Tornar a l’escola: per què hauríeu de comparar les empreses d’allotjament web

La majoria de nosaltres recordem els bons vells de l’escola quan ens van donar un assaig o una tasca per escriure o presentar-la a la classe. El primer que faríem és esbrinar alguna informació sobre el tema. Era important que entenguéssim tot el que calia saber sobre el tema abans d’avançar més endavant amb la nostra tasca. Va ser important la investigació bàsica.


>> Baixeu la vostra versió PDF imprimible d’aquesta publicació aquí << [/ sociallocker]

Tornar a l'escolaTot i que el mateix principi s’aplica a qualsevol cosa relacionada amb els nostres assumptes en línia, és sorprenent conèixer el nombre d’històries de terror sobre companyies d’allotjament dolent que inunden a Internet, on els problemes sorgeixen de la gent simplement de no realitzar cap estudi com a punt de partida..

Doh! Diligència

No es fa excepció en aquest camp molt competitiu web Hosting, el tercer més important que té un paper protagonista en l’èxit del nostre negoci web. Si encara no heu de seleccionar un host web o voleu canviar de proveïdor, continua llegint per descobrir a llista de preguntes que us heu de plantejar abans de signar a la línia de punts. Saltar en dos peus primer per registrar-se amb un amfitrió web, pot obtenir-se pel cap molt ràpidament.

A Internet hi ha històries de molèsties de gent que s’ha incorporat a l’aigua calenta només de seleccionar qualsevol empresa d’allotjament, simplement perquè era un proveïdor popular, tenia una bonica pàgina d’inici, era la més barata (ughh) o perquè, bé, només caldria. sigui igual que els altres.

En aquest joc, una mica d’investigació pot recórrer un llarg camí per aconseguir que la vostra experiència en línia sigui alhora segura i gratificant. Quan molts nous blocaires i emprenedors en vaga es fan malament és al principi del seu viatge en línia.

Ràpidament es plantegen una idea per a un lloc web o bloc sense pensar ni pensar en el futur del seu lloc i, a continuació, continuen cegament amb el registre d’un compte d’allotjament totalment inadequat per a les seves potencials necessitats..

Així, teniu en compte que el vostre la primera font de comparació de la recerca en allotjament web és “tu”. Abans de comprometre’t sense res, tingueu en compte qualsevol creixement futur o, almenys, un canvi en la direcció dels requisits del vostre lloc web.

Amb la possibilitat de resoldre la pregunta més important, ara hauríeu de dedicar l’atenció a la investigació que heu de realitzar un temps abans d’abonar a una empresa de hosting una quota mensual o anual de lloguer que potser no us convé..

Un bon lloc per començar és eliminar els que tenen revisions horribles per part dels usuaris actuals i antics de la companyia. Una simple cerca “Compareu empreses d’allotjament web” revelarà una llista de “millors i pitjors” proveïdors i els motius de les troballes.

Aleshores, un cop establerta la vostra llista breu, podeu dirigir-vos a cada host potencial amb una llista de criteris que ha de derivar en trucades de judici positives a la llista de verificació següent;

Condicions contractuals

Investigueu la lletra petita en forma de “termes i condicions” que us indiquen en text allò que probablement no us haurà explicat ningú en un correu electrònic. Informeu-vos de les llacunes que poden afavorir l’empresa quan trobeu que un “hosting il·limitat” no vol dir de fet allò que afirma. La lectura d’aquesta secció del lloc d’una empresa també us proporcionarà més preguntes a les quals no podríeu haver pensat o vistos enregistrats en un altre lloc.

Còpia de seguretat del servidor

Poseu en dubte la regularitat de les còpies de seguretat i el pla de resposta de l’empresa si hi hauria de passar alguna cosa que causés bloqueigs del servidor i pèrdua de dades. Qualsevol cosa capturada en còpies de seguretat també ha de ser accessible mitjançant el cPanel.

Horari del servidor

El temps d’inactivitat del servidor pot destruir el vostre negoci. Cal tenir en compte la gestió del problema per part del proveïdor del proveïdor i quines opcions de còpia de seguretat tenen, si s’escau,.

Plans d’allotjament

Saber quants fitxers pot suportar l’amfitrió (espai en disc) i la quantitat de trànsit que pot atreure el vostre lloc (amplada de banda) de manera que podeu permetre funcions addicionals si es requereix.

Atenció al client i tècnic

Si l’amfitrió que esteu considerant no ofereix assistència 24 hores, aneu ràpidament.

Panell de control

Si la companyia no està utilitzant els últims estàndards de la indústria, inclosa una opció del tauler de control on personalment podeu mantenir el vostre lloc, deixeu-los un error.

Escalabilitat

Vam tocar això en un primer moment, cosa que significa que si teniu previst créixer, el vostre compte de hosting ha de poder créixer amb vosaltres. Per exemple, Bluehost o HostGator permet actualitzar des d’un pla compartit a un vps o un pla dedicat del servidor

Paraules finals

De cap manera he proporcionat una llista exhaustiva aquí, sinó alguns elements importants d’allotjament que haurien de servir més que un punt de partida per a la vostra investigació. Feu els deures, busqueu a Internet, investigueu les notícies sobre noms d’allotjament, consulteu fòrums, feu preguntes i parleu amb empreses de hosting singulars.

Després d’haver completat això, és possible que les vostres possibilitats d’obtenir un “A +” de la vostra diligència es reflectiran en una gratificant experiència d’allotjament a llarg termini..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map