3 Greșeli comune de marketing ale influențelor (și cum să le evităm)

Dacă sunteți blogger, auziți zilnic tone de termeni de marketing. Probabil că sunteți destul de confortabil cu expresii precum optimizarea motoarelor de căutare, marketingul de conținut și marketingul pe rețelele de socializare, dar ați folosit vreodată puterea marketingului influencer?


Poate că l-ați încercat și nu a mers prea bine, sau poate doar vă conformați ideii. În orice etapă te-ai afla, este important să înțelegi ce tactici trebuie să folosești pentru ca eforturile tale să dea rezultate.

Începeți să aruncați o privire la ce este marketingul influencer și care sunt cele trei greșeli de evitat și învățați cum să folosiți marketingul influencer într-un mod care să vă promoveze și să vă crească blogul.

marketing influencer

Ce este Influencer Marketing?

Marketingul Influencer este procesul de creare a relațiilor cu liderii din industria dvs. pentru a vă ajuta mesajul să ajungă la o audiență mai largă. Un exemplu de marketing influencer este trimiterea prin e-mail a unui blogger popular în nișa ta și solicitarea acestora să-ți tuiteze ultima ta postare.

Ideea este că, întrucât au o urmărire atât de mare și o loialitate puternică a clienților, adepții lor se vor transforma în traficul tău.

3 Greșeli comune de comercializare a influențelor

Comercializarea influențelor este un concept super simplu, dar este adesea înțeles greșit. Nu este întotdeauna atât de ușor ca trimiterea a două e-mailuri de fiecare dată când publicați o nouă postare. Iată trei greșeli pe care bloggerii tind să le facă cu marketingul influencer:

1. Nu reușește să te implici cu influența

Menționarea unui influencer în ultimul tweet nu va garanta un retweet. De asemenea, dacă trimiteți un e-mail unui influencer din senin (când habar nu sunt cine sunteți), e-mailul dvs. va merge direct la folderul coș de gunoi..

Influenții primesc zilnic o mulțime de mesaje cu care este greu să ții pasul. Neil Patel, de exemplu, rapoarte care primesc peste 400 de e-mailuri pe zi.

Puteți face e-mailul dvs. să iasă în evidență asigurându-vă că influențatorul vă recunoaște. Timp de o lună sau ceva (cel puțin) înainte de a ajunge la influență, luați legătura cu ei, astfel încât să se familiarizeze cu voi. Iată doar câteva moduri de a face acest lucru:

 • Comentați pe blogul lor și postările pe social media
 • Distribuie-le postările de pe blog (și asigurați-vă că le menționați, astfel încât să le vadă!)
 • Retweet-urile lor
 • Trimiteți-le un e-mail prietenos, care nu este auto-promoțional, cum ar fi arătând cu drag amintirea unui link rupt sau a unei alte probleme cu site-ul lor

Acestea sunt elementele de bază pentru a vă începe, dar nu ezitați să deveniți creativi. De exemplu, puteți posta o imagine pe Twitter care vă arată că folosiți și iubiți! (Asigurați-vă că includeți mânerul lor Twitter în tweet-ul dvs.)

2. Solicitarea influențelor pentru a împărtăși conținuturi irelevante

Cu o definiție atât de simplă a marketingului influencer, poate fi prea ușor să intri în mentalitatea de care ai nevoie doar ca acea parte dintr-un lider din industria ta. Tot ce trebuie să faceți este să fotografiați pe un singur e-mail și, poof, aveți traficul la care ați visat întotdeauna.

Dar a cere partaje pe orice subiect vechi este o pierdere de timp. Așa cum am menționat, influențarii sunt ocupați și primesc zilnic tone de cereri. Un blogger SEO nu va pierde timpul împărtășind un post de fitness cu adepții lor. (În acest caz, probabil, vizați influențatorii greșiți!)

Chiar dacă îți recunosc numele sau fața, totuși au nevoie de un motiv pentru a-ți împărtăși conținutul. Ați putea ruga un lider din industria SEO să vă tweeteze articolul despre tactici SEO, dar dacă postarea dvs. pe blog acoperă aceleași lucruri pe care oamenii au auzit-o înainte, cum pot beneficia de împărtășirea acesteia?

Pentru ca influențarii să-ți poată împărtăși conținutul, acesta trebuie să rezoneze într-un fel cu cititorii sau marca lor.

