Backup automat pentru site-ul Web și de ce ai nevoie de unul singur!

Dacă sunteți unul dintre numeroșii proprietari de site-uri care vă fac backup-urile online, cunoașteți deja unele dintre avantajele evidente, dacă nu toate acestea.


Ceea ce este surprinzător este că mulți oameni sunt încă de apreciat importanța unei copii de rezervă online a site-ului lor web. Având în vedere aceste grupuri de persoane, să aruncăm o privire asupra importanței copiilor de rezervă online și de ce ai nevoie absolut de una.

Copii de rezervă automate ale site-ului web

Să începem cu începutul. Ce este o copie de rezervă online a site-ului? Conform Wikipedia este:

A serviciu de backup la distanță, online sau gestionat, uneori comercializate ca backup cloud sau de backup-as-a-service, este un serviciu care oferă utilizatorilor un sistem pentru backup, stocare și recuperare de fișiere.

Complet automatizate

Cu o copie de rezervă online de calitate, sunteți întotdeauna protejat prin actualizări automate.

Un serviciu de rezervă de calitate creează un plan automat de recuperare pentru cele mai importante date și le stochează într-o locație îndepărtată, departe de afacerea / casa ta.

Amenințări zilnice la computer, birou sau casă foc, spargere, inundații, furt și așa mai departe nu interfera cu planurile de backup pentru datele dvs. și puteți restaurați în siguranță la apăsarea unui buton.

Backup-ul se execută liniștit și fără probleme în fundal și pentru comoditatea dvs., obțineți statistici exacte dacă aveți nevoie să vă ridicați la viteză cu orice modificări aduse site-ului dvs. web și, prin urmare, munca dvs. nu este întreruptă.

Securitate crescută

Stocarea manuală a datelor critice prin tehnologie depășită vă lasă vulnerabil la tot felul de amenințări și daune fizice ireversibile.

Din eșecuri software și hardware, furt, hacking-ul, modificări neautorizate și orice formă de compromis, datele site-ului dvs. web se bazează pe o copie de rezervă de calitate pentru securitatea maximă.

Chiar și în aceste condiții, un serviciu specializat de plugin online de rezervă asigură datele dvs. cele mai cruciale mereu recuperabil în chestiuni de clicuri.

Recuperare instantaneu, mai rapidă

Valoarea unui serviciu de rezervă de calitate este demonstrată atunci când site-ul dvs. web se confruntă cu toate sau cu oricare dintre amenințările menționate anterior.

O soluție de rezervă de calitate este capabil să vă restaureze datele la cel mai scurt timp posibil. Rolul oricărui serviciu de rezervă este capacitatea de a restabili datele instantaneu și cu o sincronizare perfectă.

Această viteză și eficiență este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le poți aștepta atunci când treci de la backup manual la automat.

Sincronizarea

Sincronizarea este cu greu posibilă prin backup-uri manuale și este una dintre caracteristicile disponibile într-o configurare de rezervă online.

Cu această opțiune, vă puteți bucura de date sincronizare cu mai multe dispozitive cum ar fi desktop-uri, laptopuri și tablete. Acesta este un instrument productiv care vă permite să finalizați proiecte pe diferite dispozitive fără probleme și cu ușurință.

Costuri accesibile și economisire de timp

În comparație cu backup-ul manual, care este cel mai scump, având în vedere toate hard disk-urile și suporturile fizice pe care trebuie să le cumpărați, pe lângă costurile de întreținere și operaționale, backup online este mai accesibil și economisește timp cu caracteristicile de mai sus.

Soluțiile de backup pentru site-uri web din cloud încep de la 5 USD pe lună, puteți avea acces la backup online și la funcțiile sale uimitoare. Aceasta este o soluție de economisire a timpului și a banilor pentru companii mici și mari.

După ce am încercat sau testat multe opțiuni acolo, am aflat că fiecare soluție de rezervă este diferită de cealaltă.

Dacă nu aveți cunoștință de backup online, cum funcționează sau cum vă pot beneficia în calitate de proprietar al site-ului, puteți obține cu ușurință un proces gratuit de la o sursă de încredere și vă puteți securiza instant afacerea.

Pacea sufletească cu CodeGuard

Un serviciu de backup online de calitate, cum ar fi CodeGuard vă permite să continuați despre afacerea dvs. cu încrederea că datele dvs. cele mai importante sunt stocate în siguranță într-o locație îndepărtată.

codeguard

CodeGuard este un serviciu de backup bogat în funcții care monitorizează, face backup și restabilește site-ul dvs. web. Este lider de piață în backup-ul online și oferă o opțiune de restaurare automată cu un singur clic atunci când ai nevoie.

Este una dintre cele mai simple cu care lucrați, deoarece funcționează silențios pe fundal în timp ce continuați cu activitățile zilnice.

Sunteți pe piață pentru o modalitate ușoară de a face copii de siguranță ale documentelor și fotografiilor dvs. personale într-o locație online sigură? În categoria serviciului de rezervă personal, la prețuri bugetare, CodeGuard.com este o alegere excelentă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map