Introducció a les xarxes d’entrega de contingut per a un lloc web de WordPress més ràpid

Si busqueu maneres de fer que el vostre lloc web de WordPress es carregui més ràpidament per oferir una experiència més agradable als vostres usuaris i obtenir tots els avantatges associats a això, és possible que hagueu trobat les sigles CDN o la xarxa de publicació de contingut..


Les xarxes d’entrega de continguts allotgen essencialment gran part del contingut del vostre lloc web en servidors que són distribuït arreu del món. L’avantatge d’això és que quan un visitant arriba al vostre lloc web, es pot carregar el contingut des del centre de dades més proper, millorant el temps que triga la càrrega de la pàgina..

>> Baixeu la vostra versió PDF imprimible d’aquesta publicació aquí << [/ sociallocker]

Tot i que podríeu ser escèptic sobre la diferència que pot tenir la ubicació d’un servidor en l’experiència d’un visitant al vostre lloc web, estudis han demostrat això milisegons realment marquen la diferència. Els temps de càrrega lents poden afectar els nivells de satisfacció dels usuaris, la fiabilitat de percepció i les taxes de conversió dels objectius del vostre lloc web.

Per tant, tant si veniu articles des del vostre lloc web, com si voleu oferir la millor experiència possible a l’usuari, utilitzar molt bé els serveis d’un CDN us pot ajudar a assolir els vostres objectius..

Mapa de xarxa CloudFlare

Mapa de xarxa CDF de CloudFlare

Com funciona un servei CDN?

Tot i que les xarxes d’entrega de contingut es troben en l’àmbit de l’allotjament web, proporcionen un tipus de servei diferent. Normalment s’utilitzarà un CDN per allotjar aspectes estàtics del vostre lloc web de WordPress, com ara el contingut multimèdia que inclou fitxers d’imatges, àudio i vídeo, així com fitxers JavaScript i CSS.

El servei CDN copiarà el contingut estàtic d’un lloc web a la seva xarxa distribuïda de servidors que siguin ubicats en centres de dades de tot el món. A continuació, cada vegada que un visitant accedeix a una pàgina del vostre lloc web, aquest contingut es carregarà des del servidor més ben situat per a lliurar-lo el més ràpidament possible, de totes les opcions disponibles..

Després de triar un proveïdor de serveis CDN, heu de configurar el lloc web per connectar-lo als servidors. Tanmateix, després d’aquesta configuració inicial, no hi ha res més a fer per part vostra, ja que el servei CDN gestiona la distribució de fitxers estàtics als seus servidors. També tenen cura de calcular i connectar el visitant al centre de dades adequat, que proporcionarà els temps òptims de càrrega de pàgines.

Qui no és un CDN?

Si el vostre lloc web no té molt contingut ni abast global, pot ser que no hi hagi una necessitat real d’utilitzar els serveis d’una xarxa de publicació de contingut..

És possible que els llocs web locals que atenen una ubicació geogràfica específica trobin un amfitrió web amb un centre de dades a la seva zona objectiu. Si bé els usuaris amb seu a qualsevol lloc encara poden accedir al lloc web, aquells de l’àrea geogràfica principal experimentaran un lloc web de càrrega més ràpida.

Alternativament, si el vostre lloc web no inclou molt contingut, sobretot fitxers multimèdia grans, és possible que els serveis d’un CDN no tinguin el millor rendiment de la vostra inversió si encara no actualitzeu el vostre allotjament web..

Coses a buscar quan escolliu un servei CDN

A continuació, es mostra una llista de comprovació de punts a tenir en compte per comprar un servei CDN que pugui agilitar la publicació del contingut del vostre lloc web:

Com de distribuïts són els seus servidors

Quant més sabeu sobre els vostres visitants i on es basen geogràficament, el millor equipat estareu a l’hora d’escollir un CDN.

Si la majoria dels vostres visitants es basen als Estats Units i al Regne Unit, és obligatori assegurar-se que els serveis CDN possibles que tingueu a la vostra llista prèvia tinguin centres de dades en aquests llocs. Alternativament, si no hi ha cap patró a on es basen i els vostres visitants Tens una audiència realment global, buscar una CDN que reflecteixi això hauria de ser una prioritat.

