Cel mai plictisitor articol despre cPanel pe care îl vei citi vreodată!

Citirea despre fapte este plictisitoare. Heck, unii oameni noi în lumea online consideră că subiectele referitoare la găzduirea de web sunt complet plictisitoare, deoarece tot ceea ce vorbesc sunt fapte. Din fericire pentru noi, ca antreprenori web mai experimentați, ne bucurăm să învățăm despre lucruri banale care ne fac mai ușoare activitățile pe internet.


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

Cuvintele inspirate de utilizatori precum „rapid”, „ușor” și „robust” ne sunt la fel de interesante pentru a auzi că funcțiile de „gestionare a fișierelor” sunt îmbunătățite mai ușor prin îmbunătățirile „serverului” și funcțiile „interfață”..

Chiar nu este mult mai bine decât atât. Dacă sunteți ca noi și această terminologie îți pune inima la cursă, atunci citește mai departe pe măsură ce ne adâncim în lumea sălbatică a cPanel, nu expune altceva decât detalii monotone, fapte lipsite de umor și o prezentare a caracteristicilor care în total vor dezvălui exact ceea ce trebuie să știi pentru a prelua controlul propriei tale prezențe online.

Ce este cPanel?

ce este cpanel?Când vă conectați la contul dvs. de găzduire partajat, interfață grafică (GUI) că te salută este al tău “panou de control”, un software bazat pe Linux, care facilitează chiar și cei mai noi dintre webmasteri să schimbe și să personalizeze aspecte ale găzduirii și site-ului lor web.

În termenii săi cei mai simpli, funcționalitatea web cPanel vă permite să folosiți instrumentele sale de automatizare ușor de punctat și de făcut clic pe pictograme pentru a „controla” practic toate părțile site-urilor dvs. din contul de găzduire.

Are o structură în trei niveluri, ceea ce înseamnă că are capabilități nu numai pentru utilizatorii finali ai site-ului web ca tine să folosească, ci și că revânzătorii de webhosting și administratorii pot gestiona și facilitățile sale dintr-un browser web standard.

Accesul la cPanel din browser-ul dvs. este la fel de ușor ca introducerea domnișorului dvs. nume.com/cpanel și apoi introducerea detaliilor de autentificare.

Caracteristici ale cPanel

cPanel hostingul este atât de bogat în caracteristici, încât oferă posibilități nesfârșite chiar și pentru cel mai verde utilizator de a-și gestiona site-ul. O defalcare a celor mai populare funcții include următoarele;

 • E-mail – panoul de control prin e-mail permite mai multe opțiuni de comunicare de afaceri, cum ar fi crearea contului, ștergerea, redirecționarea, crearea de filtre și blocarea spam-ului pentru a numi câteva.
 • Managementul fișierelor – cPanel păstrează informațiile site-ului dvs. organizate pe server cu opțiuni pentru mai multe domenii, subdomenii, acces server FTP, date spațiu pe disc și copie de rezervă.
 • Managementul domeniului – interfața unică permite controlul proprietăților site-ului web, inclusiv opțiuni de add-on și subdomeniu, redirecționări și domenii parcate.
 • Editarea scriptului – instalarea ușoară a noilor funcții, cum ar fi bloguri, coșuri de cumpărături, chat-uri online și forumuri. Simplificatul „Fantastico” permite instalarea cu 1 clic a mai multor sisteme de gestionare a conținutului precum WordPress.
 • Securitate – funcții de restricție de acces, conexiune și transfer de fișiere, opțiuni de restricție IP și securitate a site-ului SSL / TLS Manager.
 • Administrarea bazelor de date – MySQL și phpMyAdmin pentru construirea bazelor de date personalizate.
 • Statistici server – pentru gestionarea performanței serverului.

Beneficiile cPanel

Pentru utilizator, interfața simplă cPanel face controlul site-ului ușor și intuitiv, fără a efectua exerciții riguroase de antrenament.

În ceea ce privește software-ul în sine, următoarele avantaje suplimentare fac din acest panou de control alegerea preferată pentru utilizatorii de gazduire partajată;

 • Compatibilitate – congruent cu plugin-uri și o gamă largă de aplicații web.
 • Ușor portabil – permite transferul ușor de site-uri web între furnizorii de găzduire.
 • Accesibil – un program pe scară largă care îl face viabil pentru companiile de găzduire și utilizatorii finali.
 • Caracteristică bogată – oferă un magazin unic pentru majoritatea proprietarilor de site-uri începători și experimentați.
 • Bazat pe cunoștințe – există multe informații ușor de accesat online pentru a afla mai multe despre cPanel. Opțiunile includ „Începeți asistentul” după conectarea în contul de găzduire, linkul „Ajutor” din partea de jos a interfeței cPanel și trimiterea la creatorii software-ului de pe pagina lor de pornire cpanel.net..

Dezavantaje ale cPanel

Ca în cazul oricărui program, software sau facilitate bazat pe utilizatori, dezavantajele trebuie cel puțin luate în considerare atunci când se ține cont de experiența completă a cPanel. Cele mai importante aspecte includ în prezent;

 • Aspect neprofesional – în comparație cu alte interfețe disponibile, unii utilizatori cer un aspect mai „specializat”.
 • Compatibilitatea dimensiunilor – cPanel este destinat în principal site-urilor web cu dimensiuni mici până la medii. Site-urile mari pot necesita alte opțiuni de găzduire.
 • Vulnerabilitate – ca în orice software, datele cPanel pot fi sensibile la riscuri de securitate înainte de a rula actualizări programate.

Prin meritele sale, software-ul cPanel este astăzi cel mai popular, bogat panou de control pentru găzduire partajată pe web.

Oricât de fascinant este acest lucru, obținem că majoritatea oamenilor preferă să citească ingredientele de pe cutia lor de cereale decât să afle despre afacerea care își păstrează site-urile online. Din fericire, nu trebuie să rămâneți în vârful tuturor detaliilor și faptelor obositoare.

Înțelegând cel puțin elementele de bază ale găzduirii dvs. cPanel, însă, merge mult până la asigurarea faptului că, în condiții de plictiseală, rămâneți bine versat în opțiunile disponibile pentru dvs. pentru a menține site-ul dvs. web viu, actualizat și online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map