La velocitat del lloc web és realment important? 3 Estudis de cas diuen SÍ

Qüestió pop: què és? mètriques més importants del lloc web mai podries fer un seguiment? Mana si dius trànsit. O motor de cerca rànquings. O taxa de conversió.


Molts de vosaltres heu dit alguna de les qüestions anteriors (jo inclòs). Aquestes mètriques es poden relacionar concretament amb un millor èxit del lloc web. Més trànsit = més diners. Millor SEO = més trànsit = més diners. Més conversions = més clients / clients = més diners.

Però, i si et digués que hi ha una mètrica de lloc web determinada que molts de vosaltres probablement ja no feu el seguiment … tot i que aquesta mètrica tan important té una gran impacte en cadascuna de les estadístiques esmentades anteriorment?

No hi ha cap premi per endevinar de quina mètrica parlo (al capdavall, és al títol). És correcte: parlo velocitat del lloc web.

Lloc web-Speed-Case-Studies

Què és la velocitat del lloc web?

La velocitat del lloc web és una mesura de la velocitat de càrrega de les pàgines del vostre lloc web

Velocitat del lloc web és una de les coses que tothom pensa de tant en tant (us garanteixo que hi trobareu una publicar sobre la velocitat en gairebé tots els blocs relacionats amb WordPress o desenvolupament web), però pocs hi treballen.

Segur, podríeu instal·lar un complement de compressió d’imatges en memòria cau, però l’optimització de la velocitat real va molt més enllà d’un parell de complements.

Si tot el que feu és descarregar i activar un parell de connectors del dipòsit de WordPress.org, no realment no heu de prendre seriosament la velocitat de càrrega de la pàgina..

No us preocupeu: vaig ser exactament de la mateixa manera fins que vaig veure les fredes i dures estadístiques que em mostraven la veritable importància de la velocitat.

En aquesta publicació, intentaré convèncer-vos que comenceu a augmentar la velocitat del lloc web avui en dia, mitjançant resultats de tres estudis de casos de llocs web populars que van tenir un impacte molt positiu quan van disminuir els temps de càrrega de les pàgines..

El brot ràpid obté 2.000 visitants al dia

Quick Sprout està dirigit per Neil Patel, empresari de sèrie i màrqueting en línia extraordinaire. És un bloc molt popular, amb centenars de milers de visitants cada setmana.

Al 2013, Neil va fer una ràpida auditoria sobre el desenvolupament del seu lloc web. Com que sis desenvolupadors diferents havien treballat per etapes per crear el lloc web, el codi estava incomplet i desordenat i el temps de càrrega de la seva pàgina no era òptim en poc menys de dos segons..

Neil pretenia corregir això i altres gafes d’optimització.

El procés de

Neil va traslladar el seu lloc a el marc Genesis, cosa que va ajudar a codi optimitzat. A continuació, va passar de fer ús de personalització a tipus de lletra genèrics, i eliminat tot Javascripts i plugins de WordPress innecessaris.

Neil també va invertir en un CDN (xarxa de lliurament de contingut); un servei que allotja els fitxers del vostre lloc web en diversos centres de dades de manera que els usuaris que visiten el lloc web accedeixin al centre de dades més proper a la seva ubicació geogràfica.

També va optimitzar les seves consultes de bases de dades MySQL i minificades.

Els resultats

El mateix mes, el Quick Sprout és el trànsit va augmentar per 2000 visitants diaris, des de ~ 1500 visitants diaris fins a 3500+. Coincidència? Jo crec que no.

Llista25 Disminueix la taxa de rebot del 7%

El Llista25 és un lloc web exclusiu de revistes amb contingut únic: creen publicacions de llista a 25 XXX (per exemple, 25 atletes amb més pagament o 25 trucs de Google, etc.).

El lloc és propietat de Awesome Motive Inc, que també va fundar el popular blog de WordPress que molta gent sap ser WP Beginner.

Fins i tot amb els coneixements tècnics i els coneixements dels seus fundadors, List25 encara patia alguns problemes de velocitat no fa massa temps.

S’han carregat aproximadament 2,2 segons a les pàgines del lloc.

Els administradors van poder fer-ho reduir el temps de càrrega a 1,2 segons molt més fàcil d’utilitzar. Aquí es mostren com ho van fer i els resultats que van veure.

