El vostre lloc està segur de no piratejar-se en un servidor d’allotjament compartit?

Si la seguretat del vostre lloc web o bloc no és una cosa que us preocupeu massa, potser voldreu començar a plantejar-lo com a mínim. Alguns propietaris de webs desafortunats experimenten atacs repetits dels seus llocs tot i que, segons la seva opinió, han fet tot el possible per evitar-ho. Però tenen-ho?


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

L’allotjament compartit està segur de la pirateriaTenint en compte que tants llocs web s’emmagatzemen en un servidor compartit i estan destinats a ser protegits per l’amfitrió que els allotja, és inquietant que es notifiquin tantes incidències i intents de pirateria registrats amb tanta regularitat. Si sou un dels propietaris web de mida petita i mitjana que paguen al vostre host per mantenir els vostres llocs segurs, potser hauria de ser hora de replantejar-vos la posició i revisar si l’allotjament compartit proporciona als vostres actius en línia la protecció que us proporciona. esperar.

Una de les raons per les quals els propietaris de llocs web trien una empresa d’allotjament particular és per la seva garantia de seguretat. Això s’aplica a tots els nivells d’allotjament, per la qual cosa no és d’estranyar que aquells amb llocs més petits opten per la instal·lació del servidor compartit com a manera d’estalviar diners.

La protecció de seguretat, a més d’un punt de preu més baix, és igual a un allotjament rendible tant per al propietari mitjà com per als més seriosos. Qualsevol empresa d’allotjament genuïna presentarà als seus clients de servidor compartit que, malgrat les tarifes de hosting inferiors, ofereixen còpies de seguretat periòdiques, mantenen mesures de seguretat extensives i de seguretat de tots els esforços de pirateria. Aquests intents de pirateria es poden produir habitualment en les formes següents;

 • Phishing – Els pirates informàtics es divideixen en servidors compartits per actualitzar la configuració del servidor, permetent que les pàgines de phishing es mostrin des d’un subdirectoris de tots els llocs allotjats al servidor afectat. Phishing incita els usuaris del lloc a introduir detalls privats en un lloc web fals que sembli gairebé el mateix que l’original.
 • DoS i DDoS – denegació de servei i denegació distribuïda de hacks de servei inunden els servidors amb trànsit fals, de manera que no cal l’accés intern per suspendre indefinidament l’accés dels servidors a la web..
 • Accés a la roca – els punts d’accés sense fils que han estat deixats sense seguretat per un personal d’allotjament que ignora permeten els accessos i accessos externs per part dels hackers
 • Accés a la porta posterior – Els pirates informàtics aprofiten al màxim els problemes de configuració, els errors administratius, les contrasenyes pobres i les configuracions de marcatge protegides de manera inadequada.

En tots aquests esdeveniments, el propòsit del pirata informàtic és bloquejar servidors, reduir les xarxes i accedir als detalls financers i altres detalls personals dels clients..

Malgrat el que ara podríeu pensar, els servidors per defecte són molt segurs. El problema de seguretat específic per a servidors compartits, però, és que hi pot haver més de 500 persones al mateix servidor, cadascun amb el seu propi compte FTP. Amb tantes persones que comparteixen un servidor, els titulars de comptes inexperts o experimentats del grup utilitzaran contrasenyes extremadament bàsiques.

Aquestes contrasenyes es creuen fàcilment pels pirates informàtics que poden accedir als altres llocs de la persona, sovint perquè s’utilitzen les mateixes contrasenyes a tots els llocs. Aquests simples errors dels propietaris web s’amplifiquen quan els pirates informàtics utilitzen scripts automatitzats contra contrasenyes del servidor. A més, una entrada en un compte del servidor exposa la resta de llocs al servidor compartit. Si les contrasenyes senzilles són un joc tan just per a l’únic ètic, és difícil culpar el servei d’allotjament per aquests incidents d’interrupció.

Tanmateix, la pirateria es pot produir a través de vulnerabilitats en l’administració del tauler de control, així com en forats de seguretat de plugins i addons en aplicacions com WordPress. Si sou un dels propietaris de llocs que emmagatzema els seus llocs web en un servidor compartit de l’empresa d’allotjament, a continuació, hi ha alguns consells que us poden ajudar a frustrar els intents de pirates d’accés a les vostres propietats;

 • Actualitzeu les aplicacions que feu servir, en particular WordPress. Això ajudarà a evitar que els scripts automatitzats agafin forats a les versions anteriors. Això també s’aplica a versions anteriors de temes i complements.
 • Si utilitzeu WordPress, segura i endureix-lo
 • Canvieu la vostra identitat d’usuari a una altra cosa que no sigui “administrador”, a més d’utilitzar una contrasenya millor que per exemple password123
 • Actualitzeu aplicacions (assistència, fòrums) diferents de WordPress que també puguin tenir punts d’entrada.
 • Comunicar-se amb el vostre host web per assegurar-se, quan sigui possible, que la versió més recent del seu sistema operatiu, com Linux, estigui funcionant.
 • Aneu amb compte amb qualsevol contacte del vostre host web “demanant contrasenya o dades personals”.

Qualsevol lloc web pot ser un joc just per a les intencions sinistres dels pirates informàtics i, com o no, que inclogui llocs en servidors d’allotjament compartits. Amb la popularitat d’aquesta opció d’allotjament, la probabilitat que els llocs piratejats siguin autèntics, però no es pot dedicar estrès a la vostra estona, ja que “la majoria” dels llocs passen tota la vida sense problemes..

La millor possibilitat que teniu de protegir els vostres llocs és utilitzar contrasenyes fortes, actualitzar totes les vostres aplicacions i conversar amb la vostra empresa d’allotjament per assegurar-vos que també siguin diligents amb la seguretat del seu sistema..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map