Guia per a principiants sobre allotjament de WordPress gestionat

Si bé probablement ho heu vist allotjament de WordPress gestionat Es pot considerar que és una actualització essencial per a qualsevol persona seriosa sobre el seu lloc web, és possible que tingueu algunes preguntes sobre aquest tipus d’allotjament web.


Guia per a principiants d’allotjament de WordPress gestionat

En primer lloc, us podríeu preguntar quins són els avantatges d’aquest tipus d’allotjament i, en segon lloc, probablement teniu curiositat per què l’allotjament de WordPress gestionat sovint costa molt més que el nivell d’entrada, allotjament compartit que està àmpliament disponible..

>> Baixeu la vostra versió PDF imprimible d’aquesta publicació aquí <<

Per tant, per ajudar-vos a comprendre millor aquesta forma cada vegada més popular d’allotjament web, la guia d’aquest principiant sobre l’allotjament web gestionat per WordPress té com a objectiu respon a algunes de les preguntes que puguis tenir sobre aquest tipus de servei.

Com arribar a l’extinció amb l’allotjament de WordPress gestionat

Com el seu nom indica, aquest tipus de web allotjat està enfocat només als usuaris de WordPress i als seus llocs web. Si busqueu espai web per instal·lar un altre tipus de programari a, o allotgeu el vostre lloc web HTML elaborat a mà, haureu de mirar més bé en un altre lloc.

Tanmateix, si busqueu una casa per al vostre lloc web de WordPress, aquest tipus d’allotjament ofereix un entorn que sigui totalment optimitzat per al programari de publicació en línia preferit del món.

A més a mesura que es gestiona el servei, es treuen de les mans moltes tasques quotidianes de les quals altrament seríeu responsables i les gestiona el personal d’assistència que vetlla pel vostre lloc web..

Els avantatges de l’allotjament de WordPress gestionat

Acabem de tocar alguns dels punts clau de venda d’aquest tipus d’allotjament, però és important aprofundir-los amb una mica més de detall per entendre millor com poden beneficiar-se de vostè i del vostre lloc web de WordPress a per ajudar a decidir si aquest servei actualitzat val la pena la inversió o no.

Per fer-vos una idea ràpida del que podeu esperar d’un servei d’allotjament de WordPress gestionat de qualitat, aquí teniu alguns dels principals avantatges:

 • Un lloc web de càrrega ràpida i augment de la velocitat de la pàgina
 • Manteniment i còpies de seguretat de WordPress gestionades
 • Millora de l’assistència al lloc web i als usuaris

Així que ara que coneixeu els punts de venda clau d’aquest tipus d’allotjament web, fem un cop d’ull a cadascun d’ells amb més detall..

Per què és important la velocitat del lloc

Com que els servidors d’allotjament de WordPress gestionats i la infraestructura de maquinari que donen suport s’adrecen a un sol tipus de programari, es poden ajustar i configurar per satisfer les necessitats d’aquest programari sol..

Això permet al millor d’aquests amfitrions ofereixen un rendiment inigualable en termes de temps de càrrega de llocs web.

Com a propietari del lloc web, la velocitat de pàgina i els temps de càrrega del lloc haurien de ser alguna cosa que estàs pensant. Un lloc web de càrrega lenta pot tenir efectes negatius la usabilitat i tipus de conversió del vostre contingut.

Així, si vens articles del vostre lloc web o voleu obtenir alguna resposta dels vostres visitants, ja sigui si us registreu com a subscriptor o si creeu una consulta sobre els vostres serveis, la velocitat del lloc hauria de preocupar-se a tu.

A més, es creu que això Google mira la velocitat d’un lloc per determinar com és digne de ser classificat de manera destacada en els resultats del motor de cerca, amb llocs web lents que es mantenen per sota de l’ordre de picoteig.

Un lloc web de càrrega lenta no només lluitarà per atraure visitants en primer lloc, sinó que l’experiència de l’usuari negativa també afectarà la capacitat del lloc web de fer les funcions previstes..

Gestió de llocs web de WordPress

Una part de l’atractiu de l’allotjament de WordPress gestionat és que el servei inclou la gestió del vostre lloc web. El nivell de servei varia d’amfitrió a host, però sovint inclou tenint cura de les actualitzacions del programari principal de WordPress i qualsevol complement que utilitzeu.

Si teniu més d’un bon nombre de plugins que funcionen al vostre lloc web, ja sabreu amb quina freqüència necessiten l’actualització.

Tot i que es tracta d’una tasca relativament senzilla, saber que algú manté les novetats del vostre lloc web actualitzades en nom vostre i, per tant, molt més resistent a atacs i atacs, és molt tranquil·litzador, per no dir que teniu una tasca menys a la vostra llista de tasques.

Un bon proveïdor d’allotjament gestionat per WordPress també s’ocuparà de mantenir una còpia de seguretat del vostre lloc web i, el que és més important, de restaurar aquestes còpies de seguretat en cas que qualsevol cosa vagi malament..

En cas que el vostre lloc web estigui format mai, o bé, o un coautor, premeu accidentalment el botó equivocat, ja que només es coneix una restauració a pocs clics. pot ser un gran alleujament.

