Cum să pornești un blog și să câștigi bani: mit sau realitate?

Blogging-ul este o modalitate excelentă de a atrage noi clienți și clienți pe un site web pentru a crește veniturile. Cu toate acestea, blogul în sine este, de asemenea, un modalitate dovedită de a face bani online.


cum să pornești un blog și să câștigi bani

Dacă se face corect, publicarea de conținut pe blogul dvs. poate deveni o afacere în sine. Unul care are potențialul de a rivaliza și chiar a depăși veniturile oferite din multe forme tradiționale de angajare.

Blogging-ul pentru distracție are multe beneficii, inclusiv bucuriile exprimării creative, ajutorarea celorlalți și conectarea cu indivizi asemănătoare, ca să nu mai vorbim de experiența cathartică de a-ți evada frustrările. Cu toate acestea, este foarte posibil să a face bani de la a blogul, și în unele cazuri, câștigați mulți bani.

Dacă ideea de a câștiga bani prin bloguri sună atrăgătoare, această postare vă va oferi câteva sfaturi despre cum puteți transforma acest vis într-o realitate. Veți găsi, de asemenea, exemple de bloggeri de succes care obțin un venit sănătos online.

Cine știe, pornind propriul blog astăzi, de data aceasta anul viitor, și tu ai putea să te descurci bine câștigând cinci cifre pe lună din blogging despre pasiunea ta.

Blog inteligent cu venituri pasive

Blogging: îmbogățiți-vă încet

Marea veste despre blogging este că oricine are un computer, sau chiar o tabletă sau un smartphone și o conexiune la internet poate începe. Deși cel mai bine este să investești câțiva bani în avans pentru a te asigura „deține” blogul tău, în loc să te bazezi pe un serviciu gratuit găzduit pe serverele altcuiva, nimic nu te împiedică să urci pe WordPress.com și să începi un blog chiar acum.

WordPress Mobile Blogging

Cu toate acestea, această barieră scăzută la intrare are dezavantajele sale. Pentru unul, există deja nenumărate bloguri, care acoperă fiecare subiect imaginabil, toate făcând parte din atenția publicului lor țintă.

Deși veștile proaste sunt că majoritatea blogurilor nu vor câștiga bani, veștile bune sunt acestea formula de a face bani dintr-un blog este destul de simplu: publicați conținut excelent pentru un anumit public și faceți acest lucru în mod regulat.

Pe scurt, dacă vrei să câștigi bani din bloguri, trebuie să fii în ea pentru transportul lung. Nu numai asta, dar trebuie să fii pregătit să te pui în muncă, de multe ori luni întregi sau chiar mai mult, fără să vezi rezultate.

Cu toate acestea, dacă sunteți unul dintre puținii care pot continua să treacă prin perioadele slabe, atunci când nimeni nu vă vizitează site-ul, sau nu vă citește lucrarea și faceți-o în cealaltă parte, există șanse mari să aveți ce trebuie. pentru a deveni un blogger de succes financiar.

Ce ar trebui să blog despre?

Vom ajunge la modul în care blogul dvs. va genera un venit în scurt timp, dar pentru majoritatea blogurilor, este recomandarea sau publicitatea produselor și serviciilor legat de subiectul blogului. Dar cum să alegi un subiect sau unghi pentru blogul tău?

Unele întrebări care vă pot ajuta să faceți brainstorm la subiectul blogului dvs. includ:

 • De ce ești pasionat?
 • Ce subiecte știți deja mai multe despre persoana obișnuită?
 • Ce ți-ar plăcea să devii expert?

Dacă sunteți expert în ceva, sau chiar doar mai cunoscător decât persoana obișnuită, ești într-o poziție bună pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Cu toate acestea, chiar dacă nu există nimic la care să excelați și că, de asemenea, veți fi fericit să scrieți în mod regulat, o altă opțiune este să învățați la locul de muncă. Există ceva la care ai dorit întotdeauna să înveți sau să devii expert?

Poate că ați dorit întotdeauna să învățați Limba noua; limbaj nou, sau devii programator. Documentându-ți călătoria de la începător la expert pe blogul tău, publicul tău poate urma și învăța și el.

Înainte de a vă baza pe un subiect pentru blogul dvs., o parte a procesului de selecție trebuie să implice, de asemenea, să se stabilească dacă subiectul poate fi profitabil sau nu. O modalitate de a spune este de a stabili dacă există companii care oferă servicii sau soluții în acel domeniu? Există produse conexe pe care le puteți promova?

Cu toate acestea, chiar dacă nu există un produs sau serviciu evident pe care îl puteți face publicitate pe blogul dvs. sau îl puteți recomanda cititorilor, puteți totuși să câștigați bani cu subiectul respectiv, deoarece vom acoperi în continuare.

Cum să vă monetizați blogul

Când vine vorba de generarea de bani sau generarea de venituri de pe blogul dvs., există o mulțime de opțiuni acolo. in orice caz, trei metode principale de monetizare a ieși în evidență:

Afisare reclame pe blogul dvs. este o opțiune încercată. Dacă tocmai ați lansat blogul dvs., nu veți putea atrage atenția agenților de publicitate cu plată mare. Cu toate acestea, chiar și cele mai noi bloguri se pot alătura Google AdSense programează și începe să afișeze reclame sensibile la context. Aceste reclame vă vor câștiga câțiva cenți la câțiva dolari, de fiecare dată când cineva face clic pe ele.

