Ce trebuie să căutați atunci când alegeți o gazdă web pentru site-ul dvs. WordPress

Cand alegerea unei gazde web pentru un site WordPress merită să cercetăm ce caracteristici suplimentare sunt oferite pentru utilizatorii WordPress. Știind acest lucru vă poate face viața mult mai ușoară atunci când vine vorba de luarea unei decizii corecte cu privire la cine va găzdui site-ul dvs. web.


În multe feluri, tipul corect de găzduire web este cheia unui site de succes. Dacă se face corect, se poate ajutor cu SEO și duce la creșterea vânzărilor și conversiilor.

ce să cauți în wordpress hosting

Cu toate acestea, mai mult decât atât, un serviciu de găzduire web ar trebui să ofere un bun suport clienților, să crească viteza site-ului, să gestioneze actualizările și securitatea, precum și multe altele.

Există multe pachete diferite, bogate de funcții de găzduire WordPress este crucial să alegeți unul care să beneficieze cel mai mult site-ul dvs.. Deci, ce ar trebui să cauți cu adevărat?

În această postare pe blog, vom acoperi câteva dintre funcțiile care pot beneficia cu adevărat de utilizatorii WordPress, precum și recomandăm unele gazde web WP care pot oferi acest nivel de serviciu.

Instalarea cu un singur clic a WordPress

O caracteristică importantă de căutat atunci când alegeți o gazdă web pentru site-ul dvs. WordPress este „Un clic pe Instalare“. Aceasta înseamnă literalmente că WordPress poate fi instalat într-un singur clic, economisind mult timp și efort.

Caracteristici de gazduire WordPress Motor WP

Motor WP este un serviciu de gazduire foarte popular pentru utilizatorii WordPress, deoarece este dedicat special gazduirii WordPress.

Printre multe alte lucruri, WP Engine oferă un serviciu de instalare cu un singur clic, iar dacă aveți deja un site WordPress instalat în altă parte, îl vor transfera gratuit pe serverele lor.

Prin urmare, acesta este un serviciu de găzduire excelent pentru a alege dacă doriți un furnizor de hosting rapid și eficient.

Suport pentru utilizator WordPress

Odată cu creșterea software-ului, numeroase gazde web oferă acum specificul WordPress relații Clienți. Asigurați-vă că verificați detaliile de asistență pentru a vedea dacă menționează în mod specific WordPress. Acest lucru poate ajuta la stabilirea faptului că au experiență în susținerea acesteia. Acest lucru este important pentru liniște sufletească, astfel încât să știți că, dacă apar probleme atunci pot fi rezolvate rapid.

Caracteristici WordPress Pagely

Pagely este un serviciu care oferă hosting dedicat WordPress și pe care îl au în profunzime cu acest software. Cu Pagely, veți avea acces la personalul de asistență al serviciilor de asistență 24/7 în cazul în care ceva nu merge bine.

Servere optimizate pentru WordPress

O altă caracteristică cheie de căutat este servere web care sunt optimizate special pentru WordPress. Acest lucru va însemna că site-ul dvs. se încarcă rapid și eficient fără erori sau întârzieri. Un motiv esențial pentru ratele ridicate de respingere este un site lent. Alegerea unui hosting care are servere configurate pentru WordPress poate face o diferență uriașă de timpii de încărcare a site-ului dvs..

În consecință, vizitatorii dvs. rămân angajați în conținut și rămân pe site-ul dvs., eventual cumpărând un produs sau serviciu.

Caracteristici WordPress SiteGround

SiteGround oferă găzduire rapidă de încărcare pe servere optimizate pentru WordPress. Cu trei locații separate ale centrelor de date din America, Europa și Asia, acest serviciu de găzduire este o alegere excelentă dacă site-ul dvs. va atrage vizitatori de pe tot globul.

Actualizări gestionate și copii de rezervă automate

Un serviciu de gazduire WordPress bogat în funcții va gestionați actualizările, instalează automat cea mai recentă versiune a WordPress și oferă, de asemenea, opțiunea de actualizare a pluginurilor și a temelor, dacă dorești. Acest lucru va menține site-ul dvs. web eficient, securizat și actualizat cu cele mai recente funcții și funcționalități.

Dacă ați ales un serviciu de găzduire care actualizează WordPress în numele dvs., vă economisește timp și vă oferă liniște de spirit că site-ul dvs. web este în mâinile bune.

Caracteristici WordPress Pagely

Pagely are din nou prevederi grozave pentru actualizări și copii de rezervă gestionate. Acestea implementează actualizări principale de WordPress și plugin-uri. De asemenea, în mod plăcut faceți o copie de siguranță a site-ului dvs. zilnic, astfel încât să vă puteți restabili site-ul, dacă este necesar, cu o întrerupere minimă a experienței vizitatorilor dvs..

Serializarea serverelor

A server de înscenare este o zonă offline unde puteți desfășura activități de dezvoltare pe site-ul dvs. web, fără ca acesta să fie disponibil pentru vizitatorii dvs. Odată ce sunteți mulțumit de modificări, puteți apoi să le împingeți pe site-ul dvs. web, fără a risca ca site-ul dvs. live să fie rupt de o eroare de codare sau o succesiune de modificări rapide care să confunde vizitatorii dvs..

Caracteristici WordPress GoDaddy

Hai tăticu este o cunoscută gazdă web care a început recent să facă prevederi reale pentru a răspunde utilizatorilor WordPress. Prin planurile lor, veți avea acces la un mediu de înscenare în care puteți lucra pe site-ul dvs. în mod izolat, fără a perturba experiența utilizatorului. Aceasta este o resursă excelentă, deoarece vă puteți juca cu site-ul dvs. și puteți crea designul și aspectul înainte de a-l împărtăși publicului.

Prețuri

Pachetele de găzduire web diferă în funcție de Preț și trebuie să găsiți un furnizor care să vă poată gestiona nevoile site-urilor dvs., în timp ce încă corespunde bugetului. Serviciile de găzduire specifice WordPress tind să fie mai scumpe decât planurile standard, dar au caracteristicile suplimentare și performanțele îmbunătățite de care ai putea avea nevoie.

Nu uitați, puteți schimba furnizorii de găzduire, astfel încât dacă doriți să începeți cu un plan ieftin, puteți face upgrade întotdeauna mai târziu odată ce site-ul și audiența dvs. au crescut și banii vor veni.

Reducerile de la gazde și alți furnizori de servicii WordPress merită cercetate, deoarece acestea vă pot economisi destul de mulți bani. Acesta este întotdeauna un plus când porniți pentru prima dată un site web. Uneori, temele sau plugin-urile sunt oferite cu o reducere sau, uneori, furnizorul de servicii oferă serviciile lor la un tarif mai ieftin, în funcție de ofertă.

Gânduri finale

Fiecare dintre diferitele gazde web menționate mai sus poate fi o opțiune bună pentru găzduirea site-ului dvs. WordPress. Faceți o listă cu ceea ce aveți nevoie cu adevărat din furnizorul dvs. de găzduire și apoi verificați care este cea mai potrivită. Cu toate acestea, nu petreceți prea mult timp pentru asta. Alegerea unui hosting este doar începutul, mai aveți încă un site web de construit.

Ce caracteristici căutați într-o gazdă web? Ce caracteristici specifice WordPress te-ar face să schimbi gazdele web? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map