Compararea gazdelor web? Acestea sunt principalele 5 caracteristici de luat în considerare

Ați citit vreodată ceva de atâtea ori încât v-a dat rotiri la cap? Așa ne-am simțit atunci când ne-am aventurat pentru prima dată în pustia adesea necunoscută care este gazduirea web.


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

funcții importante de găzduire webTot ce ne-am dorit era o companie de găzduire web care să facă tot ce trebuia să facă pentru a menține site-urile noastre online și pentru a funcționa. Când am comparat gazdele, s-a citit atât de multe despre ce a oferit fiecare și de ce această companie ne-a fost mai bună decât următoarea, și așa a mers până când, pe bună dreptate sau greșit, am renunțat și am ales doar una.

Că există un exercițiu în mod greșit de a merge despre asta. De atunci, ne-am înțeles oarecum despre găzduire și acum știm exact ce anume ar trebui să căutați atunci când decideți. Toți au o grămadă de componente, dar am găsit (în afară de preț) primele 5 caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când selectați o gazdă web.

Primul pas înainte de a vă angaja într-o vânătoare de găzduire este să vă cunoașteți care sunt intențiile dvs. pentru site-ul sau afacerea dvs. Dacă creați site-uri mici cu câteva pagini, sau chiar mai mari site-uri în stil de autoritate, intenționați să vă extindeți oricând într-un punct dincolo de ce vă pot oferi oferte de găzduire obișnuite? Cele mai multe funcții oferite de companii populare de găzduire, cum ar fi hostgator.com, bluehost.com sau webhostinghub.com sunt aplicabile tuturor site-urilor, dar o afacere mare va avea nevoie de capacități mai mari decât lucrătorul dvs. standard de birou de acasă sau creatorul de site-uri web..

Acestea fiind spuse, scalabilitatea unui furnizor poate să nu fie nicio consecință pentru tine, dar am dorit să plantăm sămânța în mintea ta, deoarece, în funcție de dimensiunea ta de acum sau în jos, ar putea fi un factor mai convingător decât cele cinci caracteristici care sunt enumerate mai jos. Dacă sunteți clar despre intențiile dvs. pentru hobby-ul sau afacerea dvs., atunci aceste funcții se vor aplica și pentru majoritatea populației deținute de site-ul internet..

1. Suport pentru clienți și tehnici

Mulți dintre voi ar putea fi surprinși că am pornit din poartă cu această caracteristică, în loc să vorbim ceva mai tehnic. Ei bine, vom ajunge cu siguranță la asta, dar, în primul rând, dacă vă gândiți să plătiți un furnizor de hosting care nu oferă clienți și asistență tehnică non-stop, atunci faceți un singur foarte mare serviciu.

Dacă site-ul dvs. decide să vă întristeze într-o sărbătoare publică, este puțin probabil să vă simțiți fericiți că așteptați până a doua zi de lucru pentru a examina problema. Vă sugerăm să contactați orice gazdă „potențială” prin fiecare punct de contact pe care îl oferă. Astfel poți judeca timpii lor de răspuns, precum și cunoștințele operatorilor lor. Este, de asemenea, o idee bună să verificați recenziile altor utilizatori. Dacă cineva a avut o experiență proastă cu serviciul furnizorului său, șansele sunt ca aceștia să îi anunțe pe ceilalți.

2. Uptime / fiabilitate

Multe dintre cele mai mari companii bine-cunoscute de găzduire oferă o garanție de 99,99 la sută uptime. Acest lucru înseamnă pur și simplu că este timpul pe care vă puteți aștepta ca site-ul dvs. web să fie vizibil online. Chiar și la această rată de funcționare, furnizorii de găzduire vor permite aproximativ 100 de minute de oprire în fiecare săptămână, indiferent dacă acestea sunt evidente sau nu.

Citiți-le cu atenție termenii pentru a înțelege exact în ce măsură se consideră responsabili pentru timpul de întrerupere al site-ului dvs. Orice gazdă care nu te poate avea online practic „tot timpul”, îți pierde timpul și te costă bani. Aflați istoricul lor cu întreruperile de energie electrică și întreruperile de echipamente Identificați când își inițiază întreruperile planificate pentru întreținere și întrebați dacă acest lucru este inclus în acordul lor de funcționare.

3. Spațiu pe disc

Gazda dvs. trebuie să aibă suficient spațiu pe serverul lor pentru a putea găzdui site-ul dvs., în special dacă site-ul dvs. merge dincolo și dincolo de toate „clopotele și fluierele”. Dacă site-ul dvs. este plin de videoclipuri, animații, audio și grafică, sau intenționați să devină astfel, furnizorul de găzduire trebuie să fie capabil să găzduiască spațiul suplimentar necesar site-ului dvs. pentru a funcționa cu aceste funcții..

Feriți-vă de pretențiile de spațiu nelimitat, deoarece s-ar putea să vă surprindeți cu condiții ascunse neașteptate. În general, veți obține mai mult spațiu pe disc decât aveți nevoie, dar este înțelept să vă asigurați că aveți acea minte de la început.

4. Lățimea de bandă

Nu doriți ca site-ul dvs. să facă față perioadei de oprire sau contul dvs. să suporte taxe suplimentare ca penalitate pentru primirea prea multor vizitatori lunari. Lățimea de bandă oferită de compania dvs. de găzduire trebuie să permită transferul sau descărcarea mai mult decât suficientă a datelor de pe site-ul dvs. către cei care vizitează. Lățimea de bandă este afectată și de e-mailurile trimise, mai ales dacă au atașamente.

Confirmați nivelul permis de gigabyte înainte de a vă conecta. Chiar dacă utilizați mai mult decât lățimea de bandă alocată și rămâneți online, o capacitate de lățime de bandă mai lentă va permite utilizatorilor dvs. să părăsească site-ul dvs. foarte repede.

5. Copii de rezervă

Site-urile web pot pierde date din eșecul discului, bug-urile software și chiar hackerii, pentru a numi câteva. Este întotdeauna important să greșim din prudență și să ne asigurăm că toate datele pentru site-ul dvs. au o copie de rezervă. Unele companii de găzduire vor efectua backup-uri regulate, fie o dată pe 24 de ore, fie chiar de mai multe ori în fiecare zi, în timp ce altele vor face acest lucru săptămânal..

Aflați dacă instalația panoului de control al furnizorului vă permite să vă descărcați propriile copii de date de conținut și, în cazul pierderii de date din orice motiv, cât de capabil gazda este de a prelua informațiile pierdute. Ca și în cazul tuturor, ar trebui să clarificați dacă sunt suportate costuri pentru utilizarea serviciilor de rezervă de urgență.

Când cercetați furnizorii de găzduire web pentru site-urile dvs. web, un pic de câștig vă poate salva multă durere pe cale. Petreceți ceva timp citind recenzii și contactând lista scurtă de gazde. Fiecare va face publicitate unei serii întregi de servicii și beneficii, cu toate acestea, rețineți caracteristicile enumerate aici ca un ghid stabil pentru luarea deciziei dvs. finale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map