Un equip d’experts de WordPress disponibles

Com que molts amfitrions de WordPress només gestionen WordPress, són capaços de crear un equip d’experts de WordPress.

El fet que aquests equips es centrin completament en aquest programari, a la vegada que obtenen nivells impressionants d’exposició a infinitat de llocs web de WordPress, la seva capacitat per deixar els problemes previs i resoldre els problemes quan sorgeixen pot ser difícil de vèncer.

Per a tu, l’usuari final, això significa que es poden minimitzar les probabilitats que el vostre lloc web sigui víctima d’una nova forma d’atac o problema de seguretat, però també teniu un equip d’experts de WordPress a qui podeu fer cap pregunta o consulta..

L’allotjament web gestionat per WordPress no és per a tothom

Després d’haver llegit l’anterior, podríeu estar preparat per signar a la línia de punts i actualitzar l’allotjament del vostre lloc web a un que sigui més ràpid, més segur, gestionat i recolzat per un equip d’experts de WordPress..

Tanmateix, l’allotjament de WordPress gestionat no és per a tothom. El cost pot ser un factor prohibitiu per a molts usuaris. Si bé aquesta inversió addicional, en comparació amb l’allotjament compartit a nivell d’entrada, aporta molts beneficis a la taula, les tarifes mensuals més elevades poden estar fora de gamma per a alguns nous propietaris de llocs web..

La bona notícia d’aquest departament és que a mesura que aquest espai és cada cop més competitiu, Els preus definitivament baixen. Tot i això, a causa de l’augment de costos en la prestació d’aquest tipus d’allotjament, és poc probable que mai arribin als nivells de soterranis de negocis d’allotjament compartit.

Els paquets d’allotjament compartit a nivell d’entrada també ofereixen sovint paquets de regatge ocular, incloent l’espai del servidor il·limitat, l’ample de banda il·limitat, la capacitat d’acollir un nombre il·limitat de llocs web i moltes altres funcions útils..

D’altra banda, un bon paquet d’allotjament gestionat oferirà paquets molt més realistes i no podran competir en aquests termes.

Tot i això, aquests extras impressionants d’allotjament compartit solen ser una mala intenció, cosa que demostra l’antic adagi que si sona massa bé per ser veritat, probablement ho sigui.

Un altre problema potencial a considerar és el falta relativa de llibertat podeu obtenir-vos amb allotjament de WordPress gestionat.

A diferència de paquets d’allotjament més genèrics, no sou lliure d’instal·lar altres aplicacions i programari al vostre espai web, i en alguns hostes hi ha alguns complements prohibits.

Tot això passa pel fet que els servidors d’allotjament web estan configurats de manera específica per tal d’oferir nivells de rendiment i seguretat més elevats als llocs web de WordPress..

No es permeten altres scripts que puguin afectar negativament el rendiment.

Si necessiteu la llibertat per poder instal·lar programari addicional o scripts personalitzats, però encara voleu uns nivells més alts de rendiment, l’allotjament VPS gestionat pot ser una opció millor.

És el hosting de WordPress gestionat per vostè?

Ara que teniu una millor comprensió del que és WordPress gestionat, inclosos quins són els avantatges, així com alguns dels inconvenients, podeu decidir vosaltres si és el tipus adequat d’allotjament web per a vosaltres..

Personalment, si només utilitzeu WordPress i teniu el pressupost de l’allotjament de WordPress gestionat, val la pena comprar-les per un amfitrió adequat que ofereix aquest tipus de servei..

Els avantatges superen els aspectes negatius i, si el vostre pressupost pot aprofitar-se, el hosting gestionat pot tenir una gran inversió.

Empreses administrades d’allotjament WP

Bluehost

Bluehost ofereix una opció d’allotjament de WordPress ràpida, segura i senzilla gestionada a un preu molt assequible.
Bluehost Gestió de WordPress Hosting

 • Des de 12,49 dòlars al mes
 • Construït sobre una plataforma VPS
 • Integrat amb ManageWP i MOJO Marketplace
 • Inclou SiteLock, CDN avançat i SiteLock WAF
 • Sense despeses ocultes, garantia de devolució en qualsevol moment

SiteGround

SiteGround és una opció ideal per a aquells que no volen gastar diners en proveïdors d’allotjament costosos. SiteGround proporciona allotjament de WordPress gestionat a un preu molt assequible.
Allotjament de WordPress gestionat per SiteGround

 • Des de 3,95 dòlars al mes (60% de descompte en el preu regular)
 • Instal·lació gratuïta de WordPress & Domini Lliure
 • Més segur amb dades automàtiques
 • Transferència gratuïta de WordPress
 • WordPress més ràpid amb CDN & Cache

MediaTemple

MediaTemple és un popular proveïdor d’allotjament premium que ofereix allotjament WP ràpid, segur i de gestió premium.
Media Temple Hosting WordPress gestionat

 • Des de 29 dòlars al mes
 • Ràpid & simple allotjament de WordPress
 • Nucli automàtic de WordPress & actualitzacions de seguretat
 • Amplada de banda il·limitada
 • 1 clic de l’entorn d’escenificació
 • Quadre de control tot en un
 • Inclou 3 instal·lacions de WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map