Bluehost vs. HostGator: compararea celor mai mari două mărci de gazduire web

Încercați să decideți între Bluehost și HostGator, două dintre cele mai mari branduri partajate de găzduire web din industrie? Apoi, ați citit probabil tone de articole care detaliază ofertele lor.


De fapt, am acoperit o comparație între planurile și serviciile lor înainte de Hosting Kingdom.

bluehost vs hostgator

Vezi-ne Bluehost vs. HostGator comparație vizuală cot la cot

Astăzi vom merge uită-te la ceva diferit. În schimb, haideți la aspectele mai profunde. Cum își desfășoară activitatea fiecare marcă și cum se compară între ele? Hai să aruncăm o privire.

Istoricul companiei

Ambele companii au fost înființate în același timp, ceea ce poate fi un motiv pentru cât de departe ajung ambele în industrie datorită faptului că au avut peste un deceniu fiecare pentru a-și dezvolta afacerea și experiența. HostGator a fost fondată într-o cameră de cameră a Universității Florida Atlantic în octombrie 2002, în timp ce Bluehost a început în 1996, dar nu și-a luat primii clienți până în 2003. Bluehost are sediul în Utah, iar sediul HostGator s-a mutat din Florida în Texas în 2006..

Ambele se mândresc cu un număr mare de site-uri găzduite. Bluehost spune pe site-ul lor că alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume, în timp ce HostGator găzduiește 9 milioane de euro.

Veți găsi, de asemenea, că amândoi susțin numeroase premii. Doar câteva premii câștigate de HostGator includ:

 • Cel mai bun gazdă: WordPress Hosting Review 2012
 • Cel mai bun găzduire pentru afaceri mici: 2011 Cel mai bun hosting pentru afaceri mici
 • Alegerea editorului: Găsiți premiile Choice Editor ale premiilor 2011
 • 239th Fastest Growing: Companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din Inc.com din America

Printre premiile Bluehost, acestea au câștigat:

 • Cel mai bun gazduire la prețuri accesibile: Review Review, ianuarie 2013
 • Cel mai bun suport tehnic: Business Choice Awards PC Mag 2014

website

Proiecta

Bluehost și HostGator oferă o experiență similară când vine vorba de site-urile lor web. Ambele se deschid cu o imagine de ansamblu asupra caracteristicilor serviciilor lor și își fac publicitate pentru cele mai mici prețuri partajate de gazduire web. Amândoi continuă să se extindă cu funcții și pachete suplimentare.

Din pagina de pornire, fiecare site web conține o filă de navigare pentru a găsi detalii despre pachetele și afacerile lor simple. Amândoi își împărtășesc informațiile de contact chiar în antet, astfel încât este ușor să contactați asistența.

Deși aspectul site-ului este același pentru ambele companii, estetica diferă foarte mult. La Bluehost, veți fi întâmpinați de o atmosferă de tip business. HostGator, pe de altă parte, face ca hostingul web să se simtă distractiv cu desene desenate și culori vii. Asta nu înseamnă că HostGator nu este atât de orientat spre afaceri și nici atât de grav precum Bluehost; pur și simplu le place să facă lucrurile distractive pentru tine!

După ce v-ați conectat la contul dvs., veți constata că panourile de cerneluri ale lui Bluehost și HostGator au un aspect aproape identic. Anunțurile, link-urile de navigare și promoțiile se găsesc într-un panou din stânga, în timp ce toate linkurile rapide către fișierele site-ului dvs. web sunt organizate bine în diferite secțiuni din pagină. Pentru ca lucrurile să arate excelent, ambele pictograme au utilizat pentru a vă ajuta să găsiți rapid ceea ce căutați pe cPanel, fie că doriți să cumpărați un domeniu nou, fie să vă accesați adresa de e-mail..

Când vine vorba de design web, unul nu rivalizează cu celălalt; Amândoi au dezvoltat site-uri web frumoase, care sunt diferențiate în mare parte de branding-ul lor unic.

Experiența utilizatorului

Designul bine conturat și materialul ușor de digerat fac din ambele site-uri web de afaceri ușor de utilizat. HostGator simplifică vizualizarea ofertelor lor prin listarea serviciilor de găzduire și a prețurilor de pornire pentru fiecare pachet de pe pagina lor de pornire. Cu toate acestea, Bluehost simplifică și explorarea pachetelor cu tab-ul „produse” de pe panoul de navigare, iar procesul de înregistrare este simplu..

Găsirea serviciilor de asistență este, de asemenea, un cinch pe ambele site-uri web, deoarece fiecare dintre ele are o filă de asistență completată cu un centru de ajutor și zona de forum.

Și-au ascuns atât butoanele de partajare socială, cât și link-urile de blog în subsolul site-ului web, astfel încât nici nu este mai ușor să găsești aceste link-uri atunci când le cauți.