Iată doar câteva tehnici de postare pe blog care vă pot crește șansele ca liderii din industrie să împărtășească conținutul dvs.:

 1. Folosiți ghilimele sau evidențiați studii de caz direct de la influenții pe care intenționați să îi vizați. Dacă puteți obține o ofertă directă de la ei în prealabil, cum ar fi pentru un post de expertiză, este chiar mai bine! Când sunt menționate în conținutul dvs., postarea dvs. pe blog devine imediat relevantă pentru marca lor.
 2. Oferiți o perspectivă alternativă la recentele postări de blog ale unui influencer. Acest lucru nu va funcționa întotdeauna bine, în special dacă jigniți influencerul, dar dacă oferiți o perspectivă alternativă rezonabilă care să facă oamenii să gândească, există șanse mari ca influencerul să împărtășească postarea, deoarece este relevant pentru cititorii lor.
 3. Blog despre un subiect demn de știri în nișa influențatorului. Dacă este un subiect despre care influențatorul a auzit pentru prima dată, este probabil că vor împărtăși conținutul dvs. ca sursă originală a poveștii de ultimă oră. Totuși, pentru ca acest lucru să fie eficient, în general, trebuie să-i învingi pe alții la poveste și ar trebui să fie suficient de șocant încât influențatorul să se conecteze cu ea emoțional și să vrea ca urmașii săi să se simtă la fel.

Am participat recent la un an post de expertiză scris de Saskia Smit.

Am observat imediat alți influenți care împărtășeau aceeași postare pe rețelele de socializare, așa că am întrebat-o pe Saskia despre succesul ei. Iată ce mi-a spus:

„Marele lucru despre realizarea unui articol de expertiză este că vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu influențarii din domeniul dvs. A fost mai puțin de După 24 de ore de la publicarea postării, dar este deja cea mai reușită postare până în prezent cu peste 90 de acțiuni sociale.

M-am asigurat să trimit un e-mail rapid tuturor participanților odată ce postarea a fost transmisă pentru a le mulțumi și a-i invita să o împărtășească cu publicul lor.

Am fost încântat să văd că mulți dintre ei au împărtășit postarea pe mai multe platforme. Deoarece este un blog relativ nou, sunt foarte mulțumit de rezultate.

Nu numai că mi-a adus un trafic nou, dar ar trebui să primesc și câteva postări ale oaspeților din experiență – aș spune că a fost un succes pe deplin! ”

3. Direcționarea celor mai mari nume din industrie

Deși acest lucru nu este neapărat o greșeală în sine, fotografierea prea mare nu este, de obicei, pariul cel mai bun. Acest lucru se datorează faptului că toată lumea încearcă să-i facă pe cei mai buni lideri din industria lor să-și împărtășească postarea și, de cele mai multe ori, influențarii nu au capacitatea de a face totul.

Asta înseamnă că eforturile pe care le depuneți în marketingul influencerului pot vedea rezultate mici dacă postările dvs. nu se împărtășesc niciodată.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă conectați cu influenți de nivel mediu în nișa dvs., probabil că vor primi mai puține solicitări de partajare și au mai mult timp pentru a vă conecta cu adevărat – deși amintiți-vă că sunt încă ocupați, deci fiți respectuți cu timpul lor.

Așadar, să zicem că vizați cel mai mare nume pe care îl puteți. Puteți obține o tweeted pe blog o singură dată și ați observat un vârf uriaș în trafic, dar cât a durat să ajungeți acolo?

Prin direcționarea influențatorilor de nivel mediu sau a altor bloggeri chiar deasupra dvs., este posibil să nu observați același vârf imediat în trafic, dar conținutul dvs. este probabil să fie distribuit mai des, ceea ce duce la un trafic mai mare.

În esență, aceste trei greșeli vă pot costa mult timp, făcând eforturile inutile. Cheia este să construiți relații adevărate. Atunci, când va fi timpul potrivit, puteți solicita o partajare socială sau o mențiune în buletinul lor.

Doar aminteste-ti: Liderii din orice industrie sunt oameni ocupați și, dacă vor comercializa ceva online, vor fi mulțumiți de încrederea în oamenii pe care îi cunosc.

Nu trebuie să fiți cei mai buni dintre prieteni, dar dacă construiți relații mici acum, veți vedea o mulțime de recompense pe viitor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map