L’article més avorrit sobre cPanel que llegireu mai!

Llegir fets és avorrit. Heck, algunes persones noves al món en línia creuen que els temes sobre allotjament web són totalment avorrits, perquè tot el que parlen són fets. Afortunadament per a nosaltres, com a empresaris més experimentats, ens agrada aprendre coses mundanes que faciliten les nostres iniciatives a Internet.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

Les paraules inspirades en els usuaris com “ràpid”, “fàcil” i “robust” ens resulten tan emocionants com sentir que les funcions de “gestió de fitxers” es milloren més fàcilment per les millores del “servidor” i les capacitats de “interfície”..

Realment no és molt millor que això. Si sou com nosaltres i aquesta terminologia us posa el cor a les carreres, llegiu-les mentre ens endinsem en el món salvatge cPanel, No exposarem res més que detalls monòtons, fets sense humor i una mostra que presenta funcions que, en conjunt, revelaran exactament el que cal saber per controlar la seva pròpia presència en línia..

Què és cPanel?

què és cpanel?Quan inicieu la sessió al vostre compte d ‘allotjament compartit, interfície gràfica (GUI) que us saluda és vostra “panell de control”, un programari basat en Linux que facilita que fins i tot els més nous dels administradors web puguin canviar i personalitzar aspectes del seu allotjament i lloc web.

En els seus termes més senzills, la funcionalitat basada en la web cPanel us permet fer ús de les seves eines d’automatització puntuals i clics, fàcils de navegar per “controlar” pràcticament totes les parts dels vostres llocs web al vostre compte d’allotjament.

Estructura de tres nivells, la qual cosa significa que només té funcions no només perquè els usuaris finals del lloc web utilitzin, sinó que els distribuïdors i administradors d’allotjament web també poden gestionar les seves instal·lacions des d’un navegador web estàndard..

L’accés al vostre cPanel des del vostre navegador és tan fàcil com introduir yourdomainname.com/cpanel i després introduir els vostres detalls d’inici de sessió..

Característiques de cPanel

L’allotjament cPanel és tan ric en funcions d’eines que ofereix infinites possibilitats fins i tot per a l’usuari més verd de gestionar el seu lloc. Un desglossament de les funcions més populars inclou:

 • Correu electrònic – el tauler de control de correu electrònic permet múltiples opcions de comunicació empresarial com la creació del compte, la supressió, el reenviament, la creació de filtres i el bloqueig de correu brossa per citar-ne alguns..
 • Gestió d’arxius – cPanel manté la informació del vostre lloc organitzada al servidor amb opcions per a diversos dominis, subdominis, accés al servidor FTP, dades d’espai al disc i còpia de seguretat de fitxers.
 • Gestió de dominis – la interfície única permet controlar les propietats del lloc web, incloent opcions de complement i subdomini, redireccions i dominis estacionats.
 • Edició de guions – instal·lació senzilla de noves funcions com blogs, carros de compres, xats en línia i fòrums. El SimpleScript “Fantastico” permet la instal·lació d’un clic de molts sistemes de gestió de contingut com WordPress.
 • Seguretat – funcions de restricció d’accés, connexió i transferència de fitxers, opcions de restricció IP i seguretat del lloc web del SSL / TLS Manager.
 • Administració de bases de dades – MySQL i phpMyAdmin per crear bases de dades personalitzades.
 • Estadístiques del servidor – per gestionar el rendiment del vostre servidor.

Beneficis de cPanel

Per a l’usuari, la senzilla interfície cPanel fa que el control del lloc web sigui fàcil i intuïtiu sense realitzar exercicis de formació rigorosos.

Quant al programari, els avantatges addicionals següents fan que aquest tauler de control sigui l’elecció preferida per als usuaris d’allotjament compartit;

 • Compatibilitat – congruent amb complements i un ampli ventall d’aplicacions web.
 • Fàcilment portàtil: permet la fàcil transferència de llocs web entre proveïdors d’allotjament.
 • Assequible – un programa àmpliament utilitzat que el fa viable per a empreses d’allotjament i usuaris finals.
 • Característica rica – ofereix una parada única per a la majoria de propietaris de llocs web principiants i experimentats.
 • Basat en el coneixement – per obtenir més informació sobre cPanel, podeu accedir a informació fàcilment en línia. Les opcions inclouen el “Assistent d’inici” després d’iniciar sessió al compte d’allotjament, l’enllaç “Ajuda” que es troba a la part inferior de la interfície cPanel i la referència als creadors del programari de la pàgina inicial de cpanel.net..

Inconvenients del cPanel

Com passa amb qualsevol programa, programari o instal·lació basat en l’usuari, almenys s’han de tenir en compte els inconvenients a l’hora de tenir en compte l’experiència completa del cPanel. Les més preocupants actualment inclouen;

 • Mirada poc professional – si es comparen amb altres interfícies disponibles, alguns usuaris demanen un aspecte més “especialitzat”.
 • Compatibilitat de mida – cPanel s’adreça principalment a llocs web de mida petita o mitjana. Els llocs grans poden requerir altres opcions d’allotjament.
 • Vulnerabilitat – de la mateixa manera que qualsevol programari, les dades de cPanel poden ser susceptibles a riscos de seguretat abans d’executar actualitzacions programades.

En virtut dels seus mèrits, el programari cPanel és avui el tauler de control més popular i ric en funcions per a allotjament compartit al web.

Per molt fascinant que sigui, aconseguim que la majoria de les persones prefereixin llegir els ingredients de la seva caixa de cereals que aprendre sobre el negoci que manté els seus llocs web en línia. Per sort, no cal que estigueu al capdavant de tots els detalls i fets tediosos.

No obstant això, entendre com a mínim els fonaments bàsics del vostre allotjament cPanel, ens permet fer que, tot i que teniu avorriment, mantingueu una bona versió en les opcions disponibles per mantenir el vostre lloc web viu, actualitzat i en línia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map