IX Revizuire de gazduire web: prețuri, planuri, evaluări și multe altele!

Pana cand 1991 – știți, încă din veacurile întunecate – internetul ar putea fi folosit doar pentru educație și cercetare. Școlile și instituțiile de cercetare au folosit servere dedicate, astfel încât nu a fost nevoie de găzduire web terță parte.


Astăzi, totuși, tot ce s-a schimbat, deoarece oferă o gamă largă de servicii și produse. Cu atât de multe opțiuni din care să alegeți, cu toate acestea, poate fi greu să distingi jucătorii serioși de cei care nu sunt construiți până la urmă.

O companie de lungă durată este pentru scurt – care a început în 1999 cu un Server într-o cameră de zi din Midwest. De atunci, a crescut pentru a găzdui aproape de la centrul său de date de 11.000 de metri pătrați din Columbus, Ohio. După cum spune site-ul lor web, acest record istoric și o creștere susținută înseamnă că nu sunt nicio operațiune zburătoare pe noapte care vor dispărea oricând curând.

În 2015, însă, de Endurance International Group (EIG), care are un portofoliu de 60 de servicii de găzduire web, inclusiv Bluehost, HostGator și Site5. Acest lucru i-a determinat pe clienți să se teamă că compania va fi închisă, iar conturile lor au migrat la unul dintre ceilalți furnizori de hosting EIG. Totuși, chiar și la doi ani de la acest anunț, totul a fost la fel la IX.

Aceasta s-a schimbat în ianuarie 2018, când IX și-a informat clienții că vor fi migrați. Unde stau lucrurile acum? Ar trebui să mai luați în considerare IX pentru serviciile de găzduire? Cum se compară IX cu Site5?

Vom acoperi toate aceste baze și multe altele în această recenzie.

Cum funcționează IX Web Gazduire Web?

logo de gazduire web

IX oferă servicii precum găzduire web, servere private virtuale (VPS) și înregistrare de domenii. Complementele disponibile includ certificate SSL (Secure Sockets Layer) de comerț electronic, conturi de comercianți, a website servicii de mutare, securitate SiteLock și software pentru construirea de site-uri web.

Există, de asemenea, o bază de cunoștințe bine dezvoltată pentru utilizatori, inclusiv întrebări frecvente, articole și videoclipuri. Asistența clienților este oferită prin e-mail și chat. Costurile de gazduire web partajate de Linux și Windows variază de la 3,95 USD la 7,95 USD pe lună, VPS Linux de la 54,95 USD la 89,95 USD pe lună, iar Windows VPS de la 69,95 USD la 104,95 USD lunar..

Timpul de funcționare este esențial pentru fiecare serviciu de găzduire web – până la urmă, în cazul în care site-ul dvs. este scăzut, nimic altceva nu contează – iar IX a făcut din aceasta o prioritate. IX deține propriul centru de date de nivel 3 (N + 1) în loc să partajeze unul, iar concedierile încorporate într-un sistem de nivel 3, sursele de energie sunt echilibrate pentru a evita supraîncălzirea, iar în cazul unei întreruperi de energie, există doi generatori industriali. pentru a furniza energie continuă de operare. Sediul companiei se află, de asemenea, în centrul de date.

Securitatea este, de asemenea, o prioritate mare, așa cum este estimată un site web este hacked în fiecare an, iar IX folosește SiteLock pentru a-și proteja site-urile. Serviciile de monitorizare sunt în vigoare pentru a vă anunța imediat dacă oricare dintre adresele dvs. Web apar în listele negre de la Google, McAfee și / sau Norton.

Serviciile de descoperire verifică în fiecare zi peste 12 milioane de pagini web și fișiere gazduite IX pentru viruși și alte malware. Dacă cod rău intenționat este identificat, serviciile de recuperare corectează automat codul paginii web pentru a preveni infectarea calculatoarelor vizitatorilor.

