Site-ul dvs. este în siguranță împotriva hackingului pe un server de gazduire partajat?

Dacă securitatea site-ului sau a blogului dvs. nu este ceva de care vă preocupați prea mult, atunci poate doriți să începeți să îi oferiți cel puțin o anumită considerație. Unii proprietari de ghinion web se confruntă cu atacuri repetate ale site-urilor lor, în ciuda faptului că au făcut tot posibilul pentru a preveni acest lucru. Dar au?


>> Faceți clic aici pentru a descărca fișierul PDF <<

Găzduirea în comun este sigură de hackingAvând în vedere că atât de multe site-uri web sunt stocate pe un server comun și sunt menite să fie protejate de către gazda care le adăpostește, este deranjant faptul că atât de multe incidente și tentative de hacking înregistrate sunt raportate cu o asemenea regularitate. Dacă sunteți unul dintre proprietarii web mici și mijlocii care vă plătesc gazda pentru a vă păstra site-urile în siguranță, atunci poate fi momentul să vă reconsiderați poziția în acest sens și să analizați dacă gazduirea partajată vă oferă activele online protecția pe care aştepta.

Unul dintre motivele pentru care proprietarii de site-uri aleg o anumită companie de găzduire este din cauza garanției de securitate. Acest lucru se aplică tuturor nivelurilor de găzduire, așa că nu este surprinzător faptul că cei cu site-uri mai mici optează pentru facilitatea serverului partajat ca o modalitate de a economisi bani.

Protecția de securitate, plus un punct de preț mai mic, este echivalent cu găzduirea eficientă pentru proprietarul site-ului și mai grav. Orice companie autentică de găzduire va prezenta clienților serverului lor comun care, în ciuda taxelor de hosting mai mici, oferă copii de rezervă regulate, mențin măsuri de protecție și protecție firewall extinse din toate eforturile de hacking. Aceste tentative de hacking pot apărea în mod obișnuit în următoarele forme;

 • Phishingul – hackerii intră în servere partajate pentru a actualiza configurația serverului, permițând afișarea paginilor de phishing dintr-un subdirector al fiecărui site găzduit pe serverul afectat. Phishing-ul îi încurajează pe utilizatorii site-ului să introducă detalii private într-un site fals care pare aproape la fel cu originalul.
 • DoS și DDoS – refuzul serviciilor și infirmarea distribuită a serviciilor inundă serverele cu trafic fals, astfel încât accesul intern nu este necesar pentru a suspenda pe termen nelimitat accesul serverelor la web.
 • Acces Rogue – punctele de acces fără fir care au fost lăsate nesigure de către personalul de găzduire ignorant, permit efectuarea unor accesorii externe și intrarea de către hackeri
 • Acces la ușa din spate – hackerii profită din plin de problemele de configurare, erorile administrative, parolele slabe și apelurile telefonice protejate în mod necorespunzător.

În toate aceste evenimente, hackerul are drept scop blocarea serverelor, reducerea rețelelor și accesul la detaliile financiare și ale altor detalii ale clienților..

În ciuda a ceea ce te-ai gândi acum, implicit, serverele sunt foarte sigure. Problema de securitate specifică serverelor partajate este însă că pot exista peste 500 de persoane pe același server, fiecare având propriul cont FTP. Cu atât de mulți oameni care împărtășesc un singur server, titularii de cont neexperimentați sau leneși din grup vor folosi parole extrem de de bază.

Aceste parole sunt ușor fisurate de hackerii, care pot avea apoi acces la celelalte site-uri ale persoanei respective, de multe ori deoarece aceleași parole sunt folosite pe toate site-urile. Astfel de erori simple ale proprietarilor de web sunt amplificate atunci când hackerii rulează scripturi automate împotriva parolelor serverului. În plus, o intrare pe un cont pe server expune restul site-urilor de pe serverul partajat. Cu parolele ușoare fiind un joc atât de corect pentru cele neetice, este dificil să dai vina pe serviciul de găzduire pentru aceste incidente de întrerupere.

Totuși, hackingul poate apărea și prin vulnerabilități în administrarea panoului de control, precum și prin găurile de securitate din pluginuri și suplimente în aplicații precum WordPress. Dacă sunteți unul dintre proprietarii site-urilor care își stochează site-urile web pe serverul partajat al companiei de găzduire, atunci iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să împiedicați încercările hackerilor de a vă accesa proprietățile;

 • Actualizați aplicațiile pe care le utilizați, în special WordPress. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați scripturile automate să găsească găuri în versiunile mai vechi. Acest lucru este valabil și pentru versiunile mai vechi de teme și pluginuri.
 • Dacă utilizați WordPress, atunci asigurați-l și întăriți-l
 • Schimbați identitatea utilizatorului cu altceva decât „admin”, plus utilizați o parolă mai bună decât de exemplu parola123
 • Actualizați aplicații (birou de ajutor, forumuri), altele decât WordPress, care pot fi, de asemenea, puncte de intrare.
 • Comunicați cu gazda dvs. Web pentru a vă asigura, dacă este posibil, că cea mai nouă versiune a sistemului lor de operare, cum ar fi Linux, funcționează.
 • Feriți-vă de orice contact de la „gazda” dvs. web, solicitând parola sau detalii personale.

Orice site web poate fi un joc corect pentru intențiile sinistre ale hackerilor și, asemănător sau nu, include site-uri de pe servere de hosting partajate. Cu popularitatea acestei opțiuni de găzduire, probabilitatea ca site-urile dvs. să fie hacked este o posibilitate autentică, cu toate acestea, nu este ceva care vă puteți petrece timpul stresând, deoarece „majoritatea” site-urilor își desfășoară viața fără probleme..

Cea mai bună șansă pe care o aveți de a vă proteja site-urile este să folosiți parole puternice, să actualizați toate aplicațiile dvs. și să conversați cu compania dvs. de găzduire pentru a vă asigura că sunt de asemenea sârguincioși cu securitatea sistemului..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map