Dezvăluiți link-uri afiliate pe blogul dvs.?

Când ați plasat primul link de afiliere pe blogul dvs., v-ați întrebat vreodată dacă ar trebui să le spuneți cititorilor dvs. despre natura linkului? Mulți bloggeri se întreabă dacă este ceea ce trebuie să facă. Alții consideră că dezvăluirea acordului lor de afiliere le-ar putea afecta veniturile.


Ar trebui să lăsăm doar fiecare blogger să decidă ce să facă pe baza intestinului propriu? Se pare că nu este atât de ușor. Continuați să citiți pentru a afla dacă ar trebui să dezvăluiți legături de afiliere și cum.

link-uri de afiliere pe blog

Trebuie să dezvăluiți legături de afiliere?

Dacă locuiești în Statele Unite, răspunsul la această întrebare este, fără îndoială, DA. FTC a stabilit linii directoare care reglementează modul de dezvăluire a aprobărilor. Practic, de fiecare dată când primiți un produs gratuit pentru a revizui, include un link de afiliere în conținutul dvs., scrieți o postare sponsorizată sau primiți orice alt fel de compensare, trebuie să includeți o dezvăluire.

Ghidul de dezvăluire al FTC se aplică atât platformelor de blog, cât și rețelelor sociale. Dacă blogul sau conturile dvs. de socializare primesc reclamații cu privire la dvs. care nu respectă aceste recomandări de dezvăluire, puteți avea probleme cu FTC și să fiți duși în instanță.

Ce se întâmplă dacă nu trăiești în SUA?

FTC este o organizație din SUA, deci, dacă nu locuiești în Statele Unite, te afli în afara jurisdicției lor. Totuși, asta nu înseamnă că nu aveți de ce să vă faceți griji. Începeți prin a verifica cu liniile directoare ale zonei dvs. cu privire la divulgările de aprobare. Nu aveți orientări cu privire la această problemă? Din nou, aceasta nu înseamnă că aceste orientări nu vă vor afecta.

Să spunem, de exemplu, că legăturile dvs. de afiliere acceptă o companie din SUA, dar vă bazați în afara SUA Dacă primiți suficiente reclamații, FTC ar putea merge după compania pe care o susțineți, deoarece fac reclamă prin intermediul site-ului dvs. iar reclamele nu respectă instrucțiunile FTC.

Să nu analizăm nici măcar liniile directoare pentru o clipă. Dezvăluirea de link-uri de afiliere poate fi încă o idee bună. De ce?

Ajută la crearea încrederii cu publicul tău.

Dacă vă interesează să vă construiți încredere, merită să includeți o dezvăluire, mai ales dacă o mare parte din publicul dvs. este din Statele Unite, unde divulgarea legăturilor de afiliere și sponsorizări devine tot mai frecventă și mai etică. Dacă se face corect, publicul dvs. poate alege să vă sprijine prin linkurile de afiliere, ceea ce vă va spori veniturile.

Cum dezvăluiți legăturile?

Acum că aveți o idee mai bună dacă ar trebui sau includeți dezvăluiri pe blogul dvs. și în conturile de social media, aruncăm o privire la cum să dezvăluiți avizele și sponsorizările..

În timp ce liniile directoare FTC nu oferă o abordare de dimensiuni unice, toate prezintă mai multe lucruri pe care ar trebui și nu ar trebui să le faci.

Principalul lucru este de a face divulgările clare și vizibile.

Făcând o dezvăluire „clară și vizibilă”, FTC recomandă în acest sens .com Document de dezvăluire că bloggerii „plasează divulgarea cât mai aproape posibil de reclamația declanșatoare” și „iau în considerare diferitele dispozitive și platforme pe care consumatorii le pot utiliza pentru a vizualiza publicitatea și orice dezvăluire corespunzătoare”. Când faceți legătura cu hyperlink la o dezvăluire, este recomandat să etichetați hyperlink-ul și să-l faceți evident. Nu trebuie să faceți cititorii să deruleze pentru a găsi dezvăluirea și nici nu ar trebui să le permiteți să facă o achiziție înainte de a vedea divulgarea.

