16 tipuri de site-uri web pe care le puteți crea folosind WordPress

Dacă v-ați gândit să construiți un site web, fie pentru distracție, fie pentru afaceri, atunci ați auzit probabil o mulțime de zumzeturi în jurul software-ului WordPress. Știți că oamenii spun lucruri grozave despre asta, dar vă rămâne în continuare să vă întrebați dacă WordPress este potrivit pentru dvs..


Deși software-ul este popular în rândul bloggerilor, puteți face cu el multe altele. Vrei mai mult decât o simplă platformă de blogging? Luați în considerare o opțiune WordPress găzduită de sine stătător și vă veți orienta către construirea site-ului dvs. de vis. Vezi mai jos diferitele tipuri de site-uri pe care le poți construi folosind WordPress.

site-uri web pe care le puteți crea cu wordpress

1. Blog

După cum am menționat, WordPress este o platformă populară de blogging, așa că, dacă doriți să construiți un blog pentru afaceri sau pentru plăcere, este ușor de făcut folosind WordPress. Tot software-ul de blogging este deja acolo, așa că pur și simplu trebuie să alegeți una dintre mii de teme (sau să aveți una personalizată) și apoi să începeți să populați site-ul dvs. cu conținut.

2. Site-ul cuponului

Dacă doriți să câștigați bani cu un site cupon utilizând link-uri de afiliere, WordPress este o platformă excelentă de utilizat. Cu numeroase teme cupon cum ar fi Maşină de tuns, și pluginuri suplimentare disponibile la dispoziția dvs., veți găsi cu ușurință instrumentele de care aveți nevoie pentru a lansa site-ul cuponului.

3. Consiliul de muncă

Ca și în cazul exemplului site-ului cupon, există o mulțime de teme și plugin-uri disponibile pentru a crea propriul tău forum de lucru, indiferent dacă decideți să faceți obiectivul principal al site-ului dvs. sau căutați doar să postați locuri de muncă în nișa dvs. Tema JobEngine este doar o opțiune pentru a începe, sau puteți rula cu un plugin precum Plugin pentru placa de lucru WordPress. Un exemplu de bord de lucru este ProBlogger, care utilizează WordPress și are o secțiune de job.

4. Forumul

Vrei să creezi un forum pe site-ul tău pentru ca oamenii să vorbească și să interacționeze? Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un plugin de genul BB Press, și puteți obține conversația în cel mai scurt timp! Personalizați-vă categoriile și gestionați-le pe utilizatorii dvs. din tabloul de bord WordPress. Dacă sunteți în căutarea mai multor întrebări&Un format, precum teme Intreaba face asta simplu.

5. Directory Directory

Cauti sa creezi un director de articole de nisa? WordPress vă permite ca utilizatorii să se înregistreze și să trimită conținut din partea frontală a site-ului dvs. Teme precum Articol Tema directorului vă va ajuta să începeți.

6. Site corporativ / de afaceri

Dacă doriți să configurați un site web pentru corporația, compania dvs. sau non-profit, WordPress face acest lucru ușor. Există mii de teme de afaceri cu care să lucrezi și vei putea încorpora practic orice funcție dorești, de la împărtășirea celor mai simple informații despre afacerea dvs. până la înființarea unui magazin online, colectarea de bilete de asistență, permițând clienților rezervarea programărilor online, și altele. Acest lucru este ideal pentru practic orice afacere, din companii imobiliare la dealeri auto la magazinele mamă și pop și multe altele.

7. Site de rezervare

Fie că dețineți un hotel, un restaurant, un salon sau orice alt tip de afacere care necesită întâlniri, puteți utiliza WordPress pentru a permite clienților dvs. să rezerve online. Sistem de rezervare Pro este un exemplu de plugin WordPress premium care facilitează rezervarea online.

8. Site-ul de membru

Doriți să oferiți conținut bazat pe abonament utilizatorilor? WordPress vă permite să faceți acest lucru ajutându-vă să vă protejați conținutul de publicul larg. Puteți alege apoi să percepeți o taxă sau să oferiți membru gratuit înainte ca utilizatorii să poată accesa acel conținut.

9. Site-ul social

Deși este posibil să nu aveți la fel de mult succes ca Facebook sau Twitter, puteți totuși începe să construiți propriul site de rețea socială cu ajutorul software-ului WordPress. BuddyPress este unul dintre cele mai populare pluginuri pentru construirea de site-uri sociale.

10. Portofoliu

Doriți să vă prezentați talentele sub propriul dvs. domeniu? Indiferent dacă sunteți fotograf, scriitor, arhitect, comediant sau web designer, există mii de teme care oferă nenumărate moduri de a vă afișa portofoliul.. ThemeForest.net listează peste 870 de teme de portofoliu pentru WordPress.

11. Site de știri

Doriți să vă puneți la punct talentele jurnalistice? Porniți propriul site de știri! Sala de presă este doar un exemplu de temă a site-ului de știri, dar există și alte tone de știri și machete în stil de revistă. Chiar și site-uri precum CNN, Time și BBC America folosesc WordPress, astfel încât este posibil să creăm machete și funcții precum unele dintre cele mai populare puncte de știri.

12. Site de comerț electronic

Căutați o platformă care vă va permite să vă vindeți produsele online? WordPress vă poate ajuta. Începeți cu o temă de genul eStore eCommerce, sau căutați nenumărate plugin-uri de comerț electronic cum ar fi WooCommerce pentru a începe listarea produselor și colectarea comenzilor astăzi. Puteți chiar să vă configurați propriul magazin Amazon cu contul dvs. Amazon Associates, împreună cu câteva plugin-uri grozave, astfel încât să puteți începe să vindeți produse fără să aveți nevoie de propriul inventar. Best Buy este doar un exemplu de site de comerț electronic care este alimentat de WordPress.

13. Site clasificat

Vrei să creezi un site precum Craigslist? Plugin-uri ca ClassiPress vă va începe să înregistrați anunțurile clasificate. Cu acesta, puteți vinde spațiul publicitar și chiar puteți configura pachete de membri.

14. Wiki

Dacă sunteți interesat să construiți un site cum ar fi Wikipedia unde utilizatorii pot colabora cu toți în format wiki, ați ajuns la locul potrivit. Este foarte simplu să începeți site-ul dvs. wiki WordPress cu teme precum Flatbase.

15. Revizuirea site-ului

Cu ajutorul pluginurilor post-rating, puteți crea un site unde utilizatorii pot examina și evalua produsele. Plugin-uri gratuite de genul WP-PostRatings te va începe.

16. Site-ul de feedback / asistență al clienților

Dacă afacerea dvs. încearcă să creeze un site destinat să adune feedback-ul clienților sau să ofere asistență clienților, nu căutați mai departe de WordPress. Teme ca. idei sunt minunate pentru a aduna sugestiile clienților și a răspunde la ideile lor. În caz contrar, încercați ceva de genul Tema Desk Desk pentru a începe colectarea biletelor de asistență.

După cum puteți vedea, puteți face multe altele cu WordPress decât simpla blogging dacă vi se oferă teme potrivite și pluginuri potrivite. Sunteți gata să începeți să vă construiți site-ul? Începeți prin a compara gazdele web pentru a urmări lansarea site-ului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map