În general, ambii au făcut o treabă excelentă de a ține pasul unul cu celălalt pentru a face site-urile lor ușor de utilizat și atrăgătoare.

Conţinut

În evaluarea conținutului site-ului web al fiecărei companii, veți vedea că acestea sunt foarte similare în metodele pe care le utilizează pentru a converti perspectivele. Amândoi păstrează conținutul site-ului său scurt, până la punct și ușor de citit pentru o experiență ușor de utilizat.

Totuși, HostGator are câteva secțiuni suplimentare pe pagina lor de pornire – cum ar fi „De ce să alegi HostGator?” și „Ce spun alții despre HostGator?” – acest lucru ar putea face un argument mai convingător pentru persoanele care încep doar cu gazduirea web și nu sunt siguri despre ce este vorba.

Accesați ambele liste de pachete de găzduire și veți găsi un aspect similar care detaliază ce primiți cu fiecare pachet și cum arată prețul. Ca și în pagina lor de pornire, HostGator merge puțin mai departe de Bluehost pentru a explica exact ce veți obține, inclusiv să enumerați ce opțiuni CMS oferă..

În general, HostGator face o treabă mai bună în a-și explica ofertele pentru newbies-uri totale, în timp ce Bluehost își păstrează conținutul scurt pentru o bază de clienți care știe deja ce vor.

Marketing

Marketing tradițional

Deoarece ambele companii au atras un număr mare de utilizatori, vă așteptați ca eforturile lor de marketing să fie oarecum aceleași. Ambele au un program de afiliere și facilitează găsirea detaliilor pe site-ul lor. HostGator, cu toate acestea, face o mai bună deschidere de locuri de muncă pentru mass-media, cu un media și un kit de presă disponibile pentru descărcare. BlueHost nu are în prezent un set de presă disponibil pe site-ul lor; în schimb, aceștia își enumeră „camera de știri” ca fiind „în curând”.

Ambele au difuzat reclame TV tradiționale, dar veți vedea că Bluehost este mai proactiv în ceea ce privește marketingul prin intermediul videoclipurilor scurte decât HostGator. Adesea veți vedea redarea anunțurilor Bluehost înainte de a viziona un videoclip YouTube. Deoarece puteți sări peste aceste reclame în 5 secunde, Bluehost a dezvoltat o serie de videoclipuri pline de umor – „Bluehost în 5 secunde”- care își transmit ideile rapid și apoi continuă să ofere un clip distractiv.

Ambele ofera stimulente pentru înscriere, cum ar fi pachetele cu tarife reduse pentru primul an.

SEO

Ambele companii au apelat la forme de marketing de intrare completate cu bloguri ale companiei, canale de social media și SEO Tactics. Cuvinte cheie Google, cum ar fi „găzduire web” sau „găzduire web partajată” și veți vedea HostGator și Bluehost mergând din cap pentru a concura pentru primele locuri pe prima pagină Google. Totuși, HostGator îl întrece în mod constant pe Bluehost pentru aceste tipuri de termeni.

Capul spre Alexa.com, și s-ar putea să aflați de ce. HostGator se află pe locul 454 al celui mai popular site din lume, în timp ce Bluehost vine la 660. Deși clasamentul Alexa nu determină clasamentele de căutare Google, aceleași metode pe care HostGator le-a folosit pentru a deveni un site web mai popular ar putea să-i ajute și pe un rang mai mare pentru SEO termeni.

Social Media

Este posibil ca social media să nu aibă un impact atât de mare asupra popularității acestor întreprinderi, precum metodele lor tradiționale de marketing și programele de afiliere, dar amândoi înțeleg încă importanța unei strategii de social media.

Totuși, HostGator se dovedește a fi mai popular pe canalele de social media cu peste două ori mai mulți adepți atât pe Facebook, cât și pe Twitter decât Bluehost. Ambele Tweet, destul de rar, dar du-te către Facebook sau Google+ și le vei găsi pe amândouă postarea des. De parcă nu pot avea mai multe aspecte similare în modelul lor de afaceri, ambele împărtășesc conținut similar pe canalele de social media, inclusiv lucruri precum sfaturi și știri ale site-urilor web, actualizări de postare pe blog și notificări despre oferte și cupoane..

Chiar și canalele lor de Youtube sunt incredibil de similare. Atât funcționează anunțuri, tutoriale și videoclipuri de instruire. Bluehost reușește să solicite peste două ori cantitatea de abonați decât HostGator, dar HostGator are 10 milioane de vizualizări video mai mult decât Bluehost.

