Ar trebui să înregistrați un domeniu prin intermediul gazdei dvs. Web?

Aveți în vedere crearea primului dvs. site web? Apoi, probabil că ați examinat pachetele de găzduire. Un lucru pe care îl veți găsi cu multe gazde, cum ar fi Bluehost, este că primiți o înregistrare gratuită de un an pe domeniu în contul dvs..


În plus, puteți adăuga mereu noi nume de domeniu înregistrându-le prin intermediul gazdei.

Dar este cea mai bună opțiune? Unii spun că da; alții predică prudență. Mai jos, aruncăm o privire la ambele părți ale argumentului.

înregistrați numele de domeniu cu gazda web

Gazduire vs. Înregistrare domeniu

Înainte să ne aruncăm în avantajele și contra, să luăm în considerare pentru o clipă diferența dintre achiziționarea de găzduire web și achiziționarea unui nume de domeniu.

În timp ce îi puteți obține pe cei doi prin aceeași companie, dacă doriți, nu trebuie. Fiecare este o informație separată pentru site-ul dvs. web.

Când achiziționați găzduire web, închiriați un spațiu pe un server pentru a stoca fișierele site-ului dvs. web.

Numele dvs. de domeniu este adresa pe care oamenii o folosesc pentru a vă accesa site-ul. Cu toate acestea, un registrator de domeniu diferit poate întotdeauna îndrepta adresa web către serverul pe care sunt găzduite fișierele tale.

Acest lucru vă permite să cumpărați înregistrarea domeniului și găzduirea dvs. web de la companii diferite și totuși faceți să lucreze împreună.

Piulițe și șuruburi sugerează să te gândești la numele domeniului tău ca la cartela SIM a unui telefon. Puteți deconecta cartela SIM cu una diferită, apoi telefonul va funcționa cu un număr de telefon diferit.

Puteți obține cartela SIM și telefonul de la compania de telefonie sau puteți obține un SIM de la ei și puteți cumpăra un telefon deblocat în altă parte. Numele de domenii și găzduirea web funcționează la fel.

Acum că înțelegem diferența, să trecem în pro și contra folosind același furnizor pentru numele de domeniu și gazda web.

Beneficiile înregistrării domeniilor cu gazda dvs. web

Deci, aveți acea înregistrare gratuită de un an pe domeniu cu pachetul dvs. de găzduire? Iată câteva motive pentru care ar trebui să profitați.

Face simplă instalarea

Adevărul este că este mai ușor să vă înregistrați numele de domeniu la aceeași companie care găzduiește site-ul dvs. web, motiv pentru care multe gazde oferă acest serviciu.

De exemplu, nu este nevoie să schimbați nume de nume, ceea ce poate fi dificil dacă nu sunteți foarte priceput în tehnologie. Dacă nu aveți idee despre ce vorbesc când spun „nume de nume”, atunci vă va fi mult mai ușor să vă înregistrați domeniul prin intermediul gazdei dvs., fără să vă faceți griji să treceți prin tone de tutoriale până când veți găsi unul care are sens..

Deoarece este mai ușor și nu trebuie să aștepți ca redirecționatorii să fie redirecționați, site-ul dvs. poate merge mai repede.

Este mai convenabil

Da, simplitatea este convenabilă, dar la fel sunt toate datele site-ului dvs. web într-o singură locație. Când vă înregistrați numele de domeniu prin intermediul gazdei, trebuie să accesați un singur cont și o combinație de nume de utilizator și parolă pentru a vă aminti să gestionați backend-ul site-ului dvs..

Dacă aveți mai multe site-uri și așezați toate datele dvs. în mâinile unei singure gazde, face și mai ușor gestionarea acestora. Nu vă creează creierul încercând să vă amintiți ce companie găzduiește ce domeniu.

Am făcut această greșeală în urmă cu câțiva ani. După ce am depistat registratorul, nu am mai putut accesa contul meu deoarece am pierdut informațiile de conectare și detaliile de care aveam nevoie pentru a recupera informațiile de conectare.

