IX revisió d’allotjament web: preus, plans, puntuacions i molt més.

Fins que 1991 – Ja ho sabeu, en èpoques fosques – Internet només es podia utilitzar per a l’educació i la investigació. Les escoles i les institucions de recerca utilitzaven servidors dedicats, de manera que no calia allotjament web de tercers.


Avui, però, tot el que ha canviat a mesura que ofereixen una àmplia gamma de serveis i productes. Tanmateix, amb tantes opcions, pot ser difícil distingir els jugadors seriosos dels no construïts fins a l’últim.

Una empresa de llarga trajectòria és per breu, que va començar el 1999 amb una servidor en una sala d’estar del Midwest. Des de llavors, ha crescut a allotjar gairebé des del seu centre de dades de 11.000 peus quadrats a Columbus, Ohio. Tal com diu el seu lloc web, aquest historial establert i un creixement sostingut significa que no tindran cap operació de nocturnitat que no desapareixeran ben aviat.

El 2015, però, per Endurance International Group (EIG), que té una cartera de 60 serveis d’allotjament web inclosos Bluehost, HostGator i Lloc 5. Això va fer que els clients temessin que la companyia es tanqués i que els seus comptes passessin a un dels altres proveïdors d’allotjament d’EIG. Tot i així, fins i tot dos anys després d’aquest anunci, tot IX continuava igual a IX.

Això va canviar el gener del 2018 quan IX va comunicar als seus clients que serien migrats. On estan ara les coses? Encara heu de considerar IX per serveis d’allotjament? Com es compara IX amb Site5?

Examinarem totes aquestes bases i molt més en aquesta revisió.

Com funciona el servei d’allotjament web IX?

logotip d'allotjament web

IX ofereix serveis com ara allotjament web, servidors privats virtuals (VPS) i registre de domini. Els complements disponibles inclouen certificats SSL (Secure Sockets Layer) de comerç electrònic, comptes de comerciant, a lloc web programari de serveis mòbils, seguretat SiteLock i construcció de llocs web.

També hi ha una base de coneixement ben desenvolupada per als usuaris, com ara preguntes freqüents, articles i vídeos. L’assistència al client s’ofereix via correu electrònic i xat. Els costos d’allotjament web compartits per Linux i Windows oscil·len entre 3,95 i 7,95 dòlars mensuals, VPS de Linux de 54,95 a 89,95 dòlars al mes i Windows VPS de 69,95 a 104,95 dòlars al mes..

L’horari d’obtenció és clau per a tots els serveis d’allotjament web (al capdavall, si el vostre lloc no és res més important) i IX ha convertit això en una prioritat. IX posseeix el seu propi centre de dades de nivell 3 (N + 1) en lloc de compartir-ne un, i les redundàncies integrades en un sistema de nivell 3 permeten equilibrar les fonts d’alimentació per evitar un sobreescalfament i, en el cas d’una interrupció elèctrica, hi ha dos generadors industrials. per subministrar energia de funcionament continu. La seu de l’empresa també es troba al centre de dades.

La seguretat també és una prioritat alta segons es calcula un lloc web es pirata cada any i IX utilitza SiteLock per protegir els seus llocs. Els serveis de supervisió estan al vostre lloc per notificar-vos immediatament si alguna de les vostres adreces web apareixen a llistes negres de Google, McAfee i / o Norton..

Els serveis de descoberta comproven cada dia més de 12 milions de pàgines web i fitxers allotjats a IX per trobar virus i altres programes maliciosos. Si codi maliciós s’identifica, els serveis de recuperació corregeixen automàticament el codi de pàgina web per evitar que els ordinadors dels visitants puguin infectar-se.

IX funcions úniques de l’allotjament web

Lloc d'allotjament web

La paraula clau a utilitzar per descriure els serveis d’allotjament de IX és “il·limitada”. Fins i tot el seu pla base d’allotjament compartit de 3,95 dòlars mensuals inclou emmagatzematge il·limitat, amplada de banda il·limitada, dominis allotjats il·limitats i comptes de correu electrònic il·limitats..

Les bases de dades MySQL i MSSQL són gratuïtes, juntament amb la xarxa i l’encaminament de redundants. A més, els productes i serveis addicionals IX amplien encara més les opcions de l’usuari.

Un exemple és el sistema de comptes comerciants de IX que està disponible per als clients nord-americans. És un processador de targeta de crèdit ben integrat, que no només funciona per a vendes i subhastes per Internet, sinó que també es pot utilitzar per a comandes de telèfon i de correu. No hi ha cap quota d’aplicació i la configuració és ràpida i senzilla com a la seva interfície de programació d’aplicacions (API) utilitza un terminal virtual gratuït. Funciona amb tots els principals programes del carretó de la compra i les tarifes de transacció comencen només en un 1,15%.

El creador de llocs web de IX també és fàcil i fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona que no vulgui fer front a les femelles i els cargols de la codificació. Hi ha moltes plantilles per triar -fins i tot es poden crear pàgines de Facebook personalitzades-, i les seves eines i widgets arrosseguats i personalitzables permeten personalitzar l’aspecte del vostre lloc per adaptar-se a les vostres necessitats..

En qualsevol moment, podeu editar les vostres pàgines, totes elles optimitzat per als motors de cerca i les plantilles estan preparades per a mòbils per visualitzar-les fàcilment en telèfons intel·ligents i altres dispositius mòbils. El preu de tot això és de només 5 dòlars al mes.

Preu

Hi ha dos plans d’allotjament: compartits (Linux i Windows) i VPS (X4 i X8 Linux i Windows).