De asemenea, Bluehost folosește în mod activ alte canale de socializare populare, cum ar fi Pinterest și LinkedIn, în cazul în care HostGator nu listează nici măcar aceste linkuri pe site-ul lor. Cu privire la activitatea lor și la tipul de conținut pe care fiecare îl împărtășește, totuși, unul nu îl domină pe celălalt în strategia de social media.

Blog

Proiectare / Aspect Blog

Ca parte a eforturilor lor de marketing, ambele companii folosesc o platformă de blogging. Proiectarea blogului Bluehost este destul de simplă, dar este nevoie de o abordare unică prin punerea linkurilor recente, populare și de categorie în partea de sus a paginii. Totuși, designul simplu face ușor navigarea dacă acordați atenție ofertelor din secțiunea superioară.

Pe blogul lui Bluehost, unele dintre textele suprapuse în topul imaginilor prezentate fac ca datele și titlurile să fie greu de citit uneori. De asemenea, Bluehost nu distribuie niciun fragment de text al postării de pe pagina de start, deci nu aveți această informație care să vă ajute să vă decideți dacă doriți să continuați. Din fericire, titlurile lor de blog spun de obicei suficient pentru interesul pique. După ce intri în postarea de pe blog, butoanele de partajare sunt inexistente. Există un buton „Partajare” ascuns la sfârșitul fiecărei postări, dar, dacă se presupune că apar opțiuni de partajare socială, nu funcționează.

Blogul HostGator prezintă mai multe din ceea ce așteptați pe un blog tipic în care postarea completă a blogului este prezentată pe pagina principală. HostGator face lucrurile puțin mai ușor de navigat cu o bară laterală completată cu subiecte și categorii pe care le puteți explora.

Dispunerea de blog a lui Bluehost pare să fie destinată în mare parte celor de pe dispozitive mobile, în timp ce HostGator are un design tradițional pe desktop. În ceea ce privește ușurința în utilizare, cu toate acestea, designul blogului HostGator oferă o experiență mai ușoară.

Frecvența blogurilor

Dacă căutați sfaturi și sfaturi în mod frecvent, mergeți la blogul HostGator. Vă vor actualiza în fiecare marți și joi, care și-a împachetat eficient blogul cu tone de informații utile despre construirea site-ului dvs. web și administrarea afacerii dvs..

Pe de altă parte, Bluehost nu pare să folosească un program de postare, ceea ce ar putea deveni un pic enervant dacă încercați să urmați conținutul acestora. Unele luni sunt complet silențioase în lumea Bluehost, în timp ce alte luni puteți primi cinci sau mai multe postări de la ei.

Tipuri de conținut

Deoarece companiile lucrează în aceeași industrie, nu ne putem aștepta decât că vor partaja conținut similar. Conținutul HostGator se referă foarte mult la folosirea clienților lor. Veți citi despre subiecte legate direct de găzduirea web, dar și aceștia împărtășesc sfaturi despre domenii de interes strâns legate, inclusiv tone de sfaturi pentru afaceri mici și sfaturi pentru campanii de social media pentru a vă ajuta să aveți succes în toate capetele afacerii dvs..

Bluehost postează mai frecvent atunci când au noutăți despre afacerea lor sau evenimente pentru a-și actualiza clienții. Cu toate acestea, vor publica articole și infografii utile din când în când, iar conținutul pe care îl împărtășesc este la fel de util ca și conținutul HostGator.

Relații Clienți

În timp ce clienții din cele două mărci sunt susceptibile de a se plânge de asistența clienților la un moment sau altul, există și clienți din ambele părți care fac rav în legătură cu sprijinul primit. Din fericire, ambele companii facilitează asistența de contact. Veți găsi un număr de apel, o opțiune de chat în direct și să acceptați linkuri de bilete pe ambele site-uri web ale companiilor. HostGator este de asemenea deschis pentru a primi faxuri. Ambele se bucură de suport tehnic 24/7, care este foarte util pentru clienții internaționali care nu rulează în același fus orar.

La fel ca și în celelalte domenii ale activității lor, merg cu capul în cap cu satisfacția pentru asistența clienților. Clienții raportează că timpul estimat de așteptare pentru suportul HostGator este de aproximativ 30 de minute, în timp ce clienții Bluehost pot lua legătura adesea cu un reprezentant în 15 minute sau mai puțin. Desigur, timpii de așteptare vor varia în funcție de cât de ocupați sunt la un moment dat.

In concluzie

În general, Bluehost și HostGator sunt companii foarte similare care folosesc multe din aceleași tactici eficiente în proiectarea web, marketing și asistență pentru clienți. Atunci când comparăm cele două companii în funcție de modelul lor de afaceri, mai degrabă decât pachetele și prețurile lor, este o comparație grea datorită cât de similare sunt.

Tu ce crezi? Dacă ar trebui să alegeți o singură companie pe baza modului în care își desfășoară activitatea, cu care ar prefera să mergeți? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map