Înapoi la școală: De ce ar trebui să comparați companiile de gazduire web

Cei mai mulți dintre noi ne aducem aminte de vremurile bune de la școală când ni s-a dat un eseu sau o misiune pentru a scrie sau a se prezenta la clasă. Primul lucru pe care l-am face este să aflăm câteva informații pe această temă. A fost important să înțelegem tot ce trebuie să știm despre subiect înainte de a continua mai departe sarcina noastră. Era importantă cercetarea de bază.


>> Descărcați versiunea dvs. PDF tipărită de această postare aici << [/ Sociallocker]

Înapoi la școalăÎn timp ce același principiu se aplică în ceea ce privește lucrurile noastre online, este uimitor să auzim despre numărul de povești horror despre companiile de găzduire proaste care inundă internetul, unde problemele au apărut din cauza oamenilor pur și simplu că nu efectuează niciun studiu ca punct de plecare..

Doh! sârguință

Nu face excepție în acest domeniu foarte competitiv web hosting, cel mai important terț care joacă un rol principal în succesul afacerii noastre web. Dacă încă nu selectați o gazdă web sau doriți să schimbați furnizorii, citiți mai departe pentru a descoperi a lista de intrebari pe care ar trebui sa le pui înainte de semnarea pe linia punctată. Saltul în doi metri mai întâi pentru a vă înscrie cu o gazdă web vă poate intra foarte repede peste cap.

Poveștile din păcate abundă pe internet de la oameni care s-au băgat în apă fierbinte doar din selectarea oricărei companii de găzduire, pur și simplu pentru că era un furnizor popular, aveau o pagină de pornire drăguță, era cel mai ieftin (ughh) sau pentru că, bine, unul ar fi doar fii la fel ca ceilalți.

În acest joc, un pic de cercetare poate parcurge un drum lung pentru a vă asigura că experiența dvs. online este atât sigură cât și plină de satisfacții. În cazul în care mulți noi bloggeri și antreprenori în devenire merg greșit este chiar la începutul călătoriei lor online.

Ei vin rapid cu o idee pentru un site web sau blog, fără niciun gând sau plan pentru viitorul site-ului lor, apoi continuă orbește cu înregistrarea unui cont de găzduire care este complet inadecvat pentru nevoile lor potențiale..

Deci, având în vedere acest lucru prima sursă de comparare a cercetării de găzduire web este „tu”. Înainte de a te angaja fără să iei seama, ia în considerare orice creștere viitoare sau cel puțin o schimbare în direcția cerințelor site-ului tău.

Având în vedere că cea mai importantă întrebare a fost adresată, ar trebui să vă orientați acum atenția către cercetarea în care trebuie să faceți ceva timp, înainte de a plăti unei companii de gazdă o taxă lunară sau anuală de închiriere care s-ar putea să nu fie potrivită pentru dvs..

Un loc bun pentru a începe este eliminarea celor care au recenzii oribile de către utilizatorii actuali și foști ai companiei respective. O căutare simplă „Comparați companii de găzduire web” va dezvălui o listă de furnizori „cei mai buni și cei mai răi” și motivele constatărilor.

Apoi, după stabilirea listei scurte, puteți adresa fiecărei gazde potențiale o listă de criterii care ar trebui să conducă la apeluri de judecată pozitive din următoarea listă de verificare;

Termenii contractului

Investigați tipăritul sub formă de „termeni și condiții” care vă spun în text ceea ce probabil nu veți primi de la nimeni într-un e-mail. Aflați despre lacune care ar putea favoriza compania atunci când aflați că „găzduire nelimitată” nu înseamnă de fapt ce afirmă. Citiți această secțiune a site-ului unei companii vă va oferi, de asemenea, alte întrebări care trebuie adresate la care altfel nu v-ați fi gândit sau ați văzut înregistrat în altă parte.

Backup server

Întrebați regularitatea copiilor de rezervă și planul de răspuns al companiei dacă s-ar întâmpla ceva care a provocat blocarea serverului și pierderea de date. Orice captat în copii de rezervă ar trebui să fie accesibil și prin cPanel.

Server Uptime

Timpul de oprire al serverului vă poate distruge afacerea. Trebuie să se ia în considerare gestionarea de către furnizor a problemelor de întrerupere și care sunt opțiunile de rezervă pentru puterea pe care le au.

Planuri de găzduire

Știți câte fișiere suportă gazda (spațiu pe disc) și cât de mult trafic poate atrage site-ul dvs. (lățime de bandă), astfel încât să puteți permite funcții suplimentare, dacă este necesar.

Suport pentru clienți și tehnici

Dacă gazda pe care o luați în considerare nu oferă asistență de 24 de ore, treceți rapid.

Panou de control

Dacă compania nu folosește cele mai noi standarde din industrie, inclusiv o opțiune a panoului de control în care vă puteți menține personal site-ul, atunci le dați un dor.

scalabilitate

Am abordat acest lucru în primă instanță, ceea ce înseamnă că, dacă aveți de gând să crească, atunci contul dvs. de găzduire trebuie să poată crește cu dvs. De exemplu, Bluehost sau HostGator vă permite să faceți upgrade de la un partener la un vps sau un plan de server dedicat

Cuvinte finale

În niciun caz nu am oferit o listă exhaustivă aici, ci mai degrabă câteva elemente importante de găzduire care ar trebui să servească mai mult decât un punct de plecare pentru scopurile dvs. de cercetare. Faceți temele, căutați pe internet, investigați articole de știri împotriva numelor de găzduire, verificați forumuri, puneți întrebări și discutați cu companii de găzduire individuale.

După ce ați finalizat asta, șansele dvs. de a obține un „A +” din diligența dvs. se vor reflecta într-o experiență plăcută de găzduire pe termen lung.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map