Să luăm în considerare câteva exemple.

NU: Includeți un link de afiliere într-o postare pe blog și includeți o exonerare de răspundere la sfârșitul care afirmă că postarea poate conține linkuri de afiliere.

Acest lucru nu ar îndeplini liniile directoare FTC, în special dacă există legături hiperlegale între legătura de afiliere și dezvăluire, care ar putea distrage cu ușurință un cititor înainte ca acesta să o prezinte. De asemenea, nu se știe ce legături sunt linkuri de afiliere și nu ați plasat divulgarea aproape de reclamația declanșatoare (link-ul de afiliere).

Da: Includeți o declarație în postarea de blog direct după un link de afiliere, cum ar fi „Dezvăluire: acesta este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că dacă vizitați Exemplul.com prin intermediul acestui link și achiziționați acest produs, voi primi o comisie. Nu vă faceți griji – prețul este în continuare același pentru dvs.! “

Acordat, există o mulțime de modalități de a-ți exprima dezvăluirea. Ideea este că această dezvăluire este plasată imediat lângă link, astfel încât cititorii să nu o rateze.

Nu: În cadrul postării de pe blog, vă îndrumați cititorii să verifice pagina dvs. de dezvăluire și apoi să faceți link către aceasta.

În general, acest lucru nu va fi suficient. Trebuie să dezvăluiți linkul direct în postarea de pe blog și să lămuriți care sunt linkurile sponsorizate.

Da: Imediat după un link de afiliere, menționați, „Notă: Acesta este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că primesc compensații dacă achiziționați un produs prin intermediul acestui link. Accesați pagina mea de dezvăluire pentru mai multe informații. ”

În acest caz, aveți dezvăluirea dvs. aproape de reclamația de declanșare și ați fost clar despre natura linkului. Conectarea la pagina de dezvăluire a blogului tău este opțională, dar poți face asta dacă vrei să elaborezi fără să fii prea vocal în postarea ta.

Nu: Includeți o divulgare curată în bara laterală, în speranța de a acoperi orice instanță de linkuri de afiliere de pe site, indiferent de pagină sau blog pe care un cititor se află.

Din păcate, acest exemplu este încă un no-no în ochii FTC. Nu doresc ca divulgările dvs. să fie separate de termenul dvs. de declanșare prin grafică sau informații care nu au legătură. Dacă vizitatorii site-ului dvs. vă citesc blogul pe un dispozitiv mobil, bara laterală este deseori separată de conținut și este puțin probabil să fie văzută.

DA: Dezvăluiți linkul de afiliere și apoi indicați cititorii către dezvăluirea completă. Exemplu: „Acesta este un link de afiliere, ceea ce înseamnă că primim compensații pentru articolele achiziționate prin intermediul acestui link. Vă rugăm să consultați disclaimerul pentru bara laterală pentru informații suplimentare.

După cum afirmă FTC, „Când derularea este necesară, utilizați text sau indicii vizuale pentru a încuraja consumatorii să defileze pentru a vizualiza dezvăluirea”, deci aceasta este o modalitate acceptabilă de a conduce cititorii la dezvăluirea dvs..

Sfat bonus: Dacă partajați linkuri de afiliere pe Twitter sau Facebook, puteți să vă asigurați că cititorii înțeleg natura naturii linkului, incluzând o declarație precum „Anunț”, „Link afiliat”, „Sponsorizare” sau dezvăluire similară înainte de a introduce produsul..

Pentru mai multe exemple de dezvăluire și informații despre partajarea informațiilor de aprobare cu cititorii dvs. de blog, asigurați-vă că citiți documentul Documentul de dezvăluire al FTC .com.

Ce părere aveți despre dezvăluirea legăturilor de afiliere? O faci? Credeți că bloggerii ar trebui să fie nevoiți? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map