Cât de mult trebuie să plătesc pentru gazduire web?

Doriți să începeți un site web? Atunci știți deja că aveți nevoie de găzduire web. Vestea bună este că nu trebuie să coste o avere. Totuși, faptul că costă orice, pune întotdeauna întrebarea: cât de mult trebuie să plătesc pentru găzduire web?


card de credit

>> Descărcați versiunea dvs. PDF tipărită de această postare aici << [/ Sociallocker]

Care sunt opțiunile mele?

Când vine vorba de găzduire web, aveți două opțiuni:

1. Gazduire Web gratuita

O gazdă gratuită este de obicei una care oferă găzduire gratuită împreună cu o versiune limitată a software-ului lor de gestionare a conținutului. WordPress.com, Blogger.com și Joomla.com sunt doar câteva exemple de opțiuni gratuite de găzduire web.

Pro:

 • Nu există costuri de întreținere.
 • De asemenea, obțineți un subdomeniu gratuit.
 • Majoritatea opțiunilor gratuite sunt foarte ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe tehnice.

Contra:

 • În funcție de acordul dvs. de utilizator, probabil că nu dețineți blogul dvs., ceea ce înseamnă că poate fi suspendat în orice moment.
 • Veți avea puțin control asupra site-ului dvs. WordPress.com, de exemplu, nu vă permite să plasați anunțuri, ceea ce limitează potențialul dvs. de câștig în calitate de blogger, fără a menționa că WordPress poate să își plaseze propriile reclame pe site-ul dvs..
 • Nu veți obține propriul dvs. domeniu principal, ceea ce înseamnă că veți avea „.wordpress.com”, „.blogspot.com” etc. în domeniul dvs..
 • Ești foarte limitat la spațiul de stocare, lățimea de bandă și viteză.

2. Auto-gazduire

Un site web găzduit de sine stătător este unul în care vă găzduiți site-ul dvs. pe serverele proprii sau plătiți unei terțe părți, cum ar fi Bluehost sau HostGator, pentru a stoca fișierele site-ului dvs. web pe serverele lor.

Pro:

 • Aveți mai mult control asupra site-ului dvs., deoarece sunteți proprietarul și veți avea acces la codul site-ului dvs. web.
 • Aveți libertatea de a vă monetiza blogul după cum doriți.
 • Site-urile self-gazdate arată mai profesionale.

Contra:

 • Găzduirea de sine poate fi intimidantă pentru noii proprietari de site-uri web.
 • Site-urile găzduite de sine necesită costuri de întreținere continuă.

În timp ce ați putea decide să nu plătiți absolut nimic pentru site-ul dvs., beneficiile unui site self-gazde sunt mai mari decât cele ale unui site web gratuit. Vă recomandăm cu fermitate împotriva unei gazde gratuite, deoarece acesta încalcă comanda # 1 de găzduire web: Nu alegeți un furnizor gratuit de găzduire web.

Ce caracteristici ar trebui să iau în considerare?

Dacă alegeți să vă găzduiți site-ul dvs. (care sperăm că îl veți face), atunci trebuie să luați în considerare care este un preț corect și ce nu. Dar înainte de a ști dacă ceea ce plătiți este corect, trebuie să știți ce primiți pentru preț. Puneți-vă aceste întrebări:

Câte site-uri / bloguri intenționez să găzduiesc?

Dacă intenționați să configurați mai multe site-uri web, atunci veți dori să vă asigurați că utilizați o gazdă care nu percepe o taxă suplimentară pentru fiecare nume de domeniu sau poate oferi o reducere pentru domenii suplimentare.

Cât de mari vor fi site-urile mele web?

Site-ul dvs. va fi un site static cu doar câteva pagini sau veți pune o mulțime de conținut sau imagini pe blogul site-ului dvs.? Dacă vă orientați spre ultima opțiune, trebuie să fiți sigur că gazda de alegere oferă suficient spațiu de stocare pentru dvs. Vestea bună este că o mulțime de gazde de top oferă spațiu de stocare nelimitat în pachetele lor.

