Este unlimited Web Hosting într-adevăr nelimitat?

Cuvântul „nelimitat” este grozav. În forma sa brută, sugerează că, de fiecare dată când cineva oferă sume nelimitate de tot ce vreau, atunci sunt pe cale să mă îmbarc într-o călătorie destul de dulce.


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

este gazduire nelimitată cu adevărat nelimitatăSau așa am crezut la un moment dat. Împrejmuită din restaurante nelimitate, transportată în fața șefului pentru abuzarea reglementărilor nelimitate privind concediile medicale și interzisă pe bancă pentru a mă schimba pe terenul de fotbal de nenumărate ori, mă simțea din ce în ce mai mult ca de fiecare dată când m-am angajat în ceva ce a posturat. oferte nelimitate, întotdeauna am reușit să termin. Apoi, mai târziu, când am pășit în lumea online creând site-uri web, am observat că multe dintre companiile de găzduire ofereau „nelimitat” acest lucru, asta și altceva. Experiențele mele anterioare au ridicat imediat niște steaguri roșii cu asta … ei bine, poate nu imediat, tot m-am entuziasmat! Din fericire astăzi, însă, sunt mult mai înțelept în ceea ce privește utilizarea acestui cuvânt și, în special, ceea ce unele companii de hosting pot „oferi” cu adevărat după ce vă aduc soluțiile nelimitate.

Dacă sunteți destul de nou în conceptul de găzduire de site-uri web, totuși știți că trebuie să aveți găzduire pentru ca site-ul dvs. să fie live online, atunci puteți fi în continuare în etapele încercării de a decide care este compania de găzduire care are cel mai bun plan Pentru dumneavoastră. În călătoriile de găzduire, există o șansă foarte bună să întâlniți site-urile care oferă lățime de bandă nelimitată și spațiu nelimitat pe disc. Așadar, că ne aflăm pe aceeași pagină aici, să recapităm rapid care sunt aceste două facilități, ceea ce ne va ajuta să obținem o perspectivă mai bună ca utilizator final în ceea ce privește ceea ce companiile de găzduire încearcă să ne vândă. Lățimea de bandă este cantitatea de date care pot fi transferate de pe site-ul dvs. către browserul căutătorilor care vă vizitează site-ul. Cu cât mai multe grafice și videoclipuri pe site-ul dvs., cu atât lățimea de bandă va trebui să funcționeze corect. Pe de altă parte, spațiul pe disc este spațiul pe care l-ați alocat stocării site-ului dvs. pe serverul companiei de găzduire.

În momentul de față s-ar putea să vă gândiți „la ce se întâmplă” la lățimea de bandă și la spațiul de disc, deoarece „gazda cu cel mai mult” reclamă capacitate nelimitată pentru aceste facilități. Buna observatie! Cu toate acestea, gândiți-vă la acest lucru. Dacă site-ul dvs. este găzduit pe un server comun cu mii de alte site-uri, la un moment dat trebuie să fie afectată capacitatea serverului respectiv de a adăuga tot mai multă lățime de bandă și spațiu pe disc. Un server este o unitate fizică, dimensiunea sa nu poate fi finită. Trebuie să existe o limită dificilă a resursei undeva. Acest lucru se aplică nu numai la limitarea serverului de stocare. Când veți vedea, de asemenea, oferte nelimitate pe domenii, subdomenii, conturi de e-mail și orice altceva pe care compania care o găzduiește aruncă în pachetul de încredințare, vor fi costuri pentru furnizor care vor trebui să se confrunte cu clienții săi undeva de-a lungul liniei..

Cum poate atunci companiile de găzduire să facă publicitate legală că vă vor oferi ceva „nelimitat”? Ei bine, ei pot, pentru că, atunci când v-ați conectat cu ei, le-ați spus că pot accepta (poate orbește) condițiile lor de serviciu, fără să verificați care este semnificația din spatele condițiilor de găzduire. Tipărirea completă va indica undeva că referirea la oferta „nelimitată” este într-adevăr o ofertă pe care ei nu au pus o limită la nivelul activității site-ului dvs. Adică, cu excepția cazului în care site-ul dvs. devine atât de mare din suplimentele dvs. la acesta sau atât de popular, încât plasează o încordare în resursele serverului. Dacă se întâmplă acest lucru, site-ul dvs. poate fi luat offline. Ați căutat vreodată un site doar pentru a găsi la locul său o pagină albă cu imprimeu negru îndrăzneț care strigă „Limita de lățime de bandă depășită”?

În acest moment, s-ar putea să vă gândiți că acest lucru pare complet nedrept pentru proprietarii de site-uri web care par a fi la mila acestor mari tirani bully care găzduiește conglomerate. Acesta este rareori cazul. Cu condiția să înțelegeți bine ceea ce intenționați să faceți pe site-ul dvs. și cât de mare anticipați să devină, este posibil ca niciodată să nu vă mai gândiți la eventuale probleme cu furnizorul dvs. de găzduire. În realitate, cel mai probabil contul dvs. nu se va apropia nici de utilizarea lățimii de bandă alocate. Nici contul altor utilizatori cu care împărtășiți serverul nu va fi. Aceasta înseamnă că lățimea de bandă și alte cote aplicate conturilor de pe server pot fi păstrate la o valoare rezonabilă pentru un preț foarte corect și atrăgător. În cele mai multe cazuri, se dovedește a fi un câștig de câștig pentru ambele părți.

Planurile de găzduire nelimitate oferă o opțiune foarte bună din punct de vedere al costurilor și serviciilor, cu condiția să fiți confortabil că nu veți adăuga excesuri pe site-ul dvs. pentru a vă limita limitele de utilizare. Dacă nu sunteți sigur, faceți o căutare online pentru instrumente de comparare de găzduire care vă permit să introduceți detaliile de utilizare așteptate și să găsiți gazda care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. Citiți și TOS-ul unei gazde înainte de a vă conecta și, dacă aveți îndoieli, adresați-vă furnizorilor dvs. potențiali pentru a obține confirmare cu privire la orice îngrijorare cu privire la beneficiile „nelimitate” care le sunt oferite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map