Com funcionen els seus plans de preus?

Els serveis CDN normalment cobren per la quantitat de dades o amplada de banda que utilitzarà el vostre lloc web, tot i que no sempre és així. Tot i que és relativament fàcil calcular l’espai de disc que necessitarà el vostre lloc web, establir la quantitat d’ample de banda que consumeix és menys senzill, sobretot quan es tracta de tenir en compte els nivells de trànsit fluctuatius..

Això pot fer que la previsió del cost d’un CDN sigui més èxit del que podria ser. Tanmateix, com ho faran els millors CDN ofereixen plans flexibles que permeten canviar d’un nivell o d’un altre nivell a mesura que les vostres necessitats creixen o disminueixen, podeu evitar pagar més amplada de banda del que necessiteu o utilitzeu.

Ofereixen suport per a WordPress?

Si el lloc web està construït mitjançant WordPress, o un altre CMS o plataforma de publicació, és fonamental comprovar qualsevol suport CDN que tingui suport. Mentre que ho faran, alguns poden proporcionar més integració que d’altres. Podeu incloure serveis a mida i compatibilitat amb plugins de memòria cau populars, com ara el popular i gratuït Memòria cau total W3 o WP Super Cache plugins.

Aquests complements la fan molt fàcil d’integrar un CDN amb el vostre lloc web de WordPress, a més de tenir molts altres beneficis. D’aquesta manera, val la pena buscar-ne un suport, o una opció similar, a l’hora de seleccionar un proveïdor de serveis.

Millors opcions de CDN per a usuaris de WordPress

Ara que sabeu què és un CDN i com pot beneficiar-se el vostre lloc web, a més d’algunes coses a tenir en compte a l’hora de seleccionar un servei, aquí hi ha algunes opcions que podeu desitjar mireu de prop.

MaxCDN

MaxCDN inclou un gran suport per a WordPress, inclosa la integració amb el connector W3 Total Cache. De fet, per tenir una millor idea de com funcionaria aquest servei amb el vostre lloc web, podeu fer-ho veure el seu tutorial de configuració de WordPress i usuaris de la memòria cau total W3.

MaxCDN ofereix una prova gratuïta i amb preus a partir de només 9 dòlars mensuals, aquesta és una manera assequible d’augmentar la velocitat del vostre lloc.

CloudFlare

CloudFlare és una altra opció popular entre els usuaris de WordPress. Reconeixent això, aquest CDN ha fet que el seu servei sigui tan fàcil d’instal·lar per als llocs web de WordPress com sigui possible van crear el seu propi complement per fer-ho.

CloudFlare ofereix més que un servei de xarxa de lliurament de contingut, tot i que els seus plans de CDN pagats comencen a partir de 20 dòlars al mes i no cobraran en funció de la quantitat de banda que consumeix el vostre lloc. També en tenen plans gratuïts disponibles per als usuaris lleugers.

WPPonto

WPPonto anteriorment operada amb el nom de WPCDN, que us hauria de fer una idea dels serveis en què s’especialitzen.

La companyia ofereix ara hosting de WordPress amb integració amb CloudFlare CDN al cor dels seus plans d’allotjament. Els preus comencen a partir de 20 dòlars mensuals, que inclou l’allotjament d’un lloc web de WordPress en una unitat d’estat sòlid i una amplada de banda il·limitada de banda CDN CloudFlare. També teniu accés a un equip d’experts dedicats al suport de WordPress i a la protecció de diverses capes per mantenir el vostre lloc segur.

Conclusió

Esperem que ara pugueu veure el valor d’utilitzar un CDN per allotjar part del contingut del vostre lloc web.

Si us sembla un servei del qual el vostre lloc web en sortiria, les recomanacions anteriors ofereixen uns plans fantàstics per adaptar-se a diversos llocs web, des de blogs en curs, encara que fins a llocs web que generen ingressos i botigues en línia..

Si teniu dubtes sobre xarxes d’entrega de contingut o altres formes d’allotjament web, deixeu un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map