Cum să îți grăbești site-ul fără a cheltui o avere pe gazduire web dedicată

Cât durează sarcina site-ului dvs. web? Poate că nu îl știți, dar viteza site-ului dvs. web poate avea un efect imens asupra succesului pe care îl are. Stiai asta 40 la sută de oameni va abandona site-ul dvs. dacă este nevoie de mai mult de trei secunde pentru a încărca? Sau asta timpul de încărcare a paginii afectează clasamentele motoarelor de căutare?


viteza wordpress
Imagine via Flickr de Sean MacEntee

Puteți face multe lucruri pentru a reduce timpul de încărcare, cum ar fi optimizarea imaginilor și minimizarea cererilor HTTP. Există, de asemenea, opțiunea de a actualiza găzduirea la un server dedicat. Din păcate, asta vă poate rula câteva sute de dolari pe lună. Așadar, ce faceți atunci când ați optimizat site-ul dvs. și încă nu puteți justifica costul ridicat al găzduirii dedicate?

Am făcut un mic experiment în ultima vreme. Mai jos, vă voi arăta cum am derulat site-ul și care sunt opțiunile dvs..

De ce gazduirea partajată încetinește site-ul

În primul rând, să încercăm să înțelegem de ce site-ul dvs. web este lent. Dacă ați plecat cu cel mai ieftin pachet pe care îl oferă gazda dvs., site-ul dvs. web este găzduit pe un server comun. Un server comun este oarecum ca un complex de apartamente. Obțineți propriul colț al acestuia („apartamentul” dvs.), dar toate site-urile web de pe server utilizează aceleași resurse, cum ar fi cum puteți partaja o piscină sau o parcare la complexul dvs. de apartamente.

Toți vecinii dvs. folosesc același timp de procesor, memorie și spațiu pe disc și asta poate provoca ceea ce unii oameni se referă la „gât de blocaj”. Este ca și cum prea mulți oameni încearcă să utilizeze piscina comunității tale încât nu există suficient spațiu pentru a înota. În funcție de gazda dvs., puteți partaja aceste resurse cu câteva sute (sau în unele cazuri, mii) de alte site-uri web.

Cu hosting dedicat, pe de altă parte, veți obține întregul complex pentru tine. Imaginează-ți cât ar trebui să fie mai rapid și sigur site-ul tău dacă nu ar trebui să partajezi acele resurse. Acesta este motivul pentru care acest tip de găzduire necesită o taxă atât de mare.

Dar există un intermediar? Da! Trecerea de la pachetul de bază de găzduire partajată fără a merge până la hosting dedicat este posibilă.

Cum am accelerat site-ul meu?

Îl recunosc. Sunt dependent QuickSprout. Neil Patel oferă acest instrument extraordinar unde puteți introduce domeniul site-ului dvs., apoi veți obține rapoarte detaliate despre viteză și SEO. Ceea ce am observat la verificarea rapoartelor mele a fost că site-urile mele au fost super lent. Știind că viteza site-ului afectează clasamentele motoarelor de căutare, am putut doar să presupun că mă durea.

Am vrut ceva mai rapid.

Nu am o grămadă de bani pe care să îi arunc în găzduirea mea web, așa că am făcut un pic de cercetare. Am descoperit că actualizarea de la pachetul Bluehost.com Plus (cel mai popular pachet de hosting partajat) la pachetul lor Business Pro îmi poate oferi o parte din viteza pe care o căutam. În cercetările mele, am întâlnit oameni care spuneau că această opțiune este uneori mai bine decât gazduirea VPS. M-am gândit că voi lua o înjunghiere la ea pentru câțiva dolari în plus pe lună, mai ales când știam că pot reveni dacă aș dori. Pachetul a venit și cu un certificat SSL gratuit și un IP dedicat, toate pentru 20 de dolari pe lună.

(Iată un lucru distractiv de care trebuie să luați notă: Când am făcut upgrade, au luat în calcul găzduirea pentru care am plătit deja și au aplicat-o ca „reducere” la achiziția mea.)

Chiar dacă pachetul Business Pro este încă pe un server partajat, vine cu avantajele sale. Conform Bluehost, pachetul Pro găzduiește cu 80% mai puțini utilizatori pe server. Aceasta înseamnă că există multe resurse disponibile pentru fiecare utilizator.

Știind că voi lua această provocare, am efectuat testul QuickSprout pe două dintre site-urile mele web și am făcut o imagine pentru a putea compara înainte și după. Iată anterior:

Site-ul nr. 1:

testul quicksprout

Site-ul nr. 2:

testul quicksprout

Fără a schimba un alt lucru despre site-urile mele, acesta este aspectul testului după trecerea site-ului meu web la un server nou.

Site-ul nr. 1:

testul quicksprout

Site-ul nr. 2:

testul quicksprout

Să fim corecți; Nu sunt un designer web. Am câteva alte zone ale site-ului pe care le-aș putea curăța, dar este clar că actualizarea găzduirii mele a făcut ceva pentru viteza site-ului. Am început cu un timp de răspuns de 20 de secunde pe site-ul nr. 1 și am mers până la un timp de răspuns de 3 secunde!

Care sunt opțiunile dvs.?

Deci doriți să vă actualizați găzduirea web? Dacă sunteți bine cu un server partajat și doriți pur și simplu ceva puțin mai bun decât pachetul de bază, atunci nu ezitați să vă plonjați într-un pachet de afaceri. Nu-mi pare rău că am făcut-o. (Nu pot spune sigur dacă este din cauza găzduirii mai bune, dar am văzut că clasamentele motorului meu de căutare s-au ridicat de când am făcut upgrade, deci este un alt avantaj.)

Poate nu veți rula cu Bluehost. Probabil veți găsi în continuare noroc cu un plan de afaceri peste planul de bază, indiferent cine găzduiește site-ul dvs. web. Dar sunt doar o fată cu câteva site-uri web de afaceri și un blog al meu. S-ar putea să simțiți că ați depășit găzduirea comună.

Dacă este cazul, cealaltă opțiune este să accesezi serviciul de găzduire VPS. Un server privat virtual seamănă mai mult cu un apartament ca un apartament. În timp ce împărtășiți clădirea, există mai puțini rezidenți și nu trebuie să partajați resursele. În general, timpul și resursele procesorului dvs. sunt distribuite între toți, dar sunt distribuite într-un mod în care o parte din ele sunt dedicate fiecărui utilizator. Asta înseamnă că vecinii tăi nu îți pot îmbrăca toate resursele.

Gazduirea VPS permite, de asemenea, mai multă flexibilitate și control asupra site-ului dvs. web, cum ar fi posibilitatea de a instala orice software dorit. De asemenea, vă va maximiza resursele, astfel încât să puteți gestiona mai multe fișiere și trafic pe site-ul dvs. În plus, există o mulțime de planuri din care să alegeți, astfel încât să puteți decide cât de rapidă, spațiu de stocare, lățime de bandă și memorie RAM să vă dedicați contului. Gazduirea VPS vă poate rula aproximativ 60 USD pe lună pentru un plan decent.

Indiferent de planul în care alegeți să faceți upgrade, luați în considerare unde vă aflați și unde doriți să fiți. Gazduirea VPS ar putea fi un pic abruptă pentru tine acum (este pentru mine și din acest motiv am plecat cu planul Business Pro de la Bluehost.com), dar este posibil să simți că deja ai depășit găzduirea partajată. Obțineți ceva ce vă poate gestiona eficient fișierele și traficul.

Credeți că site-ul dvs. web are nevoie de un nou plan de găzduire? Ce opțiune alegeți să vă actualizați contul?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map