Funcțiile unice de gazduire web IX

Site de gazduire web

Cuvântul cheie de utilizat la descrierea serviciilor de găzduire a IX-a este „nelimitat”. Chiar și planul inițial de găzduire partajată de 3,95 USD pe lună include stocare nelimitată, lățime de bandă nelimitată, domenii găzduite nelimitate și conturi de e-mail nelimitate.

Bazele de date MySQL și MSSQL sunt gratuite, împreună cu rețelele redundante și rutarea. În plus, produsele și serviciile complementare IX extind în continuare opțiunile utilizatorului.

Un exemplu este sistemul de cont pentru comercianți IX, care este disponibil pentru clienții din SUA. Este un procesor de carduri de credit bine integrat, care nu numai că funcționează pentru vânzări și licitații pe internet, dar poate fi folosit și pentru comenzi de telefon și poștă. Nu există nicio taxă de aplicare și configurarea este rapidă și ușoară ca interfață de programare a aplicației (API-ul) utilizează un terminal virtual gratuit. Funcționează cu toate software-urile importante ale coșurilor de cumpărături, iar taxele de tranzacție încep de la doar 1,15%.

Creatorul de site-uri IX este, de asemenea, puternic și ușor de utilizat pentru oricine nu dorește să se ocupe de piulițele și șuruburile de codare. Există o mulțime de șabloane din care puteți alege – puteți chiar să construiți pagini personalizate de Facebook – iar instrumentele și widget-urile de drag-and-drop vă permit să personalizați aspectul site-ului dvs. pentru a se potrivi nevoilor dvs..

În orice moment, vă puteți edita paginile, toate acestea optimizat pentru motoarele de căutare și șabloanele sunt gata pentru afișare ușoară pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Prețul pentru toate acestea este de doar 5 dolari pe lună.

Prețuri

Există două planuri de găzduire: partajate (Linux și Windows) și VPS (X4 și X8 Linux și Windows).

După cum sa menționat mai sus, planurile partajate vin cu stocare și lățime de bandă nelimitate. Ambele planuri de găzduire includ domenii găzduite nelimitate. Fiecare plan comun include, de asemenea, cel puțin un domeniu gratuit. (Domenii suplimentare pot fi achiziționate cu 12,95 USD.)

Toate planurile VPS vin cu două adrese IP dedicate protocolului internet. Prețurile de mai jos sunt pe lună.

Gazduire comună

Linux:

 • Expert (3,95 USD): Până la 2 IP-uri dedicate și 1 domeniu gratuit
 • Business Plus (7,95 USD): Până la 3 IP-uri dedicate și 2 domenii gratuite
 • Unlimited Pro (7,95 USD): Până la 15 IP-uri dedicate și 3 domenii gratuite

ferestre:

 • Business Plus (4,50 USD): 3 IP-uri gratuite și 2 domenii gratuite
 • Unlimited Pro (9,95 USD): 15 IP-uri gratuite și 3 domenii gratuite

Gazduire VPS

Linux:

 • X4 (54,95 USD): 4 nuclee de procesor, 768 MB RAM, transfer de date de 1500 GB, stocare de 50 GB, panou de control cPanel sau Plesk
 • X8 (89,95 USD): 8x nuclee CPU, 2048MB RAM, transfer de date de 2000 GB, stocare de 100 GB, panou de control cPanel sau Plesk

ferestre:

 • X4 (69,95 USD): 4x nuclee CPU, 768 MB RAM, transfer de date de 1500 GB, stocare de 50 GB, panou de control Plesk 10
 • X8 (104,95 USD): 8x nuclee CPU, 2048MB RAM, transfer de date de 2000 GB, stocare 100 GB, panou de control Plesk 10

Doriți un drive test? Puteți încerca gratuit oricare dintre planurile IX pentru șapte zile și chiar și după achiziționarea unuia, există o garanție suplimentară de restituire a treizeci de zile.

Ce cred oamenii despre IX?

oameni diferiți care se gândesc

Sunt două de gândire recentă despre IX: înainte și după anunțul din ianuarie 2018 despre migrația Site5.

