L’allotjament web “Il·limitat” és realment il·limitat?

La paraula “il·limitat” és fantàstica. En la seva forma crua, suggereix que sempre que algú ofereixi quantitats il·limitades de tot el que vulgui, estic a punt de fer un bon passeig.


>> Feu clic aquí per descarregar el fitxer PDF <<

és il·limitat d'allotjament realment il·limitatO així vaig pensar alhora. S’inclouen els menjadors de racions il·limitades, transportats davant el cap per abusar de les regulacions il·limitades de baixes per malaltia i prohibits a la banqueta d’intercanviar-me al camp de futbol un nombre il·limitat de vegades, cada cop sentia més com quan participava en alguna cosa que posturava. Ofertes il·limitades, sempre he aconseguit acabar. Més endavant, quan vaig aprofundir en el món de la creació de llocs web en línia, vaig notar que moltes de les empreses d’allotjament oferien això “de manera il·limitada”, això i una altra cosa. Les meves experiències anteriors van aixecar de seguida algunes banderes vermelles amb això … bé, potser no de seguida, encara em vaig emocionar. Per sort avui, però, sóc molt més àgil sobre l’ús d’aquesta paraula i, en particular, el que algunes empreses de hosting poden oferir “realment” després que us atreguin amb les seves solucions il·limitades..

Si ets bastant nou en el concepte d’allotjament web, però saps que cal tenir hosting per tenir el teu lloc en línia en línia, pot ser que encara estiguis en les etapes d’intentar decidir quina empresa d’allotjament té el millor pla. per tu. En els vostres viatges d’allotjament, hi ha una molt bona oportunitat de trobar-vos amb els llocs que ofereixen una amplada de banda il·limitada i un espai de disc il·limitat. Perquè ens trobem a la mateixa pàgina aquí, anem a recopilar ràpidament quines són aquestes dues instal·lacions, cosa que ens ajudarà a obtenir una millor perspectiva com a usuari final sobre el que les companyies d’allotjament tracten de vendre’ns. L’ample de banda és la quantitat de dades que es poden transferir des del vostre lloc al navegador dels cercadors que visiten el vostre lloc. Com més gràfics i vídeos al vostre lloc, més ample de banda haurà de funcionar correctament. D’altra banda, l’espai del disc és l’espai que heu destinat a emmagatzemar el vostre lloc al servidor de l’empresa de hosting.

Ara mateix podríeu estar pensant “i què” a l’amplada de banda i a l’espai de disc, perquè “l’amfitrió amb més” fa publicitat d’una capacitat il·limitada per a aquestes instal·lacions. Bon punt! Tanmateix, penseu en això. Si el vostre lloc està allotjat en un servidor compartit amb milers d’altres llocs, en algun moment s’ha d’afectar la capacitat d’aquest servidor per afegir-hi cada cop més amplada de banda i espai de disc. Un servidor és una unitat física, la seva mida no pot ser finita. En algun lloc, hi ha d’haver un límit dur. Això no només s’aplica a la limitació del servidor d’emmagatzematge. Quan també veieu ofertes il·limitades en dominis, subdominis, comptes de correu electrònic i qualsevol altra cosa que l’empresa hostatgera inclogui al paquet d’admissió, caldrà que el proveïdor hagi de costar als seus clients en algun lloc de la línia..

Com llavors, les empreses d’allotjament poden anunciar legalment que li donaran qualsevol cosa “il·limitat”? Doncs poden, perquè quan vau iniciar la sessió amb ells, els vau dir que podien acceptar (potser cegament) els seus termes de servei sense comprovar per veure quin significat hi ha a les condicions del vostre allotjament. La lletra petita indicarà en algun lloc que la referència a l’oferta de “il·limitat” és realment una oferta que no posaran un límit al nivell de l’activitat del vostre lloc. És a dir, tret que el vostre lloc esdevingui tan gran dels vostres complements, o sigui tan popular, que faci un esforç en els recursos del servidor. Si això succeeix, el vostre lloc es pot desconnectar. Alguna vegada has cercat un lloc per trobar al seu lloc una pàgina blanca amb letra negra negreta que crida “Límit de banda excedit”?

Ara, en aquest moment, podríeu pensar que això sembla completament injust per als propietaris de llocs web que semblen estar a mercè d’aquests grans aglomerats tirans que acullen conglomerats. Poques vegades és així. Sempre que tingueu una bona comprensió del que voleu fer del vostre lloc i la mida que preveu que esdevingui, és probable que mai hagueu de pensar en problemes potencials amb el vostre proveïdor d’allotjament. En realitat, és probable que el vostre compte ni tan sols s’apropi a utilitzar el seu ample de banda assignat. Tampoc es farà compte del compte d’altres usuaris amb qui compartiu el servidor. Això significa que l’ample de banda i altres quotes aplicades als comptes del servidor es poden mantenir a un preu raonable per un preu molt just i atractiu. En la majoria dels casos, és una victòria per a ambdues parts.

Els plans d’allotjament il·limitats ofereixen una molt bona opció en termes de cost i servei, sempre que estigueu còmodes que no afegireu excessos al vostre lloc per incloure els vostres límits d’ús fins al límit. Si no teniu dubtes, feu una cerca en línia per trobar eines de comparació d’allotjament que us permetran introduir els vostres detalls d’ús esperats i trobar l’amfitrió que s’adapti millor a les vostres necessitats. Llegiu també el TOS de l’amfitrió abans d’iniciar la sessió i, si teniu dubtes, parleu amb els vostres proveïdors potencials per obtenir confirmació sobre qualsevol problema amb els vostres beneficis “il·limitats” que els ofereixen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map