Publicarea și rugăciunea nu funcționează: 6 modalități inteligente de promovare a postărilor pe blog

Tocmai ai scris o postare de excepție pe blog. Ești suficient de extatic pentru a urca un munte și a spune lui Dumnezeu însuși cât de minunat este conținutul tău.


Dar ați avut noroc zero cu „publică și roagă-te ” abordare.

Nu doriți doar o vedere aici sau acolo. Vrei trafic real. Nu doriți doar o parte sau două. Vrei să mergi viral.

Și cu o abordare corectă de marketing și puțin noroc, poți!

Sunteți gata să vă opriți din rugăciune pentru cele mai bune și să luați măsuri în schimb? Începeți să utilizați aceste șase tactici inteligente pentru a vă promova următoarea postare pe blog.

publică și roagă-te

1. Indicați conținutul dvs.

Sindicarea conținutului dvs. înseamnă că îl publicați simultan în mai multe locuri. Așadar, când apăsați pe „publicați” pe postările proprii de pe blog, acesta publică și în altă parte pe web.

Social Media astăzi, de exemplu, este un astfel de site care sindicalizează subiecte legate de social media de la experți în domeniu.

Regatul de găzduire sindicalizează conținutul său la Alltop.com.

Prin trimiterea conținutului dvs. către rețelele relevante, puteți influența publicul și atrage mai multe persoane în conținutul dvs..

Dar trebuie să faceți acest lucru în mod inteligent. Evident, nu doriți să supărați Google, având o grămadă de copii ale postării dvs. de blog răspândite pe web. Așadar, veți dori să sindicați conținutul dvs. cu rețele de încredere care nu trag postarea completă sau nu sunt urmate de Google.

Kathleen Celmins are câteva informații despre acest subiect pe Hubspot, deci verificați dacă aveți o șansă.

2. Accesați rețeaua dvs.

Să ceară acțiuni sociale nu este mai eficient decât să te rogi pentru ele, dar există modalități de a-ți folosi rețeaua pentru a conduce traficul fără a enerva pe nimeni.

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este să nu trimiți niciodată o solicitare care să semene cu ceva: „Vă rugăm să partajați această postare. Ar însemna lumea pentru mine! ” Cu excepția cazului în care oamenii se simt cu adevărat rău pentru tine, nimeni nu va deranja să-ți împrumute o parte.

De asemenea, fii inteligent cu cine te conectezi. Dacă cereți cuiva să vă împărtășească postarea, ar trebui să fie cineva pe care îl cunoașteți bine. În caz contrar, cererea este eliminată de spam și va fi altceva decât eficientă.

Există modalități mai bune de a folosi rețeaua fără să ceri în mod flagrant acțiuni. Cheia? Trebuie să le faci importanță.

Iată câteva tactici care se pot dovedi eficiente:

 • Etichetați persoanele de pe rețelele de socializare pe care le-ați menționat sau citat în postarea dvs. pe blog.
 • Întrebați părerea unui prieten sau a unui coleg cu privire la poziția pe care o are postarea pe blog.
 • Indicați o conexiune despre o nouă postare care s-ar putea dovedi relevantă și utilă pentru ei.

Iată un exemplu de blogger pe care știu care l-a folosit pe Twitter în mod eficient pentru a ajunge la rețeaua ei despre ultima sa postare:

Cum (nu) să critici funcționarea unui alt scriitor (ficțiune) ca scriitor http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades Tu ce crezi? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22 august 2015

3. Atingeți pentru a influența marketingul

Tactica pe care o utilizați pentru a răspândi cuvântul prin rețeaua dvs. este similară cu metodele pe care le puteți utiliza pentru a-i determina pe influenți să vă împărtășească conținutul.

Dar, deoarece influențarii primesc zilnic tone de cereri de acțiuni, procesul poate fi un pic mai implicat.

Primul lucru ar trebui să faci? Începeți conectarea cu respectivul influencer. Găsiți câteva persoane în nișa dvs., care au bloguri extrem de populare și o socializare uriașă.

