Introducere în rețelele de livrare a conținutului pentru un site web WordPress mai rapid

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a face site-ul dvs. WordPress să se încarce mai repede pentru a oferi o experiență mai plăcută utilizatorilor dvs. și să beneficiați de toate avantajele asociate cu aceasta, atunci ați putea să întâlniți acronimul CDN sau rețeaua de livrare a conținutului..


Rețelele de livrare a conținutului găzduiesc în esență o mare parte din conținutul site-ului dvs. web pe serverele care sunt distribuit în întreaga lume. Avantajul acestui lucru este că atunci când un vizitator ajunge pe site-ul dvs. web, conținutul poate fi încărcat din centrul de date cel mai apropiat de acestea, îmbunătățind timpul necesar pentru încărcarea paginii..

>> Descărcați versiunea dvs. PDF tipărită de această postare aici << [/ Sociallocker]

În timp ce s-ar putea să fiți sceptic față de diferența pe care o poate avea locația unui server cu experiența unui vizitator pe site-ul dvs. web, studiile au aratat acea milisecunde chiar fac diferența. Timpurile de încărcare lente pot afecta nivelurile de satisfacție ale utilizatorilor, încrederea percepută și ratele de conversie ale obiectivelor site-ului dvs. web.

Așadar, indiferent dacă vindeți articole de pe site-ul dvs. web sau doriți doar să oferiți cea mai bună experiență de utilizare posibilă, utilizarea serviciilor unui CDN vă poate ajuta foarte bine să vă atingeți obiectivele.

Harta rețelei CloudFlare

Harta rețelei CloudFlare CDN

Cum funcționează un serviciu CDN?

Deși rețelele de livrare de conținut sunt pe tărâmul de găzduire web, acestea oferă un tip diferit de servicii. De obicei, un CDN va fi folosit pentru a găzdui aspectele statice ale site-ului dvs. WordPress, cum ar fi conținutul media, inclusiv fișiere imagine, audio și video, precum și fișiere JavaScript și CSS.

Serviciul CDN va copia conținutul static al unui site web în rețeaua lor de servere distribuite care sunt situat în centre de date din întreaga lume. Apoi, de fiecare dată când un vizitator accesează o pagină de pe site-ul dvs. web, acel conținut va fi încărcat de pe serverul cel mai bine localizat pentru a livra conținutul în cel mai rapid timp posibil din toate opțiunile disponibile..

După alegerea unui furnizor de servicii CDN, trebuie să configurați site-ul dvs. web pentru a vă conecta la serverele lor. Cu toate acestea, după această configurare inițială, nu mai există nimic de făcut din partea dvs., deoarece serviciul CDN gestionează distribuția fișierelor statice pe serverele lor. De asemenea, au grijă să calculeze și să conecteze vizitatorul la centrul de date corespunzător, care va oferi timpii optimi de încărcare a paginilor.

Pentru cine nu este un CDN

Dacă site-ul dvs. web nu are prea mult conținut sau un nivel global, atunci este posibil să nu fie nevoie de a folosi serviciile unei rețele de livrare de conținut.

Site-urile locale care se ocupă de o anumită locație geografică ar putea fi mai bine să găsească o gazdă web cu un centru de date în zona lor vizată. În timp ce utilizatorii cu sediul oriunde mai pot accesa site-ul web, cei din zona geografică principală vor experimenta un site de încărcare mai rapidă.

În mod alternativ, dacă site-ul dvs. web nu conține o mulțime de conținut, în special fișiere media mari, este posibil ca serviciile unui CDN să nu ofere cel mai bun randament al investiției dvs., dacă nu doriți să actualizați găzduirea web.

Lucruri de căutat atunci când alegeți un serviciu CDN

Iată o listă de verificare a punctelor care trebuie luate în considerare atunci când faceți cumpărături pentru un serviciu CDN care poate accelera livrarea conținutului site-ului dvs. web:

Cât de distribuiți sunt serverele lor

Cu cât știți mai multe despre vizitatorii dvs. și unde sunt bazate geografic, cu atât vei fi mai bine echipat când vine vorba de alegerea unui CDN.

Dacă majoritatea vizitatorilor dvs. au sediul în SUA și Marea Britanie, atunci este necesar să vă asigurați că serviciile CDN potențiale pe care le aveți pe lista scurtă au centre de date în respectivele locații. Alternativ, dacă nu există un model în care se bazează vizitatorii și aveți o audiență cu adevărat globală, atunci căutarea unui CDN care să reflecte acest lucru ar trebui să fie o prioritate.