Recomandarea produselor sau serviciilor vă poate câștiga și un venit sănătos. Multe organizații oferă un program de afiliere, prin care puteți câștiga un comision pentru fiecare client pe care îl trimiteți. Unul dintre cele mai mari exemple în acest sens este Amazon și al lor Programul asociaților.

Asociații Amazon

Oricare ar fi blogul dvs., ar trebui să existe un produs aferent de vânzare pe Amazon. Prin direcționarea cititorilor către magazin, puteți câștiga până la 10% din ceea ce cheltuiesc în următoarele 24 de ore. Încercați să vizitați site-urile web ale oricărui furnizor de produse sau servicii legate de subiectul blogului dvs. pentru a vedea dacă au un program de afiliere la care vă puteți alătura.

Chiar dacă nu există agenți de publicitate sau programe de afiliere legate de subiectul blogului dvs., nu există nimic care să vă împiedice să generați bani prin crearea propriului dvs. produs sau serviciu. După ce ați creat un public de cititori obișnuiți, ceva la fel de simplu ca crearea de cărți electronice Kindle pentru publicul dvs. are potențialul de a câștiga o impresionantă cinci cifre pe lună.

Obțineți bani cu cărți electronice Kindle

Când vine vorba de crearea unui produs sau serviciu, întrebați-vă cu ce probleme comune se confruntă cititorii dvs.? O aplicație pentru smartphone le-ar ajuta? Ați putea oferi un serviciu care le-ar rezolva problemele? Puteți crea o zonă de membru sau un curs pentru a-i învăța cum să-și depășească problemele?

Cu toate acestea, decideți să generați bani pentru blogul dvs., va trebui să începeți publicând conținut gratuit, de înaltă calitate, pentru a vă crea audiența și reputația. Doar atunci veți avea succes în afișarea reclamelor, promovarea serviciilor sau lansarea propriilor produse.

Nu vă așteptați să deveniți milionar

Deși nu trebuie să vă așteptați să deveniți milionar și să renunțați la job peste noapte, în funcție de subiectul blogului dvs. și de cantitatea de muncă pe care sunteți pregătit să o introduceți pe site-ul dvs., nu există niciun motiv pentru care nu poate ajunge să devină principala ta sursă de venit.

Pe lângă faptul că câștigă bani direct, blogul tău are și potențialul deschide multe oportunități noi. Acest lucru poate varia de la crearea de conexiuni cu persoane similare, angajamente de vorbire, stimularea publicului dvs. pentru a lansa propria dvs. acțiune sau, pur și simplu, terenuri pe care le oferiți pentru a utiliza abilitățile de blog-uri noi și marketingul de conținut pentru a ajuta la promovarea altor mărci, companii și site-uri web..

Când vine vorba de a câștiga bani online, un blog este locul perfect pentru a începe. În timp ce bloggingul poate fi un scop în sine, cine știe unde te-ar putea duce?

Blogging Povestiri de succes

Web-ul este plin de bloguri de succes și mulți dintre acești bloggeri sunt bucuroși să-și împărtășească poveștile pentru a-i ajuta pe ceilalți să le urmeze pe urmele lor.

Pe popularul său blog de marketing online, Mathew Woodward nu numai împărtășește cât câștigă din blogging în fiecare lună, dar și rapoarte de venit de la alți bloggeri care câștigă bani online.

Școala de fotografie digitală este un exemplu excelent de blog care a început ca un produs pasional de autorul său, înainte de a se transforma într-un utilaj complet de a face bani. Prin împărtășirea sfaturilor cu privire la modul de a face fotografii grozave, apoi a recomandat cititorilor săi legate de produse, precum și publicarea de cărți electronice, acest blog a putut genera venituri cu mare succes.

Nerd Fitness a fuzionat două pasiuni ale creatorului său: nerdism și fitness. Rezultatul a fost un blog de mare succes care a creat o comunitate mare, eBook-uri profitabile, un pachet de membri premium, și evenimente live.

Dacă aveți nevoie de puțin mai multă inspirație înainte de a începe blogul dvs., alte povești motivante de succes pro blogger includ: Yaro Starak, Mat Nomadic, un blog despre o stațiune de skit și Obiceiuri Zen, pentru a numi doar câteva.

Concluzie

În timp ce începe un blog este ușor, doar cei care sunt dispuși să depună timp și eforturi pentru a publica conținut de calitate, în mod regulat, probabil că își vor atinge scopul de a face bani.

Dacă puteți găsi o modalitate de a vă ajuta publicul țintă și de a le oferi ceva ce nu pot găsi cu ușurință în altă parte, atunci există toate șansele că puteți fi mândrul proprietar al unui blog de succes.

Pentru mulți bloggeri de succes, blogul lor s-a dovedit a fi un tramp pentru o lume de oportunități pe care altfel nu le-ar fi crezut niciodată posibil. Dacă sunteți în pas cu provocarea, atunci a începe un blog astăzi ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-ați făcut vreodată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map