Copii de rezervă automatizate – Aceasta este caracteristica cea mai subestimată de găzduire web?

Fiecare site web este format din fișiere și pagini, fiecare dintre ele fiind stocate pe un server de găzduire web. Când cineva caută site-ul, toate acele părți sunt adunate pentru a dezvălui site-ul web real pe care îl vedem când apare din browserul nostru de origine.


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

copie de rezervă Atunci este esențial ca serverul de găzduire să fie funcțional în orice moment pentru a vă asigura că site-urile de pe acesta pot fi întotdeauna active, live și văzute online. Vă puteți imagina stresul proprietarilor de site-uri web, în ​​cazul în care serverul ar fi eșuat.

Având în vedere că serverul computerului este o mașină, există întotdeauna posibilitatea ca acesta să se „blocheze” într-adevăr, în ciuda pretențiilor companiilor de găzduire că administratorii de web pot aștepta aproape o sută la sută..

Cu toate acestea, chiar și furnizorii de găzduire care fac aceste afirmații știu că nu pot garanta cu certitudine o viață totală și totală fără glitches de server. Având în vedere acest lucru, este imperativ să existe un plan de „rezervă”, și cu cât această instalație este mai automatizată, cu atât mai bine pentru toți cei implicați.

Ce este o copie de rezervă a site-ului web?

Când faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. web, vă protejați datele făcând o copie duplicată a conținutului original. O copie de rezervă poate fi făcută la intervale diferite și stochează datele dvs. duplicate într-o altă locație, pentru a reduce riscul de pierdere în cazul în care eșecul serverului ar avea loc la punctul de pe site-ul inițial..

Dacă site-ul dvs. „coboară”, o copie de rezervă vă va permite să vă recuperați de pe urma unei neplăceri, să vă recuperați datele și să reveniți rapid la site-ul dvs. online. În realitate, motivul pentru efectuarea copiilor de rezervă pe site-ul dvs. web este acela că niciuna din datele dvs. originale nu se pierde în caz de accident sau intenție, cum ar fi serverul să se prăbușească și să-și piardă datele sau să nu le fie accesibile sau în evenimentul unui hacker care are acces la contul dvs. și șterge toate fișierele site-ului dvs. Web.

Copiile de rezervă vă asigură că vă puteți întoarce în timp și puteți folosi detaliile disponibile anterior.

Companiile de găzduire responsabile îți vor spune în FAQ și TOS că ar trebui să faci propriile backup-uri, iar acest lucru este valabil mai ales dacă îl faci manual. Cu această metodă, veți utiliza o facilitate precum FTP pentru a descărca fișierele site-ului dvs. web pe un computer local.

Dezavantajele acestui lucru sunt că trebuie să vă amintiți să faceți backup-urile în mod regulat, iar descărcarea poate dura foarte mult. De asemenea, nu veți avea opțiunea de a nu descărca doar fișierele care s-au schimbat (toate fișierele trebuie descărcate), ceea ce este o scurgere pe lățimea de bandă.

Toate descărcările trebuie monitorizate pentru a vă asigura că se completează corect și trebuie să vă propuneți propriul mod de gestionare și stocare logică a fișierelor de rezervă. Cu toate acestea, poate exista o modalitate de a evita acest proces de drenare de obicei, sub formă de copii de siguranță automatizate pe site-uri.

Copii de rezervă automate

Pentru companiile de găzduire care oferă copii de rezervă automate, ar putea fi într-adevăr cea mai subestimată caracteristică de găzduire web de care vă puteți familiariza sau nu. Dacă preiați o mare parte din sarcina proprietarilor de site-uri ocupate, copiile de rezervă automatizate vor fi difuzate zilnic, săptămânal și lunar pentru toate fișierele, domeniile, e-mailurile și bazele de date atașate contului dvs. de găzduire. Desigur, este posibil să vă așteptați să plătiți costuri mai mari pentru acest serviciu, dar având în vedere frecvența cu care datele dvs. sunt salvate pentru accesul viitor, puteți considera că prețul este irelevant.

Companiile de găzduire responsabile utilizează, în mod normal, o soluție de rezervă automatizată pe pachetele lor de hosting comune. Acestea sunt configurate astfel încât site-ul dvs. să fie monitorizat, ceea ce înseamnă că atunci când este detectată orice modificare a codului sursă a site-ului dvs., procesul de backup se va implementa pentru fișierele afectate, păstrând datele originale originale și la zi în caz și când aveți nevoie de acestea.

De asemenea, aveți opțiunea de a face copii de rezervă suplimentare atunci când vi se cere și nu trebuie să supravegheați nicio etapă a procesului. Datele dvs. vor fi stocate, dar nu vizualizate, în locații sigure și pot fi descărcate pe cât de multe dispozitive aveți nevoie. Vă puteți gestiona copiile de siguranță automate de pe panoul de control fără a necesita cunoștințe tehnice sau să întâmpinați complicații manuale.

Importanța de rezervă a datelor de pe site-urile dvs. web devine mai evidentă dacă sunteți unul dintre ghinionii că ați pierdut accidental informațiile de pe site-uri sau s-au șters-o rău. Deși este important pentru orice afacere, toți proprietarii de site-uri web trebuie să își desfășoare activitățile fără a se preocupa suplimentar pentru siguranța fișierelor cu informații.

În acest sens, copiile de rezervă automatizate ale contului dvs. de găzduire vă asigură că datele dvs. sunt stocate cu exactitate, în timp și în siguranță, cu o povară minimă și fără întreruperi în rutina zilnică..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map