În general, atunci când vorbesc despre produsele și serviciile IX, utilizatorii au avut sentimente amestecate. Pentru unii, problemele tehnice și perioadele de oprire au fost minime, prețurile au fost competitive, iar personalul de asistență a avut cunoștințe și de ajutor. Accentul lui IX pe optimizarea motoarelor de căutare (SEO) a fost, de asemenea, văzut ca un plus.

Totuși, pentru alți utilizatori, „nelimitatul” spatiu de depozitare nu a funcționat întotdeauna așa în practică, iar timpul de oprire a fost mai frecvent decât timpul de funcționare garantat de 99,9%. În plus, nu există nicio politică clară în ceea ce privește frecvența de rezervă a datelor și nu există un plan dedicat al serverului disponibil.

După ce a fost anunțată migrația Site5, utilizatorii au raportat serviciul pentru clienți telefonic încheiat și este disponibil numai prin e-mail sau bilet de asistență. În plus, de la începutul anului 2018.

Mutarea a sute de mii de conturi și date conexe este întotdeauna lentă și problematică, iar unele sunt timpul de oprire al unei zile sau mai multe sau chiar pierderea datelor site-ului.

Ce gândim

barbat si femeie gandindu-se

Având în vedere migrarea către Site5, lucrul esențial este modul în care produsele și serviciile sale se potrivesc cu cele IX.

Site5 a fost achiziționat și de EIG în 2015. La fel ca IX, oferă servicii de găzduire partajată și planuri VPS, dar, în plus, oferă găzduire revânzător și realizează backup-uri de noapte. Site5 folosește sistemul de operare Linux în timp ce IX folosește Linux și Windows. (Site5, spre deosebire de IX, nu pare a fi compatibil cu ASP.NET.) Planurile de găzduire partajate Likeite5 oferă lățime de bandă și stocare nelimitată. Cele două planuri mai scumpe acceptă, de asemenea, un număr nelimitat de site-uri web, dar planul de bază vine doar cu unul.

Cele trei planuri ale site5-ului pentru găzduire web partajată sunt mai scumpe decât cele IX și chiar cu reducere pentru o achiziție anuală de abonament, variază de la 8,95 USD la 14,95 USD pe lună.. Gazduire VPS este puțin mai mare decât prețurile IX de mai sus. Spre deosebire de IX, nu sunt furnizate domenii gratuite.

Deci, cum vor fi rezolvate diferențele dintre IX și Site5?

Răspunsul simplu este: Cine știe?

Necazând site-ul IX nu arată clar că clienții și serviciile sunt mutate pe Site5.

Abia când încercați să efectuați o achiziție, vi se oferă opțiunea de a vă autentifica cu contul IX sau de a vă înscrie la unul nou pe Site5. De asemenea, nu există informații disponibile pe Site5 cu privire la migrația IX. Conturile de socializare ale site-ului 5 nu oferă niciun ajutor. Pagina sa de Facebook nu a fost actualizată din august 2016 și contul său de Twitter din august 2017.

Sincer, arunci zarurile prin înscrierea la IX Web Hosting. Chiar dacă are un palmares consacrat, propriul său centru de date, prețuri extrem de competitive și opțiuni solide de găzduire web, situația este un pic în aer pentru ca majoritatea oamenilor să se angajeze chiar și la un plan lunar..

În cele din urmă, luarea deciziei de a migra site-urile dvs. de la un furnizor la altul poate fi o sarcină descurajantă chiar și în programul propriu. Având în vedere amploarea masivă a celor 500.000 de site-uri web și a datelor mutate IX, este posibil să doriți să așteptați până când se elimină praful înainte de a risca propriile site-uri web, date și clienți.

Apoi, din nou, în funcție de modul în care contractele cu clienții IX sunt reconciliate cu Site5 după finalizarea migrării, s-ar putea să vă descoperiți foarte mult.

Doriți să consultați primele 500 de companii de găzduire web? Ia un lista de aspect pentru a afla mai multe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map