Cum funcționează planurile lor de stabilire a prețurilor?

De obicei, serviciile CDN se încasează în funcție de cantitatea de date sau lățimea de bandă pe care o va utiliza site-ul dvs. web, deși acest lucru nu este întotdeauna cazul. Deși este relativ ușor să calculăm cât de mult spațiu pe disc va avea nevoie de site-ul dvs. web, stabilirea cantității de lățime de bandă pe care o consumă este mai puțin simplă, mai ales atunci când încercați să luați în considerare nivelul de trafic fluctuant..

Acest lucru poate face ca prognozarea costurilor unui CDN să fie mai reușită și ratată decât ar putea fi. Cu toate acestea, așa cum vor fi cei mai buni CDN-uri oferă planuri flexibile care vă permit să treceți de la un nivel sau nivel la altul pe măsură ce nevoile dvs. cresc sau se diminuează, puteți evita să plătiți mai multă lățime de bandă decât aveți nevoie sau utilizați.

Oferă sprijin pentru WordPress?

Dacă site-ul dvs. web este construit folosind WordPress, sau un alt CMS sau o platformă de publicare, atunci verificarea eventualelor CDN acceptă acel software este vitală. În timp ce mulți vor, unii pot oferi mai multă integrare decât alții. Aceasta poate include servicii personalizate și compatibilitate cu plugin-uri de memorie în cache populare, cum ar fi cele populare și gratuite W3 Cache totală sau WP Super Cache Plugin-uri.

Aceste plugin-uri le fac foarte ușor de integrat un CDN cu site-ul dvs. WordPress, precum și faptul că are multe alte beneficii. Acest lucru face ca asistența lor, sau o opțiune similară, să merite atent în momentul selectării unui furnizor de servicii.

Cele mai bune opțiuni CDN pentru utilizatorii WordPress

Acum că știți ce este un CDN și cum poate beneficia site-ul dvs. web, precum și unele aspecte de care trebuie să aveți grijă atunci când selectați un serviciu, iată câteva opțiuni pe care ați putea dori aruncă o privire mai atentă.

MaxCDN

MaxCDN include suport excelent pentru WordPress, inclusiv integrarea cu pluginul W3 Total Cache. De fapt, pentru a vă face o idee mai bună despre cum ar funcționa acest serviciu cu site-ul dvs. web, puteți vizualizați tutorialul de configurare pentru WordPress și utilizatori de cache totală W3.

MaxCDN oferă un proces gratuit și cu prețuri începând de la doar 9 USD pe lună, aceasta este o modalitate accesibilă de a crește viteza site-ului.

Cloudflare

Cloudflare este o altă alegere populară printre utilizatorii WordPress. Recunoscând acest lucru, acest CDN și-a făcut serviciile cât mai ușor de configurat pentru site-urile WordPress și au și-au creat propriul plugin pentru că a făcut acest lucru.

CloudFlare oferă mai mult decât un serviciu de rețea de livrare de conținut, cu toate acestea, planurile CDN plătite încep de la 20 de dolari pe lună și nu se taxează în funcție de cantitatea de bandă consumată de site-ul dvs. Au și ei planuri gratuite disponibile pentru utilizatorii ușori.

WPPronto

WPPronto operat anterior cu numele WPCDN, ceea ce ar trebui să vă ofere o idee despre serviciile în care sunt specializați.

Compania oferă acum găzduire WordPress cu integrarea cu CloudFlare CDN în centrul planurilor lor de găzduire. Prețurile încep de la 20 USD pe lună, care include găzduirea pentru un site Web WordPress pe o unitate de stare solidă și o lățime de bandă nelimitată CloudFlare CDN. De asemenea, veți avea acces la o echipă de experți dedicate suportului WordPress și la mai multe niveluri de protecție pentru a vă asigura securitatea site-ului.

Concluzie

Sperăm că acum puteți vedea valoarea utilizării unui CDN pentru a găzdui o parte din conținut de pe site-ul dvs. web.

Dacă acest lucru sună ca un serviciu de care site-ul dvs. ar beneficia, atunci recomandările de mai sus oferă câteva planuri grozave pentru a se potrivi cu o serie de site-uri web, de la bloguri în voga, deși la site-uri care generează venituri și magazine online.

Dacă aveți întrebări despre rețelele de livrare de conținut sau alte forme de găzduire web, lăsați un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map