El procés de

Com la majoria de llocs web, List25 va començar a utilitzar una plataforma d’allotjament de nivell d’entrada: HostGator. Si bé HostGator és sens dubte una excel·lent plataforma d’allotjament per a administradors web principiants (jo la faig servir).

La llista 25 simplement supera el nínxol objectiu de HostGator (petits llocs web amb nivells de trànsit baix o moderat).

Van canviar a SiteGround i de seguida van millorar un 256% en el temps de resposta del servidor.

Llista de 25 velocitats

Imatge via WP Beginner.

També van començar a utilitzar SiteGround Plugin integrat de SuperCacher (disponible només per als clients de SiteGround) i, com Neil Patel, invertit en un CDN.

A més, List25 també va minificar el codi, va crear sprites d’imatges, comprimir fitxers d’imatges i va començar a utilitzar un complement de compartició social que no sigui javascript..

Els resultats

Com a resultat directe de la major velocitat del lloc web, la taxa de rebot a la llista 25 va disminuir més d’un 7%. Ara, pot ser que això no sembli molt a primera vista, però tingueu en compte que en aquell moment el lloc tenia més d’1,5 milions de subscriptors.

Això es tradueix en un munt de trànsit, de manera que Disminució del percentatge de rebots del 7% és bastant digne de destacar.

A més, el temps mitjà al lloc també augmentat en 30 segons. Com que tot el lloc web es carregava més ràpidament, els visitants es van dedicar molt més i van decidir penjar-se durant molt més temps.

Les transaccions realitzades per Radware doblen un lloc web de comerç electrònic

Radware és una empresa tecnològica guardonada que ha ajudat diversos llocs web a augmentar la velocitat de càrrega de pàgines. Un dels clients de Radware tenia un lloc web de comerç electrònic que necessitava optimitzar, així que optimitzar que ho van fer; els temps de càrrega de la pàgina han disminuït en més de dos segons.

El procés de

El primer pas que va fer Radware va ser elimina les pàgines innecessàries en el procés de checkout Això no afecta directament la velocitat del lloc web, però ajuda els possibles clients a comprar més ràpidament el producte del lloc web, cosa important per a tots els llocs web de comerç electrònic..

En segon lloc, està activat el Radware Memòria cau del navegador A continuació, van treure totes les imatges no essencials que van plagiar les pàgines del procés de checkout.

Aquesta va disminuir la mida de la pàgina, que és un dels majors factors en la velocitat de càrrega.

Finalment, Radware també va optimitzar tot trucades de servei de tercers. Inclou serveis com ara autenticació de targeta de crèdit, seguiment d’analítica de llocs, validació de camps de formulari, etc..

Van superar cada integració per assegurar-se que funcionava correctament i que no hi hagués cap problema o problema oculta el temps de càrrega de les pàgines..

Els resultats

Després d’implementar aquestes tàctiques d’optimització de velocitat, el client de Radware va començar a veure que tenia sentit disminució de la taxa d’abandonament del carretó. L’abandonament ha baixat del 87% al 67%.

Tenint en compte que la velocitat del lloc web no es pensa normalment en tenir un efecte tan important en l’abandonament del carretó, aquest va ser un resultat molt apreciable.

Poc després que aquests canvis de velocitat van començar a tenir efecte, el client també va veure un el doblatge de les transaccions finalitzades.

Suposant que cada transacció és d’aproximadament el mateix valor, la reducció del temps de càrrega de la pàgina en dos segons bàsicament va duplicar els ingressos de la botiga digital.

Conclusió

Tornem ràpidament a alguns dels resultats més significatius de les empreses de cadascun dels tres estudis de cas que acabem de veure:

 • 2000 visitants més per QuickSprout: cada dia
 • 30 segons més per visitant i un percentatge de rebot del 7% inferior a la llista 25
 • el doble de transaccions realitzades per a Radware

Si els avantatges anteriors de velocitats de càrrega de pàgines més elevades (com ara ingressos de 2 vegades) no us han convençut per començar a prendre seriosament la velocitat del vostre lloc web, no sé què serà?.

Com teniu previst optimitzar la vostra pàgina web amb rapidesa? Tens algun consell que vols compartir? Si us plau, deixeu els vostres pensaments als comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map