amb una empresa diferent perquè pugueu comunicar-vos-hi si un lloc baixa. Assegureu-vos que tingueu còpies de seguretat d’impressions i missatges de correu electrònic importants.

Eviteu registrar-vos automàticament en els plans d’allotjament més barats i assegureu-vos de discutir els vostres requisits d’allotjament amb possibles proveïdors, inclosos els seus nivells d’assistència, de manera que estigueu tan còmodes com podeu que la vostra presència en línia es mantingui de forma segura..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map