Heu de registrar un domini a través del vostre host web?

Esteu considerant la creació del vostre primer lloc web? Aleshores, probablement haureu examinat els paquets d’allotjament. Una cosa que trobareu amb molts amfitrions, com Bluehost, és que rebeu un registre de domini gratuït al vostre compte.


A més d’això, sempre podeu afegir noms de domini nous registrant-los a l’amfitrió.

Però és realment la millor opció? Hi ha qui diu que sí; d’altres prediquen precaució. A continuació, fem un cop d’ull a les dues parts de l’argument.

registre del nom de domini amb l'amfitrió web

Hosting vs. Registre de dominis

Abans d’endinsar-nos en els avantatges i els contres, considerem per un moment la diferència entre la compra d’allotjament web i la compra d’un nom de domini.

Si bé en podeu fer servir tots dos mitjançant la mateixa empresa, no ho haureu de fer. Cadascuna és una dada separada del vostre lloc web.

Quan compreu allotjament web, esteu llogant un espai en un servidor per emmagatzemar els fitxers del vostre lloc web.

El vostre nom de domini és l’adreça que utilitzen les persones per accedir al vostre lloc web. Tot i això, un registre de domini diferent sempre pot indicar la vostra adreça web al servidor on els vostres fitxers estan allotjats.

Això us permet comprar el vostre domini de registre i el vostre allotjament web de diferents empreses i, tot i així, treballar tots dos junts.

Bullidors i suports suggereix pensar en el vostre nom de domini com la targeta SIM d’un telèfon. Podeu canviar la targeta SIM amb una altra, i el telèfon funcionarà amb un número de telèfon diferent.

Podeu obtenir la vostra SIM i el vostre telèfon de la vostra empresa de telefonia o podeu obtenir-ne una SIM i comprar un telèfon desbloquejat en qualsevol altre lloc. Els noms de domini i l’allotjament web funcionen de la mateixa manera.

Ara que entenem la diferència, deixem els avantatges i els avantatges d’utilitzar el mateix proveïdor per al vostre nom de domini i amfitrió web.

Prospectius del registre de dominis amb el vostre amfitrió web

Per tant, teniu un registre de domini gratuït d’un any amb el vostre paquet d’allotjament? A continuació, es presenten un parell de motius pels quals hauríeu d’aprofitar-ho.

Fa que la configuració sigui senzilla

La veritat és que és més fàcil registrar el vostre nom de domini a la mateixa empresa que allotja el vostre lloc web, i és per això que molts amfitrions ofereixen aquest servei.

Per exemple, no cal canviar els servidors de noms, cosa que pot resultar complicada si no sou gaire tecnològics. Si no teniu ni idea de què parlo quan dic “servidors de noms”, us resultarà molt més fàcil registrar el vostre domini a través del vostre host sense preocupar-vos de treure tones de tutorials fins que en trobeu un que tingui sentit..

Com que és més fàcil i no cal esperar que es redirigeixin els servidors de noms, el vostre lloc pot pujar més ràpidament.

És més convenient

Sí, la simplicitat és convenient, però també ho és tenir totes les dades del vostre lloc web en una ubicació. Quan registreu el vostre nom de domini a través del vostre amfitrió, només hi ha un compte al qual heu d’accedir i una combinació de nom d’usuari i contrasenya per recordar-vos per gestionar el backend del vostre lloc..

Si teniu diversos llocs i poseu totes les vostres dades en mans d’un amfitrió, encara és més fàcil gestionar-ho tot. No hi ha cap raig al vostre cervell intentant recordar quina empresa allotja quin domini.

Vaig reconèixer que vaig cometre aquest error fa un parell d’anys. Un cop fet el seguiment del registre, no vaig poder accedir al meu compte perquè he perdut la informació d’inici de sessió i els detalls que necessitava per recuperar la informació d’inici de sessió.

Va ser una situació estranya i vaig trobar molt més fàcil tenir tots els meus dominis i allotjar informació en un sol lloc.

El suport tècnic sempre pot ajudar

Quan hi ha el mateix suport tècnic amb el vostre nom de domini i el vostre allotjament web, obtenir ajuda pot resultar poc complicat..

D’altra banda, l’ús de dues empreses pot complicar les coses. Si intenteu resoldre un problema en com es connecten els dos, pot ser que hi hagi molts tipus de retrocés en què una empresa pot ajudar-vos en un aspecte, però no hi poden ajudar.

Tenir-ho tot al mateix lloc significa que la vostra empresa d’allotjament té accés a totes les peces del vostre lloc web perquè us ajudin millor.

Inventaris del registre de dominis amb el vostre amfitrió web

Mai vaig pensar realment que hi hagués cons per mantenir totes les dades del vostre lloc web en un sol lloc. Vull dir que és còmode i fàcil. Però recentment he trobat debats argumentant que no hauríeu de fer això. Aquí és el perquè:

És més difícil transferir el vostre domini

Diguem que proveu una empresa d’allotjament i trobeu que no us agrada. Tanmateix, us agrada el vostre nom de domini i voleu conservar-lo.

Si es registra a través del vostre amfitrió, haureu de passar un procés que necessiteu molt el temps per transferir el vostre nom de domini abans de sortir del vostre host web.

Si el vostre nom de domini està registrat en un altre lloc, només heu d’indicar-lo a un nou servidor mitjançant la configuració DNS.

No està tan segur

El problema de confiar a una empresa amb tots els vostres fitxers és que tenen control sobre tot. Si el vostre host web es pirata i el vostre nom de domini es registra a través d’ells, els pirates informàtics poden transferir el nom de domini lluny del vostre compte.

Si el vostre domini i el vostre allotjament web són separats, és menys probable que hàgiu piratejat alhora, la qual cosa afegeix una capa de seguretat al vostre lloc..

El vostre amfitrió web pot tenir el vostre domini

Això és el que he escoltat un parell de vegades a la meva recerca, però en realitat no sé els amfitrions web que ho fan. Tot i així, és bo estar atent.

El problema aquí és que quan compreu un paquet d’allotjament web, alguns hostes registraran el nom de domini al seu nom.

Essencialment, el vostre paquet inclou el lloguer de l’espai del servidor i el nom de domini, però no els drets de propietat del domini per fer-hi el que vulgueu.

No és una cosa que em preocupi massa si feu servir una empresa de bona reputació. Per exemple, Diu Bluehost, “Sota els termes del contracte de registre del vostre domini, conservareu la propietat del vostre domini fins al final del seu període de registre.”

Amb ells, també podeu transferir el vostre domini lluny de Bluehost o a una altra persona.

Assegureu-vos de comprovar els termes i les condicions de qualsevol amfitrió web al qual us hagueu registrat perquè no us trobeu amb aquest problema.

Per tant, quina ruta heu de fer?

Aquesta és una pregunta que no es pot respondre fàcilment. Encara sóc aficionat a posar tota la informació en un sol lloc perquè és més fàcil per a mi, però heu de pesar els avantatges i els contres.

La simplicitat i la comoditat significa més per a vostè que la seguretat?

Avisa’m a l’apartat de comentaris què en penses. Registreu el vostre nom de domini mitjançant l’amfitrió web o no?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map