Cât de mult aștept trafic?

Lățimea de bandă este cantitatea de date pe care site-ul dvs. web le poate transfera. Mai multă lățime de bandă înseamnă că puteți găzdui mai mulți vizitatori. Alegerea unei gazde care oferă o lățime de bandă nelimitată este cea mai bună opțiune, dar dacă vă uitați la un alt pachet de găzduire, asigurați-vă că știți câți vizitatori pe site veți putea găzdui. Contactați furnizorul de gazdă dacă nu sunteți sigur.

De cât de mult am nevoie de asistență pentru clienți?

Dacă nu aveți idee ce faceți, atunci veți dori accesul la asistența clienților pentru a vă ajuta să construiți site-ul. Unii furnizori de găzduire oferă un nivel mai mare de asistență pentru clienți decât alții, așa că asigurați-vă că verificați opțiunile lor de contact dacă veți avea nevoie de ajutor; este mai bine să le puteți apela la telefon pentru a primi asistență, decât să încercați să obțineți ajutor de la o casetă de chat unde nimeni nu pare să fie online. Un pachet de găzduire mai ieftin este probabil să vină cu o calitate mai mică a asistenței pentru clienți.

Sunt bine de găzduit pe un server comun?

Gazduirea web partajată este atunci când fișierele site-ului dvs. sunt salvate pe același server ca și altcineva. De obicei, aceasta nu este o problemă pentru majoritatea site-urilor web pentru afaceri mici. Cu toate acestea, poate provoca blocarea lățimii de bandă și probleme de securitate. Totuși, găzduirea web partajată înseamnă că este mult mai accesibil. Găzduirea pe un server partajat ar putea costa în jur de 5-5 USD pe lună, în timp ce găzduirea pe un server dedicat vă va costa oriunde de la 100- 350 $ sau mai mult pe lună..

De ce tip de securitate am nevoie?

Un alt lucru de luat în considerare este securitatea. Dacă executați un site web de comerț electronic și acceptați o mulțime de plăți online sau stocați date sensibile ale clienților, atunci o funcție SSL pentru criptarea datelor este necesară pentru securitatea site-ului și credibilitatea dvs. De obicei, puteți adăuga acest lucru la găzduirea dvs. web pentru aproximativ 30-50 $ 50 pe an pentru un singur domeniu.

Ce ar trebui să plătesc?

Este posibil ca site-ul dvs. web să suporte numeroase tipuri de costuri pe măsură ce începeți să îl construiți, de la plata unui nume de domeniu până la angajarea unui designer web. Dar ce zici de furnizorul de hosting?

Adevărul este că găzduirea web variază în costuri de la câțiva dolari pe lună la sute de dolari. Răspunsul la întrebările de mai sus și cunoașterea tipurilor de funcții de care aveți nevoie vă va ajuta să luați cea mai bună decizie pentru site-ul dvs..

Dar nu ai venit aici doar ca să mă asculți bătând în jurul tufișului.

Iată răspunsul rapid: Dacă sunteți o companie mică, plata de 5-5 USD pe lună vă va obține de obicei toate funcțiile de care aveți nevoie și uneori mai mult. Există numeroase opțiuni de găzduire care oferă lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc, domenii și multe altele pentru aproximativ 6 USD pe lună. Dacă plătiți mai mult decât atât, asigurați-vă că aveți nevoie de funcțiile suplimentare înainte de a plăti pentru ele.

Dacă primești mult trafic și te preocupă securitatea și viteza, atunci plătești până la 350 USD – în funcție de spațiul de stocare de care ai nevoie – este mai rezonabil.

Totuși, cel mai bun mod de a obține cea mai bună ofertă este să comparați gazdele web în funcție de prețurile și pachetele lor pentru a găsi unul care să satisfacă nevoile și bugetul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map