Ghidul unui începător pentru găzduirea WordPress gestionată

În timp ce probabil ai văzut gestionat WordPress hosting Prevăzut ca un upgrade esențial pentru oricine este serios în legătură cu site-ul lor web, este posibil să aveți câteva întrebări despre acest tip de găzduire web.


Ghid pentru începători pentru găzduirea WordPress gestionată

În primul rând, s-ar putea să vă întrebați care sunt avantajele acestui tip de găzduire și, în al doilea rând, sunteți probabil curioși de ce găzduirea WordPress gestionată costă adesea mult mai mult decât nivelul de intrare, găzduirea comună care este disponibilă pe scară largă.

>> Descărcați versiunea dvs. PDF tipărită de această postare aici <<

Deci, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine această formă din ce în ce mai populară de găzduire web, ghidul acestui începător pentru găzduirea web gestionată pentru WordPress are drept scop: răspundeți la unele dintre întrebările pe care le-ați putea avea despre acest tip de serviciu.

Noțiuni de bază cu Gazduire WordPress administrată

După cum sugerează și numele, acest tip de web găzduit este axat exclusiv pe utilizatorii WordPress și site-urile lor web. Dacă sunteți în căutarea de spațiu web pentru a instala un alt tip de software pe sau să vă găzduiți site-ul HTML creat manual, atunci ar trebui să arătați mai bine în altă parte.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei case pentru site-ul dvs. WordPress, atunci acest tip de găzduire oferă un mediu care este complet optimizat pentru software-ul de publicare online preferat din lume.

De asemenea, pe măsură ce serviciul este gestionat, multe sarcini de zi cu zi pentru care altfel ar fi responsabil, sunt scoase din mâinile dvs. și gestionate de personalul de asistență care are grijă de site-ul dvs. web.

Beneficiile găzduirii WordPress administrate

Tocmai am atins câteva dintre punctele-cheie de vânzare ale acestui tip de găzduire, dar este important să intrăm în ele într-un detaliu puțin mai mare, astfel încât să puteți înțelege mai bine modul în care acestea pot beneficia în realitate de dvs. și de site-ul dvs. WordPress în pentru a vă ajuta să decideți dacă acest serviciu modernizat merită sau nu investiția.

Pentru a vă oferi o idee rapidă despre ceea ce vă puteți aștepta de la un serviciu de găzduire WordPress gestionat de calitate, aici sunt câteva dintre principalele avantaje:

 • Un site web de încărcare rapidă și viteza crescută a paginii
 • Întreținere și copii de rezervă gestionate de WordPress
 • Asistență îmbunătățită pentru site și utilizator

Prin urmare, acum că cunoașteți punctele cheie de vânzare ale acestui tip de găzduire web, să aruncăm o privire asupra fiecăruia în detaliu.

De ce contează viteza site-ului

Deoarece serverele de găzduire WordPress administrate și infrastructura hardware susțin doar un singur tip de software, acestea pot fi modificate și configurate pentru a răspunde singur nevoilor acestui software.

Acest lucru le permite celor mai bune dintre aceste gazde ofera performante de neegalat în ceea ce privește timpii de încărcare a site-ului web.

Ca proprietar de site-ul web, viteza paginii și timpii de încărcare a site-ului ar trebui să fie ceva la care te gândești. Un site web de încărcare lentă poate avea un efect negativ asupra usabilitatea și ratele de conversie din continutul tau.

Așadar, dacă vindeți articole de pe site-ul dvs. web sau sperați să primiți un fel de răspuns de la vizitatorii dvs., fie că îi înregistrați ca abonat, fie că generați o anchetă despre serviciile dvs., viteza site-ului ar trebui să fie de îngrijorare pentru tine.

Mai mult, se crede că Google privește viteza unui site pentru a determina cât de demn de a fi clasat în mod evident în rezultatele motorului lor de căutare, site-urile web lente fiind împinse în josul ordinului de vizionare.

Un site web de încărcare lentă nu numai că va lupta pentru a atrage vizitatori în primul rând, dar experiența negativă a utilizatorului va avea, de asemenea, un efect dăunător asupra capacității site-ului de a efectua așa cum a fost prevăzut.

Gestiunea site-ului WordPress

O parte a apelului la găzduirea WordPress gestionată este că serviciul include gestionarea site-ului dvs. web. Nivelul serviciului variază de la gazdă la gazdă, dar include adesea având grijă de actualizările software-ului principal WordPress și toate pluginurile pe care le utilizați.

Dacă aveți mai mult de o serie de plugin-uri care rulează pe site-ul dvs. web, veți ști cât de des au nevoie de actualizare.

Deși aceasta este o sarcină relativ simplă, știind că cineva păstrează la zi știfturile și șuruburile site-ului dvs. web și, prin urmare, multe mai rezistent la atacuri și atacuri, este foarte liniștitor – să nu mai vorbim de faptul că ai o sarcină mai mică pe lista ta de a face.

Un bun furnizor de găzduire WordPress gestionat va avea, de asemenea, grijă de păstrarea site-ului dvs. web de rezervă și, mai important, de restaurarea copiilor de rezervă în cazul în care ceva nu merge bine..

În cazul în care site-ul dvs. web este vreodată cuprins, sau dumneavoastră sau un coautor, apăsați din greșeală butonul greșit, știind că o restaurare este la doar câteva clicuri poate fi o mare ușurare.

