5 lucruri pe care concurenții dvs. nu le fac cu blogurile lor

Mulți bloggeri încep să facă bloguri cu o mentalitate „Dacă o construiți, vor veni”. Este oare de mirare, atunci 95 la sută dintre bloguri sunt abandonati?


Totuși, asta nu înseamnă că nu ați rămas fără concurență. WordPress găzduiește singur 74,6 milioane de site-uri, deci dacă aveți în vedere cele 5 la sută care nu au fost abandonate, vă uitați în continuare la 3,7 milioane de bloguri WordPress active. Acordat, nu toate aceste bloguri aparțin industriei dvs., dar veți găsi în continuare mii de bloguri care concurează pentru aceeași audiență..

concurență

Atunci, cum poate blogul tău să supraviețuiască într-o lume plină de conținut? Cum va avea impact blogul tău? E simplu. Uitați-vă la concurenții dvs. și asigurați-vă că strategia dvs. de blog este cu câțiva pași deasupra lor. Începeți să luați în considerare aceste cinci lucruri pe care majoritatea concurenților dvs. nu le fac și cum puteți face altfel.

1. Nu o promovează activ

Dacă vă începeți blogul gândindu-vă „Dacă îl construiesc, atunci va veni”, aveți o altă idee care va veni și de aceea mulți dintre concurenții dvs. nu vor mai rămâne. Sigur, s-ar putea să posteze imediat o nouă postare sau să o distribuie pe Facebook, dar aceste postări se pot pierde rapid în marea actualizări sociale.

Asta nu înseamnă că este greu să transformi traficul prin intermediul rețelelor de socializare. De fapt, social media poate fi o modalitate excelentă de a-ți promova blogul, dar necesită mai mult efort decât apăsarea butonului de partajare.

Alte idei pentru promovarea blogului tău pe social media includ:

 • Folosind instrumente precum Google Hangouts pentru a promova interacțiunea cu adepții
 • Alăturați-vă grupurilor Google+ și LinkedIn și împărtășiți postările dvs. atunci când contribuie la conversație
 • Crearea de rețele cu alții din industria ta și partajarea articolelor de pe blog cu ele
 • Tweeting-urile și partajarea articolelor dvs. de mai multe ori pe zi – inclusiv conținut vechi
 • Găzduirea unui chat pe Twitter
 • Inclusiv link-ul dvs. de blog pe profilurile dvs.

Dar promovarea activă a blogului dvs. merge mult mai departe de social media. Alte idei care nu au legătură cu rețelele sociale includ:

 • Alăturarea forumurilor și crearea de relații cu indivizi și influențatori cu o idee similară
 • Comentând bloguri similare
 • Adăugarea adresei URL a blogului dvs. pe cartea de vizită
 • leveraging marketing influencer
 • Blog de invitați
 • Sindicarea conținutului dvs. pe platforme de renume

Cel mai mare lucru care trebuie să țineți cont de faptul că va face ca aceste tactici de marketing să funcționeze este să contribuiți la discuții, mai degrabă decât să vă trimiteți spam în rețeaua dvs. și să solicitați trafic.

2. Nu fac factor în SEO

Mulți bloggeri nu influențează optimizarea motorului de căutare în strategia lor, deoarece pare complicat. Adevărul este că oamenii tind să-l complice. Fie că uiți complet de SEO, fie că te concentrezi prea mult, fie unul îți poate răni clasamentul motorului de căutare. Desigur, vrei să apară pe motoarele de căutare, deoarece conduce peste jumătate din traficul online.

Iată doar câteva sfaturi SEO despre care concurenții dvs. ar putea uita de:

 1. Nu vă gândiți la asta prea tare. Cu cât încercați să introduceți cuvinte cheie în copie, cu atât este mai rău. În același timp, nu puteți ignora SEO complet.
 2. Revizuiți structura de legături permanente. Asigurați-vă că adresele dvs. URL includ cuvinte cheie. O structură precum https://www.domainname.com/post-name funcționează de obicei bine.
 3. Includeți text Alt în imagini în timp ce încorporați cuvinte cheie.
 4. Concentrați-vă pe legături de înaltă calitate, bine câștigate. Cantitatea de link-uri către site-ul dvs. nu contează la fel de mult decât calitatea acestor link-uri. Puteți câștiga link-uri de înaltă calitate creând conținut excelent la care oamenii doresc să se conecteze, construind relații cu influențarii și bloguri pentru invitați. Doar ține minte asta construirea de link-uri nu este totul, și ar trebui să luați în considerare și alți factori SEO.
 5. Asigurați-vă că blogul dvs. este mobil-prietenos.
 6. Luați în considerare un certificat SSL.

