Hei tipule, Unde este site-ul meu web? Ce se întâmplă atunci când găzduirea web se prăbușește

Unul dintre cele mai enervante / surprinzătoare / iritante lucruri pe care le puteți experimenta online este atunci când căutați un anumit site, numai pentru a afla că acesta nu mai este acolo. Nu doar că nu este accesibil, ci pare că a dispărut complet. În general, în acest caz, surpriza se poate transforma în dezamăgire și pur și simplu mergi mai departe, probabil crezând că vei reveni mai târziu. Cu toate acestea, este o poveste mult diferită, atunci când site-ul pe care încercați să îl accesați este unul propriu.


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

Surpriza se transformă în frustrare și apoi repede în supărare, deoarece gazda dvs. plătită a renunțat la bilet aici. Desigur, dacă te bazezi pe site-ul tău pentru bani, atunci supărarea se poate transforma în teroare pe măsură ce sumele de venituri pierdute încep să se construiască în capul tău..

site-urile de blocare a site-urilorAcesta este un scenariu transformat în realitate pentru mulți proprietari de site-uri, totuși atât de puțini sunt despre modul în care se întâmplă acest lucru și ce înseamnă pentru ei. Aici, vom aborda în termenii profanului cauzele și efectele unui accident de server și ce puteți face, dacă este ceva, dacă vi se întâmplă.

Serverul dvs. de webhost este conexiunea dintre site-ul dvs. web stocat în cyberspace și toată lumea îl poate vedea atunci când cineva îl caută online. Așadar, are sens, dacă ceva se întâmplă cu serverul gazdei dvs. care găzduiește site-ul dvs., atunci ceva va merge în neregulă cu accesibilitatea site-ului dvs..

Majoritatea companiilor de găzduire garantează un timp de până la 99,9%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web ar trebui să fie online „practic” tot timpul. Deci, atunci când site-ul dvs. web nu mai este vizibil și totul funcționează normal în computerul de acasă, este posibil să se fi întâmplat ceva cu serverul care găzduiește site-ul dvs..

Când serverele au probleme care afectează site-ul dvs., în mod normal, este cauzat de un „crash” de software-ul care rulează serverul, caz în care site-ul dvs. web poate fi complet inaccesibil sau poate furniza un mesaj de eroare în locul conținutului obișnuit..

Atunci când site-ul dvs. nu poate fi accesat din cauza a ceva care se întâmplă cu serverul, acesta este cunoscut sub numele de site-ul „dezactivare”. Uneori, timpul de oprire poate fi un scenariu planificat, dar adesea există implicații mai grave sau mai sinistre în spatele evenimentului. Urmează o listă de cauze recunoscute ale timpului de oprire al serverului;

 • Planificat – companiile de găzduire trebuie să actualizeze aplicațiile software, sistemele de operare și componentele hardware.
 • Componentele nu reușesc – se pot dezvolta defecte ale software-ului, componentele hardware pot deveni defecte, pot apărea erori de programare, împreună cu virușii și corupția fișierelor.
 • Eroare operator – operatorii necalificați pot șterge involuntar fișierele.
 • Suprasolicitarea serverului – fie din cauza creșterii neașteptate a traficului în masă, fie din intenție rău intenționată.
 • Utilizatori rău intenționate – ștergerea intenționată a fișierelor și hackingul pentru a reduce serverul.
 • Dezastre naturale – cum ar fi furtuni, cutremure, inundații.

Am atins deja impactul pe care timpul de inactivitate al serverului îl poate avea pe site-ul dvs. web. Următoarea este o listă mai extinsă a ceea ce vă puteți aștepta atunci când se întâmplă acest lucru;

 • Încărcarea lentă – se întâmplă, în general, într-o perioadă de oprire „moale”, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va fi vizibil online, însă va avea rezultate slabe.
 • Nu este vizibil – site-ul dvs. web nu se va încărca deloc și nu va fi disponibil pentru utilizatori. Acesta este scenariul tipic în perioadele de oprire „grea”.
 • Conținut rău intenționat – paginile dvs. web sunt deturnate și conținutul normal este șters sau înlocuit.
 • Erorile HTTP – mesajele „temporizate” rezultate din conectivitate lentă la site-ul dvs. web.

Este evident evident că orice timp de întrerupere este abordat fără întârziere, mai ales dacă vă bazați pe site-ul dvs. web pentru a oferi orice fel de venituri. Condițiile lungi de absență online vă pot costa bani, vă pot pierde clienții, respinge potențiali agenți de publicitate și, în final, vă afectează clasamentul în motoarele de căutare.

Pentru a pune adevăratul cost al timpului de întrerupere a site-ului web într-un pic de perspectivă. Luna trecută, atât Google, cât și Amazon au suferit întreruperi. Amazon.com a coborât timp de 40 de minute și a fost raportat că a costat 5 milioane de dolari Amazon în vânzări pierdute. Aceasta este uimitoare 120.000 de dolari pe minut.

Când site-ul dvs. web este afectat în mod nejustificat de timpul de oprire, există câteva lucruri pe care le puteți face pe termen scurt;

 • Verificați dacă site-ul este într-adevăr jos – testați site-ul dvs. din altă sursă și confirmați-l de o altă parte. Există o mulțime de site-uri precum www.downforeveryoneorjustme.com că puteți utiliza verificarea dacă site-ul este într-adevăr dezactivat.
 • Determinați cauza – investigați posibile cauze imediate, cum ar fi un domeniu expirat sau o eroare de programare. Acest lucru vă va salva durerea dacă veți vedea că problema nu este cu serverul în sine.
 • Contactați compania de găzduire – majoritatea furnizorilor au asistență deschisă 24/7/365 și vă pot informa despre orice probleme cunoscute și durata întârzierilor.
 • Notificați utilizatorii sau clienții – dacă aveți conturi de socializare pe Twitter și Facebook, puneți-le la dispoziție o actualizare a stării despre problema actuală.

În schema mai mare de lucruri, blocajele serverului care cauzează timpul de dezactivare a site-ului web fac excepție de la regulă. Faptul că am ridicat problema, însă, expune faptul că ceea ce este pus în cyberspațiu poate să cadă la fel de ușor. Având în vedere acest lucru, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la prevenirea dezastrelor dacă vi se întâmplă acest lucru.

Asigurați-vă că utilizați un webhost de încredere, cu un istoric dovedit de funcționare solidă (aici este o comparație a două dintre cele mai bune gazde). Dacă aveți mai multe site-uri web, găzduiți-l cu o altă companie, astfel încât să puteți comunica de la acesta dacă un site coboară. Asigurați-vă că aveți copii de rezervă cu e-mailuri și mesaje importante.

Evitați înscrierea automată în cele mai ieftine planuri de găzduire și asigurați-vă că discutați cerințele de găzduire cu potențialii furnizori, inclusiv nivelurile lor de asistență, astfel încât să fiți la fel de confortabil pentru a vă putea prezenta prezența online în siguranță.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map