O echipă de experți WordPress la îndemână

Deoarece multe gazde WordPress gestionate se ocupă doar de WordPress, ei sunt capabili să construiască o echipă de experți WordPress.

Faptul că aceste echipe se concentrează în întregime pe acest software, obținând totodată un nivel impresionant de expunere la nenumărate site-uri web WordPress, capacitatea lor de a pre-goliți problemele și rezolvați problemele când apar, pot fi greu de învins.

Pentru dvs., utilizatorul final, aceasta înseamnă că șansele ca site-ul dvs. web să cadă victimă unei noi forme de atac sau probleme de securitate sunt reduse la minimum, dar aveți și o echipă de experți WordPress la care trebuie să vă adresați dacă aveți întrebări sau întrebări..

Găzduirea web administrată de WordPress nu este destinată tuturor

După citirea celor de mai sus, s-ar putea să fiți gata să semnați pe linia punctată și să actualizați găzduirea site-ului dvs. web la unul mai rapid, mai sigur, gestionat și susținut de o echipă de experți WordPress.

Cu toate acestea, găzduirea WordPress administrată nu este destinată tuturor. Costul poate fi un factor prohibitiv pentru mulți utilizatori. În timp ce această investiție suplimentară, în comparație cu găzduirea partajată la nivel de intrare, aduce multe avantaje în tabel, tarifele lunare mai mari pot fi în afara plajei pentru unii proprietari de site-uri noi.

Vestea bună în acest departament este că pe măsură ce acest spațiu devine din ce în ce mai competitiv, prețurile scad cu siguranță. Cu toate acestea, din cauza costurilor crescute în furnizarea acestui tip de găzduire, este puțin probabil să ajungă vreodată la nivelurile de bază ale găzduirilor de găzduire partajată.

Pachetele de găzduire partajate la nivel de intrare oferă adesea pachete de udare a ochilor, inclusiv spațiu nelimitat pe server, lățime de bandă nelimitată, posibilitatea de a găzdui un număr nelimitat de site-uri web și nenumărate alte funcții utile..

Pe de altă parte, un pachet de hosting bine gestionat va oferi pachete mult mai realiste și nu va putea concura în acești termeni.

Cu toate acestea, aceste extrasuri impresionante ale găzduirii partajate sunt adesea o neplăcere, ceea ce dovedește vechea zicală dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil este.

O altă problemă potențială de luat în considerare este lipsă relativă de libertate puteți obține cu găzduire WordPress gestionată.

Spre deosebire de mai multe pachete generice de găzduire, nu sunteți liber să instalați alte aplicații și software pe spațiul dvs. web, iar cu unele gazde există anumite pluginuri care sunt interzise.

Acest lucru se rezumă la faptul că serverele de găzduire web sunt configurate într-un mod specific pentru a oferi niveluri mai ridicate de performanță și securitate site-urilor WordPress.

Prin urmare, nu sunt permise alte scripturi care ar putea afecta negativ performanța.

Dacă aveți nevoie de libertate pentru a putea instala software adițional sau scripturi personalizate, dar doriți totuși niveluri mai ridicate de performanță, găzduirea VPS administrată poate fi o opțiune mai bună.

Gazduirea WordPress este pentru dvs.?

Prin urmare, acum când înțelegeți mai bine ce este WordPress-ul gestionat, inclusiv care sunt avantajele, precum și unele dintre dezavantaje, trebuie să decideți dacă este tipul potrivit de găzduire web pentru dvs..

Personal vorbind, dacă utilizați doar WordPress și aveți bugetul pentru găzduirea WordPress gestionată, merită să faceți cumpărături pentru o gazdă potrivită care oferă acest tip de servicii.

Beneficiile depășesc cu mult negativele și dacă bugetul dvs. se poate extinde la acesta, găzduirea administrată are potențialul de a fi o investiție grozavă.

Companii de gazduire WP gestionate

Bluehost

Bluehost oferă opțiunea de găzduire WordPress rapidă, sigură și simplă gestionată la un preț foarte accesibil.
Bluehost gestionat WordPress Gazduire

 • De la 12,49 USD pe lună
 • Construit pe o platformă VPS
 • Integrat cu ManageWP și MOJO Marketplace
 • Include SiteLock, CDN avansat și SiteLock WAF
 • Fără taxe ascunse, oricând garanție de returnare a banilor

SiteGround

SiteGround este o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc să cheltuiască bani pe furnizorii de gazduire scumpi. SiteGround oferă găzduire WordPress administrată la un preț foarte accesibil.
SiteGround Găzduit WordPress găzduit

 • De la 3,95 USD pe lună (60% reducere la prețul obișnuit)
 • Instalare gratuită WordPress & Domeniu gratuit
 • Mai sigur cu automate
 • Transfer gratuit WordPress
 • WordPress mai rapid cu CDN & ascunzătoare

MediaTemple

MediaTemple este un furnizor popular de găzduire premium care oferă hosting WP rapid, sigur și premium administrat.
Media Temple găzduit WordPress Gazduire

 • De la 29 USD pe lună
 • Rapid & găzduire simplă WordPress
 • Nucleu automat de WordPress & actualizări de securitate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 1 clic pe mediul de punere în scenă
 • Panou de control integral în unul
 • Include 3 instalări WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map