Com s’ha indicat anteriorment, els plans compartits inclouen un ample i una amplada de banda il·limitats. Els dos plans d’allotjament inclouen dominis d’allotjaments il·limitats. Cada pla compartit també inclou almenys un domini gratuït. (Es poden comprar dominis addicionals per 12,95 dòlars.)

Tots els plans VPS inclouen dues adreces de protocol d’Internet dedicades (IP). Els preus per sota són al mes.

Hosting compartit

Linux:

 • Expert (3,95 dòlars): fins a 2 IP dedicats i 1 domini gratuït
 • Business Plus ($ 7,95): fins a tres IP dedicats i 2 dominis gratuïts
 • Unlimited Pro ($ 7,95): fins a 15 IP dedicats i 3 dominis gratuïts

Windows:

 • Business Plus (4,50 dòlars): 3 IP gratuïtes i 2 dominis gratuïts
 • Unlimited Pro ($ 9,95): 15 IP gratuïts i 3 dominis gratuïts

Hosting VPS

Linux:

 • X4 (54,95 $): nuclis de CPU 4x, RAM de 768 MB, transferència de dades de 1500 GB, emmagatzematge de 50 GB, panell de control cPanel o Plesk
 • X8 (89,95 dòlars USD): nuclis de CPU de 8x, memòria RAM 2048 MB, transferència de dades de 2000 GB, emmagatzematge de 100 GB, panell de control cPanel o Plesk

Windows:

 • X4 (69,95 dòlars): nuclis de CPU 4x, RAM de 768 MB, transferència de dades de 1500 GB, emmagatzematge de 50 GB, tauler de control Plesk 10
 • X8 ($ 104,95): nuclis de CPU de 8x, RAM de 2048 MB, transferència de dades de 2000 GB, emmagatzematge de 100 GB, tauler de control Plesk 10

Voleu una unitat de prova? Podeu provar qualsevol dels plans IX de forma gratuïta durant set dies i, fins i tot després de comprar-ne un, hi ha una garantia addicional de devolució de trenta dies.

Què pensa la gent de IX?

diferents persones pensant

N’hi ha dos de pensament recent sobre IX: abans i després de l’anunci de gener de 2018 sobre la migració de Site5.

En general, quan parlem de productes i serveis de IX, els usuaris tenien sensacions diverses. Per a alguns, els problemes tècnics i els temps d’inactivitat eren mínims, els preus eren competitius, i el personal d’assistència era àgil i amable. L’èmfasi en IX d’optimització de motors de cerca també va ser un avantatge.

Tanmateix, per a altres usuaris, el “il·limitat” Espai d’emmagatzematge no sempre va funcionar així a la pràctica i els temps d’inactivitat van ser més freqüents que el temps lliure disponible del 99,9%. A més, no hi ha una política clara sobre la freqüència de còpia de seguretat de dades i no hi ha un pla dedicat del servidor disponible.

Un cop anunciada la migració de Site5, els usuaris van informar que el servei d’atenció al client s’havia acabat per telèfon i només està disponible per correu electrònic o ticket de suport. A més, des de principis del 2018.

El moviment de centenars de milers de comptes i dades relacionades sempre és lent i problemàtic temps d’inici d’un dia o més o fins i tot es perden dades del lloc.

Què pensem

home i dona pensant

Tenint en compte la migració a Site5, el més important és la concordança entre els seus productes i serveis amb IX.

Site5 també va ser adquirida per EIG el 2015. Igual que IX, ofereix allotjament compartit i plans VPS, però, a més, ofereix allotjament de revendors i realitza còpies de seguretat nocturnes de dades. Site5 utilitza el sistema operatiu Linux mentre que IX utilitza Linux i Windows. (El lloc 5, a diferència de IX, tampoc sembla que admeti ASP.NET.). Els plans d’allotjament compartits de Likeite5 proporcionen un ample i banda d’emmagatzematge il·limitats. Els seus dos plans més cars també admeten un nombre il·limitat de llocs web, però el pla bàsic arriba només amb un.

Els tres plans d’allotjament web compartit del Site5 són més cars que els IX i fins i tot amb el descompte per una compra anual de subscripcions oscil·len entre 8,95 i 14,95 dòlars mensuals.. Allotjament VPS és lleugerament superior als IX preus anteriors. A diferència de IX, no es proporcionen dominis gratuïts.

Així, com es resoldran les diferències entre IX i Site5?

La resposta senzilla és: Qui sap?

El problema del lloc web IX no deixa clar que els clients i els serveis es traslladin al lloc5.

Només quan intenteu realitzar una compra se li ofereix l’opció d’iniciar la sessió amb el vostre compte IX o registrar-ne un de nou a Site5. A Site5 no hi ha informació disponible sobre la migració IX. Els comptes de xarxes socials del lloc5 no proporcionen cap ajuda. La seva pàgina de Facebook no s’ha actualitzat des de l’agost del 2016 i el seu compte de Twitter des de l’agost del 2017.

Sincerament, esteu llançant els daus registrant-vos amb IX Web Hosting. Tot i que té un historial establert, un centre de dades propi, preus altament competitius i opcions d’allotjament web robustes, la situació és una mica a l’aire per a la majoria de la gent comprometre-se a incloure un pla mensual..

Al final, prendre la decisió de migrar els vostres llocs d’un proveïdor a un altre pot ser una tasca desconcertant fins i tot en la vostra pròpia programació. Tenint en compte l’escala massiva de 500.000 llocs web i les dades que es mouen IX, potser voldreu esperar fins que s’apliqui la pols abans de posar-vos en risc els vostres propis llocs web, dades i clients..

Aleshores, depenent de la conciliació dels contractes amb el client IX amb Site5 un cop finalitzada la migració, és possible que et trobis molt.

Voleu consultar les 500 millors empreses d’allotjament web? Agafeu una llista de visualitzacions per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map