În cazul în care mulți bloggeri ignoră complet SEO, unii iau lucrurile prea departe încercând să manipuleze motoarele de căutare. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să creați o experiență prietenoasă pentru utilizatori, deoarece asta caută motoarele de căutare precum Google.

3. Nu publică în mod consecvent

Dacă nu aveți un calendar editorial configurat pentru blogul dvs., cum știu adepții dvs. când vor reveni pentru conținut nou? Indiferent dacă vă actualizați blogul o dată pe săptămână sau zilnic, ar trebui să aveți un program în loc. Acest lucru încurajează oamenii să se aboneze și să continue să revină pentru mai mult conținut zilnic sau săptămânal.

La fel de HubSpot pune-l:

Frecvența este esențială pentru un blog de afaceri de succes și un trib de cititori dedicați.

Totuși, planificarea programului nu înseamnă doar să-ți stabilești așteptările audienței. De asemenea, ajută la cartografierea subiectelor și tipurilor de conținut pentru a asigura o varietate interesantă și o strategie de căutare socială și optimizată. Dacă ați creat o echipă de contribuabili, acest pas este esențial și pentru comunicare.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Hubspot oferă un descărcare gratuită de calendar editorial să te pun pe calea cea bună.

4. Nu construiesc o comunitate

Chiar și după ce v-ați construit blogul și ați început să câștigați trafic, este posibil să aveți un moment dificil pentru a reveni vizitatori unici. Acolo este important să încurajăm o comunitate de cititori. Câteva idei despre cum să-ți construiești comunitatea includ:

 • Încurajarea vizitatorilor să se aboneze la newsletter-ul dvs. (și să îl trimită în mod constant)
 • Stabilirea unei zone de forumuri pe site-ul dvs. unde oamenii se pot implica în conversație
 • Activarea funcției de comentariu pe postările dvs.
 • Construirea de grupuri de social media, cum ar fi un grup Facebook, astfel încât conversația să poată continua pe blog
 • Configurarea paginilor de fani sociali pentru blogul tău
 • Vizitarea blogurilor cititorilor și comentarea postărilor lor
 • Gazduire Google Hangouts cu grupuri de urmăritori
 • Planificați întâlniri live

Rețineți că nu trebuie să urmați toate aceste sfaturi. De exemplu, este posibil să nu aveți un forum și un grup Facebook, dar merită să căutați modalități de a păstra legătura cu comunitatea dvs. în afara postărilor dvs. de blog.

5. Nu scriu pentru audiența lor

O greșeală pe care bloggerii începători tind să o facă este să vorbească despre ei înșiși sau despre afacerea lor. În mod obișnuit, blogurile nu își ating obiectivul final. Cititorii vor, în general, să afle despre ei înșiși, așa că atunci când vorbești doar despre afacerea, produsele și realizările tale, oamenii vor să se întrebe ce poate face conținutul pentru ei. În orice caz, împărtășește informații despre afacerea ta, dar numai atunci când contează pentru publicul tău.

În schimb, luați în considerare publicul dvs. țintă. Ce știu ei deja și ce vor să știe despre industria dvs.? Furnizați informații în funcție de nevoile lor și concentrați-vă asupra modului în care îi puteți ajuta înainte de a începe să solicitați favoruri.

Cu toate că există o mulțime de bloguri care fac lucrurile bine, probabil că veți rula mai multe, care mai au de îmbunătățit. Adevărul este că dacă depuneți efortul de a vă menține blogul și comunitatea dvs., sunteți deja în fața concurenței dvs. și sunteți pe cale să faceți un succes.

Ce ai mai observat pe bloguri făcând că nu concurenții lor sunt? Partajează-ți gândurile în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map