A fost o situație ciudată și mi-a fost mult mai ușor să am toate domeniile mele și informații de găzduire într-un singur loc.

Asistența tehnică vă poate ajuta întotdeauna

Când există același suport tehnic pentru dvs. cu numele de domeniu și găzduirea dvs. web, obținerea de ajutor se poate dovedi a fi mai puțin complicată.

Pe de altă parte, utilizarea a două companii poate complica lucrurile. Dacă încercați să rezolvați o problemă în modul în care se conectează cele două, poate exista o mulțime de întoarcere și întoarcere în care o companie vă poate ajuta cu un aspect, dar nu vă pot ajuta cu o altă.

A avea totul în același loc înseamnă că compania dvs. de găzduire are acces la toate piesele site-ului dvs. web pentru a vă putea ajuta mai bine.

Contra înregistrării domeniilor cu gazda dvs. web

Nu am crezut niciodată cu adevărat că ar exista contra pentru păstrarea tuturor datelor site-ului dvs. într-un singur loc. Adică, este convenabil și ușor. Dar recent am dat peste discuții argumentând că nu ar trebui să faci acest lucru. Iata de ce:

Este mai dificil să vă transferați domeniul

Să presupunem că încercați o companie de găzduire și găsiți că nu vă place. Cu toate acestea, vă place numele de domeniu și doriți să îl păstrați.

Dacă este înregistrat prin intermediul gazdei dvs., va trebui să treceți printr-un proces care necesită timp pentru a transfera numele de domeniu înainte de a părăsi gazda web.

Dacă numele dvs. de domeniu este înregistrat în altă parte, trebuie doar să îl indicați către un server nou prin setările DNS.

Nu este la fel de sigur

Problema cu încrederea unei companii cu toate fișierele dvs. este că acestea au control asupra tuturor. Dacă gazda dvs. web este hacked și numele dvs. de domeniu este înregistrat prin intermediul acestora, hackerii pot transfera numele de domeniu departe de contul dvs..

Dacă domeniul dvs. și găzduirea web sunt separate, este mai puțin probabil să fiți hacked în același timp, ceea ce adaugă un nivel de securitate site-ului dvs..

Gazda dvs. Web poate avea propriul dvs. domeniu

Este un lucru pe care l-am auzit de câteva ori în cercetările mele, dar nu știu de fapt gazdele web care fac asta. Totuși, este bine să fii atent.

Problema aici este că atunci când cumpărați un pachet de găzduire web, unele gazde vor înregistra numele de domeniu pe numele lor.

În esență, pachetul dvs. include închirierea spațiului serverului și a numelui de domeniu, dar nu și drepturile de proprietate asupra domeniului care se ocupă cu acesta după cum doriți.

Acesta nu este un lucru despre care mă tem prea mult dacă folosești o companie de renume. De exemplu, Spune Bluehost, „Sub rezerva condițiilor contractului de înregistrare a domeniului dvs., veți păstra proprietatea domeniului dvs. până la sfârșitul perioadei de înregistrare.”

Cu ei, puteți, de asemenea, să vă transferați domeniul departe de Bluehost sau unei alte persoane.

Nu uitați să verificați termenii și condițiile oricărei gazde web prin care vă înregistrați, astfel încât să nu vă confruntați cu această problemă.

Deci, ce traseu ar trebui să luați?

Aceasta este o întrebare la care nu se poate răspunde cu ușurință. Sunt încă un fan al punerii tuturor informațiilor mele într-un singur loc, deoarece pentru mine este mai ușor, dar trebuie să cântărești avantajele și contra.

Simplitatea și comoditatea înseamnă mai mult pentru tine decât securitate?

Lasă-mă să știu în secțiunea de comentarii ce părere ai. Vă veți înregistra numele de domeniu prin intermediul gazdei web sau nu?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map