Apoi, urmați-le blogurile și profilurile sociale. Lasă comentarii și împărtășește conținutul lor. S-ar putea chiar să le fotografiați un e-mail util sau doar un mesaj pentru a spune „mulțumesc”.

Faceți din asta un obicei astfel încât, în timp, să vă recunoască numele, chipul sau ambele.

După ce sunteți gata să le cereți o favoare, nu uitați că din nou, este vorba de a face ca solicitarea dvs. să conteze pentru ei.

Acesta este motivul pentru care veți dori să creați o postare pe blog care vă va ajuta să beneficiați la maxim de marketingul influencer înainte de a solicita acțiuni. Faceți acest lucru prin includerea mențiunilor acestor influenți în conținutul dvs..

De exemplu, includeți un citat din ele. Dacă puteți lua legătura cu ei în prealabil și încercați un interviu rapid, acesta este și mai bine!

O altă tehnică este de a scrie o postare care să-l complimenteze pe una dintre ele, cum ar fi prin extinderea acesteia sau oferirea unui punct de vedere opus.

Apoi, aduceți-vă postarea în atenție prin e-mail, un comentariu pe blog sau o mențiune pe Twitter.

4. Distribuie în mai multe locuri, mai des

Îți împărtășești deja conținutul pe rețelele de socializare, dar permiteți-mă să vă întreb: câte rețele sociale partajați și cât de des partajați?

Dacă împărtășiți linkul dvs. într-una sau două rețele și numai atunci când publicați postarea dvs., nu pierdeți multă expunere!

Începeți prin a explora locuri în care vă puteți distribui conținutul.

Există platforme evidente precum Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ și Pinterest, dar de ce nu încercați să vă împărtășiți și linkurile în grupuri, precum LinkedIn, Google+ sau grupuri Triberr.?

Puteți adăuga, de asemenea, link-urile dvs. către site-uri de marcare precum Reddit și StumbleUpon, precum și să vă alăturați forumurilor legate de industrie.

Acum că vă aflați în mai multe locuri, implicați-vă mai activ. Puteți începe trimitând același link mai des, dar cu un mesaj ușor diferit. În grupuri și forumuri, găsiți întrebări referitoare la postările pe care le-ați publicat recent și folosiți un link către conținutul dvs. ca resursă.

5. Scrieți un post sau o serie de invitați

Așadar, ați susținut media socială și influențatorii, dar ați avut vreodată în vedere modul în care vă puteți folosi propriul conținut pentru a vă promova celălalt conținut?

E simplu.

De exemplu, scrieți o postare invitată pentru un blog popular pe un subiect similar cu cel pe care l-ați scris deja. Apoi, utilizați postarea dvs. de blog ca resursă în articol.

Cuvânt de avertizare: Unele bloguri nu vă permit să includeți link-uri către propriul conținut în postările de invitați, așa că asigurați-vă că revizuiți cu atenție ghidul de trimitere.

De asemenea, vă puteți promova postările scriind o serie pe propriul blog. În acest fel, partea 1 poate conduce traficul către partea a 2-a și invers.

6. Lasă un comentariu

Un ultim mod inteligent de a promova conținutul dvs. este să lăsați comentarii cu privire la conținutul altor persoane.

Nu numai că este o modalitate excelentă de a construi relații și de a facilita alte forme de marketing, dar multe bloguri se vor conecta la site-ul dvs. în secțiunea de comentarii..

Căutați bloguri cu pluginul CommentLuv care vă va permite să adăugați un link la una dintre cele mai recente postări.

Deși nu ajută neapărat la optimizarea motoarelor de căutare, poate ajuta cu traficul dacă postați un comentariu atent pe un blog destul de popular și relevant..

Promovarea blogului dvs. prin aceste tehnici poate necesita multă muncă, dar dacă sunteți harnici și vă concentrați pe furnizarea de valoare altor persoane, aceste tactici pot face minuni.

Care dintre aceste metode veți utiliza mai întâi pentru a promova postări pe blog?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map